Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ή δε αγγλιδα αστα....φευγαμε 12 30 να παμε κ μου λεε ιεμεις τετοια ωρα μαζευομαστε σπιτι απ εξω.....καραφλιασε!

το δε κλαμπ τιγκα....τα μπουζουκια απεναντι το ιδιο...κ πιο εκει ο ρουβας παλι χαμος...αυτα βλεπουν οι ξενοι κ φρικαρουν! ωραια κριση σου λεει!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

καλημερες....καλα βρε μαρακι εαν και ξενυχτρο η πολυλογια απαιχτη...χαρας το κουραγιο σου ;ΡΡΡΡ

για οσες ενδιαφερονται

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=61749

κατι για τα βλαστοκυτταρα βγηκε μια αποφαση,,,δε το πολυδιαβασα ξερω οτι το συζηταγατε πριν λιγες μερες....

εγω αδιαθετη απο χτες...το απιστευτο οτι ξεπρηστηκε η κοιλια μου τοσο πολυ που ο αντρας μου τρομαξε....καλα μου λεει ολο αυτο ητανε φουσκωμα και οχι παχος???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:(τι του λες τωρα)...η διαιτα κουτσα στραβα κατι παει να γινει...βοηθαει και η περιοδος που επειδη ποναω (γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ καλο μου σωμα γεννησα δευτερο παιδι,..στη πρωτη δε ποναγα τωρα ειναι αναγκη να με τσακιζεις???) δεν εχω και την τρελη ορεξη γενικα....

αντε καλη κυριακη....δεν εχω το κουραγιο να διαβασω τι λεγατε...θα σχολιασω αργοτερα....

α....δευτερομανουλες μαλλον δευτερομανουλες με κορες...(βασικα νομιζω μονο η λουσι και η αννια ειναι)...εχμ μια απορια....σας εχει πιασει η κορη η μεγαλη στα ''πρασα'' την ωρα της αλλαγης εχμ της σερβιετας???με ειχε πιασει προ εγκυμοσυνης αλλα δεν εδωσε βαση...τωρα μετα απο ενα χρονο της φανηκε εννοειται παραξενο και εγω δεν ηξερα τι ακριβως να της πω για να μη τρομαξει...της ειπα ε θα σου πω μετα να σου το εξηγησω σωστα...ακομη περιμενει...χιχιχι....τι να πω καμια ιδεα?:roll::mrgreen::mrgreen:

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

α ναι το ξεχασα...ανοιξαμε εδω και καμια βδομαδα το παρκο για να καθεται λιγο το μωρο μεσα να γυρνοβολαει...καλα...που τη βρισκεις που τη χανεις τη μεγαλη μεσα στο παρκο ....το εχει βρει για γυμναστικη και κανει τουμπες (!!!!) κρεμμιεται αναποδα σα μαϊμου ...αμα τοξερα θα της το εβγαζα πιο νωρις....οσο δεν εκατσε μιρκη εκατσε αυτη τη βοδμαδα...

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

καλημερα κοριτσια εγω τωρα ξυπνησα..:roll::roll:ανελαβε η μαμα με τον μπαμπα μου τα μικρα και εγω και ο συζυξ λιωσαμε στον υπνο..βεβαια ξυπνησα 6-9να ταισω τον μπεμπη αλλα με ειδε η μανα μου στις 9που προσκυνουσα και ου λεει πηγαινε θα τα κρατησω εγω..γιασεμακι δεν μου εχει τυχει ακομα αυτο..εγω αν με εβλεπε θα της ελεγα την αληθεια οτι οταν μεγαλωσει θα εχει και αυτη οτι ολα τα κοριτσια εχουν και δεν ειναι κακο..και τετοια..

:-D

καλημερα κοριτσια εγω τωρα ξυπνησα..:roll::roll:ανελαβε η μαμα με τον μπαμπα μου τα μικρα και εγω και ο συζυξ λιωσαμε στον υπνο..βεβαια ξυπνησα 6-9να ταισω τον μπεμπη αλλα με ειδε η μανα μου στις 9που προσκυνουσα και ου λεει πηγαινε θα τα κρατησω εγω..γιασεμακι δεν μου εχει τυχει ακομα αυτο..εγω αν με εβλεπε θα της ελεγα την αληθεια οτι οταν μεγαλωσει θα εχει και αυτη οτι ολα τα κοριτσια εχουν και δεν ειναι κακο..και τετοια..

μωρε ναι αλλα αυτη το αιμα δυστυχωςαπο λαθος της πεθερας μου (γκρρρ) επειδη οταν ειχε ανοιξει η μυτη της ( που γινεται συχνα ) εφερε τον πανικο νομιζει οτι εινια κατι κακο...απλαδε μπορω να της εξηγησω γιατι εχουμε καθε μηνα αυτο το πραγμα...με απλα λογια...κολλησα λεμε

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

αχχχχχχχχχχ δωδεκα η ωρα...ποσα χρονια εχω να ξυπνησω τετοια ωρα...αχχχχχχχχχχχ

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Καλημερα μανουλες!!

Μου την εχει δωσει ο παλιοκαιρος με τον αερα και δεν εχω διαθεση καθολου...

Αυριο θα φυγουμε για 7-8 ημερες για το εξοχικό των γονιων μου μιας και ο Κωστας εχει αδεια για 15 μερες! Παλι μετακομιση θα κανουμε...Και εχει πει και παλιοκαιρο...τα νευρα μου...ποτε θα μου ερθει αυτη η περιοδος να ισιωσω λιγακι;

Ελπιζω εσεις να ξυπνήσατε με καλυτερη διαθεση!!!

Μαρακι μπραβο που κλαμπαρες χθες!!!

Διαφημίσεις

'Εγραφα....έγραφα....και ξαφνικά... τσούπ ! και τα έχασα όλα.... :?:???::?

Δεν έχω κουράγιο να τα ξαναγράψω....

Εδώ σε μας σήμερα η μέρα είναι καταπληκτική και εγώ μες την τρελλή χαρά γιατί ετοιμάζω τα πράγματά μας ...το απόγευμα ανεβαίνουμε Αθήνα !!!!!

Θα μείνουμε μέχρι την Τετάρτη, έχουμε τις απίστευτα πολλές δουλειές για τα πρωϊνά και τους φίλους που θέλουμε να δούμε τα βράδια, συν κάτι ψώνια που πρέπει να γίνουν για το παιδί...ουφ αγχώθηκα...δεν ξέρω αν θα τα προλάβω όλα...δεν μπορούμε να μείνουμε και περισότερο λόγω μαγαζιού...

Εάν από θαύμα βρω λίγο ελεύθερο χρόνο θα ενημερώσω μήπως καταφέρουμε και βρεθούμε για ένα πολύ γρήγορο καφεδάκι.

Δεν ξέρω εάν θα καταφέρω να ξαναμπώ σήμερα...θα προσπαθήσω αργά το βράδυ....

Φιλάκια πολλά γλυκές μου μητερούλες !!!!!!!

καλημερουδια μορφονιες!!! ξεκουραστες και "κοιμισμενες"!!!

μαρακι? κλαμπακι??? τελεια!!! ετσι, να ξεσκαμε σιγα σιγα... :lol:

<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=GM-3FfOVuQ0&hl=el_GR&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=GM-3FfOVuQ0&hl=el_GR&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>

GREY'S ANATOMYYYYYYYYYYYYYYYYYY!

Όλα τα λεφτα! κι εγω το παιζω συνεχεια!!! και ο μικρος μολις το ακουσε που το εβαλα τωρα, αρχισε να τραγουδαει!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

kαλημερα εχω να δηλωσω οτι μολις γυρισα απο κλαμπ!!!!! ο μπουκης μολις ξυπνησε αρα εγω δεν κοιμαμαι αλλα χαλαλι περασαμε τελεια

μπραβοοοοοο! αντε κ στα δικά μας!!!

το φορεμα τελειο, μου αρεσε πολύ ενα παντελόνι παράξενο που εχει πόσο τα εχει περίπου τα παντελόνια? αλλά στο δικό του site δεν το εχω δει! μόνο στο fb

ή δε αγγλιδα αστα....φευγαμε 12 30 να παμε κ μου λεε ιεμεις τετοια ωρα μαζευομαστε σπιτι απ εξω.....καραφλιασε!

το δε κλαμπ τιγκα....τα μπουζουκια απεναντι το ιδιο...κ πιο εκει ο ρουβας παλι χαμος...αυτα βλεπουν οι ξενοι κ φρικαρουν! ωραια κριση σου λεει!

φαντασου τι θα λέει οταν γυρίσει!!!

εκει που ειμασταν επαιζε μουσικη ο θεμης γεωργαντας ...καλα αυτος φευγει κ παει να κανει εκπομπη???? για αυτο ειναι τα ματια του ετσι????? μπουχαχα

:tongue:

μόλις ξυπνησα κορίτσια όλο το βραδυ σηκωνόμουν εγω να ταισω τον μικρο κ το πρωι τον φορτωσα στον Χρήστο και επεσα για υπνο, τον πήρε βόλτα στην εγνατία!!! :lol: τωρα π΄΄αω να ντυθω κ θα πάμε στα πεθερικά για φαγητο πρωινιατικα!!! :?

μπραβο κατερινάκι!!! κι εγώ το πρωί τον φόρτωσα στον μπαμπά του και κοιμήθηκα!!!

επίσης, έπαθα κι εγώ μαστίτιδα! 2η φορά... Ελινάκι, ακόμα με "κερδίζεις"!!! :) αυτή τη φορά έβγαλα και λευκη κηλίδα στη θηλή. Ελίνα, είχες παρόμοιο σύμπτωμα?

15y6xxxv0qx3picm.png

Γεια σας μάνες!!!

by the way γιναμε 5 μηνων σήμερα :) 8)8):cool:

Να τους χιλιάσετε τους μήνες σας!!!!!

GREY'S ANATOMYYYYYYYYYYYYYYYYYY!

Σοφάκι τρελαίνομαι (και για το τραγούδι και για τη σειρά!!!!)

ναι καλέ το έφερα δε λέει να τον σφάξω σήμερα... έχει γενέθλια! :D

Έλα βρε χρόνια του πολλά!!! Και τα γιορτάζει στο οδόστρωμα????

kαλημερα εχω να δηλωσω οτι μολις γυρισα απο κλαμπ!!!!! ο μπουκης μολις ξυπνησε αρα εγω δεν κοιμαμαι αλλα χαλαλι περασαμε τελεια

Μπράβο Μαρία μου!!!!!

εκει που ειμασταν επαιζε μουσικη ο θεμης γεωργαντας ...καλα αυτος φευγει κ παει να κανει εκπομπη???? για αυτο ειναι τα ματια του ετσι????? μπουχαχα

Ντροπή σου...αλλά πολύ πετυχημένο!!!!!!:oops::oops::oops::lol::lol::lol:

καλημερα κοριτσια εγω τωρα ξυπνησα..:roll::roll:ανελαβε η μαμα με τον μπαμπα μου τα μικρα και εγω και ο συζυξ λιωσαμε στον υπνο..

ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!! Πόσο καιρό θα μείνουν???

Καλημερα μανουλες!!

Μου την εχει δωσει ο παλιοκαιρος με τον αερα και δεν εχω διαθεση καθολου...

Θα αλλάξεις παραστάσεις, θα φτιάξει και ο καιρός και θα περάσετε όμορφα, θα δεις!!! Σου στέλνω μια αγκαλίτσα με θετική ενέργεια!!!!

'Εγραφα....έγραφα....και ξαφνικά... τσούπ ! και τα έχασα όλα.... :?:???::?

Δεν έχω κουράγιο να τα ξαναγράψω....

Εδώ σε μας σήμερα η μέρα είναι καταπληκτική και εγώ μες την τρελλή χαρά γιατί ετοιμάζω τα πράγματά μας ...το απόγευμα ανεβαίνουμε Αθήνα !!!!!

Εννοείται ότι ώρα να ναι στείλε σμσ για πιο γρήγορα!!! Καλό ταξίδι!!!!

μόλις ξυπνησα κορίτσια όλο το βραδυ σηκωνόμουν εγω να ταισω τον μικρο κ το πρωι τον φορτωσα στον Χρήστο και επεσα για υπνο, τον πήρε βόλτα στην εγνατία!!! :lol: τωρα π΄΄αω να ντυθω κ θα πάμε στα πεθερικά για φαγητο πρωινιατικα!!! :?

Από τον πολύ ύπνο νομίζεις ότι 1.30 το μεσημέρι είναι πρωί?!?!?!?!?:tongue::tongue::tongue:

μπραβο κατερινάκι!!! κι εγώ το πρωί τον φόρτωσα στον μπαμπά του και κοιμήθηκα!!!

επίσης, έπαθα κι εγώ μαστίτιδα! 2η φορά... Ελινάκι, ακόμα με "κερδίζεις"!!! :) αυτή τη φορά έβγαλα και λευκη κηλίδα στη θηλή. Ελίνα, είχες παρόμοιο σύμπτωμα?

Ο ύπνος καλόοοοο, η μαστίτιδα κακόοοοοο!!! Πονάει Μελινάκι??? Θα πάρεις αντιβίωση???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...