Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

η παιδιατρος τι λεει? γιατι να πω την αληθεια εγω το εκανα χωρις να το ψαξω , απλα μου ειπε ξεκιναμε κρεμες...

ο παιδιατρος ειπε οτι αφου δεν εχει θεμα βαρους προτινει να ξεκινησουμε τον επομενο μηνα , αλλα ειπε επισης οτι και τωρα να την ξεκινησω δεν υπαρχει προβλημα αφου η παιδιατρικη ακαδημια θεωρει οτι απο τον 4ο μηνα μπορει να γινει εισαγωγη κρεμας χωρις προβληματα. Στην ουσια δηλαδη με αφησε καπως ελευθερη...απλα μου εδωσε γραπτες οδηγιες για τον τροπο που πρεπει να εισαγω τις τροφες. Στο παρεντς ομως λενε οτι το ρυζαλευρο ειναι αχρηστο και μετα δεν θελουν τα φρουτα..και αλλα τετοια κουλα...τι καθομαι και τα διαβαζω και εγω;;;;

ηρθε το πακετακι μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχει φαει η μουρη μου πλακτον για να μαθω και τελικα .....γιδι

χαχα....εγω προνοησα...ειχα ενα γκομενο δασκαλο του σκι χαχα....να ναι καλα ο ζιγκολο εκει που ειναι :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ο παιδιατρος ειπε οτι αφου δεν εχει θεμα βαρους προτινει να ξεκινησουμε τον επομενο μηνα , αλλα ειπε επισης οτι και τωρα να την ξεκινησω δεν υπαρχει προβλημα αφου η παιδιατρικη ακαδημια θεωρει οτι απο τον 4ο μηνα μπορει να γινει εισαγωγη κρεμας χωρις προβληματα. Στην ουσια δηλαδη με αφησε καπως ελευθερη...απλα μου εδωσε γραπτες οδηγιες για τον τροπο που πρεπει να εισαγω τις τροφες. Στο παρεντς ομως λενε οτι το ρυζαλευρο ειναι αχρηστο και μετα δεν θελουν τα φρουτα..και αλλα τετοια κουλα...τι καθομαι και τα διαβαζω και εγω;;;;

ηρθε το πακετακι μου!!!

και ο δικος μου μετα τον 6ο λεει....αλλα δεν αντεξα και του εδωσα....μα μου ειχε βγαλει το λαδι με το γαλα..με το ζορι το επινε (το ειχε βαρεθει, ενα μειονεκτημα του συμπληρωματος;))....οποτε του εδωσα βανιλιτσα κια μια χαρα...πηρε και λιγο βαρος γιατι αν και ηταν βαρυς επιδη ειναι ψηλος δεν του φαινεται,,,τωρα ειναι οκ....παντως σημερα το πρωι του εδωσα λιγο μηλο και μια χαρα το εφαγε.....δεν του ξινιζε...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ηρθε το πακετακι μου!!!

εγω μπορω να πω οτι τρωνε την φρουτοκρεμα (αφου μπηκε κ η μπανανα ) κ τωρα ψιλοβαριουνται την κρεμα βανιλια.... πιστευω ειναι στο παιδι... πχ εμενα απο οτι ειδα τα θελουν κ ψιλο πυχτα... νερομπλουμ τις χαλαει... δεν τρωνε... κ τους φτιαχνω αλλο μετα! αλλα εμαθα τωρα:mrgreen:

τι πακετακι καλε?????

baJfp2.png

Διαφημίσεις

ειμαι 83...όταν παω στα 79 θα γινω η κλασσικη χοντρουλα.....η μαμοπιασιαρα!;););).....στα 74, μπαινω στο ζουμπουρλη...εφτιαξα και υποκατηγοριες τωρα:lol:

χαχαχαχα

οκ να ξερω ποτε να σου πω μπραβο ζουμπουρλιτσα!!

χαχα....εγω προνοησα...ειχα ενα γκομενο δασκαλο του σκι χαχα....να ναι καλα ο ζιγκολο εκει που ειναι :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

και ο δικος μου μετα τον 6ο λεει....αλλα δεν αντεξα και του εδωσα....μα μου ειχε βγαλει το λαδι με το γαλα..με το ζορι το επινε (το ειχε βαρεθει, ενα μειονεκτημα του συμπληρωματος;))....οποτε του εδωσα βανιλιτσα κια μια χαρα...πηρε και λιγο βαρος γιατι αν και ηταν βαρυς επιδη ειναι ψηλος δεν του φαινεται,,,τωρα ειναι οκ....παντως σημερα το πρωι του εδωσα λιγο μηλο και μια χαρα το εφαγε.....δεν του ξινιζε...

ναι ρε γμτ, εχω κι εσας που εχετε ξεκινησει σχεδον ολες και ζηλευουμεεεεεεε

και ενας αλλος λογος που το σκεφτομαι ειναι οτι στα περισσοτερα μωρα εφτιαξε λιγακι ο υπνος...δεν μπορω να καταλαβω βρε κοριτσια..γιατι μεχρι τις 4 κοιμαται μια χαρα και μετα χτυπιεται σαν ψαρι;;; τι αλλαζει αυτη την ωρα;;;

εγω μπορω να πω οτι τρωνε την φρουτοκρεμα (αφου μπηκε κ η μπανανα ) κ τωρα ψιλοβαριουνται την κρεμα βανιλια.... πιστευω ειναι στο παιδι... πχ εμενα απο οτι ειδα τα θελουν κ ψιλο πυχτα... νερομπλουμ τις χαλαει... δεν τρωνε... κ τους φτιαχνω αλλο μετα! αλλα εμαθα τωρα:mrgreen:

τι πακετακι καλε?????

το πακετακι ειναι το μητσακι, ειχα γραψει οτι την εχει ο μπαμπας της αλλα σε λιγο θα μου την φερει πακετακι

χαχαχαχα

οκ να ξερω ποτε να σου πω μπραβο ζουμπουρλιτσα!!

ναι ρε γμτ, εχω κι εσας που εχετε ξεκινησει σχεδον ολες και ζηλευουμεεεεεεε

και ενας αλλος λογος που το σκεφτομαι ειναι οτι στα περισσοτερα μωρα εφτιαξε λιγακι ο υπνος...δεν μπορω να καταλαβω βρε κοριτσια..γιατι μεχρι τις 4 κοιμαται μια χαρα και μετα χτυπιεται σαν ψαρι;;; τι αλλαζει αυτη την ωρα;;;

απο τι ωρα κοιμαται???

το πακετακι ειναι το μητσακι, ειχα γραψει οτι την εχει ο μπαμπας της αλλα σε λιγο θα μου την φερει πακετακι

:mrgreen:..εγω τα λεω τα κολιεδακια μου...μετα γνονται οι ουρες μου

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

αχ ΦΑΜούλα, ναι παρεξηγήθηκα!!! από μικρός ήταν της αγκαλιάς. δοκίμασα αρκετές φορές να τον αφήσω αλλά έκλαιγε και δε σταματούσε... ίσως τον επηρεάζει και η ζεστη τωρα. και το σεντονακι μας ειναι πιο δροσερο...

Ινακι καλώς το δέχτηκες το πακέτο!!!

την κάνουμεεεεεεε! τα λέμε το απόγευμα!!!!!!!!!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

απο τι ωρα κοιμαται???

:mrgreen:..εγω τα λεω τα κολιεδακια μου...μετα γνονται οι ουρες μου

απο τις 10, αλλα και 12 να κοιμηθει παλι στις 4 αρχιζει να κανει το ψαρι, μπορει να ξυπνησει ενδιαμεσα αλλα ξανακοιμαται μια χαρα

αχ ΦΑΜούλα, ναι παρεξηγήθηκα!!! από μικρός ήταν της αγκαλιάς. δοκίμασα αρκετές φορές να τον αφήσω αλλά έκλαιγε και δε σταματούσε... ίσως τον επηρεάζει και η ζεστη τωρα. και το σεντονακι μας ειναι πιο δροσερο...

Ινακι καλώς το δέχτηκες το πακέτο!!!

την κάνουμεεεεεεε! τα λέμε το απόγευμα!!!!!!!!!!!

καλα να περασετε!!!

απο τις 10, αλλα και 12 να κοιμηθει παλι στις 4 αρχιζει να κανει το ψαρι, μπορει να ξυπνησει ενδιαμεσα αλλα ξανακοιμαται μια χαρα!!!

ααα οκ...απλα ξεραινεται απο την κουραση και μετα που ξεκουραζεται λιγο αρχιζει τα κολπα..ειναι κουτσομπολα και θελει να τη σηκωσεις αλλα νυσταζει κι όλας.... θα περασει μεγαλωνοντας..όταν αρχιζει και περπεταει. Δεν εχει σχεση το φαι

δεν ξερω τι να κανω ο Σπυρος μου λεει να το ακυρωσουμε ξερει καμια θα φτιαξει ο βρωμοκαιρος?

σημερα και αυριο δεν θα ειναι καλος ειπε η τηλεοραση

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...