Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κατερινακι τι μας θυμισες !!:P:p:p

Ντορακι τουλαχιστον θα πας και λιγο καπου!!Εμεις ουτε περσι πηγαμε διακοπες αλλα οκ δεν με πολυπειραζει....Για το θεμα του αν προσφερει το γαλα της μαμας κατι μετα απο τους 6 μηνες εγω εχω αλλη αποψη,τα λεει και στο βιβλιο της Πατσουρου νομιζω(το δανεισα στη βασιλικη και δεν θυμαμαι ακριβως)οτι προσαρμοζεται στις αναγκες του μωρου.Εξαλλου αν ηταν αλλιως θα μας κοβοταν στους 6 μηνες.Απλα σου λεει τουλαχιστον το εξαμηνο αλλα και να το συνεχισεις παλι ειναι πολυ καλο και το παιδι συνεχιζει να παιρνει αντισωματα.Αυτααα...ξυπνησε ο μικρος πω να τον μαζεψω...φιλακια!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Γειιιιιααααααααοουυυυυυα σας!! (Με χασμουρητό!!! Έριξα έναν ύπνο...άλλο πράγμα!!!!)

(φυσικο ειναι με τοση μουρμουρα, και εσεις ακομη την κανατε με ελαφρια .. :( )

Τί λες βρε? Αν δεν τα πεις εδώ σ εμάς, πού θα τα πεις??? Η περίοδος και μόνη της μας δυσκολεύει!!! Πόσο μάλλον, άμα έχουμε κι εκατό άλλα πράγματα στην κεφάλα μας!!!!

Προτείνω αύριο να "φορτώσεις" μπεμπη σε μπαμπά του και να ξεκουραστείς!!!! Με βάρδιες ξεκουραζόμαστε όλοι, μη νομίζεις...

Να'μαι πάλι...

Μοκέτες μαζεύτηκαν,σπίτι λαμποκοπάει,κόρη κοιμάται,σύζυγος κοιμάται,έβαλα μια κουταλιά υποβρύχιο σε παγωμένο νερό και κάααααθομαι...

Αχ σήμερα πήγαμε με τον αντρούλη μου μετά από πολλούς μήνες μόνοι μας στο σούπερ μάρκετ,επιτέλους κάθισα στο μπροστινό κάθισμα,επιτέλους διάλεγα εγώ σταθμούς στο ραδιόφωνο και είχαμε τη μουσική πολύυυυυ δυνατά με παράθυρα ανοιχτά,όπως τότε......πριν 6,5 χρόνια περίπου......

Αχ κι εγώ Δώρα μου ξύπνησα σε ένα αστραφτερό σπίτι χωρίς χαλιά και αμέσως ανέβηκε η διάθεσή μου!!!

Όσο για την βόλτα στο σούπερ μάρκετ που σε έκανε να χαρείς, πραγματικά το βρίσκω εκτός από χαριτωμένο, απόλυτα υγειές: δεν υπάρχει πιο υπέροχο πράγμα στον άνθρωπο, από το να μπορεί με απλά πράγματα να χαίρεται αληθινά!!! Πολύ χαίρομαι για εσένα!!!!

Κατερινάκι φοβερό το τραγούδι!!! Ότι έπρεπε για να συνοδεύει τα "παλιά"!!!!

mamageor το φόρεμα Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο!!!!!! Και το άλλο ήταν πολύ σικάτο, αλλά αυτό που πήρες τελικά ταιριάζει πιο πολύ στο γεγονός!!!!

βρηκα αυτο κ συγκινηθηκα....

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1567280#post1567280

Αχ τί όμορφα λόγια...

Διαφημίσεις

κι εγω στον υπνο το εριξα...και τωρα που ξυπνησα κοιταω εξω και τι να δω...ΗΛΙΟΣ :evil::evil::evil:..μου φαινεται αδικα το ακυρωσαμε...τι καιρο εχει προς τα κατω;;

τα νευρακια μου!! λειπει και ο Λεο και δεν εχω τι να κανω τωρα!

παω να διαβασω τα παλια μας ποστ

κι εγω στον υπνο το εριξα...και τωρα που ξυπνησα κοιταω εξω και τι να δω...ΗΛΙΟΣ :evil::evil::evil:..μου φαινεται αδικα το ακυρωσαμε...τι καιρο εχει προς τα κατω;;

τα νευρακια μου!! λειπει και ο Λεο και δεν εχω τι να κανω τωρα!

παω να διαβασω τα παλια μας ποστ

αυτο ελεγα μολις τωρα!!!!! τα νευρα μου!!!!!!!!! εχουμε σκασει στην ζεστη...

baJfp2.png

Διαφημίσεις

τι εγινε καλε??? βγηκατε ολες για ποτακι:tongue:??????????

angie να τον χαιρεσαι τον μπομπιρα!

καλε ναι, που εξαφανιστηκε το πλήθος? αφου νόμιζα οτι εχει κολλήσει παλι το ιντερνετι μου :)

ευχαριστουμε για τις ευχες :)

εμενα ταισε ο μπαμπας :) αλλα ο μικρουλης μαλλον εχει ορεξη για ξενυχτι δεν τον βλεπω και πολυ ζεστο για υπνο ..

οι κουκλες σου πολυ τυπικες τις βλεπω!! μπραβο, κορίτσια απο σπιτι !!!

δεν θυμαμαι εχετε δεσμευτει εσεις ?? :)

α, ναι! εμεις δεσμευτηκαμε απο την κοιλια με τους γιους της αλεκας!!!! κ μαλιστα εμεις τους την πεσαμε:lol::lol::lol:

δοξα το Θεο ειμαστε τυπικοτατες! απλα λιγο ανησυχες τελευταια 2 βραδια...οχι ομως οτι δεν κοιμουνται...

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...