Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

όπως το ειπες! εβγαλα τα link. νομιζα οτι αυτη η επιλογη για τα link ηταν στο youtube... δεν ειχα καταλαβει οτι ηταν στις επιλογες της απαντησης

ουφ! θα'σκαγα!

τελικα ο μικρος ξυπνησε 10 παρα 10. ελπιζω να κοιμηθει το βραδυ... με την κρεμα πάντως σημερα εγινε ντιπ χαλια!!! πασαλειψε όλο του το προσωπο!!! και φυσικα τον εβγαλα φωτο :lol:

βάλε φωτο να δούμε! :D

και εγω θα εσκαγα δεν υπηρχε περιπτωση αμα μου καρφωθει κατι ρε παιδί μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

<object width="445" height="364"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=v-K3S7j0wqs&hl=el_GR&fs=1&color1=0x234900&color2=0x4e9e00&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=v-K3S7j0wqs&hl=el_GR&fs=1&color1=0x234900&color2=0x4e9e00&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="445" height="364"></embed></object>

το πιο αγαπημένο μου τραγούδι!

ηρθαμεεεεε

χαζεψαμε στα μαγαζια κατσαμε για καφε, εφαγε ο κομποστουλης την κρεμουλα του (την μιση, κανει διαιτα) και το μητσακι πηρε τζουρες γαλατακι! καναμε και μια αμαρτια αλλα δεν μπορω να πω λεπτομερειες :tongue:

Λέεεεεεγε τί ήταν η αμαρτία ????

Παγωτό ? βάφλα ?

τι? τι? τι? ???????????????????

Διαφημίσεις

πολυ ομορφος ο μικρος σου κατερινακι!

ευχαριστω!! (emoticon κουκουβάγια που φουσκώνει από περηφάνεια!:lol:)

όπως είπα και στην Αγγλιδα της Μαρίας .... έμοισε στην μανούλα!!! :tongue:

α! τωρα που θυμήθηκα ποια ρωτησε να πουμε εντυπώσεις για τον αδερφό της Μαρίας?

κούκλος και αυτός, μοιαζουν πολύ αν και δεν τον είδαμε χωρίς γυαλιά, είναι σαν 2 Μαρίες στη σειρά (επίσης ψηλός) και είναι ακόμη ποιο όμορφος από τις φωτογραφίες, η Αγγλιδα είχε ωραία μάτια, δικά της είναι?? και είναι πολύ ευγενική, πόσο χρονών είναι Μαρακι?

<object width="445" height="364"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=v-K3S7j0wqs&hl=el_GR&fs=1&color1=0x234900&color2=0x4e9e00&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=v-K3S7j0wqs&hl=el_GR&fs=1&color1=0x234900&color2=0x4e9e00&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="445" height="364"></embed></object>

Χαχαχαχαχα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ε ρε τι έχει να γίνει !!!! του you tube !!!!!!!!!!!!!

Πάει ο κουότε.....πάλιωσε.....:P:p:p:P

Λέεεεεεγε τί ήταν η αμαρτία ????

Παγωτό ? βάφλα ?

τι? τι? τι? ???????????????????

μια αλμυρη κρεπουλα :tongue:

πολυ ομορφο κατερινακι! επισης ο γιος σου ειναι γλυκας!!!!

Διαφημίσεις

:cool::P;)

δες στο σαιτ..το ενα καλυτερο απο το αλλο ειναι, μιλαμε τα εχω ερωτευτει ολα!!! απλα ηθελα κατι οικονομικο

θα παω να δω απο κοντα...και το σαιτ που ανεβασε η ελενα ηταν καλο....

κοριτσια γυρισα...ολα καλα κατα 90%δεν θα θα χρειατω αποξεση,αλλα τωρα τα κομματια που βγαζω(συγνωμη κι ολας)ειναι ο σακος...μου ειπε μεχρι την δευτερα να ειμαστε σε εποικοινωνια και δευτερα απογευμα να ξαναπαω να με δει..

μπραβο κοριτσακι...δεν θα χρειαστεις...

Βαζω φωτο απο το φορεμα, θελω να αγνοησετε το οτι δεν ειμαι βαμμενη κ οτι φοραω σαγιοναρα :lol::lol::lol: Στην αρχη εψαχνα ακομα πιο παλ χρωματα αλλα με κερδισε η λεπτομερια στο μπουστο

εισαι κουκλα....

επισης χθες μπουνιτσας αψογος στον παιδιατρο,ειμαστε στους 67 ποντους,στα 8.200 κ η κεφαλα μας στους 44,5 ποντους.

:D

παμε πολυ καλα η αλλεργια σχεδον εφυγε,μου πε να φαω κι αλλα σιγα σιγα αλλα εγω θελω να περιμενω ακομη,επισης λογω της αλλεργιας και εφοσον ειναι χοντρουλης θα ξεκινησουμε τον αλλο μηνα με 1 γευμα (το δεκατιανο)μηλο κ ανα βδομαδα αλλο φρουτο.εαν δω οτι καποιο τον πειραζει το σταματαω.μετα τα φρουτα θα ξεκινησει χορτοσουπα.

μπραβο κοριτσακι...παιδαρος....

δεν είναι μεγάλο το παιδί 2 χρονων να θηλάζει? δεν ξέρω μου φαίνεται παράξενο από τη στιγμή που στον χρονο πάνω το μωρό τρωει κανονικό φαγητό? αμα λέει κιολας η αλλη κοπέλα οτι θα συνεχίσει και τον θηλασμό μεχρι ποια ηλικία θα φτασει? :confused:

εσεις μεχρι πότε θα θηλάζετε?

εγω όπως ξερετε δεν θηλασα καθολου...θεωρω όμως ότι μετα το εξαμηνο η μανα θηλαζει για τον εαυτο της και οχι για το μωρο....(μη βαρατε...:-)...αποψεις..)

Korριτσια ξεποδαριαστηκα αλλα νομιζω βρηκα κι εγω φορεμα..πως ηταν το αλλο που σας εδειξα...ε...καμμια σχεση δεν το πηρα ακομη γιατι εχω τις επιφυλαξεις μου..για πειτε κι εσεις...ειναι καπως ετσι http://i171.photobucket.com/albums/u284/Fashion_Critic_/2009/March%202009/vbonvb.jpg αλλα σε χρωμα σαμπανιζε και μου πηγαινε παααααρρρρααα πολυ...ειναι καλο για βαφτιση ή οχι?

ωραιο ειναι...αλλα εισαι τοσο ομορφη που θασου πηγαινε και κατι πιο εντυπωσιακο.....

Χαχαχαχαχα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ε ρε τι έχει να γίνει !!!! του you tube !!!!!!!!!!!!!

Πάει ο κουότε.....πάλιωσε.....:P:p:p:P

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

κοριτσάκια μου σας καληνυχτίζω! πάμε για μαμ και νάνι! μπορεί να πέσει και κανένα πυροτέχνημα... ;)

αύριο θα πάμε στο ναρλή στην καβαλα για βαφτιστικά και μπομπο! οπότε θα τα πούμε από απόγευμα και πέρα!

φιλάκια πολλά και μη γράψετε πάλι τα λυσσακά σας! να σας προλάβω, έτσι? Σμουτς!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...