Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα καλημέρα. μπράβο σοφού μου , τώρα θα εισαι καλύτερα!!! Λοιπόν, ποιά είναι η επόμενη που γεννάει????? Έλαααα περιμένουμεεεεεε!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!!!!

αν με δειτε σαν φρατζολακι εχω γινει:tongue::tongue::tongue:! πρισμενη μουρη , μυτη σαν μελιτζανα, κατι χειλια... μα τι χειλια!!!!! αφου με βλεπω κ γελαω μονη μου!!! για χερια ποδια δεν σχολιαζω!!!! αφου μια μερα δεν με ειχαν δει τα πεθερικα μου κ χθες που με ειδαν με κοιταγανε καλα καλα!!!!!

Πω πω μιλάμε είμαι ένα πτώμα.θα φάω κ θα κοιμηθώ πιστεύω ότι θα πεσω ξερη σήμερα.σοφακι 1700 είναι και οι δυο;παντως για διδυμακια και σε αυτή την βδομάδα είναι μια χαρά.

1700 η καθε μια βρε , οχι κ οι δυο μαζι!!! εγω δεν λεω μια χαρα ειναι για την εβδομαδα τους... εκει που με εχει πιασει ειναι το οτι πλεον μιλαμε για τοκετο πριν την 36η εβδ. με πιθανοτητες ακομα κ για την επομενη!!!!:(:(:(

λογικά αυτές τις μέρες περιμένουμε νέα απο την irsa!

μπορει κ να εχει ηδη γεννησει....

sofou καλως τον δεχτηκες τον Γιωργο!!! ειδες? σιγα μην τυχων κ η μπεμπα δεν περιμενε τον μπαμπα της!!!!

baJfp2.png

με το καλό να γεννησεις και ε΄συ κέλι μου και να έχεις το μωράκι σου αγκαλίτσα. Εγώ πήγα σε τετράκλινο και ήμουν πιο ευχαριστημενη από ό,τι στο δίκλινο που είχα πάει στο πρωτο. Καταρχήν το δωματιο ήταν μεγαλύτερο από ό,τι δύο δίκλινα και είχαν δύο τουαλέτες, οπότε ίδιο πράγμα. ¨ηταν πολύ πιο αυστηροί στο θέμα επισκεπτηρίου από ό,τι ήταν το 2006 που είχα γεννησει τον πρωτο μου. Πάντως μπορώ να πω ότι ήμουν και τυχερή γιατί όλες οι κοπέλες ήταν δευτερότοκες και τριτοτοκες και γενικα δεν είχαμε πολλά επισκεπτήρια. Ούτε οι άντρες μας δεν ερχόντουσαν. Έμεναν με τα άλλα μας παιδάκια.

Κατά τα άλλα μια χαρά, κάθε πρωί ανοίγαμε παράθυρα, αεριζαμε το χωρο και μετά μια χαρά.Επίσης να πω ότι οι κοπέλες στον τρίτο όροφο ( εκει ήμουν) ήταν πολύ καλές και οι μαίες αλλά και όλο το προσωπικο.

Με το καλό και πάλι!

Σ'ευχαριστω παρα πολυ.Εγω θα ειμαι σε 6κλινο οπως και το 2007 οποτε δε ξερω κατα ποσο θα ειναι αυστηρη σε αυτο το θεμα γιατι κατα τα αλλα εμεινα κι εγω πολυ ευχαριστημενη.Ουτε εγω εχω πολυ κοσμο γιατι ειναι τεταρτο και δεν θα εχω προβλημα αλλα την προηγουμενη φορα επεσα σε πρωτοτοκες και εγινε ο χαμος,παρελαση κανονικη,ελπιζω αυτη τη φορα να ειμαι πιο τυχερη.Πολλα φιλια...:D

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια καλή σας μέρα!!!

Χαίρομαι που τα λέτε μια χαρούλα!!

Εγώ Τρίτη βράδυ πήγα στο νοσοκομείο γιατί δεν ένιωθα πολύ το μωρό και με κράτησαν μέσα για παρακολούθηση,τελικά είναι όλα καλά,δεν υπήρχε πρόβλημα,φαίνεται με το που ταράχτηκα με το όλο συμβάν,η μικρή ξεκόλλησε και άρχισε τις γνωστές κλωτσομπουνιές της!!

Βγήκα άυπνη και κουρασμένη,όλο το νοσοκομείο πέρασε από το θάλαμο,γιατροί,παιδίατροι,φοιτητές,καθηγητές,καθαρίστριες,πρωινό,μεσημεριανό,μαίες κλπ κλπ...Αλλά ήταν ωραία γιατί ήμουν μαζί με 2 νεογέννητα και είχαν πολλή πλάκα βρε κορίτσια,ξύπναγαν κάθε 3-4 ώρες,έπιναν λίγο γάλα και μετά πάλι ύπνο και είχαν κάτι φατσούλες για τσίμπημα!!!

Χτες την ώρα που έβγαινα από την κλινική είδα και την dora που την πήγαιναν στο δωμάτιό της με το φορείο,δεν πρόλαβα να τη ρωτήσω λεπτομέρειες αλλά θα μας πει εκείνη όταν βγει.Πάντως φαινόταν μια χαρά!!

Με το γιατρό έχω ραντεβού σε 2 βδομάδες,άντε να δούμε τι θα γίνει...

oCxsp2.png

καλημέρα σε όλους, να μας ζήσουν τα καινούρια μωράκια και με το καλό τα υπόλοιπα! εμένα χθες η μικρή ήταν 3.100 γραμμάρια (διανύω την 37η εβδομάδα), έχει εμπεδωθεί εντελώς & η γιατρός θεωρεί ότι μέσα στις επόμενες 10 μέρες θα έχουμε γεννήσει. επίσης, μου σύστησε, όταν γεννήσω και νιώθω ότι συνήλθα εντελώς να κάνω το εμβόλιο της νέας γρίπης. εκείνη μου είπε ότι το έκαναν οικογενειακώς (σύζυγος, παππούδες και παιδιά - ηλικίας από 4-10 ετών). υπάρχουν, λέει 3 κατηγορίες εμβολίων (ενα βέλγικο, ένα αμερικάνικο και ένα άλλο που δε θυμάμαι). αυτό με τις λιγότερες παρενέργειες είναι το βέλγικο. ο σύζυγος μου, ο οποίος εμβολιάστηκε, έκανε το αμερικάνικο (της εταιρίας Glaxo Smith) και την επόμενη μέρα είχε δέκατα και πόνους στις αρθρώσεις. αυτό όμως κράτησε μόνο 24 ώρες. άλλωστε, στο χαρτί που δίνουν όταν κάνεις το εμβόλιο γράφει αναλυτικά τις πιθανές παρενέργειες. αυτά....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα κορίτσια!!!

dora να σου ζήσει ο κορίτσαρος!!!

sofou καλώς τα δέχτηκες!!! Δεν είναι καλύτερα να που σου έκανε έκπληξη? Και καλές βόλτες!

Το βράδυ στις 4 παρά τέταρτο ξύπνησα από καούρες, πήρα ένα maalox και αφού ξύπνησα, σκέφτηκε η φαγούρα: "δεν την ταλαιπωρώ κι εγώ?" και άρχισα να ξύνομαι! έβαλα κρεμούλα και μετά από μιάμιση ώρα πήγα πάλι για ύπνο. Δεν είναι σπαστικό να ξυπνάς για λόγο εκτός τουαλέτας???!!!

Χθες ο μικρός με ξεπάτωσε. Αφού έλεγα ότι θα γεννήσω! Σπρώχνει πολύ προς τα κάτω. Σιγά βρε πουλάκι μου, θα βγεις! Μέσα θα μείνεις? Λίγες μέρες έμειναν! Τι τη ζορίζεις τη μανούλα???

Κορίτσια, αν υποψιαστώ ότι υπάρχει κληρονομικότητα στο θέμα της γέννας θα πεθάνω! Η μαμά μου 10 ώρες έκανε να με γεννήσει! (πρωτότοκη) Βγήκα και 4100, βέβαια, αλλά 10 ώρες??? Δε θα το αντέξω! Ο μικρός μου είναι γύρω στα 3600. Όσο ζεις, ελπίζεις...

15y6xxxv0qx3picm.png

καλημέρα σε όλους, να μας ζήσουν τα καινούρια μωράκια και με το καλό τα υπόλοιπα! εμένα χθες η μικρή ήταν 3.100 γραμμάρια (διανύω την 37η εβδομάδα), έχει εμπεδωθεί εντελώς & η γιατρός θεωρεί ότι μέσα στις επόμενες 10 μέρες θα έχουμε γεννήσει. επίσης, μου σύστησε, όταν γεννήσω και νιώθω ότι συνήλθα εντελώς να κάνω το εμβόλιο της νέας γρίπης. εκείνη μου είπε ότι το έκαναν οικογενειακώς (σύζυγος, παππούδες και παιδιά - ηλικίας από 4-10 ετών). υπάρχουν, λέει 3 κατηγορίες εμβολίων (ενα βέλγικο, ένα αμερικάνικο και ένα άλλο που δε θυμάμαι). αυτό με τις λιγότερες παρενέργειες είναι το βέλγικο. ο σύζυγος μου, ο οποίος εμβολιάστηκε, έκανε το αμερικάνικο (της εταιρίας Glaxo Smith) και την επόμενη μέρα είχε δέκατα και πόνους στις αρθρώσεις. αυτό όμως κράτησε μόνο 24 ώρες. άλλωστε, στο χαρτί που δίνουν όταν κάνεις το εμβόλιο γράφει αναλυτικά τις πιθανές παρενέργειες. αυτά....

Καλημέρα και από εμένα!!!

Μιρένα από ό,τι βλέπω στο τικεράκι σου είμαστε με διαφορά 1 ημέρας αν δεν κάνω λάθος. Γιατί λοιπόν θα γεννήσεις τόσο σύντομα??? Μέσα σε 10 μέρες? Από τη μια θέλω να γεννήσω και από την άλλη φρίκαρα με αυτό που είπες... Εμένα μου έχει πει γύρω στις 19 Δεκεμβρίου ότι θα γεννήσω, αλλά θα με ξαναδεί μέχρι τότε...

Ντόρα να σου ζήσει το μωράκι σου!!! Να το χαίρεστε και να είναι πάντα ευτυχισμένο!

Σχετικά με το θέμα της κληρονομικότητας, η μαμά μου έχει κάνει 3 παιδιά και σε κανένα δεν της έσπασαν τα νερά! Σε εμένα όμως στην προηγούμενη εγκυμοσύνη έσπασαν!

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

καλημερα και απο μενα!!!

meslas και μενα μια απο τα ιδια χθες το βραδυ, ολο σπρωξιες χαμηλα, ενιωθα οτι θελει να την κανει...αλλα να σου πω την αληθεια μου αρεσε γιατι θελω να πιστευω πως δεν θα αργησει πολυ να βγει, θελω να δω επιτελους τη φατσουλα του!!!

doraki κριμα που επρεπε να μπεις μεσα, ολα καλα ομως τωρα, μαλλον το μωρακι ηθελε απλως να του δωσεις περισσοτερη σημασια :-P:-P

και γω εχω εντονες καουρες αυτη την περιοδο και μου κανει εντυπωση γιατι ειχα μονο στον 6ο και μετα σταματησαν. και τωρα που υποτιθεται πως η κοιλια εχει κατεβει και δεν πολυπιεζει το στομαχι, τωρα με ξαναπιασαν...πινω παντως simeco και βρισκω την υγεια μου γιατι αλλιως δεν την παλευω...

Διαφημίσεις

Σχετικά με το θέμα της κληρονομικότητας, η μαμά μου έχει κάνει 3 παιδιά και σε κανένα δεν της έσπασαν τα νερά! Σε εμένα όμως στην προηγούμενη εγκυμοσύνη έσπασαν!

Να'σαι καλά βρε Lucy μου!!! Τρόμαξα προς στιγμήν!

Maliv μου, υποτίθεται ότι εκτός από πίεση του στομαχιού από τη μήτρα (άσε που εγώ ακούω το στομάχι μου να γοιυργουρίζει ανάμεσα στο στήθος...) το κυρίως πρόβλημα είναι η παλινδρόμηση. γιατί, λέει, στην εγκυμοσύνη εκκρίνεται μία ουσία που δεν αφήνει τον σφιγκτήρα του στομαχιού να κλείσει τελειως, οπότε όλα τα υγρά μας ανεβαίνουν. Χθες ειδικά πήρα ένα maalox κατά τις 23:30 μισή ώρα περίπου πριν πέσω για ύπνο, και στις 4 παρά ξύπνησα από καούρες και ξαναπήρα. Πρώτη φορά που πήρα 2 σε μία νύχτα. Πάντως, η μοναδική φορά που δεν είχα καούρες και δε χρειάστηκε να πάρω ήταν την προηγούμενη Κυριακή που το τελευταίο πράγμα που έφαγα (και ήταν και σιροπιαστο...) ήταν στις 6 παρά το απόγευμα... Δηλ, η λύση είναι "άδειο στομάχι". Αλλά αντέχεις???

15y6xxxv0qx3picm.png

Μιρένα από ό,τι βλέπω στο τικεράκι σου είμαστε με διαφορά 1 ημέρας αν δεν κάνω λάθος. Γιατί λοιπόν θα γεννήσεις τόσο σύντομα??? Μέσα σε 10 μέρες? Από τη μια θέλω να γεννήσω και από την άλλη φρίκαρα με αυτό που είπες... Εμένα μου έχει πει γύρω στις 19 Δεκεμβρίου ότι θα γεννήσω, αλλά θα με ξαναδεί μέχρι τότε...

Lucy μου, μην αγχώνεσαι καθόλου για 2 λόγους:

1. το τικεράκι μου δεν πάει καλά - ΠΗΤ έχω 14.11.

2. εγώ έχω πρόβλημα με τον τράχηλο. ήταν κοντός (εδώ και 3,5 μηνες έχω σταματησει δουλειά για προληπτικούς λόγους), οπότε ήταν αναμενόμενο να γεννησω νωρίτερα. και πολύ κράτησε δηλαδή. χθες που με είδε, επειδή έχει ήδη αρχίσει η διαστολή, η οποία θα συνεχιστεί, συμπέρανε ότι θα γεννήσω μέχρι 5-6 Δεκέμβρη. αλλά, είπαμε,εγώ είμαι ειδική περίπτωση.!!!! χαλάρωσε λοιπόν & όλα θα έρθουν στην ώρα τους! :P

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα κοριτσια!Εγω εδω ακομη παιδευομαι με το λαιμο μου αλλα καλα να παθω αφου δεν πινω πολλα χαμομηλια...

Ντορακι ολα καλα με τη μπουμπου σου δοξα το Θεο γιατι παιδι μου αγχωθηκες τοσο πολυ ομως?

Οσο για κληρονομικοτητα με τις γεννες εγω γεννηθηκα με προκληση στις 37 και ημουν το τριτο παιδακι της μαμας μου,βαριοταν να περιμενει και πηγε να με βγαλει.Ευκολα με γεννησε (ημουν 3ο ομως)και ημουν και 4 κιλα;)

Δεν θελω να χω ομως την κληρονομικοτητα της στο πρωτο της παιδι τον αδερφο μου τον μεγαλο γιατι το χω ξαναπει,πηρε ολο τον μηνα γεννησε ακριβωσ στην πητ της,ενα μωρο 5.250 και 59 ποντους.Φυσιολογικα...Εβγαινε και τον ξαναβαζαν μεσα γιατι την εσκιζε,κοντεψε να πεθανει το παιδι απο τη δυσφορια...Αποτελεσμα...Η μαμα μου 17 εσωτερικα ραμματα και καμποσα απεξω και μαλιστα για να τη ραψουν πηραν πετσα απο το κεφαλι του μωρου...

Φυσικα εαν ηταν σε αυτη την εποχη μαλλον θα ταν διαφορετικα τα πραγματα αλλα...Και να τονισω οτι ολο αυτο το παιδι βγηκε απο μια γυναικα 1.53...Γιαυτο σας λεω δεν θελω καθολου να χω κληρονομικοτητα απο τη μαμα μου!!!!Να μου λειπει!!

Εγω ειμαι ψηλη και ο ατρας μου τουλαχιστον και ο μπεμπης μας ειναι σε φυσιολογικα πλαισια μεγαλουτσικος οποτε πιστευω να τη γλιτωσω!;)

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Lucy μου, μην αγχώνεσαι καθόλου για 2 λόγους:

1. το τικεράκι μου δεν πάει καλά - ΠΗΤ έχω 14.11.

2. εγώ έχω πρόβλημα με τον τράχηλο. ήταν κοντός (εδώ και 3,5 μηνες έχω σταματησει δουλειά για προληπτικούς λόγους), οπότε ήταν αναμενόμενο να γεννησω νωρίτερα. και πολύ κράτησε δηλαδή. χθες που με είδε, επειδή έχει ήδη αρχίσει η διαστολή, η οποία θα συνεχιστεί, συμπέρανε ότι θα γεννήσω μέχρι 5-6 Δεκέμβρη. αλλά, είπαμε,εγώ είμαι ειδική περίπτωση.!!!! χαλάρωσε λοιπόν & όλα θα έρθουν στην ώρα τους! :P

Α, είπα και εγώ!!! :-P Καμιά φορά νιώθω ότι θα γεννήσω νωρίτερα, γιατί έχω πολύ έντονη δραστηριότητα και νιώθω σπρώξιμο προς τα κάτω και λέω τώρα θα μου σπάσουν τα νερά...:)

Άντε και εσύ με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου!!! :-)

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Καλημερα κοριτσια!Εγω εδω ακομη παιδευομαι με το λαιμο μου αλλα καλα να παθω αφου δεν πινω πολλα χαμομηλια...

Ντορακι ολα καλα με τη μπουμπου σου δοξα το Θεο γιατι παιδι μου αγχωθηκες τοσο πολυ ομως?

Οσο για κληρονομικοτητα με τις γεννες εγω γεννηθηκα με προκληση στις 37 και ημουν το τριτο παιδακι της μαμας μου,βαριοταν να περιμενει και πηγε να με βγαλει.Ευκολα με γεννησε (ημουν 3ο ομως)και ημουν και 4 κιλα;)

Δεν θελω να χω ομως την κληρονομικοτητα της στο πρωτο της παιδι τον αδερφο μου τον μεγαλο γιατι το χω ξαναπει,πηρε ολο τον μηνα γεννησε ακριβωσ στην πητ της,ενα μωρο 5.250 και 59 ποντους.Φυσιολογικα...Εβγαινε και τον ξαναβαζαν μεσα γιατι την εσκιζε,κοντεψε να πεθανει το παιδι απο τη δυσφορια...Αποτελεσμα...Η μαμα μου 17 εσωτερικα ραμματα και καμποσα απεξω και μαλιστα για να τη ραψουν πηραν πετσα απο το κεφαλι του μωρου...

Φυσικα εαν ηταν σε αυτη την εποχη μαλλον θα ταν διαφορετικα τα πραγματα αλλα...Και να τονισω οτι ολο αυτο το παιδι βγηκε απο μια γυναικα 1.53...Γιαυτο σας λεω δεν θελω καθολου να χω κληρονομικοτητα απο τη μαμα μου!!!!Να μου λειπει!!

Εγω ειμαι ψηλη και ο ατρας μου τουλαχιστον και ο μπεμπης μας ειναι σε φυσιολογικα πλαισια μεγαλουτσικος οποτε πιστευω να τη γλιτωσω!;)

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!!!!

Τον ξανάβαζαν μέσα? Αυτό είναι που λένε "Να πας από κει που'ρθες!!!"??? :D:D:D

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...