Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ααα οκ...απλα ξεραινεται απο την κουραση και μετα που ξεκουραζεται λιγο αρχιζει τα κολπα..ειναι κουτσομπολα και θελει να τη σηκωσεις αλλα νυσταζει κι όλας.... θα περασει μεγαλωνοντας..όταν αρχιζει και περπεταει. Δεν εχει σχεση το φαι

μαλλον εχεις δικιο...κουτσομπολακι το μητσακι..γιαυτο οταν κατα τις 6 αποφασισω να σηκωθουμε εχει ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια;;;:tongue::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαλλον εχεις δικιο...κουτσομπολακι το μητσακι..γιαυτο οταν κατα τις 6 αποφασισω να σηκωθουμε εχει ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια;;;:tongue::lol::lol::lol:

στην ηλικια αυτη να χαιρεσαι που ειναι κουτσομπολα...εξυπναδα δειχνει;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

δεν της βαζεις εναν καθρεφτη στην κουνια της οποτε οταν ξυπναει να βλεπει την φατσα της κ να κουτσομπολευει μονη της:tongue:????

baJfp2.png

Διαφημίσεις

tαισα κι εγω....ουφ μαρτυριο εχει γινει αυτο το γαλα πια!!! ολο κουνιεται , ιδρωνει..ακουει τη μεγαλη που μιλαει κ γυρναει να τη δει...μουσκεμα γινομαστε και οι δυο...χωρια που εχω κολλησει με EC και δεν θελει το κανονικο aptamil

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

tαισα κι εγω....ουφ μαρτυριο εχει γινει αυτο το γαλα πια!!! ολο κουνιεται , ιδρωνει..ακουει τη μεγαλη που μιλαει κ γυρναει να τη δει...μουσκεμα γινομαστε και οι δυο...χωρια που εχω κολλησει με EC και δεν θελει το κανονικο aptamil

αχ και εσυ......

ναι το λεει και ο γιατρος αλλα δεν τον πιστευω, νομιζω οτι τα λεει σε ολες για χαιρομαστε :-D :-D

ε τα περισσοτερα εξυπνα ειναι....:P....εγω βλεπω διαφορεες και αναμεσα στα δυο μου παιδακια αλλα πανω κατω τα ιδια ειναι...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ωχ.. τα ιδια κ εμεις... πηρα το απλο κ μου το εκαναν κλυσμα! ξαναγυρισα στο ec ... να δω πως θα το αλλαξουμε!

ξυπνησαν .. παω για κρεμα

baJfp2.png

Διαφημίσεις

ε τα περισσοτερα εξυπνα ειναι....:P....εγω βλεπω διαφορεες και αναμεσα στα δυο μου παιδακια αλλα πανω κατω τα ιδια ειναι...

κι εγω βλεπω διαφορες στα 2..η Γεωργια ειχε σπιθα στο βλεμμα απο μικρη...γι αυτο κ τα κανε ολα μικρη κ μας εβγαλε το λαδι.....αυτος εχει το βλεμμα της αγελαδας που κοιταει το τρενο να ρχεται!:o:mrgreen::mrgreen:

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

δεν της βαζεις εναν καθρεφτη στην κουνια της οποτε οταν ξυπναει να βλεπει την φατσα της κ να κουτσομπολευει μονη της:tongue:????

Χαχαχα!!! Το κάνω κι εγώ όταν ξαπλώνει και κοπανιέται (αλλά να ξέρω ότι νυστάζει)!!! Του βάζω ένα παιχνίδι με καθρεπτάκι και κοιτάει, του μιλάει και αποκοιμιέται...

Χαλβάς ο man!!! (Σοφάκι είδες δεν τον είπα χοντρό!!!!!!!!!!!!!!!!!):tongue::tongue::tongue:

tαισα κι εγω....ουφ μαρτυριο εχει γινει αυτο το γαλα πια!!! ολο κουνιεται , ιδρωνει..ακουει τη μεγαλη που μιλαει κ γυρναει να τη δει...μουσκεμα γινομαστε και οι δυο...

Μία από τα ίδια, μόνο που αντί για μεγάλη βάλε τηλεόραση!!!!

πω πψω εφερε η μανα μου ενα κουλουρι με φιλαδελφια μεσα κολαση...το τσακισα

Κοριτσάκι μου σε έχει φάει η μαύρη πείνα!!!!

κι εγω βλεπω διαφορες στα 2..η Γεωργια ειχε σπιθα στο βλεμμα απο μικρη...γι αυτο κ τα κανε ολα μικρη κ μας εβγαλε το λαδι.....αυτος εχει το βλεμμα της αγελαδας που κοιταει το τρενο να ρχεται!:o:mrgreen::mrgreen:

Σοφάκι την ακούς πως μιλάει για το παιδί??????????? :twisted::twisted::twisted:

Βρε πολυλογούδες....δεν τρώγεστε πια!!!Με κόπο διάβασα τα μισά...

Κάτι για διακοπές η Μαρίνα,κάτι νεύρα με το σύζυγο η yasemi και το ca_te_rinaki,κάτι η Αλέκα όχι πορωμένη με το μητρικό γάλα,ε μετά σας έχασα!!!

Εμένα χτες η μικρή ήπιε 170 μλ στις 20:45 και μετά στις 23:30 προσπάθησα να της δώσω το βραδινό,να μην το θέλει με τίποτα,να κλαίει,να τσιρίζει...τελικά κοιμήθηκε στις 12,ξύπνησε στις 6:30,ήπιε λίγο γάλα στις 7 και μετά κανονικά 170 στις 10 και κοιμάται...Ήταν δηλαδή γύρω στις 12 ώρες νηστική,είναι φυσιολογικό?????

Σήμερα έχω τη γυναίκα που με βοηθάει,σηκώνουμε χαλιά (εκείνη κ ο Γιώργος :)),στο σπίτι γίνεται πανικός,έχουμε μετακινήσει όλα τα έπιπλα,η τραπεζαρία έχει έρθει στην είσοδο του σπιτιού,τρελό πανηγύρι!!!

Στο μεταξύ αυτή η γυναίκα είναι έγκυος και δε θέλω να κάνει τίποτα περίεργο και να ψαχνόμαστε ύστερα...γι'αυτό κάνω κι εγώ τις δουλειές μου την Παρασκευή και ένα Σάββατο το μήνα που έρχεται κάνει βεράντες,τζάμια κλπ...Αλλά την έχω χαλαρή,είναι πολύ καλή κοπέλα.

Καλέ δε σας είπα το καλύτερο,τώρα με τη διατροφή που κάνω έχω χάσει 2 κιλά χωρίς να το καταλάβω!!!!Μένουν λοιπόν 17!!!!!

Καλημέρα είπα??Δεν είπα!!

oCxsp2.png

doraki αν το παιδι θελει να κοιμηθει αστο καλε! εμενα παντως λογικο μου ακουγεται... κ εμενα τελευταιο γευμα το κανουν 9 παρα κ το πρωτο το πρωι ειναι στις 8 κ 15 με 8.30...

φαμουλα μια που ειπες χαλβα.... οι δικες μου απο την ημερα που τρωνε φρουτα τα κανουν σαν πρασινο χαλβα... ειναι λογικο ?

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...