Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια καλημερα μπαινω στα γρηγοτα γιατι εδω μεσα γινετε χαμος και παρεπιμπτοντος δεν ξερω τι να μαγειρεψω ο μπεμπης γκρινιαζει απιστευτα και το καλυτερο μαλλον μου χαλασε το σιδερο..ενω ζεσταινει κανονικα και κανει τον ηχο οταν παταω να βγαει ατμο ο ατμος αφαντος,τι σκατα λετε να εχει παθει?

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας!!!

Η μικρή μου έχει να φάει από τις 7 το πρωί!!! Προσπάθησε να την ταϊσω στις 11 αλλά δεν έτρωγε και έπεσε για ύπνο... Να ανησυχήσω???

για εξηγησε βρε αλεκα αυτη την αποψη που εχεις γιατι δε μπορω να το καταλαβω...πως το να θηλαζω μετα το εξαμηνο το κανω για μενα και οχι για το παιδι.....δε βαραω...αποψεις θελω να ακουσω....?

λουσι τα ιδια λεμε σχεδον εκει στο παρεντς στο θεμα με τα παρτυ αλλα αμα πεσεις σε κολλημενα ατομα γιουχου....δεν υπαρχει περιπτωση να ξεμπλεξεις...και εγω εχω ενα θεμα εκφρασης που να τους δωσω να καταλαβουν τι λεω...ακου εκει μεχρι 14 συνοδεια!!!

Έλα ντε... άκου συνοδεία μέχρι τα 14... Υπερβολικό είναι. Εγώ θέλω τα παιδιά μου να είναι ανεξάρτητα με αυτοπεποίθηση και κριτική ικανότητα... Το να τρέχω από πίσω τους μια ζωή δεν τα βοηθάει σε τίποτα, αντίθετα τα κάνει εξαρτώμενα... Απλώς για το θέμα που συζητούσαμε αρχικά, το βρίσκω αγενές να βάλεις οποιαδήποτε απαγόρευση σε πρόσκληση...

αχ..σε αυτην την διαδικασια δεν ηθελα να μπω.....:)....εγω ειμαι τρελη...δεν θεωρω το μητρικο σαν την καλυτερη τροφη για το παιδι μου μετα το εξαμηνο....το θεωρω ελλιπες:cool:....στα λεω και σκεφτομαι πώς σε κανω (τουρκο :tongue:) και το μετανιωνω...αλλα δεν θελω να μην σου απαντησω....

Οκ...παλια που εδιναν η μητρικο η βλαχας, σιγουρα ηταν καλυτερο το μητρικο...Η μαμα ομως που ειναι πορωμενη με το θηλασμο (όχι αυτες που θηλαζουν χωρις να εχουν πορωση), δε μπορει να διανοηθει ότι δεν θα θηλαζει το παιδι της...προφανως πιστευει ότι κανει το καλυτερο για αυτο, όπως πιστευουν όλες, θηλαζουσες και μη....αλλα και μια ψυχολογικη αναγκη πιστευω ότι την εχουν να συνεχιζουν....

Σχετικά με το θηλασμό, αν μπορούσα θα το είχα τραβήξει και πέραν του 6μηνου, αλλά όχι πέραν του χρόνου. Ούτε εγώ μπορώ την πόρωση, ειδικά κάτι καταστάσεις που θηλάζουν μέχρι τα 2 με 2μιση ή και ακόμα περισσότερο! Εκει σίγουρα πλέον είναι ψυχολογική ανάγκη-εξάρτηση της μητέρας.

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

μωρε δεν ξερω εβαλα νερο στο μποιλερ το καθαρισα εβγαζε κατι μικρα μαυραδακια σαν σκονη ενα πραγμα...τωρα εβαλα νερο με ξυδι θα το ξεπλυνω καλα και το ξαναβαλω γιατι εχω χυμα την σιδερωστρα και 3πληντυρια στον κξαναπε χαχαχα...

σοφακι ποια κρεμα δινεις στις μικρες??εγω αποφασισα να του δωσω γιωτης ειναι καλη??επισης εδω και μερικες μερες τα κακα του μπεμπη μυριθζουν πολυ ασχημααααα

Διαφημίσεις

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=xr1RnLJiPeM&hl=el_GR&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=xr1RnLJiPeM&hl=el_GR&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

αφιερωμενο σε ολες ( εκτος αρινα-μαρινα:rolleyes:)

μπουχαχα

xaxa που το θυμηθηκες?

μια γρηγορη καλημερα γιατι παω να φτιαξω γεμιστα τωρα που ξεκινησε η ντορα....θα σκασω...δηλ συγνωμη μαρινα....θα φυγεις για δυο μηνες???και εμεις τι θα κανουμε δηλ χωρις μαρινα??οεο???και χωρις δημητρακη??οεο???μαρη θα πεσει σε καταθλιψη η κορη μου.....

αλεκαααααααα μπραβο βρε θηριο -29!!!!δηλ εαν σε πετυχω σε καμια συναντηση δε θα σε γνωρισω ???μαρη θα φαινεσαι καθολου ή θα εισαι σαν οδοντογλυφιδα?οσο για τον κυριο γιασεμι εφαγε της κλωτσιες του (καλα κανεις και γελας γιατι για γελια ειμαστε ετσι οπως ειμαστε) και το πρωι μου ζηταγε συγνωμη (ζντουπ....!!!δε παει καλα...εκοψε το τσιγαρο εδω και δυο βδομαδες και εχει γινει αλλος ανρθωπος....ή επιτελους το μπουρου μπουρου που τοσα χρονια του τα εψελνα αρχισε να πιανει....αφου βγαινω αληθινη η ρουφιανα ....)

κατερινα ο αντρας σου ακομη στην εγνατια ειναι ????:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

όχι, γύρισε στη μία, σαν να μην τρεχει τίποτα ,εγω του την ελεγα αυτος πολύ που νοιαστηκε αρχισε να μου λέει για την κατάσταση στην εγνατία τσακωθηκαμε γιατι εγω του έλεγα οτι ταλαιπωρουν τον κόσμο αδικα οπως μας ταλαιπωρουσαν στα μπλοκα οι αγροτες, του είπα οτι είναι απολιτιστος κ αυτος και όλοι κ πως καταντησανε τη δημοκρατία ασυδοσία ρίξαμε ένα γερό ματς μετα εγώ γύρισα τον καυγα στο θεμα που με εκαιγε, οτι δηλ ο μικρός πλανταξε στο κλάμα και εγω είχα νευρα κ δεν μπορουσα να τον ηρεμήσω με τίποτα κ αυτος εκοβε βόλτες κ δε νοιαστηκε να πάρει ενα τηλ. να δει αν ζουμε η πεθάναμε, επίσης πολύ που χ@στηκε ξαναγύρισε το θέμα στην εγνατία, μέχρι τις 4 βριζ΄μασταν, εγώ από τα νευρα ετρεμα και δεν μπορεσα να κοιμηθώ και με πήρε το πρωι από τη δουλεια και μου λέει "καλημερα αγαπη μου!" ΤΟΥΡΚΟΣ ΕΓΩ! πέρασε η επίδραση του haig κατάλαβες? ξεμέθυσε και εγω πρεπει να παραβλέψω τα χθεσινά!

ουφ συγχυστηκα πάλι, είπε θα κατεβει και σημερα, μωρε θα πάω και εγω στο χωριό και θα ξεχασω να γυρίσω! για να τον δω τον βολεψακια με τετοια καταρρακτωδη βροχή θα πάει?? :tongue:

εδω βρεχει ασταματητα απο τις 6!! εμεις θα ψηναμε στην ταρατσα....σκατουλιτσες τελικα!

και εδω. και φυσάει πολύ

καλημερεεεεεεες! ηρθε η Αγγλίδα και εφερε και τον καιρό της μαζί!!! καλά που προλαβε να ηλιοθεραπευτει λιγουλάκι!!!

εμεις περιμενουμε τη νουνα μας να ξεκινησουμε για καβαλα.

θυμηθηκα το ενα από τα δυο που ηθελα να σας πω! πέμπτη προς παρασκευή ξύπνησε στις 5 ο τζόρνταν, τον τάϊσα και κατα τις 6:15 τελειωσε αλλα δεν τον πηρε ο υπνος στο στηθος ως συνηθως... καναμε βολτες κανενα 5λεπτο αλλα επειδη εβλεπα οτι ειχε ορεξη για κουβεντουλα τον αφησα στο κρεβατι του μπας και γκρινιαξει και κουραστει με σκοπο να τον ξαναβαλω στο στηθος για να κοιμηθει. σε 5' ηταν dead! ξεραθηκε! πρωτη φορα που τον εβαλα στο κρεβατι του και κοιμηθηκε μόνος του με λίγη μουσικούλα! επαθα πλάκα!!! αυτο ηθελα να σας πω, αλλα εχει και συνεχεια πλέον...

χθες βραδυ εφαγε κανονικα και πάλι δεν τον πήρε ο υπνος! τον κρατησα λιγο ορθιο μεχρι να ρευτει και τον εβαλα στο κρεβατι του με μουσικουλα. γκρινιαξε λιγο αλλα δεν του εδωσα σημασια. επίσης σε 5' τεζα ο μπόμπιρας!!! στις 5 που ξυπνησε τον τάισα και πάλι δεν κοιμηθηκε. επειδη φαινοταν οτι νυσταζε τον κρατησα και αρχισα τις βολτες. μια βολευόταν και μια τιναζόταν. ε, τον εβαλα στο κρεβατι του, φτερνίστηκε και κοιμηθηκε...

εγώ πάλι, από τις 6 που τον κρεβατωσα δε μπορεσα να κοιμηθω... σκεφτομουν ότι ισως ειναι "τελος εποχής". το τελος της εποχης που κοιμοταν στην αγκαλια μου και εβλεπα το μουτρακι του πάνω μου... τι να πω... δε θελω να λεω και μεγαλα λογια...

αυτα! ηρθαν τα κουμπαρια!!!

μαρινακι καλα να λουτσα-ριστεις!!! και τα μπεμπε!!!

φιλακια!!!

χαχαχα :tongue:

πω πψω εφερε η μανα μου ενα κουλουρι με φιλαδελφια μεσα κολαση...το τσακισα

ναι και εγω τα ψοφάω αυτά τρελαινομαι!

να του παρω παλι το almiron τι να κανω? μα ποσο καιρο να πινει το ec dηλαδη?

εγω εχω κανα 2μηνο το γυρισα σε αλμιρον και το πίνει πολύ ευχαριστα δεν του φάνηκε παράξενο

κι εγω βλεπω διαφορες στα 2..η Γεωργια ειχε σπιθα στο βλεμμα απο μικρη...γι αυτο κ τα κανε ολα μικρη κ μας εβγαλε το λαδι.....αυτος εχει το βλεμμα της αγελαδας που κοιταει το τρενο να ρχεται!:o:mrgreen::mrgreen:

χαχαχα :tongue::tongue:

Βρε πολυλογούδες....δεν τρώγεστε πια!!!Με κόπο διάβασα τα μισά...

Κάτι για διακοπές η Μαρίνα,κάτι νεύρα με το σύζυγο η yasemi και το ca_te_rinaki,κάτι η Αλέκα όχι πορωμένη με το μητρικό γάλα,ε μετά σας έχασα!!!

Εμένα χτες η μικρή ήπιε 170 μλ στις 20:45 και μετά στις 23:30 προσπάθησα να της δώσω το βραδινό,να μην το θέλει με τίποτα,να κλαίει,να τσιρίζει...τελικά κοιμήθηκε στις 12,ξύπνησε στις 6:30,ήπιε λίγο γάλα στις 7 και μετά κανονικά 170 στις 10 και κοιμάται...Ήταν δηλαδή γύρω στις 12 ώρες νηστική,είναι φυσιολογικό?????

Σήμερα έχω τη γυναίκα που με βοηθάει,σηκώνουμε χαλιά (εκείνη κ ο Γιώργος :)),στο σπίτι γίνεται πανικός,έχουμε μετακινήσει όλα τα έπιπλα,η τραπεζαρία έχει έρθει στην είσοδο του σπιτιού,τρελό πανηγύρι!!!

Στο μεταξύ αυτή η γυναίκα είναι έγκυος και δε θέλω να κάνει τίποτα περίεργο και να ψαχνόμαστε ύστερα...γι'αυτό κάνω κι εγώ τις δουλειές μου την Παρασκευή και ένα Σάββατο το μήνα που έρχεται κάνει βεράντες,τζάμια κλπ...Αλλά την έχω χαλαρή,είναι πολύ καλή κοπέλα.

Καλέ δε σας είπα το καλύτερο,τώρα με τη διατροφή που κάνω έχω χάσει 2 κιλά χωρίς να το καταλάβω!!!!Μένουν λοιπόν 17!!!!!

Καλημέρα είπα??Δεν είπα!!

ωραία αντε ετσι να συνεχίσεις και θα βάλεις τη μίνι φουστιτσα! υπομονή!

μονο εμενα εκοψαν που εγρα φε ο Μιμακος μου χαζομαρουλες

και εμένα στις αρχες επειδή εγραφα με κεφαλαία μου εκαναν παρατηρηση

Να΄μαι κι εγώ !!!!!

Βέβαια τώρα που μπήκα λείπετε όλες ....αλλά με είχε πιάσει μια απίστευτη νύστα μ'αυτόν το καιρό και μετά τον πρωινό θηλασμό ξανακοιμήθηκα κι εγώ για τα καλά....;)

το ευχαριστήθηκα όμως !

Πάω τώρα να κάνω καμιά δουλειά και μετά θα διαβάσω όλα όσα γράψατε και θα ξαναμπώ αργότερα .....

***** Καλά το χθεσινοβραδυνό ήταν άνευ προηγουμένου !!!!!

Το Κατερινάκι και η Γιασεμή να έχουν ''φορτώσει'' κανονικά με τα στεφάνια τους κι εγώ με ένα κουτί παγωτό αγκαλιά (σαν Αμερικανάκι !!!) να διαβάζω χωρίς να σχολιάζω και να έχω πεθάνει στο γέλιο !!!!!

Εκείνες να γράφουν τον πόνο τους τόσο πετυχημένα κι εγώ να κακαρίζω σα χαζό νυχτιάτικα...ο Γιώργος να με κοιτάει με απορία :shock:....κι άντε τώρα να προσπαθώ να του εξηγήσω.....χαχαχα...

Μόνο να με βλέπατε από μιά μεριά !!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

χελοου και παλι...

πηγα στην εκθεση beauty , τωρα γυρισα..πρεπει να ειναι η μοναδικη εκθεση που εχει κοσμο παρολη την κριση!!!!

για το απογευμα φοβαμαι μην κανω τοσο δρομο και βρεχει...μα ειναι καιρος αυτος;;;

χελοου και παλι...

πηγα στην εκθεση beauty , τωρα γυρισα..πρεπει να ειναι η μοναδικη εκθεση που εχει κοσμο παρολη την κριση!!!!

για το απογευμα φοβαμαι μην κανω τοσο δρομο και βρεχει...μα ειναι καιρος αυτος;;;

εδω κ εγω αν κ ειμαι να σκασω .... ειλικρινα ειμαι ετοιμη να εκραγω.... θα εξαφανιστω κ θα πω κ στην νικολουλη να ΜΗΝ με ψαξει ...

τεσπα, τι εκθεση ειναι αυτη ινακι για πες να ξεχαστουμε λιγο ...

τι επαθες βρε αντζι???και εμενα ο μικρος μεσα στην γκρινια ειναι δεν παλευετε η κατασταση,θελει μονο αγκαλια και βολτες στο σπιτι..ευτυχως κοιμηθηκε το βραδυ ανησυχα βεβαια αλλα κοιμηθηκε...ατιμα δοντακια αντε να βγειτε...εσυ πονας τωρα που εισαι αδιαθετη??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...