Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τόσο χάλια ήταν;;;;;;;;;;

επειδη ειναι γνωστη απλα σοκαριστηκα και με δαυτην....κατα τα αλλα ...κλασιικο πορνο....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μονο εγω βολευομαι στην μαμα μου:tongue:?????

:lol::lol:.....ευτυχως που βγηκατε κουκλες!!!!!!!!!

μα δεν ντρεπονται ρε γμτ....και εγω ξετσιπωτη ημουν ...αλλα δεν ντρεπονται??? τρελαθηκα μιλαμε....

ελα ρε... ολα για το χρημα! εδω παντρευτηκε 80αρη για αυτο κ θα κολλαγε σε ενα dvd? ασε που μπορει να το ευχαριστηθηκε κιολας...

η κοπελα που το εγραψε ειναι απο τα μερη μου!πηγαιναμε στο ιδιο σχολειο και ειχα συμμαθητη τον αδερφο της!και την ανακαλυψα απο ενα σχολιο που εκανε σε φωτο της αννιας!

μικρος που ειναι ο κοσμος... ολοι στο parents!

να"μαι και εγω!!!!

τελικα σοφια γλιτωσα την πεθερα(για ενα μηνα:D)αλλα εχασα την αισθηση της ωρας και της μερας και πηγαιναμε προς τα τζαμπο στις 7μιση και στις 8 κλεινανε.ισα που προλαβα και πηρα θηλες για το μπιμπερο με 2 τρυπες γιατι η μικρη δυσκολευοταν.ε με την καινουργια θηλη βρηκα την υγεια μου!σε 10-15 λεπτα εχει τελειωσει!τι χαζη που ειμαι!δεν το καταλαβα νωριτερα!

γιατι δεν τις παιρνεις απο το φαρμακειο? το εχω τσεκαρει κ στα φαρμακεια ειναι λιγο πιο φθηνα... μην φανταστεις ελαχιστη διαφορα αλλα το φαρμακειο ειναι διπλα ενω τα jumbo....

baJfp2.png

sοφια ηθελα να αγορασω και ομπρελα για το καροτσι μας και διαφορα δωρα γι¨"αυτο και πηγα τζαμπο.θυμαμαι που το λεγαμε εδω μεσα οτι ειναι λιγο φθηνοτερες στα φαρμακεια.εν τω μεταξυ χθες το βραδυ ψιλιαστηκα οτι φταιει η θηλη που ετρωγε ανησυχα και εκανε πολυ ωρα να φαει.και σημερα βρηκα την υγεια μου!

by the way γιναμε 5 μηνων σήμερα :) 8)8):cool:

χαρούμενα μηνογεννέθλιαααααα! :D

ναι γιατι ειναι μικρουλης χαχαχαχα...κορισια εγω ετοιμαζομαι να τσακισω ενα λαχταριστο χοιρινο με πρασο και μετα για επιδορπιο σουφλε σοκολατας..και τα 2απο τα χερακια της μαμας μου..λεω να την εκμεταλευτω οσο μπορω χαχαχαχα:lol::lol:

και πολύ καλά θα κάνεις!!! σαν το φαγητό της μαμάς...!

ναι μωρε ... το παιζει κ γκομενα....

σε λιγο θα γυρισει κ η γιαγια μου dvd:tongue:

:mrgreen::mrgreen: η φαντασία μου οργιάζει!!! :mrgreen::lol:

Μια χαρά ήταν, όλα έτοιμα στο χέρι,αλλά εχω ένα κακό δεν κοιμάμαι καλά εκτός σπιτιού μου δεν ξέρω και με τη μικρή τώρα δεν είναι εύκολο να βολευτείς.

που ήσασταν συμπεθέρα? εκδρομούλα?

επειδη ειναι γνωστη απλα σοκαριστηκα και με δαυτην....κατα τα αλλα ...κλασιικο πορνο....

παντως ακόμα και αυτό χάλια το παίζουν!!! άμα είναι ατάλαντη η γυναίκα!!! :tongue:

μονο εγω βολευομαι στην μαμα μου:tongue:?????

ελα ρε... ολα για το χρημα! εδω παντρευτηκε 80αρη για αυτο κ θα κολλαγε σε ενα dvd? ασε που μπορει να το ευχαριστηθηκε κιολας...

μικρος που ειναι ο κοσμος... ολοι στο parents!

γιατι δεν τις παιρνεις απο το φαρμακειο? το εχω τσεκαρει κ στα φαρμακεια ειναι λιγο πιο φθηνα... μην φανταστεις ελαχιστη διαφορα αλλα το φαρμακειο ειναι διπλα ενω τα jumbo....

και εγ΄ώ και εγώ!!!! ε ναι λοιπόν είμαι μαμόθρεφτο!!! :tongue:

εμείς ήμασταν βόλτα στο χωριό! περάσαμε ωραία και γυρίσαμε πριν λίγο, αυτο το παιδί αμα είναι μονο μαζί μου μου βγάζει την πίστη ενω εκει ειναι αρνάκι! ο σύζυγος ακόμα στην εγνατία είναι και διαμαρτυρεται :mrgreen: ε ρε και να ρίξει μια βροχή!!! ή μαλλον όχι να στείλουν τα ματ και να τους κάνουν ντου!!! :mrgreen: ντου από παντού

<object width="445" height="364"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=Ov2Q5EXupKo&hl=el_GR&fs=1&color1=0x234900&color2=0x4e9e00&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=Ov2Q5EXupKo&hl=el_GR&fs=1&color1=0x234900&color2=0x4e9e00&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="445" height="364"></embed></object>

τωρα βράζω κοτόπουλο να κάνω την κοτοσαλάτα της Μπαρμπαρίγου καλή φαινεται!

<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=GM-3FfOVuQ0&hl=el_GR&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=GM-3FfOVuQ0&hl=el_GR&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>

GREY'S ANATOMYYYYYYYYYYYYYYYYYY!

Διαφημίσεις

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=NNZV2C5bpmA&hl=el_GR&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=NNZV2C5bpmA&hl=el_GR&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

και ξανα grey's anatomy,στην πλεον χαρακτηριστικη σκηνη!

Μαράκι που είναι το φορεμα να το δω και εγώ?

Είχα πάει στη μαμά μου στη Βούλα για κανένα μπάνιο αλλά μας τα χάλασε η βροχή.

Αμάν αυτός ο συμπέθερος πως την έχει δει.....πες του να κάτσει σπίτι του μην τους κάνουν κανένα ντου και τις φάει άδικα.

Διαφημίσεις

Παω κοριτσάκια μου καληνυχτα και όνειρα γλυκά.......

Παρακαλώ φέρτε τα μαχαίρια πίσω στη κουζίνα... συμπεθέρα με ακούς;;;;;;;;;;;

ναι καλέ το έφερα δε λέει να τον σφάξω σήμερα... έχει γενέθλια! :D

καλημεραααα...μπραβο μαρακι..να'τα τα νειατα βρε...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...