Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μολις μπηκα και θρονιαστηκα..ο μπεμπουλης ειναι 2200μια χαρα δηλαδη..εχει παρει πλεον θεση ειδαμε και την φατσουλα του απλα μου ειπε οτι θα παρω ολο τον μηνα γιατι ο τραχηλος ειναι κλειστος και μακρυς και ο μπεμπης ψηλα..

dora να σου ζησει ο κοριτσαρος και γρηγορα να ανναρωσεις..

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μολις μπηκα και θρονιαστηκα..ο μπεμπουλης ειναι 2200μια χαρα δηλαδη..εχει παρει πλεον θεση ειδαμε και την φατσουλα του απλα μου ειπε οτι θα παρω ολο τον μηνα γιατι ο τραχηλος ειναι κλειστος και μακρυς και ο μπεμπης ψηλα..

dora να σου ζησει ο κοριτσαρος και γρηγορα να ανναρωσεις..

ειδες;)??? το περασε το 2κιλο ο μικρος!!!

baJfp2.png

ΝΤΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ να σου ζήσει!!!!!!!! :P:p:p Να σου δινει πάντα μεγάλες χαρές. Τα δυσκολά χειρουργεία ξεχνιώνται οταν το παιρνεις αγκαλίτσα!!!!!

Βρε Αλέκα μιας και το έχεις τόσο πρόσφατο, τι πήρες μαζί σου στο ΙΑΣΩ? Στην βαλιτσούλα σου εννοώ. Να αρχίσω κι εγώ να μαζεύομαι σιγά σιγά και χωρίς υπερβολές :rolleyes:.[/quote ]ένα νυχτικάκι για την πρωτη μέρα λόγω καισαρικής, 2 σετ πιτζαμούλες, εσώρουχα γιατί δε μπορω τα μιας χρήσης, πετσετούλες για εμένα, πάνες αγκαλίας για το μικρό, παντοφλίτσες, φορτιστή, αυτά... όλα τα άλλα τα είχε εκεί είτε από το μαιευτηριο είτε από διαφημιστικά.
Καλησπέρα!

Λοιπόν ακόμα τίποτα ο κύριος έχει πάει 3 κιλά και έχει αράξει... Τί περπάτημα κάνω, τί κουβαλάω ψώνια, τι σηκώνω την Άννα, αυτός εκεί. Απο κάτω είμαι κλειδαμπαρωμένη ακόμα...

Υπομονή βρε... πλησιάζει ο καιρός. πάντως και εγώ μέχρι την 35η εβδ. πόναγα και ειχα μικροσυσπάσεις, και μετά τίποτα. Εσεις τι λέτε για το εμβόλιοτ της γρίπης
να ΄μαι κ εγω!!!!

πρωτα να ευχηθω στη dora!!! εγω πηγα στη γιατρο οι μικρες ειναι περιπου 1700 (100γρ.στις 6 μερες..)

το κακο ειναι οτι ειχα παααλι πιεση κ οι εξετασεις που εκανα εδειξαν κ αυξημενο ουρικο οξυ... οποτε τωρα θα ξανα κανω την Δευτερα , να δουμε τα αποτελέσματα κ αν συνεχισει να ειναι ανεβασμενο .... βραστε τα!!! με βαζει αμεσως μεσα!!!:-(:sad::-(

Μην αγχώνεσαι, τουλάχιστον έχουν μεγαλώσει οι ζουζουνες!! Όλα καλά θα πάνε!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

μολις μπηκα και θρονιαστηκα..ο μπεμπουλης ειναι 2200μια χαρα δηλαδη..εχει παρει πλεον θεση ειδαμε και την φατσουλα του απλα μου ειπε οτι θα παρω ολο τον μηνα γιατι ο τραχηλος ειναι κλειστος και μακρυς και ο μπεμπης ψηλα..QUOTE]

Annia μου στην Αγγελική πήγα για εξέταση Δευτέρα και μου είχε πει η γιατρός κι εμένα πως ο τράχηλος ήταν κλειστός και το μωρό ψηλά! Και γέννησα Τετάρτη! 2 ημέρες μετά δηλαδή! Οπότε.... το νού σου, χωρίς να αγχωθείς φυσικά! ;)

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

ακριβώς αυτό κάνω εγώ τώρα... και ο Θεος βοηθός!!!!!

θεωρητικά έχουν εμβολιαστεί

και προφανώς το κολάς και στο μωρό.. αυτά σκεφτομαι και εγώ λούσυ μου και τρελαινομαι.

Στο νοσοκομείο ήμουν σε 4κλινο. Την τελευταία μερα έρχεται μια οικογένεια που φερνοντας το μωράκι τους βγάζουν όλοι μάσκα και βάζουν στα προσωπά τους. μιλάμε από τη λεχωνα μέχρι τη συμπεθέρα. Ξέρετε τι έπαθα έτσι???? Στελνω τον άντρα μου στη μαια να έρθει να ρωτήσει γιατί. Φοβόμουν μήπως ήταν άρρωστοι. τελικά είπαν ότι τη βάζουν προληπτικά. Πάντως παιδια στο ΙΑΣΩ τηρούνταν οι κανονες αυστηρα. Γα να ωγάλουν τα μωρά έδιωχναν τον κόσμο, αέριζαν τους χωρους πολύ συχνά και κάθε πρωί έκαναν απολύμανση στον θάλαμο νεογνών οπότε μας άφηναν τα μωρά για κανα διώρο μέχρι να καθαρίσουν

Αλεκα να σου ζησει το μωρακι και φυσικα σε ολες τις κοπελες.Ειμαι απο τις μανουλες Ιανουαριου αλλα ηθελα να σε ρωτησω για το ιασω επειδη θα γεννησω εκει, ηταν οντως αυστηροι με το επισκεπτηριο;Οταν ειχα γεννησει το 2007 γινοταν ο χαμος και ανησυχω παρα πολυ μην γινει παλι το ιδιο.Εσυ σε τι δωματιο πηγες;

Y0zHp2.png?OgArctsO

Doraki na sou zhsei h beboulina kai grhgora na perasoun oi ponoi!

Annia mia xaroula o beboulis sou, eides?

Egw akoma zorizomai gia to emvolio avrio. Tha paei o antras mou sigoura mias kai logo douleias einai mesa se kosmo..Egw omws? Sunolika 8a paw sto grafeio alles 5-6 fores kai telos..Genika teinw sto na to kanw amesws meta th genna elpizodas pws me to 8hlasmo 8a perasw antiswmata ston mikro. Mou fainetai pio asfales.

Paw na piasw 8esh sto kanape!

Makia koukles!

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

[quote name=aleca;28394

Μην αγχώνεσαι' date=' τουλάχιστον έχουν μεγαλώσει οι ζουζουνες!! Όλα καλά θα πάνε![/quote]

1700gr ε, δεν τις λες κ μεγαλες!!!! εδειχνα στον αντρα μου τον μικρο σου κ μου λεει "πω, πω μικρουλης!!!" του λεω 3600 κατι!!!! οι δικες μας θα ειναι οι μισες απο τον μπεμπη" κ το επαθε το σοκ:tongue::tongue::tongue:!!!!

οσο για το εμβολιο μεχρι να γεννησω εννοειται πως οχι... τωρα για μετα, πιο πιθανο της απλης γριπης... θεωρω οτι κ το πρωτο διαστημα που θηλαζεις ειναι το ιδιο επικινδυνο οσο το να το κανω τωρα! αν δεν θηλασω , νομιζω οτι θα κανω οτι μου πει ο γιατρος....

baJfp2.png

Πω πω μιλάμε είμαι ένα πτώμα.θα φάω κ θα κοιμηθώ πιστεύω ότι θα πεσω ξερη σήμερα.σοφακι 1700 είναι και οι δυο;παντως για διδυμακια και σε αυτή την βδομάδα είναι μια χαρά.

:-D

Διαφημίσεις

Είμαι πολύ πολύ πολύ χαρούμενη........... εκεί που σκυλοβαριόμουν και με είχε πιάσει και το παράπονο από την μοναξιά, χτύπησε το κουδούνι και ήταν ο Γιώργος μου !!!!!!!!!!!!!

Τον περίμενα Παρασκευή κι εκείνος μου έκανε έκπληξη.

Το τί χαρά έκανα κορίτσια ήταν άνευ προηγουμένου. Μόνο τα κλάματα που δεν έβαλα....χοροπηδάγαμε δίπλα του εγώ και το σκυλί σα χαζά !!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Τώρα πλέον είμαι έτοιμη να γεννήσω ;););)

Αλεκα να σου ζησει το μωρακι και φυσικα σε ολες τις κοπελες.Ειμαι απο τις μανουλες Ιανουαριου αλλα ηθελα να σε ρωτησω για το ιασω επειδη θα γεννησω εκει, ηταν οντως αυστηροι με το επισκεπτηριο;Οταν ειχα γεννησει το 2007 γινοταν ο χαμος και ανησυχω παρα πολυ μην γινει παλι το ιδιο.Εσυ σε τι δωματιο πηγες;

με το καλό να γεννησεις και ε΄συ κέλι μου και να έχεις το μωράκι σου αγκαλίτσα. Εγώ πήγα σε τετράκλινο και ήμουν πιο ευχαριστημενη από ό,τι στο δίκλινο που είχα πάει στο πρωτο. Καταρχήν το δωματιο ήταν μεγαλύτερο από ό,τι δύο δίκλινα και είχαν δύο τουαλέτες, οπότε ίδιο πράγμα. ¨ηταν πολύ πιο αυστηροί στο θέμα επισκεπτηρίου από ό,τι ήταν το 2006 που είχα γεννησει τον πρωτο μου. Πάντως μπορώ να πω ότι ήμουν και τυχερή γιατί όλες οι κοπέλες ήταν δευτερότοκες και τριτοτοκες και γενικα δεν είχαμε πολλά επισκεπτήρια. Ούτε οι άντρες μας δεν ερχόντουσαν. Έμεναν με τα άλλα μας παιδάκια.

Κατά τα άλλα μια χαρά, κάθε πρωί ανοίγαμε παράθυρα, αεριζαμε το χωρο και μετά μια χαρά.Επίσης να πω ότι οι κοπέλες στον τρίτο όροφο ( εκει ήμουν) ήταν πολύ καλές και οι μαίες αλλά και όλο το προσωπικο.

Με το καλό και πάλι!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

25.11.09.......Aleca...............ΙΑΣΩ.......... .....αγοράκι 18.11.2009

25.11.09.......Dora................AΤΤΙΚΟΝ........ .........κοριτσάκι 25.11.2009

30.11.09......gioulies..............IAΣΩ.......... .. ............ κοριτσάκι

4.12.09........rica..................ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ.... ... .. .............κοριτσάκι

4.12.09........BARBIE BARBIE..........ΙΑΣΩ..................κοριτσάκι

4.12.09........Maria-il..................ΕΛΕΝΑ....................αγορά κι

5.12.09 ......ΓεωργίαΦ...............Ιασώ................. ..........αγοράκια

8.12.09........melsas.............ΓΑΛΗΝΟΣ-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ...........αγοράκι

10.12.09......felinidoc............ΛΗΤΩ(?)........ ...........αγοράκι

12.12.09.......Sofou...............ΙΑΣΩ........... ..... .....κοριτσάκι

12.12.09.......ΦΑΜ................ΙΑΣΩ............ ...........αγοράκι

13.12.09.......EλίναΖ..............ΛΗΤΩ........... ..........αγοράκι

14.12.09.......floraM...............ΙΑΣΩ......... ...........κοριτσάκι

14/12/09.......sofaki1978.....ελενα.....κοριτσι........γ εωργιαδου

14.12.09..... Μιρένα 2009 ... ΜΗΤΕΡΑ .... κοριτσάκι

15.12.09........marina mimi......ΛΗΤΩ........αγοράκι...Σταγκουδης

16.12.09.......BebeQ..............ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ..... ..........αγοράκι

17.12.09.......doraki...........ΑΤΤΙΚΟ...........κ οριτσάκι..........Μπουρνάς

17.12.09.......ΜΑΧΗ...............ΘΕΟΤΟΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗ.....αγοράκι

18.12.09.......gilaki................ΘΕΟΤΟΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑ.....αγοράκι

18.12.09.......ΛΗΤΩ...............ΛΗΤΩ............ ..........κοριτσάκι(?)

18.12.09 .... ΑΝΤΟ ................ΕΛΕΝΑΣ ........................(;;;

18.12.09.......caterinaki......euromedica(ΚΟΖΑΝΗ). ..αγοράκι...Παλιούρας Α.

19.12.09......mvarela............ΓΑΛΗΝΟΣ ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ......κοριτσάκι-ΜΙΚΟΣ

19.12.09......inaki...................ΛΗΤΩ........ ... ............κοριτσάκι

20.12.09.......EvitaT...............Middelares (BE)................αγοράκι

21.12.09.......Giala.................ΛΗΤΩ......... . .............αγοράκια (δίδυμα)

22.12.09.......Νατασούλα.........ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ......κοριτσάκι

22.12.09.......sofia_m..............ΜΗΤΕΡΑ........ .............κοριτσάκια (δίδυμα)

22.12.09.......ΜAROU..............ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ....... ..........????????????

23.12.09.......ΔΗ+ΧΡ...............Τρίκαλα....... .......Αγοράκι 15.11.2009

24.12.09.......irsa.............ΑΤΤΙΚΟ..... .....αγοράκι.............Πατσούρας

25.12.09......fasoli...................ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ.. .........αγοράκι(μάλλον)

25.12.09......Joanna-I.............ΜΗΤΕΡΑ........................κοριτσ άκι

25.12.09......manoula...............ΥΓΕΙΑ......... ..................????????

26.12.09.......mamageor...........ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ.... . αγορακι Πραπας

26.12.09.......maryboy..............ΙΑΣΩ.......... ...........αγοράκι

27.12.09.......Νικη1................ΙΑΣΩ.......... .............αγοράκι

27.12.09.......Sophiep............ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ή ΛΗΤΩ...............αγοράκι

27.12.09......αλεξία+δημήτρης...ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ.......αγοράκι

28.12.09.......Daddy cool........IΑΣΩ........................κοριτσάκι 20.11.2009

28.12.09.......CHRYSHA29.......?????.............. ..........κοριτσάκι

28.12.09........Maliv................ΛΗΤΩ......... .............αγοράκι

28.12.09........jade.................ΙΑΣΩ......... ...............κοριτσάκι

28.12.09.......ελευθερία μ........ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ................αγοράκι

29.12.09.......Lucy.................MHTEΡΑ........ ...... ...κοριτσάκι

29.12.09.......sakissmaro.........Γεννεσις........ ...........κοριτσάκι

01.01.10.......IOASMA............ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ..... ....????

2.1.10 ....... angie2009.............IASO......................ag oraki

02.01.10.......ΕlenaK..............IΑΣΩ........... ..... .....αγοράκι Σαριτζόγλου

06.01.10........iliaxtida11........ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΡΗΤΗ....αγοράκι

08.01.10.......annia...............ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ...... .........αγοράκι χασιακος

Να μας ζήσουν τα νεογέννητα μωράκια !!!!!!!!!

Αχ!!! 2-2 τα εχουμε τώρα!!

Να μας ζήσει η δεύτερη μπεμπούλα της παρέας!!!

Dora εύχομαι να είναι πάντα γερή και ευτυχισμένη η μικρή σου!!!

Sofou καλώς τον δέχθηκες τον Γιώργο, πολύ ωραίο έκπληξη σου έκανε. Θα τα αντέξει τα ωράρια σου στις βόλτες;;; :D

Sofia_m όλα καλά θα πάνε. Σε λίγες μέρες θα τις έχεις αγκαλιά τις μπουμπούδες και δεν θα θυμάσαι καθόλου την αγωνία που περνάς τώρα.

Annia λίγο νωρίς δεν είναι για να κάνει ο γιατρός υποθέσεις για το πότε θα γεννήσεις;; Ακόμα δεν έχεις μπεί στο μήνα σου!!

Καλημερίζω όλες τις γεμάτες κοιλουμπίτσες ,τις φρεσκομανουλίτσες και τον φρεσκοπατερούλη μας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...