Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αλεκαααααααα μπραβο βρε θηριο -29!!!!δηλ εαν σε πετυχω σε καμια συναντηση δε θα σε γνωρισω ???μαρη θα φαινεσαι καθολου ή θα εισαι σαν οδοντογλυφιδα?

ιιιιιιι σταματα μαρη μη σ'ακουσει κανεις και με δουλευει..ειχα παρει 34 και ειχα συν 8....αρα 42!!:cool:....και μου εχουν μεινει συνολικα 13.....χοντρη ειμαι ακομη...αλλα αυτη τη φορα με ελπιδα:rolleyes:

απορια: μεριδα εστιατοριου ρε κριτσια στη διαιτα οταν λεμε τι εννοουμε???γιατι μου εχει τυχει σε εστιατορια οι μεριδες να ειναι υπερδιπλασιες....εγω δηλ τωρα στα γεμιστα ποσο να φαω???που ουσιαστικα ειναι ρυζι??(δε τα κανω με κιμμα)

δυο γεμιστουλια μαρη...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπραβο στον τζορνταν!!!!

παντως εγω ειμαι της αποψης τα μωρα να κοιμουντια μονα τους... εμεις τους μαθαινουμε να κοιμουνται με καποιον τροπο πχ αγκαλια ή βολτες κλπ ετσι μπορουμε απλα να τα μαθουμε οτι τα βαζουμε στο κρεββατι τους με πιπιλα ή μουσικη ή με κατι αλλο τελος παντων κ να κοιμηθουν. τις μικρες ποτε δεν προσπαθησα να τις κοιμησω με αγκαλια ή με βολτες... παντα τις εβαζα στην κουνια με πιπιλα κ το μομπιλε απο πανω, χαμηλο φωτισμο κ κοιμοντουσαν στο 5λεπτο... καποιες φορες που προσπαθησε η μητερα μου κ η πεθερα μου με αγκαλια κ το μονο που καταφερναν ηταν να τις εξαγριωσουν γιατι αυτες νυσταζαν κ ενοιωθαν οτι στριμοχνονταν

baJfp2.png

αλεκα τον εφαγες τον γαιδαρο!!! η ουρα εμεινε...;)

τον ιουλιο θα φυγω για 2μηνο τωρα 2 μερουλες και πισω με εχει νευριασει η κωλοβροχη δεν ξερω τι να φορεσω στα μωρα μου

παρε λιγο απο ολα.... κανενα ψιλο μακρυμανικο , κανενα κοντομανικο κ κανενα ζακετακι.. σε βοηθησα:tongue:???

baJfp2.png

Διαφημίσεις

παρε λιγο απο ολα.... κανενα ψιλο μακρυμανικο , κανενα κοντομανικο κ κανενα ζακετακι.. σε βοηθησα:tongue:???

να παρω και τον καναπε του σαλονιου???

[sIGPIC][/sIGPIC]

μπραβο στον τζορνταν!!!!

παντως εγω ειμαι της αποψης τα μωρα να κοιμουντια μονα τους... εμεις τους μαθαινουμε να κοιμουνται με καποιον τροπο πχ αγκαλια ή βολτες κλπ ετσι μπορουμε απλα να τα μαθουμε οτι τα βαζουμε στο κρεββατι τους με πιπιλα ή μουσικη ή με κατι αλλο τελος παντων κ να κοιμηθουν. τις μικρες ποτε δεν προσπαθησα να τις κοιμησω με αγκαλια ή με βολτες... παντα τις εβαζα στην κουνια με πιπιλα κ το μομπιλε απο πανω, χαμηλο φωτισμο κ κοιμοντουσαν στο 5λεπτο... καποιες φορες που προσπαθησε η μητερα μου κ η πεθερα μου με αγκαλια κ το μονο που καταφερναν ηταν να τις εξαγριωσουν γιατι αυτες νυσταζαν κ ενοιωθαν οτι στριμοχνονταν

;) ετσι ειναι...και εμενα μια χαρα κοιμαται μονο του

τον ιουλιο θα φυγω για 2μηνο τωρα 2 μερουλες και πισω με εχει νευριασει η κωλοβροχη δεν ξερω τι να φορεσω στα μωρα μου
να παρεις ιντερνετ ον δε γκοοου μαρη...να μη σε χασουμε.....βαλε κοντομανικο και παρε ζακετακι....δεν εχω βγει και εξω να δω θερμοκρασια...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Μαρινα το διμηνο που θα εισαι λουτσα ξεκιναει απο σημερα γιατι δεν το πιασα! να ξερουμε που εισαι τουλαχιστον να μην σε ψαχνουμε!

εγω κοριτσια νυσταζω και βαριεμαι...και γιατι βρεχει;;;;;η αληθεια ειναι οτι ηθελα να κανει λιγο ψυχρα αλλα οχι να βρεχει :-P ουφφφ εκανα χαζι στο παρεντς που λεει για την εισαγωγη στερεων...δεν ξερω τι να κανω, να δοκιμασω η να το αφησω για τον αλλο μηνα....παλι ουυφφφ!!!

η κορη ειναι με τον μπαμπα της..σε λιγο θα μου την φερει πακετο οποτε παω να πιω κατι μην ειμαι στεγνη!

Μαρινα το διμηνο που θα εισαι λουτσα ξεκιναει απο σημερα γιατι δεν το πιασα! να ξερουμε που εισαι τουλαχιστον να μην σε ψαχνουμε!

εγω κοριτσια νυσταζω και βαριεμαι...και γιατι βρεχει;;;;;η αληθεια ειναι οτι ηθελα να κανει λιγο ψυχρα αλλα οχι να βρεχει :-P ουφφφ εκανα χαζι στο παρεντς που λεει για την εισαγωγη στερεων...δεν ξερω τι να κανω, να δοκιμασω η να το αφησω για τον αλλο μηνα....παλι ουυφφφ!!!

η κορη ειναι με τον μπαμπα της..σε λιγο θα μου την φερει πακετο οποτε παω να πιω κατι μην ειμαι στεγνη!

η παιδιατρος τι λεει? γιατι να πω την αληθεια εγω το εκανα χωρις να το ψαξω , απλα μου ειπε ξεκιναμε κρεμες...

baJfp2.png

Διαφημίσεις

κατατοπιστικοτατη, ;)...εχω πολυ ακομη σοφια γιατι με τοσα κιλα, εφαγα πολυ ξεχειλωμα...θελω και το χρονο μου για την επαναφορα των ξεπεσμενων πρωην μνημειων:tongue::tongue::tongue::tongue:. Φετος το καλοκαιρι θα κανω τα μπανακια μου χοντρουλα ελπιζω (απο το χοντρελα καλο καο το χοντρουλα)....στη βαφτιση του γιου μου σε 4 μηνες θα ειμαι ΟΚ...θα τρωγομαι (με τα ρουχα)....του χρονου το καλοκαιρι ομως να φυλαξετε τους αντρες σας...μπουχαχα..θα κυκλοφορω!:cool::lol::lol::lol:

αν φτιαξει ο καιρος ετσι θα ειμαι αυριο 000202C9.gifκαι ετσι 000203E8.gifγιατι ειμαι τρομερη αθλητρια

αχ τι ωραια...καλοκαιρακι...και εγω θελω σκι...εχω να κανω κατι χρονια....

221882cb0gkyh7q4.gif

;) ετσι ειναι...και εμενα μια χαρα κοιμαται μονο του

να παρεις ιντερνετ ον δε γκοοου μαρη...να μη σε χασουμε.....βαλε κοντομανικο και παρε ζακετακι....δεν εχω βγει και εξω να δω θερμοκρασια...

δεν κανει τοσο κρυο αλλα ετσι που τα ντυνει η μαρινα τα παιδια της θα ελεγα οτι πρεπει να βγαλει τα μαλλινα :lol::lol::lol:

Αλεκα πολυ καλα τα πας με την διαιτα μπραβο!! τα 13 δεν φαινονται και πολυ οποτε νομιζω εχεις φυγει απο την κατηγορια φαλαινας..εισαι απλα ζουμπουρλη :tongue:

Καλημέρα κοπελίτσες μου αγαπημένες!!!

Σοφού το τραγουδάκι ανεβαστικό!!!

Μαρία το τραγουδάκι γελαστικό!!!! Με φαντάζομαι με ένα σούπερ τοσοδούλι μίνι και είναι πολύ γελοία η εικόνα!!!

Χθες βραδυάτικα πάταγα τα κουότια μου, διάβαζα, πάταγα, διάβαζα και δως του και δως του και πατάω επιτέλους απάντηση και με πετάει έξω!!! Και δεν με άφηνε να μπω με τίποτα!!! Ό,τι θυμάμαι τώρα...

Αν δεν έμπαινα και σήμερα θα άρχιζα να ανησυχώ...

Αλέκα και Γιασεμί σας χαίρομαι πραγματικά!! Έχετε αντίθετες απόψεις και απλά τις παραθέτετε με επιχειρήματα και ούτε εντάσεις, ούτε τίποτα!!! Βλακείες λέτε και οι δύο , αλλά τέλοσπάντων!!! ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!!!:tongue::tongue::tongue:

Για τον κο Λίνκη του Ινακίου (τριτοξάδερφο του Καρεμπέ που λέει και η Κατερίνα), έχω να πω ότι φρίκαρα και -αν είναι αλήθεια- υπάρχει μεγάλη ανωμαλία στον κόσμο!!!

Άννια μου δεν πολυκατάλαβα γιατί βρίζονται αυτοί/αυτές??? Και δεν τους διέγραψαν κατευθείαν???? Με γεια τα ψωνάκια, με καλή καρδιά!!!

Κοριτσάρες χαλαρώστε ...έχετε δίκιο όλοι τα ίδια κάνουν πάνω κάτω μη νομίζετε.Μια το γήπεδο και η μπάλα, μια η προπόνηση, μια οι φίλοι ,μια το play station,θα πίνει,θα παίζει χαρτιά κ.α...............και άν δεν κάνει κάτι από αυτά ,τότε θα γκομενίζει(αποψή μου).

Το μόνο που καταφέρνουμε είναι να χαλάσουμε τη ζαχαρένια μας γιατί αυτοί δεν αλλάζουν αλλά ούτε και εμείς.

Αρινάκι η τελευταία πρόταση ειδικά, με εκφράζει απόλυτα!!! Κι εγώ προσπαθώ να μην γκρινιάζω όταν πρόκιται για συνήθεια που έτσι κι αλλιώς δεν αλλάζει!! Δεν νομίζω ότι έχει νόημα...τουλάχιστον εμείς δεν πήραμε γουρούνι στο σακί όπως κάποτε...ξέραμε τί χαρακτήρες παντρευόμασταν...Τώρα βγαίνουν πια βγαίνουν χωρίς σακί!!!!

θα ρθειτε με τα μωρα στο εξοχικο κοντα ειναι και αντιρησεις δεν θα ανεχτω αυλη τεραστεια εχουμε θα παμε να βγαλουμε και τα φιδισια κορμια στην παραλια και μια χαρα θα σας περιμενω γιατι θα μου λειψετε θα λειψω 2 μηνες με ποιες θα μιλαω εγω??

Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

....και εγω ολο πειναω...αλλα με χαρα ανακοινωνω ότι ειμαι -29 απο εγκυμοσυνη...μου εχουν μεινει 5 (καλα ειχα και αλλα :cool: κανε κουραγιο μανα και συνεχισε την διαιτουλα...και να ξελογιαστεις μια μερα συνεχισε την επομενη δεν πειραζει....

Μπράβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!! Είσαι αστέρι!!!!!!!!

ξεχασα να πω ..

6. ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

Πού μένει???

Last but not least, Μελινάκι χωρίς παρεξήγηση κιόλας, μήπως εσύ ήθελες να τον κοιμίζεις πάνω σου και τον έμαθες???

δεν κανει τοσο κρυο αλλα ετσι που τα ντυνει η μαρινα τα παιδια της θα ελεγα οτι πρεπει να βγαλει τα μαλλινα :lol::lol::lol:

Αλεκα πολυ καλα τα πας με την διαιτα μπραβο!! τα 13 δεν φαινονται και πολυ οποτε νομιζω εχεις φυγει απο την κατηγορια φαλαινας..εισαι απλα ζουμπουρλη :tongue:

ειμαι 83...όταν παω στα 79 θα γινω η κλασσικη χοντρουλα.....η μαμοπιασιαρα!;););).....στα 74, μπαινω στο ζουμπουρλη...εφτιαξα και υποκατηγοριες τωρα:lol:

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...