Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι ακου με επιασε μια παραπονιλα οτι 3 χρονια που εχουμε το μαγαζι δεν εχουμε ουτε για καφε(αληθεια)αυτο και δεν μπορω αλλο να ειμαι σε ολα μονη μου και τετοια.αλλα κακως τον στεναχωρησα τον κακομοιρη και αυτος δεν θελει να ειναι με την οικογενεια του αλλα ζηλεψα με τη μελινα που ειπε παμε για ψωνια με τον αντρουλη και σκεφτηκα οτι εγω δεν το εχει κανει ποτε να παμε μια βολτα ολοι μαζι ειμαι εγω και τα παιδια

ανθρωπινο....αλλα σημασια εχει νασ υπαρχουν κωδικες στο ζευγαρι που καλυπτουν τις δυσλειτουργιες

εσενα σου ξυπναει για φαι το βραδι? εμενα αν τον ταισω κατα τις 9 θα σηκωθει 1 και μετα παλι 5-6 ...πειναλα γιο εχω!

και εμενα μεχρι πριν κανα 20ημερο. Τωρα ξυπνασει μονο μια φορα...νομιζω σταματησε με τις κρεμες...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι ακου με επιασε μια παραπονιλα οτι 3 χρονια που εχουμε το μαγαζι δεν εχουμε ουτε για καφε(αληθεια)αυτο και δεν μπορω αλλο να ειμαι σε ολα μονη μου και τετοια.αλλα κακως τον στεναχωρησα τον κακομοιρη και αυτος δεν θελει να ειναι με την οικογενεια του αλλα ζηλεψα με τη μελινα που ειπε παμε για ψωνια με τον αντρουλη και σκεφτηκα οτι εγω δεν το εχει κανει ποτε να παμε μια βολτα ολοι μαζι ειμαι εγω και τα παιδια

ετσι ειναι μαρινακι σε καταλαβαινω κι εμεις καφετερεια ειχαμε και επειδη δεν αντεχε ο αντρας μου να ειναι μακρυα την εδωσε και πηγε ιδ. υπαλληλος με το αναλογως κοστος βεβαια.....τι να σου πω εγω δεν ξερω τι αξιζει τελικα να χανει τα καλυτερα σας χρονια των παιδιων του αλλα να τους προσφερει το κατι παραπανω ή να ζησει τα παιδια του αλλα με λιγοτερα? ασε ετσι οπως εχουμε γινει...!!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

εγω παντου μονη μου γαμους βαφτισια γιατρους και ολα τα καλα και τα ασχημα τα σημαντικα και τα ασημαντα ειναι δυσκολο πολυ αλλα απο την αλλη δεν εχει καμια σχεση σαν υπαλληλος δεν θα μπορουσαμε να τα καταφερουμε ειδικα οταν εγω σταματησα την δουλεια αλλα ειναι πολυ δυσκολο να περνας αποβολες μονη σου εντελως και εγκυμοσυνη με ολη την αγωνια

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αλεκα απο που εμφανιστηκες μωρο μου?

ετσι εμφανιζεται τελευταια...σιφουνας Αλεκα!

υπομονη ρε Μαρινα , δυσκολες εποχες ειναι κι απο τη στιγμη που διαλεξες να μεινεις στο σπιτι ολα τα βαρη των παιδιων πανω σου θα ναι

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

τι αξιζει τελικα να χανει τα καλυτερα σας χρονια των παιδιων του αλλα να τους προσφερει το κατι παραπανω ή να ζησει τα παιδια του αλλα με λιγοτερα? ασε ετσι οπως εχουμε γινει...!!!

:confused:

εγω παντου μονη μου γαμους βαφτισια γιατρους και ολα τα καλα και τα ασχημα τα σημαντικα και τα ασημαντα ειναι δυσκολο πολυ αλλα απο την αλλη δεν εχει καμια σχεση σαν υπαλληλος δεν θα μπορουσαμε να τα καταφερουμε ειδικα οταν εγω σταματησα την δουλεια αλλα ειναι πολυ δυσκολο να περνας αποβολες μονη σου εντελως και εγκυμοσυνη με ολη την αγωνια

:(

Αλεκα απο που εμφανιστηκες μωρο μου?

:tongue: απο τη νερατζα χαχα..ειχα παει εκδρομουλα μαρη..εγραψα παραπανω

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

ετσι εμφανιζεται τελευταια...σιφουνας Αλεκα!

υπομονη ρε Μαρινα , δυσκολες εποχες ειναι κι απο τη στιγμη που διαλεξες να μεινεις στο σπιτι ολα τα βαρη των παιδιων πανω σου θα ναι

19.43 σας καλησπερισα, ειπα ότι γυρισα απο εκδρονμη...εσεις τιποτα...βρωμες που ζητατε και τα ρεστα....

221882cb0gkyh7q4.gif

εγω δεν μπορω ετσι...θελω να δουλεψω..με πιανει μελαγχολια ολη μερα σπιτι....απλα ενταξει να μεγαλωσει λιγο κ ο μπουκης και μετα θα ψαξω πιο εντατικα.

;);););)

221882cb0gkyh7q4.gif

κοριτσακια να ρωτησω ο Μανωλης τον τελευταιο καιρο εχει αποκτησει κακια συνηθεια(οχι δεν αρχισε το τσιγαρο)κοιματε μονο με μπιμπερο στο στομα μπορει να πιει και μονο 5 γρ. γαλα αλλα ολη την ωρα φοβαμαι μην πνιγει πως να του το κοψω εχουμε ιδεες?Εγω σκεφτηκα να αγορασω ολες τις πιπιλες του κοσμου αλλα δεν θελει

Δεν ξέρω αν είναι βλακεία αλλά σκέφτηκα το εξής: υπάρχουν κάτι πιπίλες που δίνεις αντιβίωση, δηλ. βάζεις λίγο ζουμάκι...αν του έδινες μια τέτοια να κοιμηθεί με γάλα???? Από το να έχει ολόκληρο μπιμπερό στο στόμα και να κοιμάται...Ξέρω γω?????? χαζομάρα είπα????

Α και να σου φαμυολα το γαζελα δεν το ειπα αστειο ειμαι μελανουρι 1.75 και 56 κιλα καπως ετσι δεν ειναι και αυτες γιατι λοιπον γελεις??

Από τη ζήλεια μου!!!!! Ναόμι Κάμπελ μου εσύ!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Εχτες το βραδυ με επιασε ενα παραπονο μια κλαψουρα στον αντρα μου αλλο πραγμα να σταζει το δακρυυυυ πως το εκανα αυτο δεν ειναι το στυλ μου αλλα ενα παραπονο με το μαγαζι τι να σας λεω

Ανθρώπινο είναι βρε Μαρινάκι...δεν παίζει να λείψει μια μέρα από τη δουλειά????

οι Αθηναιες πηγαν φλοισβο ή οχι τι μαθατε?

Όχι αφού είχε παλιόκαιρο...

Διαφημίσεις

19.43 σας καλησπερισα, ειπα ότι γυρισα απο εκδρονμη...εσεις τιποτα...βρωμες που ζητατε και τα ρεστα....

χαχα αντε μαρη !!

υπολειτουργει σημερα το καφε οντως...

το :confused: ηταν γιατι δεν καταλαβες τι ειπα?

εγω μαρια δεν εχω να μου κρατανε τα παιδια και ειναι τετοια η δουλεια μου που εκτος τωρα ειναι πολυ δευσκολο να βρω αλλα οι ωρε ειναι πολλες γυρω στις 10 συν την μετακινηση οποτε δεν γινεται να εχω αντρα που δουλευει πρωι βραδυ και να λειπω 12ωρο και μετα τα παιδια και το σπιτι ελεος θα πηδηχτω απο το παραθυρο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...