Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μωρέ με το κουζινομάχαιρο μια χαρά βρισκεις άκρη αλλά έχε χαρη δεν μπορω τα αίματα! :tongue:

πολυ γελασα με τη περιγραφη σου...τουλαχιστον ο δικος σου κανει και κατι που εχει ενα σκοποβρε αδερφε....χχαχαχα

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οχι καλη μου απλα επειδη βγηκε και ηπιε τα ποτακια του....λοιπον εμεις καλη μου εχουμε ιδιους αντρες....ολημερα ρε φιλε λειπεις γιατι δουλευεις οκ...φευγεις γιαμεροκαματο σημερα (γιουπιιιι) και γυρνας 6 η ωρα...μπαινεις μεσα πλενεσαι αλλαζεις και λες παω για μια μπυριτσα για μια ωρα...και ερχεσαι τριαλαλι τριαλαλο και σερνεσαι γιατι και ενα ποτο να εχεις πιει με τετοια κουραση ειναι σαν να εχεις κατεβασει ενα μπουκαλι καλες ενδεκα...!!!!μια ωρα=5....και με ζαλιζεις με κατι ασχετα για τους μακακες τους φιλους σου που ξερεις ποσοοοοοοοοοοο πολυ τους εκτιμωωωωωωωωωωωω .....και σου εχω ζητησει εδω και τρεις μαμημενες μερες να φερεις λιγα μηλα απο το καλο το μαναβη που μονη μου δε μπορω ναπαω....και ..και...αντε γιατι θα τα σπασω...και εγω ξερεις οτι σε περιμενω γιατι θελω να φτιαξω τις ντουλαπες των πιτσιρικιων και εχω και δουλειες που στη τελικη μια μαμημνεη ωρα παιρνουν εαν απασχολησεις ταπιτσιρικια και δε τα εχω πανω απο το κεφαλι μου...και ερχεσε κα εντεκα και λες...α..λαχανορυζο εχει ε??καλα που εφαγα σουβλακια....και γιατι δε κοιμασαι???γιατι βρε βλακα σε περιμενα γιατι δεν εχεις κλειδια λεμεεεεεεεεεεε...α καλα ....και τωρα ροχαλιζει και αυριο παλι το πρωι θα λειπει και τη κυριακηπαλι θα λειπει γιατι εχει βαφτισια....και εγω ποτε θα φτιαξω τις ντουλαπες οεοε???και αυτη η μανα μου δεν παταεικαι λιγο..απο τοτε που σταματησα τη δουλεια εαν εξαιρεσουμε το παρτυ (που μπορω ναπω οτι μου επλυνε ολα ταποτηρια καισκουπισε οκκκκ) δεν εχει πατησει....

ε ωραια...μεσα σε ολα που δε προλαβαινω μερικες φορες να κανω τιποτα....εχω και τη διαιτα...χααχχαχα....πραγματικα να φερρω το σπιτι μια βολτα δε θελει παραπανω απο μια ωρα....αλλα θελωνα ειναι μια ωρεα φουλ να μη με αποσπασει κανενα μαμααααα....και να ειναι πρωι...αυτουνου του ερχετε πολλες φορες να κρατησει τα μικρα στις 9 το βραδυ...που να βαλω καλε μου εννια το βραδυ σκουπα\//???θα με φανε οι απο κατω....ουφ...καλος χρυσος αλλα μερικες φορες θα του τα σπασω τα μουτρα δε γινεται...δε καταλαβαινουν οι αντρες απαππαπαπα

ακριβώς τα ίδια με μια μικρή διαφορά

ο δικος μου είναι ακόμα έξω

πολυ γελασα με τη περιγραφη σου...τουλαχιστον ο δικος σου κανει και κατι που εχει ενα σκοποβρε αδερφε....χχαχαχα

ναι βρε ωραίο σκοπο είχε .... να μου σπάσει τα νευρα και τα καταφερε! :lol::lol: αχ βρε γιασεμι μου με εκανες και γελασα λίγο!

να πάρω τωρα μια ανασα και να πάω για λαντζα, ασε που δεν εφαγα για να τον περιμένω και μου λέει οτι θα φάει σαντουιτς από την καντινα, φαε τωρα πεπονι κατερινα να χορτασεις! :mrgreen:

παω και εγω να παιξω κλοτσοπολεμο γιατι θα ροχαλιζει κλασικα στο αυτι μου και εγω θα πρεπει να τον σπρωχνω πιο εκει...μιλαμε για τρελα ''πυροτεχνηματα''.....καληνυχτα...εριξα και ενα σκουπισμα ε?

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Κοριτσάρες χαλαρώστε ...έχετε δίκιο όλοι τα ίδια κάνουν πάνω κάτω μη νομίζετε.Μια το γήπεδο και η μπάλα, μια η προπόνηση, μια οι φίλοι ,μια το play station,θα πίνει,θα παίζει χαρτιά κ.α...............και άν δεν κάνει κάτι από αυτά ,τότε θα γκομενίζει(αποψή μου).

Το μόνο που καταφέρνουμε είναι να χαλάσουμε τη ζαχαρένια μας γιατί αυτοί δεν αλλάζουν αλλά ούτε και εμείς.

Διαφημίσεις

¨αντε θα καθαρίσω εγώ απόψε ....βγήτε όλες έξω πάρτε και τα λεφτά μαζί σας....

Πο πο τα τασάκια είναι γεμάτα Ο Βαγγέλης θα τα έκανε τόσα τσιγάρα............

Σκούπισα, σφουγγάρισα, ξεσκόνισα έκανα τις τουαλέτες .....Τα έκανα όλα λαμπίκο για τις πρωινές............Καληνύχτα.

Κοριτσάρες χαλαρώστε ...έχετε δίκιο όλοι τα ίδια κάνουν πάνω κάτω μη νομίζετε.Μια το γήπεδο και η μπάλα, μια η προπόνηση, μια οι φίλοι ,μια το play station,θα πίνει,θα παίζει χαρτιά κ.α...............και άν δεν κάνει κάτι από αυτά ,τότε θα γκομενίζει(αποψή μου).

Το μόνο που καταφέρνουμε είναι να χαλάσουμε τη ζαχαρένια μας γιατί αυτοί δεν αλλάζουν αλλά ούτε και εμείς.

α οχι αρινα μου....οταν κανεις παιδια κανονικα τα μεγαλωνουν δυο..δε γινεται ο ενας να κανεις ολα αυτα και ο αλλος να ειναι ο μαλακς της υποθεσης...οκ...η μανα παντα ειναι αυτη που αφιερωνει το μεγαλυτερο μερος στα παιδια της αλλα μη τη πιανουν και βλακα....και η μανα θελει μια ωρα να κανει μπανιο να φτιαξει μαλλια,να τριψει αυτες τις ερμες τις φτερνες που εχουν γινει πατος απο σολα λες και φοραει παπουτσι και πως θα βγει εξω με το ξωφτερνο....θελει να παει να πιει ενα καφε με τις φιλες της (λεμε τωρα ) εστω να κατσει μιση ωρα στο παρεντς χωρις τυψεις οτι κατι μενει πισω....γιατι δηλ μονο ο αντρας???και ξερει οτι δεν ειμαι αυτονομη γιατι τωρα ειναι δυο και αυτοκινητο δεν εχω...οποτε τι θα κανω...περιμενω αναγκαστικα απο αυτον να κανει καποια πραγματα...και τα κανει και με το παραπανω πολλες φορες...χτες το μεσημερι μου επλυνε τα πιατα (εγω κοιμιζα τη μεγαλη και με πηρε και εμενα ο υπνος)....ξερεις τιβοηθεια ητανε αυτο για μενα???μεγαλη...γιατι εχω βαρεθει τη μιση μερα να βρισκομαι στο νεροχυτη και να πλενω να πλενω να πλενω....με επιασε η μουρτζουφλια μου τωρα....αϊ καληνυστα........πω πωωωωωωω μεχρι εδω ακουγεται το ροχαλητο.....ωτοασπιδες δε μπορω να βαλω...τελεια....χαρμα...

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=jyYZUhSeRYc&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=jyYZUhSeRYc&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Διαφημίσεις

kaλημερααααα

αννια μου τις διαβασα αυτες κ μ αρεσει που α αντμιν ειχε βγαλει τη μαρινα για καποιες μερες!!!!!!!!!:eek::twisted::twisted::roll::roll:

κατερινακι χαλαρωσε με τα κουζινομαχαιρα...λερωνουν πολυ σου λεω!!:cool::rolleyes:

κ τωρα σκεφτομαι το τραγουδι που θα βαλω.....αααα Μελινα ζητωωωωωωωωω

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=xr1RnLJiPeM&hl=el_GR&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=xr1RnLJiPeM&hl=el_GR&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

αφιερωμενο σε ολες ( εκτος αρινα-μαρινα:rolleyes:)
μπουχαχα

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

¨αντε θα καθαρίσω εγώ απόψε ....βγήτε όλες έξω πάρτε και τα λεφτά μαζί σας....

Πο πο τα τασάκια είναι γεμάτα Ο Βαγγέλης θα τα έκανε τόσα τσιγάρα............

Σκούπισα, σφουγγάρισα, ξεσκόνισα έκανα τις τουαλέτες .....Τα έκανα όλα λαμπίκο για τις πρωινές............Καληνύχτα.

καλημερα!!!

μπηκα για ενα τσιγαρο κ μια γουλια καφε:mrgreen:

κλεινει κ το πσ...

αααα! και εσενα βλεπω αθλειται ο δικος σου:tongue:

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...