Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

καλησπερα.....μολις ειδα τη ντουβλη μπουχαχα.....επαγγελματιας....μα τι εγινε ρε κοριτσια??? σαλεψαν ολες??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ναι γιατι ειναι μικρουλης χαχαχαχα...κορισια εγω ετοιμαζομαι να τσακισω ενα λαχταριστο χοιρινο με πρασο και μετα για επιδορπιο σουφλε σοκολατας..και τα 2απο τα χερακια της μαμας μου..λεω να την εκμεταλευτω οσο μπορω χαχαχαχα:lol::lol:

:-D

καλησπερα.....μολις ειδα τη ντουβλη μπουχαχα.....επαγγελματιας....μα τι εγινε ρε κοριτσια??? σαλεψαν ολες??

ναι μωρε ... το παιζει κ γκομενα....

σε λιγο θα γυρισει κ η γιαγια μου dvd:tongue:

baJfp2.png

γεια σου αρινα! πως τα περασες στα νοτια?

εγω αυριο πρωι γυρναω στην βαση μου κ σκεφτομαι σε τι κατασταση θα βρουμε το σπιτι:?

Μια χαρά ήταν, όλα έτοιμα στο χέρι,αλλά εχω ένα κακό δεν κοιμάμαι καλά εκτός σπιτιού μου δεν ξέρω και με τη μικρή τώρα δεν είναι εύκολο να βολευτείς.

Διαφημίσεις

α, ναι! εμεις δεσμευτηκαμε απο την κοιλια με τους γιους της αλεκας!!!! κ μαλιστα εμεις τους την πεσαμε:lol::lol::lol:

..

:lol::lol:.....ευτυχως που βγηκατε κουκλες!!!!!!!!!

μα δεν ντρεπονται ρε γμτ....και εγω ξετσιπωτη ημουν ...αλλα δεν ντρεπονται??? τρελαθηκα μιλαμε....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

βρηκα αυτο κ συγκινηθηκα....

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1567280#post1567280

η κοπελα που το εγραψε ειναι απο τα μερη μου!πηγαιναμε στο ιδιο σχολειο και ειχα συμμαθητη τον αδερφο της!και την ανακαλυψα απο ενα σχολιο που εκανε σε φωτο της αννιας!

Εδώ στη Μεταμορφωση έχει έκθεση ερώτικα το τι ουρά ο κόσμος απέξω δεν φαντάζεστε συνωστισμός.Από τη γέφυρα από την Αττική οδό ωσ τη Τατοΐου μια απόσταση 150μ την κάναμε 35 λεπτά με τους λιγούρηδες αι σιχτιρη πια.

να"μαι και εγω!!!!

τελικα σοφια γλιτωσα την πεθερα(για ενα μηνα:D)αλλα εχασα την αισθηση της ωρας και της μερας και πηγαιναμε προς τα τζαμπο στις 7μιση και στις 8 κλεινανε.ισα που προλαβα και πηρα θηλες για το μπιμπερο με 2 τρυπες γιατι η μικρη δυσκολευοταν.ε με την καινουργια θηλη βρηκα την υγεια μου!σε 10-15 λεπτα εχει τελειωσει!τι χαζη που ειμαι!δεν το καταλαβα νωριτερα!

μαρια το φορεμα ειναι απιστευτο!!!!!και πανω σου θα ειναι ακομα πιο ωραιο!!!!

αρινα μου ουτε και εγω βολευομαι πλεον πουθενα με το μωρο!ηθελα να παω πρεβεζα τωρα που εχει αδεια ο παναγιωτης αλλα σκεφτομουν και το ξεβολεμα πολυ!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...