Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ετοιμαζεστε για βολτουλα κοριτσακια μου?μεσα στο καλοκαιρι θα κανονισετε ολες εκτος απο τις βρωμο θεσαλονικιες και θα ρθειτε με τα μωρα στο εξοχικο κοντα ειναι και αντιρησεις δεν θα ανεχτω αυλη τεραστεια εχουμε θα παμε να βγαλουμε και τα φιδισια κορμια στην παραλια και μια χαρα θα σας περιμενω γιατι θα μου λειψετε θα λειψω 2 μηνες με ποιες θα μιλαω εγω??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κορες..σαββατο..ωραια ε???

μπα πορωση δεν εχω...αλλα σαφως ομως προτιμω το ολο σκηνικο του θηλασμου παρα το υπολοιπο σετακι αποστειρωση μπουκαλια πιπιλες γαλατα σκονες και την ολη ταλαιπωρια τηνωρα που κλαει μεσα στη νυχτα εσυ με τη τσιμπλα στο ματι προσπαθησε να βαλεις σωστα τις κουταλιες (ποσο γαλα εχω πεταξει ετσι ουυυυυυυυ)...ξερω οτι με τη μικρη μαλλον θελω να το παω μεχρι χρονο...καπου εκει....και εμενα με ξενιζει λιγο να βλεπω μια γαιδουρα σαν τη δικια μου τη μεγαλη να θηλαζει ....οποτε δε θα ηθελα να το δω και στη μικρη...ετσι λεω...αλλα δε γινεται ομως να με πεισει κανεις οτι το ξενο γαλα ειναι καλυτερο απο το μητρικο....και να σου πω και την αληθεια εαν μετα τους εξι μηνες δεν ητανε αποτελεσματικο τοτε απλα η φυση θα προνοουσε να εχουμε μονο για εξι μηνες και κατασκευαστικα θαμας εκανε να τρμωε απο εξι μηνων κατι αλλο....(καταλαβαινεις τι λεω ή παλι τα γραφω ακταλαβιστικα....)....σαφως και δε με κανεις τουρκο γιατι απλα δεν ειμαι πορωμενη...εαν ημουνα απλα θα σε εβριζα,εκρινα,ανεφερΑ στις breastfeading freaks ξερεις θα σε εκραζα...απλα σε ρωτησα για να καταλαβω τι λογικη σου....

ενα κακο...απο τα νευρα μου εσπασα τη διαιτα το βραδυ και εφαγα δυο παγωτινια και εφτιαξα στραπατσαδα για το βραδυ με ψωμι και βουτυρο....(λαϊτ στραπτατσαδα ε???μον αυγουλακια)....γκρρρρρρρρρρρ.....αντε να δουμε αυριο....δεν ειμαι καθολου εγκρατης...η πρωτη βδομαδα ειναι δυσκολη το ξερω....και εχω βαλει στοιχημα εαν τα καταφερω να παω να παρω ενα φορεμα που εχω βαλει στο ματι....μηπως να το κοτσαρω πανω στο ψυγειο να το βλεπω καθε φορα που παω να το ανοιξω???να πιασει αραγε???για να δουμε

μαρη διαβαζα όλα αυτα που θα μου'κανες αν ησουν πορωμενη και ψιλοαγχωθηκα :P

Εγραψα ότι μετα το εξαμηνο το θεωρω ελλιπες για δυο λογους. Πρωτον γγιατι οντως το θεωρω ελλιπες (συμβουλος θηλασμου ειπε σε κοπελα του Νοεμβριου να δινει και βιταμινη Ντε....γιατι όντως λεει τα παιδακια που θηλαζουν δεν παιρνουν αρκετη, παραδειγμα ηταν αυτο), δευτερον γιατι δεν χρειαζονται οι αποστειρωσεις και η κουραση που εγραψες παραπανω....Αν και εμενα αυτο δεν με κουρασε...το προτιμουσα απο το να ξυπναω καθε μια και δυο ωρες ή απο το να κοιμαμαι με το παιδι βεντουζωμενο πανω μου....ή να εχει κολικους ....τεσπα..το ρισκαρα παλι:-D, ειδα που δεν εβρισες και συνεχισα...δεν πιστευω μαρη να ειναι παγιδα:tongue:....

Για τη φυση...ειναι σοφη...προνοει....αλλα μετα απο ενα σημειο σε πολλους τομεις η επιστημη την εχει συμπληρωσει....και παλια..ότανμας τσιμπαγε η μελισσα απλα το κατουραγαμε:P....ειχε αμμωνια μεσα....Μετα ομως βγηκαν σκευασματα που εκτος απο αμμωνια ειχαν αντισηπτικο, αντιβιωτικο κλπ....;)

Για την διαιτα..σε καταλαβαινω απολυτα....και εγω ολο πειναω...αλλα με χαρα ανακοινωνω ότι ειμαι -29 απο εγκυμοσυνη...μου εχουν μεινει 5 (καλα ειχα και αλλα :cool: κανε κουραγιο μανα και συνεχισε την διαιτουλα...και να ξελογιαστεις μια μερα συνεχισε την επομενη δεν πειραζει....

μωρέ με το κουζινομάχαιρο μια χαρά βρισκεις άκρη αλλά έχε χαρη δεν μπορω τα αίματα! :tongue:
οχι καλη μου απλα επειδη βγηκε και ηπιε τα ποτακια του....λοιπον εμεις καλη μου εχουμε ιδιους αντρες....ολημερα ρε φιλε λειπεις γιατι δουλευεις οκ...φευγεις γιαμεροκαματο σημερα (γιουπιιιι) και γυρνας 6 η ωρα...μπαινεις μεσα πλενεσαι αλλαζεις και λες παω για μια μπυριτσα για μια ωρα...και ερχεσαι τριαλαλι τριαλαλο και σερνεσαι γιατι και ενα ποτο να εχεις πιει με τετοια κουραση ειναι σαν να εχεις κατεβασει ενα μπουκαλι καλες ενδεκα...!!!!μια ωρα=5....και με ζαλιζεις με κατι ασχετα για τους μακακες τους φιλους σου που ξερεις ποσοοοοοοοοοοο πολυ τους εκτιμωωωωωωωωωωωω ....

:D:D:D:D εγω γελαω με τον καυμο σου βεβαια αλλα τα λες ωραια...:rolleyes:

Κοριτσάρες χαλαρώστε ...έχετε δίκιο όλοι τα ίδια κάνουν πάνω κάτω μη νομίζετε.Μια το γήπεδο και η μπάλα, μια η προπόνηση, μια οι φίλοι ,μια το play station,θα πίνει,θα παίζει χαρτιά κ.α...............και άν δεν κάνει κάτι από αυτά ,τότε θα γκομενίζει(αποψή μου)..

εγω αρινα μου δεν ειμαι τοσο διαλαχτικη με εσενα.:-D..μια που τον διαλεξα τον καψερο και δεν μου τον εδωσαν με το ζορι, ή θα κατσει να μεγαλωσουμε τα παιδια μας ή να παει στο καλο...αν θελω τριτο παιδι κανω, δεν θα εχω εκεινον να περναει γαιδουροεφηβεια....:)

α οχι αρινα μου....οταν κανεις παιδια κανονικα τα μεγαλωνουν δυο..δε γινεται ο ενας να κανεις ολα αυτα και ο αλλος να ειναι ο μαλακς της υποθεσης...οκ...η μανα παντα ειναι αυτη που αφιερωνει το μεγαλυτερο μερος στα παιδια της αλλα μη τη πιανουν και βλακα.....

ακριβως....και εγω κανω πιο πολλα, δε λεω ότι κανουμε τα ιδια....αλλ σχολαει και ερχετα;ι να δει τι μπορει να προσφερει (τιποτα μπουχαχα) αλλα εκεινος προσπαθει τουλαχιστον....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ετοιμαζεστε για βολτουλα κοριτσακια μου?μεσα στο καλοκαιρι θα κανονισετε ολες εκτος απο τις βρωμο θεσαλονικιες και θα ρθειτε με τα μωρα στο εξοχικο κοντα ειναι και αντιρησεις δεν θα ανεχτω αυλη τεραστεια εχουμε θα παμε να βγαλουμε και τα φιδισια κορμια στην παραλια και μια χαρα θα σας περιμενω γιατι θα μου λειψετε θα λειψω 2 μηνες με ποιες θα μιλαω εγω??

καλημερα μαρινακι...εγω δεν ερχομαι παραλια, γιατι ειμαι κορμαρα και θα ζηλεψετε :P...που ειναι το εξοχικο?

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

καλημερα μαρινακι...εγω δεν ερχομαι παραλια, γιατι ειμαι κορμαρα και θα ζηλεψετε :P...που ειναι το εξοχικο?

δεν με παρακολουθεις στην μαγικη Λουτσα εκει να δει κατι κορμια που κανουν εμφανισεις καθε χρονο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

δεν με παρακολουθεις στην μαγικη Λουτσα εκει να δει κατι κορμια που κανουν εμφανισεις καθε χρονο

:mrgreen:....φανταζομαι...οικογενεικο το θερετρο, οποτε....;)

221882cb0gkyh7q4.gif

με φαγατε ζηλιαρες ακουσατε οτι θα βγαλω το κορμι μου και επιασε μια συνεφιαααααα και οχι τιποτα αλλα πρεπει να βγαλω ολα τα ρουχα απο την βαλιτσα και να βαλω αλλα

[sIGPIC][/sIGPIC]

μια γρηγορη καλημερα γιατι παω να φτιαξω γεμιστα τωρα που ξεκινησε η ντορα....θα σκασω...δηλ συγνωμη μαρινα....θα φυγεις για δυο μηνες???και εμεις τι θα κανουμε δηλ χωρις μαρινα??οεο???και χωρις δημητρακη??οεο???μαρη θα πεσει σε καταθλιψη η κορη μου.....

αλεκαααααααα μπραβο βρε θηριο -29!!!!δηλ εαν σε πετυχω σε καμια συναντηση δε θα σε γνωρισω ???μαρη θα φαινεσαι καθολου ή θα εισαι σαν οδοντογλυφιδα?οσο για τον κυριο γιασεμι εφαγε της κλωτσιες του (καλα κανεις και γελας γιατι για γελια ειμαστε ετσι οπως ειμαστε) και το πρωι μου ζηταγε συγνωμη (ζντουπ....!!!δε παει καλα...εκοψε το τσιγαρο εδω και δυο βδομαδες και εχει γινει αλλος ανρθωπος....ή επιτελους το μπουρου μπουρου που τοσα χρονια του τα εψελνα αρχισε να πιανει....αφου βγαινω αληθινη η ρουφιανα ....)

κατερινα ο αντρας σου ακομη στην εγνατια ειναι ????:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

απορια: μεριδα εστιατοριου ρε κριτσια στη διαιτα οταν λεμε τι εννοουμε???γιατι μου εχει τυχει σε εστιατορια οι μεριδες να ειναι υπερδιπλασιες....εγω δηλ τωρα στα γεμιστα ποσο να φαω???που ουσιαστικα ειναι ρυζι??(δε τα κανω με κιμμα)

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

καλημερουδια !!

εμεις σημερα ξυπνησαμε σουπερ φανταστικα :

1. αδιαθετησα και με εχει πεθανει η κοιλια μου

2. ο μικρος κακοκεφος επισης και με πολυ φτερνισμα (υποπτο .. )

3. ο μεγαλος παει να παιξει με τους φιλους του (yasemi ... ποσο σου συμπαραστεκομαι απο εχτες )

4. στο σπιτι υπαρχει φαγωσιμο μονο κουτια με γαλα του μπεμπη - κοινως δεν εχει τιποτα για να μαγειρεψω και οταν εκανα κουβεντα με τον μεγαλο εκανε το κινεζακι .. νο κομεντς

5. εχει βρωμο μουνταδα και συνεφια και συνδιαζεται τελεια με την διαθεση μου

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ !!!!!!!

καλη μας ημερα και οσο με αφηνει ο γκριναρουλης μου θα συμμετεχω στην συζήτηση

φιλακια προς το παρον

απορια: μεριδα εστιατοριου ρε κριτσια στη διαιτα οταν λεμε τι εννοουμε???γιατι μου εχει τυχει σε εστιατορια οι μεριδες να ειναι υπερδιπλασιες....εγω δηλ τωρα στα γεμιστα ποσο να φαω???που ουσιαστικα ειναι ρυζι??(δε τα κανω με κιμμα)

2.........

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

καλημερουδια !!

εμεις σημερα ξυπνησαμε σουπερ φανταστικα :

1. αδιαθετησα και με εχει πεθανει η κοιλια μου

2. ο μικρος κακοκεφος επισης και με πολυ φτερνισμα (υποπτο .. )

3. ο μεγαλος παει να παιξει με τους φιλους του (yasemi ... ποσο σου συμπαραστεκομαι απο εχτες )

4. στο σπιτι υπαρχει φαγωσιμο μονο κουτια με γαλα του μπεμπη - κοινως δεν εχει τιποτα για να μαγειρεψω και οταν εκανα κουβεντα με τον μεγαλο εκανε το κινεζακι .. νο κομεντς

5. εχει βρωμο μουνταδα και συνεφια και συνδιαζεται τελεια με την διαθεση μου

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ !!!!!!!

καλη μας ημερα και οσο με αφηνει ο γκριναρουλης μου θα συμμετεχω στην συζήτηση

φιλακια προς το παρον

ξεχασα να πω ..

6. ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

καλημερεεεεεεες! ηρθε η Αγγλίδα και εφερε και τον καιρό της μαζί!!! καλά που προλαβε να ηλιοθεραπευτει λιγουλάκι!!!

εμεις περιμενουμε τη νουνα μας να ξεκινησουμε για καβαλα.

θυμηθηκα το ενα από τα δυο που ηθελα να σας πω! πέμπτη προς παρασκευή ξύπνησε στις 5 ο τζόρνταν, τον τάϊσα και κατα τις 6:15 τελειωσε αλλα δεν τον πηρε ο υπνος στο στηθος ως συνηθως... καναμε βολτες κανενα 5λεπτο αλλα επειδη εβλεπα οτι ειχε ορεξη για κουβεντουλα τον αφησα στο κρεβατι του μπας και γκρινιαξει και κουραστει με σκοπο να τον ξαναβαλω στο στηθος για να κοιμηθει. σε 5' ηταν dead! ξεραθηκε! πρωτη φορα που τον εβαλα στο κρεβατι του και κοιμηθηκε μόνος του με λίγη μουσικούλα! επαθα πλάκα!!! αυτο ηθελα να σας πω, αλλα εχει και συνεχεια πλέον...

χθες βραδυ εφαγε κανονικα και πάλι δεν τον πήρε ο υπνος! τον κρατησα λιγο ορθιο μεχρι να ρευτει και τον εβαλα στο κρεβατι του με μουσικουλα. γκρινιαξε λιγο αλλα δεν του εδωσα σημασια. επίσης σε 5' τεζα ο μπόμπιρας!!! στις 5 που ξυπνησε τον τάισα και πάλι δεν κοιμηθηκε. επειδη φαινοταν οτι νυσταζε τον κρατησα και αρχισα τις βολτες. μια βολευόταν και μια τιναζόταν. ε, τον εβαλα στο κρεβατι του, φτερνίστηκε και κοιμηθηκε...

εγώ πάλι, από τις 6 που τον κρεβατωσα δε μπορεσα να κοιμηθω... σκεφτομουν ότι ισως ειναι "τελος εποχής". το τελος της εποχης που κοιμοταν στην αγκαλια μου και εβλεπα το μουτρακι του πάνω μου... τι να πω... δε θελω να λεω και μεγαλα λογια...

αυτα! ηρθαν τα κουμπαρια!!!

μαρινακι καλα να λουτσα-ριστεις!!! και τα μπεμπε!!!

φιλακια!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...