Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοίτα ο δικός μου είναι στα 32 αλλά και πάλι είναι πιπίνι μπροστά σε κάτι φρούτα πρόωρα ωριμασμένα και προς το σάπιο που κυκλοφορούν κ το παίζουν νιάτα....

Άσε μωρέ,κι εμείς έχουμε έναν που περνάει φοιτητές με τη μέθοδο του ανεμιστήρα,δεν μπορεί,θα την ξέρεις,βάζει τα γραπτά επάνω στο γραφείο,βάζει σε λειτουργία τον ανεμιστήρα και όσα πέσουν κάτω,τα κόβει!!!!!

φυσικά κ την ξερω την μεθοδο, πολύ καμένη από αυτην!!!

Καλά κι εσύ μωρομάνα με το ντεκολτέ έξω κυκλοφορείς????:mrgreen:

Εγώ πιστεύω ιδρώτας,αν δεν περάσουν σε λίγες μέρες πήγαινε σε κανα δερματολόγο..

αμέεεεε με ντεκολτε, κ τις προαλλες εβαλα κ μια τζιν φουστα που ντρεπόμουν να την β΄αλω πριν μεινω εγγυος αλλά τωρα μου ανεβαζε την ψυχολογια, εγω βεβαια ειμαι πιο πολύ του παντελονιου, ειδικά τζην αλλά ο Χρηστος μου λέει να τα βάζω, ε αφου δεν εχει προβλημα εκεινος τα βαζω για να καμαρωνει! :tongue:

το φουστανι του αρραβωνα μου αν κ δε μου αρεσε σαν σχεδιο το πήρα γιατι είχε όλη την πλάτη εξω, θα βάλω φωτο να δεις!

Διαφημίσεις

κι εγώ τις πήρα,είναι σαν σατέν μέσα,πάρα πολύ απαλές!!και με τέλεια σχεδιάκια επάνω!!

και οικονομικές,56 πάνες 4-9 κιλά 10 ευρώ παρά κάτι ή 9 παρά κάτι,δε θυμάμαι..

τωρα είπε κατι για 6 Ε

Ε ρε κοίτα να δεις,και σ'αυτό γκαντέμω,δεν μπορούσα να περιμένω μια βδομάδα???

Εμ εσύ έχεις και ένα πολύ ωραίο κορμάκι,να δω εγώ πότε θα ξαναγίνω έτσι...Ελπίζω μέχρι τα Χριστούγεννα...Αν βάλω μίνι φούστα και βγω στα δρόμο θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι και η κουτσή Μαρία και ο κάθε πικραμένος και ο τελευταίος που γελάει καλύτερα!!!

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

ουου κοριτσια..εμεις μολις γυριασαμε απο οικογενειακη βολτα στα τζαμπο αφου αγορασαμε το μισο..πηραμε ρουχαλακια μαγιουδακια καπελα τα παντα...μασητικα πιπιλες μπιμπερο..σκασαμε 200Ε και γυρισαμε πισω...ουφ ευτυχως χαρηκα λιγο με τις αγορες και πραγματικα κοριτσια ξεχαστηκα..

:-D

καλά, αυτοί οι άνθρωποι δεν ξερουν οτι μπορούν να αντοπιστούν από την ip τους??? τι ανώμαλος! αν είναι δυνατόν να εκφράζεσαι έτσι σε ένα forum!!!

Μαράκι και inaki τέλεια τα φορέματα σας!!! με γειες και καλοφόρετα!

κορίτσια το παιδί μου κάτι έχει πάθει! έχει μεταλλαχθεί! δεν εξηγείται αλλιώς!!! κοιμήθηκε το πρωι 1,5 ώρα, το μεσημέρι 3 ώρες (που δεν το έχει κάνει ποτέ) και τώρα κοιμάται από τις 19:30!!! έχω πάθει πλάκα!!! βασικά πρόλαβα και έπλυνα και το μπαλκόνι, σιδέρωσα και τώρα χαζεύω. θελω να ξεσκονισω κιολας, αλλά βαριέμαι!!!

και από το πρωι θέλω να πω ακόμα δυο πράγματα, αλλά τωρα δε θυμάμαι...

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...