Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , *Vasoula είπε:

Δε χρειάζεται καν να πας κορίτσι μου...και εγώ που είμαι ιδιωτική υπάλληλος μου γράφει ο γιατρός τις αναρρωτικες και τις καταθέτω ηλεκτρονικά!!! 😉

Τέλεια! Ευχαριστώ Βασούλα μου! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Einai 8ema koultouras isws. Edw einai polu sunh8ismeno se spiti me paidakia na afhneis ta papoutsia sou sto diadromo. Akoma kai twra, pou den throume to metro, einai polloi oi goneis pou me to pou 8a boun sto spiti 8a vgaloun ta papoutsia tous apo sunh8eia kai mono. Alloi pou mas xeroun ligotero, me to pou vlepoun th gwnia me ta paixnidia amesws rwtane an 8eloume na vgaloun ta papoutsia tous kai na ta afhsoun exw. Den to 8ewrw paralogo padws..Ama skefteis ti kouvalane ta papoutsia mas..einai oti xeirotero..

Σε ποια περιοχή μένεις;

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ase Lucy mou, ektos! Belgio!

Α, καμία σχέση... Οπότε είναι θέμα κουλτούρας ίσως... Εδώ μου ακούγεται κάπως... Προσπαθώ να μην πάθω και μικροβιοφοβία, απλώς να διατηρώ κάποιες ισορροπίες. Εγώ δεν απαγόρευα σε κανέναν να μπει στο σπίτι με τα παπούτσια και ας πήγαινε όπου ήθελε, εκτός από το δωμάτιο του μωρού. Μου την έδινε που πάταγαν το χαλάκι της και το λέρωναν και δεν ήθελα να μπαίνει κανείς στο δωμάτιο. Όμως σε τίποτα γιορτές κτλ πάντα υπήρχαν άτομα που από περιέργεια πήγαιναν στο δωμάτιό της και είχε τύχει να μου λερώσουν και άσχημα το χαλάκι της... Επρεπε να το κλείδωνα μου φαίνεται... Τώρα για το υπόλοιπο σπίτι, απλώς προσπαθώ να το διατηρώ καθαρό και συνήθως έβαζα τη μικρή να παίζει πάνω σε δικά της χαλάκια.

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Λοιπόν ακόμα τίποτα ο κύριος έχει πάει 3 κιλά και έχει αράξει... Τί περπάτημα κάνω, τί κουβαλάω ψώνια, τι σηκώνω την Άννα, αυτός εκεί. Απο κάτω είμαι κλειδαμπαρωμένη ακόμα...

Επεξεργάστηκαν by felinidoc

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Μικρή κινητικότητα απόψε...

Κορίτσια το θέμα "βγάλσιμο των παπουτσιών μες στο σπίτι" κάποτε το θεωρούσα πολύ ακραίο, αλλά φυσικά τώρα ίσως να αναθεωρήσω σιγά-σιγά...

Πάντως λέμε με τον αντρούλη να μπαίνουμε κανονικά σπίτι, αλλά όχι στα υπνοδωμάτια και σίγουρα όχι στου μπέμπη. Μας το είπε και ο μοκετάς φανταστείτε!!!!

Μελσας από ότι έχω καταλάβει μέχρι τώρα η αποστείρωση κρατάει μέχρι και τον 6ο μήνα τουλάχιστον, άρα για ποιό λόγο να βάζεις την κουβέρτα και το μωρό στο πάτωμα όταν θα έιναι 1.5 μηνών - άσχετα αν θα πατάνε παπούτσια ή όχι, πάτωμα είναι...

Κορίτσια φανταστείτε όταν μπουσουλίσει το μωρό της Ελίνας πόσες φορές θα σφουγγαρίζει τη ημέρα!!!!!:D:D:D:D:D:D

Έστειλα μήνυμα στο κινητό της Doras..Ντρεπόμουν να πάρω τηλ να σας πω την αλήθεια...

Καλησπέρα!

Λοιπόν ακόμα τίποτα ο κύριος έχει πάει 3 κιλά και έχει αράξει... Τί περπάτημα κάνω, τί κουβαλάω ψώνια, τι σηκώνω την Άννα, αυτός εκεί. Απο κάτω είμαι κλειδαμπαρωμένη ακόμα...

Ελπίζω να μην σε ανησυχεί αυτό..στην τελική αν δεν προλάβει η φύση, υπάρχουν και τα ιατρικά μέσα πια να ξεκινήσουν τον τοκετό... Έτσι δεν είναι??? Τώρα πρόσεξα το όνομα της κορούλας σου (είναι το δεύτερο δικό μου), ωραία δεν θα είνα να γεννηθεί το δέυτερο στη γιορτή του πρώτου???

Απάντησε η Dora!!!

Γέννησεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε αλλά επειδή υπήρχαν κάποιες επιπλοκές είχε δύσκολο χειρουργείο και πονάει ακόμη...

Το βασικό είναι ότι και η ίδια και η μπουμπού της ταλαιπωρήθηκαν μεν, αλλά είναι καλά. Η μπουμπού 3250, πολύ ήσυχη και έπιασε αμέσως στήθος χωρίς να πονέσει την μανούλα της!

Dora μου σου εύχομαι να συνέλθεις γρήγορα- γρήγορα και ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!

Διαφημίσεις

Μικρή κινητικότητα απόψε...

Κορίτσια το θέμα "βγάλσιμο των παπουτσιών μες στο σπίτι" κάποτε το θεωρούσα πολύ ακραίο, αλλά φυσικά τώρα ίσως να αναθεωρήσω σιγά-σιγά...

Πάντως λέμε με τον αντρούλη να μπαίνουμε κανονικά σπίτι, αλλά όχι στα υπνοδωμάτια και σίγουρα όχι στου μπέμπη. Μας το είπε και ο μοκετάς φανταστείτε!!!!

Μελσας από ότι έχω καταλάβει μέχρι τώρα η αποστείρωση κρατάει μέχρι και τον 6ο μήνα τουλάχιστον, άρα για ποιό λόγο να βάζεις την κουβέρτα και το μωρό στο πάτωμα όταν θα έιναι 1.5 μηνών - άσχετα αν θα πατάνε παπούτσια ή όχι, πάτωμα είναι...

Κορίτσια φανταστείτε όταν μπουσουλίσει το μωρό της Ελίνας πόσες φορές θα σφουγγαρίζει τη ημέρα!!!!!:D:D:D:D:D:D

Έστειλα μήνυμα στο κινητό της Doras..Ντρεπόμουν να πάρω τηλ να σας πω την αλήθεια...

:lol::lol::lol::lol::lol:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Καλησπερα κοριτσια!

Ντορα να σου ζησει το μωρακι σου, ευχομαι να πανε ολα καλα και να περασουν οι πονοι σου το συντομοτερο δυνατο!!!

Και μενα με εχει πιασει ανυπομονησια, θελω να γεννησω, νιωθω οτι κουραστηκα (απο την αναμονη περισσοτερο) και εχω φοβερη αγωνια να δω τη φατσουλα του μωρου μου και να βεβαιωθω πως ειναι καλα...ασε που με το παραμικρο πονακι ολο λεω, λες?...

την τελευταια φορα ο γυναικολογος μου με ρωταγε για τις γεννες της μαμας μου γιατι οπως μου ειπε η κληρονομικοτητα παιζει μεγαλο ρολο...Της μαμας μου λοιπον και στις δυο γεννες της (πρωτα στου αδελφου μου και μετα σε μενα) της εσπασαν τα νερα, στη μεν πρωτη στα μεσα του εννατου και σε μενα πολυ νωρις αφου ειμαι εφταμηνιτικο...Μου ειπε πως πολυ πιθανο ειναι να σπασουν και σε μενα τα νερα και φυσικα να γεννησω στη μεση του μηνα και γω...εσεις τι εμπειρια εχετε απο τις μαμαδες σας?

να ΄μαι κ εγω!!!!

πρωτα να ευχηθω στη dora!!!

dora να σου ζησει η μπουμπουκα σου, να ειναι παντα γερη κ ευτυχισμενη!!!

Sofia_m φαντάζεσαι μετά από τόσα πλάνα και διεκδικήσεις να μας τη φέρουν και η μία σου τσούπρα να "τα βρει" με τον γιόκα μου??? Ότι και να σχεδιάζουμε εμείς, αυτά ό,τι θέλουν θα κάνουν!!! Γερά κι ευτυχισμένα να είναι!!!

λες η τυχη να τα φερει ετσι????:tongue::tongue::tongue:

εννοειται βρε γερα να ειναι , πλακα κανουμε με τα προξενια!!!!

Εγω κοριτσια μπορει να μην ειναι σωστο αυτο που θα πω αλλα δεν παω ουτε να κοινωνισω οπως ειχα παει πριν την πρωτη γεννα φοβαμαι θα παει καμια?

μαρινακι η αληθεια ειναι οτι εγω σιχενομαι κ γενικα δεν τα εχω καλα με τη θεια κοινωνια....

Εμένα βρε παιδιά αν σας πω ότι άμα στενοχωρηθώ-τρομάξω-συγχυστώ, λουφάζει, θα με πιστέψετε??? Το έχω διαπιστώσει όλες σχεδόν τις φορές που μου έχευ τύχει κάτι...Σαν να κουλουριάζεται και να μένει ακίνητος μέχρι να περάει η "μπόρα"!!!!

ωχ! καταλαβες, ε? θα κανει την σκανταλια του κ μετα θα λουφαζει μεχρι να περασει η ωρα!!!

Εγω δεν το θεωρω υπερβολη το βγαλσιμο των παπουτσιων ιδιαιτερως οταν εχω μωρο που μπουσουλαει και κολαει τη μουριτσα του στο πατωμα Οταν ο Δημητρης ηταν μικρος ειχα φαει το πατωμα για αυτο το λογο

εγω το θεωρω δεδομενο!!! κ οχι μονο για φετος με τις μικρες, αλλα κ περισυ με το που εστρωσα, κανεις δεν μπηκε με παπουτσια!!! ενταξει δεν μιλαω για γιορτη κ χριστουγεννα... εκει ειχα τραβηξει τα χαλια στην ακρη!!! ισως να μου φαινεται λογικο επειδη σε όλο τον κυκλο μου ετσι κανουν....

αννια το 2κιλο θα το εχει πιασει!!!

sofaki τι εγινε με το nst????

εγω πηγα στη γιατρο οι μικρες ειναι περιπου 1700 (100γρ.στις 6 μερες..)

το κακο ειναι οτι ειχα παααλι πιεση κ οι εξετασεις που εκανα εδειξαν κ αυξημενο ουρικο οξυ... οποτε τωρα θα ξανα κανω την Δευτερα , να δουμε τα αποτελέσματα κ αν συνεχισει να ειναι ανεβασμενο .... βραστε τα!!! με βαζει αμεσως μεσα!!!:-(:sad::-(

baJfp2.png

αληθεια παιζει και η κληρονομικοτητα????????????

ΜΑΚΑΡΙ να παιζει γιατι 3 κορες εκανε η μαμα και τις 3 σε 2 ωρες!!!!!!ακομα και σε εμενα την πρωτοτοκη,8 το πρωι εσπασαν τα νερα 10 με γεννησε!

πηγα και στο ελενα σημερα για νστ και μετα που ειδα την γιατρο την ρωτησα αν θα με εξετασει καποια στιγμη και κολπικα και μου ειπε την επομενη εβδομαδα που θα ξαναπαω:shock::shock::shock::shock::shock::shock:.και σημερα ξεκιναω και υποθετα για να μαλακωσει ο τραχηλος.εν τω μεταξυ σημερα νομισα οτι θα γεννησω,με πιασανε κατι περιεργοι πονοι και λεω οκ σημερα γενναω αλλα τελικα τιποτα......

τελικα ολες κουραστηκαμε και ολες ανυπομονουμε να γεννησουμε......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...