Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χαχαχαχαχα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ε ρε τι έχει να γίνει !!!! του you tube !!!!!!!!!!!!!

Πάει ο κουότε.....πάλιωσε.....:P:p:p:P

:lol::lol::lol::lol:

και επειδη μου επεσε ελαφρια τωρα τρωω δυο λαδοπαξιμαδακια με φετα!!!

χαριζω 6 κιλα ποια τα θελει;;;

κ εγω αλλα 10:mrgreen:

Η Μαρίνα !!!!! :tongue::tongue::tongue:

η αρινα μηπως????????????

baJfp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαχαχαχαχα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ε ρε τι έχει να γίνει !!!! του you tube !!!!!!!!!!!!!

Πάει ο κουότε.....πάλιωσε.....:P:p:p:P

ε αφού με ξεχεσατε με τον κ.Κουότε βρήκα άλλον ton Γιουτούμπε.... είναι πρωτος ξαδερφος του Καρεμπέ

και επειδη μου επεσε ελαφρια τωρα τρωω δυο λαδοπαξιμαδακια με φετα!!!

χαριζω 6 κιλα ποια τα θελει;;;

η συμπεθέρα μπας και φτάσει τα 50!

πάω να κάνω μπλουμ μπλου στον μικρό! υποτίθετααι θα έπεφτε κανενα σπεσιαλ πυροτεχνημα και σε εμάς αλλά με παρατησε και πήγε να κλείσει την εγνατία για να διαμαρτυρηθει!!! :twisted:

αυτος χάνει! πάω να κάνω μπάνιο στον γιο μου!:-D

για εξηγησε βρε αλεκα αυτη την αποψη που εχεις γιατι δε μπορω να το καταλαβω...πως το να θηλαζω μετα το εξαμηνο το κανω για μενα και οχι για το παιδι.....δε βαραω...αποψεις θελω να ακουσω....?

οσο για το λινκ ναι το διαβασα δε μου εκανε καμια εντυπωση γιατι απλα και η γιαγια μου και η γιαγια του αντρα μου (ζουνε και οι δυο ) το κανανε και δε μου φαινεται καθολου παραξενο το να θηλαζουν μεχρι αυτη την ηλικια.....γνωστη που να κανει ταντεμ θηλασμο οχι δεν εχω..γνωστη ου θηλαζει ακομη τη δυομισαχρονη κορη της ναι...

ινακι που ειναιη φωτο με τις σαγιοναρες να δω και εγω καλε????που την εβαλες???

λουσι τα ιδια λεμε σχεδον εκει στο παρεντς στο θεμα με τα παρτυ αλλα αμα πεσεις σε κολλημενα ατομα γιουχου....δεν υπαρχει περιπτωση να ξεμπλεξεις...και εγω εχω ενα θεμα εκφρασης που να τους δωσω να καταλαβουν τι λεω...ακου εκει μεχρι 14 συνοδεια!!!

αννια 200 στα τζαμπο???ε ναι οντως το ξεσηκωσατε ολοοοοο/.....χαλαλι...καλοφορετα....

ρε κοριτσια υπαρχει και ποιο ευκολος τροπος να βαλεις βιντεακι απο το γιου τουμπ (τωρα τοπηρα εγω χαμπαρι χαχαχαχα οτι λεγαετ για αυτο)....οταν βλεπεις το βιντεακι στο γιουτουμπ ,πας στη μπαρα πανω πολυ λεει τη διευθυνση και κανει κοπι οτι εχει μετα το v= μετα ερχεσε εδω στην απαντηση και το κανεις πεϊστ μεταξυ των αγκυλων...με πιασατε ή να το κανω και παραδειγμα?

αντε νευριασα και σημερα γενικα με τον αντρα μου με τη μανα μου με την αδερφη μου με ολους....(εκτος των πιτσιρικιων βεβαια)...τωρα βρεχει εαν ειναι δυνατον!!!!....η περιοδος αφαντη....το μωρο πολυ ανησυχο και ολο βγαζει ρουκετουλες...κοβω κρεμα .....θα ξαναδοκιμασω σε καμια βδομαδα....θελω να παω να ξεραθω αλλα κοιμαται και ο αντρας μουκαι θα του πατησω καμια κλωτσια ετσι να υπαρχει να σφαχτουμε και αλλο....:twisted::twisted::twisted:

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

για εξηγησε βρε αλεκα αυτη την αποψη που εχεις γιατι δε μπορω να το καταλαβω...πως το να θηλαζω μετα το εξαμηνο το κανω για μενα και οχι για το παιδι.....δε βαραω...αποψεις θελω να ακουσω....?

:twisted:

αχ..σε αυτην την διαδικασια δεν ηθελα να μπω.....:)....εγω ειμαι τρελη...δεν θεωρω το μητρικο σαν την καλυτερη τροφη για το παιδι μου μετα το εξαμηνο....το θεωρω ελλιπες:cool:....στα λεω και σκεφτομαι πώς σε κανω (τουρκο :tongue:) και το μετανιωνω...αλλα δεν θελω να μην σου απαντησω....

Οκ...παλια που εδιναν η μητρικο η βλαχας, σιγουρα ηταν καλυτερο το μητρικο...Η μαμα ομως που ειναι πορωμενη με το θηλασμο (όχι αυτες που θηλαζουν χωρις να εχουν πορωση), δε μπορει να διανοηθει ότι δεν θα θηλαζει το παιδι της...προφανως πιστευει ότι κανει το καλυτερο για αυτο, όπως πιστευουν όλες, θηλαζουσες και μη....αλλα και μια ψυχολογικη αναγκη πιστευω ότι την εχουν να συνεχιζουν....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

αντε νευριασα και σημερα γενικα με τον αντρα μου με τη μανα μου με την αδερφη μου με ολους....(εκτος των πιτσιρικιων βεβαια)...τωρα βρεχει εαν ειναι δυνατον!!!!....η περιοδος αφαντη....το μωρο πολυ ανησυχο και ολο βγαζει ρουκετουλες...κοβω κρεμα .....θα ξαναδοκιμασω σε καμια βδομαδα....θελω να παω να ξεραθω αλλα κοιμαται και ο αντρας μουκαι θα του πατησω καμια κλωτσια ετσι να υπαρχει να σφαχτουμε και αλλο....:twisted::twisted::twisted:

κανονισε μαρη...να νευριασεις μαζι μου και να την πληρωσει αυτος :lol::lol::lol:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

καληνυχτα κοριτσακια.....Γιασεμη μου με βριζεις υαριο βρε....δεν χανομαστε χαχα...καλο βραδυ

221882cb0gkyh7q4.gif

αχ..σε αυτην την διαδικασια δεν ηθελα να μπω.....:)....εγω ειμαι τρελη...δεν θεωρω το μητρικο σαν την καλυτερη τροφη για το παιδι μου μετα το εξαμηνο....το θεωρω ελλιπες:cool:....στα λεω και σκεφτομαι πώς σε κανω (τουρκο :tongue:) και το μετανιωνω...αλλα δεν θελω να μην σου απαντησω....

Οκ...παλια που εδιναν η μητρικο η βλαχας, σιγουρα ηταν καλυτερο το μητρικο...Η μαμα ομως που ειναι πορωμενη με το θηλασμο (όχι αυτες που θηλαζουν χωρις να εχουν πορωση), δε μπορει να διανοηθει ότι δεν θα θηλαζει το παιδι της...προφανως πιστευει ότι κανει το καλυτερο για αυτο, όπως πιστευουν όλες, θηλαζουσες και μη....αλλα και μια ψυχολογικη αναγκη πιστευω ότι την εχουν να συνεχιζουν....

μπα πορωση δεν εχω...αλλα σαφως ομως προτιμω το ολο σκηνικο του θηλασμου παρα το υπολοιπο σετακι αποστειρωση μπουκαλια πιπιλες γαλατα σκονες και την ολη ταλαιπωρια τηνωρα που κλαει μεσα στη νυχτα εσυ με τη τσιμπλα στο ματι προσπαθησε να βαλεις σωστα τις κουταλιες (ποσο γαλα εχω πεταξει ετσι ουυυυυυυυ)...ξερω οτι με τη μικρη μαλλον θελω να το παω μεχρι χρονο...καπου εκει....και εμενα με ξενιζει λιγο να βλεπω μια γαιδουρα σαν τη δικια μου τη μεγαλη να θηλαζει ....οποτε δε θα ηθελα να το δω και στη μικρη...ετσι λεω...αλλα δε γινεται ομως να με πεισει κανεις οτι το ξενο γαλα ειναι καλυτερο απο το μητρικο....και να σου πω και την αληθεια εαν μετα τους εξι μηνες δεν ητανε αποτελεσματικο τοτε απλα η φυση θα προνοουσε να εχουμε μονο για εξι μηνες και κατασκευαστικα θαμας εκανε να τρμωε απο εξι μηνων κατι αλλο....(καταλαβαινεις τι λεω ή παλι τα γραφω ακταλαβιστικα....)....σαφως και δε με κανεις τουρκο γιατι απλα δεν ειμαι πορωμενη...εαν ημουνα απλα θα σε εβριζα,εκρινα,ανεφερΑ στις breastfeading freaks ξερεις θα σε εκραζα...απλα σε ρωτησα για να καταλαβω τι λογικη σου....

οσο γιΑ τον κυριο γιασεμι του τα εχω τοσο μαζεμενα αλλα τις τελευταιες μερες εχω γλυκανει και ξερω οτι αυριο θα του τα χωσω με την ησυχια μου γιατι σημερα τα ηπιε με τους φιλους του και αμα του πω τωρα κουβεντα θα γινει της ποπης.....οποτε μοκο μεχρι αυριο αλλα τις κλωτσιες ανετοτα το βραδυ θα τις φαει.....

ενα κακο...απο τα νευρα μου εσπασα τη διαιτα το βραδυ και εφαγα δυο παγωτινια και εφτιαξα στραπατσαδα για το βραδυ με ψωμι και βουτυρο....(λαϊτ στραπτατσαδα ε???μον αυγουλακια)....γκρρρρρρρρρρρ.....αντε να δουμε αυριο....δεν ειμαι καθολου εγκρατης...η πρωτη βδομαδα ειναι δυσκολη το ξερω....και εχω βαλει στοιχημα εαν τα καταφερω να παω να παρω ενα φορεμα που εχω βαλει στο ματι....μηπως να το κοτσαρω πανω στο ψυγειο να το βλεπω καθε φορα που παω να το ανοιξω???να πιασει αραγε???για να δουμε

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

γιατι να διαμαρτυρηθει καλε? τι εγινε?
μπα πορωση δεν εχω...αλλα σαφως ομως προτιμω το ολο σκηνικο του θηλασμου παρα το υπολοιπο σετακι αποστειρωση μπουκαλια πιπιλες γαλατα σκονες και την ολη ταλαιπωρια τηνωρα που κλαει μεσα στη νυχτα εσυ με τη τσιμπλα στο ματι προσπαθησε να βαλεις σωστα τις κουταλιες (ποσο γαλα εχω πεταξει ετσι ουυυυυυυυ)...ξερω οτι με τη μικρη μαλλον θελω να το παω μεχρι χρονο...καπου εκει....και εμενα με ξενιζει λιγο να βλεπω μια γαιδουρα σαν τη δικια μου τη μεγαλη να θηλαζει ....οποτε δε θα ηθελα να το δω και στη μικρη...ετσι λεω...αλλα δε γινεται ομως να με πεισει κανεις οτι το ξενο γαλα ειναι καλυτερο απο το μητρικο....και να σου πω και την αληθεια εαν μετα τους εξι μηνες δεν ητανε αποτελεσματικο τοτε απλα η φυση θα προνοουσε να εχουμε μονο για εξι μηνες και κατασκευαστικα θαμας εκανε να τρμωε απο εξι μηνων κατι αλλο....(καταλαβαινεις τι λεω ή παλι τα γραφω ακταλαβιστικα....)....σαφως και δε με κανεις τουρκο γιατι απλα δεν ειμαι πορωμενη...εαν ημουνα απλα θα σε εβριζα,εκρινα,ανεφερΑ στις breastfeading freaks ξερεις θα σε εκραζα...απλα σε ρωτησα για να καταλαβω τι λογικη σου....

οσο γιΑ τον κυριο γιασεμι του τα εχω τοσο μαζεμενα αλλα τις τελευταιες μερες εχω γλυκανει και ξερω οτι αυριο θα του τα χωσω με την ησυχια μου γιατι σημερα τα ηπιε με τους φιλους του και αμα του πω τωρα κουβεντα θα γινει της ποπης.....οποτε μοκο μεχρι αυριο αλλα τις κλωτσιες ανετοτα το βραδυ θα τις φαει.....

ενα κακο...απο τα νευρα μου εσπασα τη διαιτα το βραδυ και εφαγα δυο παγωτινια και εφτιαξα στραπατσαδα για το βραδυ με ψωμι και βουτυρο....(λαϊτ στραπτατσαδα ε???μον αυγουλακια)....γκρρρρρρρρρρρ.....αντε να δουμε αυριο....δεν ειμαι καθολου εγκρατης...η πρωτη βδομαδα ειναι δυσκολη το ξερω....και εχω βαλει στοιχημα εαν τα καταφερω να παω να παρω ενα φορεμα που εχω βαλει στο ματι....μηπως να το κοτσαρω πανω στο ψυγειο να το βλεπω καθε φορα που παω να το ανοιξω???να πιασει αραγε???για να δουμε

επειδη βγηκε κ ηπιε τα ποτακια του ε? ακου να δεις γιατι γίνομαι τουρκος εγω! από τις 8 που γυρίσαμε από την βολτα ο μικρός να έχει βραχνιάσει από τις τσιρίδες και το κλάμα ο κύριος έκλεισε νωρίτερα το μαγαζί για να πάει να κλεισει με άλλους τεμπέλιδες την εγνατία και να ταλαιπωρησουν τον κοσμακη που δε φταιει σε τιποτα επειδή η κυβερνηση α΄ποφάσισε να πάρει την εδρα του Δήμου τους (Παλιά ήτα Δήμος Σιάτιστας με εδρα την Σιάτιστα) και τώρα γίνεται δημος Βοιου με έδρα ενα χωριο την Νεάπολη και προσβληθήκανε με αυτο και εκλεισαν την εγνατία, δεν μπορούσε να έρθει μια ωρα να κρατησει το μωρό να μαζεψω τα πιάτα και τις κατσαρόλες να βάλω κανα πληντυριο και να κάνω καμια δουλεια έκατσε τόσες ώρες (και ακόμα καθεται) και νομίζει οτι αυτός και αλλα 10 ατομα με το που θα κλεισουν την εγνατία θα αλλάξουν μια τελεσίδικη απόφαση και δεν φτανει αυτο που κοπροσκυλιαζει εκει κάτω ήταν να πάρει γαλα για το μωρό και το ξέχασε, εκλεισαν και τα φαρμακεια, φτανει δε φτανει για μεχρι το πρωι! :evil: τα νευρα μου ειλικρινά!

επειδη βγηκε κ ηπιε τα ποτακια του ε? ακου να δεις γιατι γίνομαι τουρκος εγω! από τις 8 που γυρίσαμε από την βολτα ο μικρός να έχει βραχνιάσει από τις τσιρίδες και το κλάμα ο κύριος έκλεισε νωρίτερα το μαγαζί για να πάει να κλεισει με άλλους τεμπέλιδες την εγνατία και να ταλαιπωρησουν τον κοσμακη που δε φταιει σε τιποτα επειδή η κυβερνηση α΄ποφάσισε να πάρει την εδρα του Δήμου τους (Παλιά ήτα Δήμος Σιάτιστας με εδρα την Σιάτιστα) και τώρα γίνεται δημος Βοιου με έδρα ενα χωριο την Νεάπολη και προσβληθήκανε με αυτο και εκλεισαν την εγνατία, δεν μπορούσε να έρθει μια ωρα να κρατησει το μωρό να μαζεψω τα πιάτα και τις κατσαρόλες να βάλω κανα πληντυριο και να κάνω καμια δουλεια έκατσε τόσες ώρες (και ακόμα καθεται) και νομίζει οτι αυτός και αλλα 10 ατομα με το που θα κλεισουν την εγνατία θα αλλάξουν μια τελεσίδικη απόφαση και δεν φτανει αυτο που κοπροσκυλιαζει εκει κάτω ήταν να πάρει γαλα για το μωρό και το ξέχασε, εκλεισαν και τα φαρμακεια, φτανει δε φτανει για μεχρι το πρωι! :evil: τα νευρα μου ειλικρινά!

Συμπεθέρα μου χαλάρωσε................με τους άντρες δεν βρίσκεις άκρη .

οχι καλη μου απλα επειδη βγηκε και ηπιε τα ποτακια του....λοιπον εμεις καλη μου εχουμε ιδιους αντρες....ολημερα ρε φιλε λειπεις γιατι δουλευεις οκ...φευγεις γιαμεροκαματο σημερα (γιουπιιιι) και γυρνας 6 η ωρα...μπαινεις μεσα πλενεσαι αλλαζεις και λες παω για μια μπυριτσα για μια ωρα...και ερχεσαι τριαλαλι τριαλαλο και σερνεσαι γιατι και ενα ποτο να εχεις πιει με τετοια κουραση ειναι σαν να εχεις κατεβασει ενα μπουκαλι καλες ενδεκα...!!!!μια ωρα=5....και με ζαλιζεις με κατι ασχετα για τους μακακες τους φιλους σου που ξερεις ποσοοοοοοοοοοο πολυ τους εκτιμωωωωωωωωωωωω .....και σου εχω ζητησει εδω και τρεις μαμημενες μερες να φερεις λιγα μηλα απο το καλο το μαναβη που μονη μου δε μπορω ναπαω....και ..και...αντε γιατι θα τα σπασω...και εγω ξερεις οτι σε περιμενω γιατι θελω να φτιαξω τις ντουλαπες των πιτσιρικιων και εχω και δουλειες που στη τελικη μια μαμημνεη ωρα παιρνουν εαν απασχολησεις ταπιτσιρικια και δε τα εχω πανω απο το κεφαλι μου...και ερχεσε κα εντεκα και λες...α..λαχανορυζο εχει ε??καλα που εφαγα σουβλακια....και γιατι δε κοιμασαι???γιατι βρε βλακα σε περιμενα γιατι δεν εχεις κλειδια λεμεεεεεεεεεεε...α καλα ....και τωρα ροχαλιζει και αυριο παλι το πρωι θα λειπει και τη κυριακηπαλι θα λειπει γιατι εχει βαφτισια....και εγω ποτε θα φτιαξω τις ντουλαπες οεοε???και αυτη η μανα μου δεν παταεικαι λιγο..απο τοτε που σταματησα τη δουλεια εαν εξαιρεσουμε το παρτυ (που μπορω ναπω οτι μου επλυνε ολα ταποτηρια καισκουπισε οκκκκ) δεν εχει πατησει....

ε ωραια...μεσα σε ολα που δε προλαβαινω μερικες φορες να κανω τιποτα....εχω και τη διαιτα...χααχχαχα....πραγματικα να φερρω το σπιτι μια βολτα δε θελει παραπανω απο μια ωρα....αλλα θελωνα ειναι μια ωρεα φουλ να μη με αποσπασει κανενα μαμααααα....και να ειναι πρωι...αυτουνου του ερχετε πολλες φορες να κρατησει τα μικρα στις 9 το βραδυ...που να βαλω καλε μου εννια το βραδυ σκουπα\//???θα με φανε οι απο κατω....ουφ...καλος χρυσος αλλα μερικες φορες θα του τα σπασω τα μουτρα δε γινεται...δε καταλαβαινουν οι αντρες απαππαπαπα

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

φευγω κοριτσάκια μου πάω να πλύνω καμια κατσαρόλα τωρα που κοιμήθηκε ο μικρός, πολύ κλαμα τωρα το βραδι, και οταν του έκανα μπανάκι είδα στα κάτω ούλα μπροστα είναι σαν πρησμενο για 2 δοντάκια αλλά δεν είναι κοκκινο λογικά δεν είναι τιποτα ε? μαλλον θα μου φαινεται! προχθες η παιδιατρος είπε οτι δεν ειναι πρησμενα τα ουλα του!

κριμα να υποφερουν ετσι τα μωρακια μας, μακάρι να μπορουσαμε να πάρουμε εμεις τον πόνο

καληνυχτα κοριτσακια μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...