Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

επ πού θα μαζευτείτε γύρω στις 6?πότε?και ποιες????και δεν λέτε τίποτα???ή δεν το πήρα εγώ χαμπάρι???

πάω να κάνω κι εγώ το ντουζάκι μου,μην έρθει ο σύζυγος και είμαι σαν την κατσιβέλα!!

φιλάκια!!!

καλα βρε, δεν διαβαζεις:tongue:?? αυριο στις 6 στον φλοισβο... τωρα ποιες.... θα δειξει!!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

διαβασα κι εγω πριν λιγες μερες το θεμα,ψεμματα δεν πρεπει να ναι παντως γιατι υπαρχουν κι αλλες τετοιες εμπειριες.εμενα δεν μου φαινεται περιεργο η καθε μια μαμα κανει αυτο που νομιζει καλυτερο για τα παιδια της.εγω δεν ξερω αν θα μποροσα να θηλαζω τοσο καιρο παντως το μονο πουεχω σκεφτει ειναι εως το χρονο αλλα κ παλι με αποθηλασμο οσο πιο ανωδυνο για το μωρο,δηλ.σιγα σιγα.θυμηθηκα τη γιαγια μου η οποια θηλασε εως 16 μηνων τον θειο μου κ για να του το κοψει,εβαλε μουντζουρα στο στηθος της...αυτα τα κουφα κ βιαια δεν τα μπορω:?

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Καλά,δεν τα είχε φορτώσει τα μηνύματά σας,γι'αυτό δεν τα είδα!!

Αχ είναι τέλεια εκεί στο Φλοίσβο!!

Μακάρι να μπορούσα να έρθω,να βγάλετε φωτο,εννοείται αυτό εεεε???

Ελίνα μου ναι,είναι τραβηγμένο αυτό με τη μουτζούρα!!!

Αλλά και η μάνα μου μού λέει ότι μέχρι 2 χρονών σηκωνόταν τη νύχτα και πήγαινε στη γιαγιά μου και θήλαζε,ενώ ήταν έγκυος στο μικρό...

oCxsp2.png

διαβασα αυτο http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=61024 και εχω σοκαριστει λιγο...

Αρκετά εάν όχι πολύ υπερβολικό....θεωρώ ότι σε όλα τα πράγματα πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο...

.αχ ευχηθείτε να πάω καλά γιατί δεν αντέχω άλλο..

Φυσικά και θα πας καλά Ντοράκι μας !!!

Το φανταζόσουν ποτέ......

..... ότι τα τελευταία σου μαθήματα για το πτυχίο θα τα έδινες μαζί με την κορούλα σου ??? :D

Korριτσια ξεποδαριαστηκα αλλα νομιζω βρηκα κι εγω φορεμα..πως ηταν το αλλο που σας εδειξα...ε...καμμια σχεση δεν το πηρα ακομη γιατι εχω τις επιφυλαξεις μου..για πειτε κι εσεις...ειναι καπως ετσι http://i171.photobucket.com/albums/u284/Fashion_Critic_/2009/March%202009/vbonvb.jpg αλλα σε χρωμα σαμπανιζε και μου πηγαινε παααααρρρρααα πολυ...ειναι καλο για βαφτιση ή οχι?

Παααααρα πολύ ωραίο Μαράκι !!!!

Πολύ πολύ κομψό και σικάτο ! Περιμένουμε φωτό !

:) και μια φατσούλα για σένα!!!

;););)

Σοφου μην ζηλευεις!!!!!! θα ερθουμε και εκει για τσαρκες!! (οχι σημερα, αλλη μερα :-P)

Ναι αλλά.....εδώ δεν έχει βιτρίνες και ωραία μαγαζιάαααααα.........:P:p:p

Διαφημίσεις

κορίτσια εδω και λίγες μέρες έβγαλα κατι μικρα σπυρακια στην περιοχή του ντεκολτε ειναι μικρα κ κοκκινα, λέτε να είναι καμια αλλεργια? δεν εδωσα σημασια ειπα θα περασει αλλά σημερα εριξα άρωμα σκεφτηκα μηπως είναι από αυτο, μπορει ενω το φοραω καιρό να με πειραξε?

ca_te_rinaki μήπως ιδρώνεις σε κείνο το σημείο?έχεις αλλεργία σε κάτι?

sofou μου όχι,αυτό ήταν κάτι που δε φανταζόμουν!!!

Ελπίζω να με δουν με το μωρό να με λυπηθούν γιατί Διεθνής Οικονομική δεν παλεύεται με τίποτα....και ειδικά έτσι όπως έχει γίνει τώρα η οικονομία!!

oCxsp2.png

Ελπίζω να με δουν με το μωρό να με λυπηθούν γιατί Διεθνής Οικονομική δεν παλεύεται με τίποτα....και ειδικά έτσι όπως έχει γίνει τώρα η οικονομία!!

άμα είναι στριμενος κ κομπλεξικός ο καθηγητης δε πα να πας με μια ντουζίνα μωρα δεν καταλαβαίνουν! ελπίζω όμως να ευαισθητοποιηθουν!

Είναι από αυτούς τους νεαρούληδες που τα έχουν σπουδάσει όλα και έχουν άπειρα χαρτιά...και μοιάζει σαν έναν από τους γαμπρούς στη νύφη για το γιο μου,εκείνον τον καραφλό με τα γυαλάκια!!

Καλέ πώς βαριέμαι σήμερα,Γιώργος και μπέμπα κοιμούνται κι εγώ το βράδυ θα κουτουλάω ενώ αυτοί θα κάνουν πάρτυ,και τώρα γιατί δε νυστάζω να κοιμηθώ????

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

άμα είναι στριμενος κ κομπλεξικός ο καθηγητης δε πα να πας με μια ντουζίνα μωρα δεν καταλαβαίνουν! ελπίζω όμως να ευαισθητοποιηθουν!

Μες την αισιοδοξία σε βρίσκω !!!!!:tongue::tongue::tongue:

http://www.mianifigiatogiomou.gr/index.asp?a_id=714

Σαν αυτόν,αλλά εντάξει,στο λίγο καλύτερο!!

Έχει και άλλα τέτοια ομορφόπαιδα εκεί στη Χίο ????? :P:p:p

http://www.mianifigiatogiomou.gr/index.asp?a_id=714

Σαν αυτόν,αλλά εντάξει,στο λίγο καλύτερο!!

πλάκα πλάκα αυτος σου φαινεται μικροτερος από τους δικούς μας?

ελπίζω να μην ειναι από αυτους που εχουν πτυχια κ ειναι κομπλεξικοί, εγω οσους ειχα κ ητα διδακτορες ήταν σούπερ αλλά είχαμε κ κατι τσουτσεκια σε κόβανε (ενω τα είχες αυτολεξή από σκονάκι :tongue:) και άμα ελεγες μα γιατι με κοψατε αφού τα είχα γραψει καλά σου απαντουσε επρεπε κάποιον να κόψω

ενας άλλος μας έβαλε εργασία με 130 σελίδες στο 3ο ετος κ του λέω καλά κυριε καθηγητά ουτε στην πτυχιακή δε ζητανε τόσα κ αυτα που μας βαζετε δεν τα κάναμε στη θεωρια μας είναι αγνωστα, σε τει λευκαδας τα ζητατε οχι στο χαρβαρντ! ε αυτο ήταν ελιωσα τον κ@λο μου στο διαβασμα κ αυτος με εκοβε συνεχεια, ζητούσα επανεξεταση κ δεν το δεχότανε ενώ η εργασία επιανε 5 κ αλλα 5 επιανε η εξέταση με βαθμολογούσε όλο με 2.5 :evil: τελικά βρεθηκε ενας καλός άνθρωπος κ με πήρε στο τμημα του κ πέρασα με 9.5 γιατί σου΄λέω αν ειναι κομπλεξικός ο αλλος

λες να'ναι απο τον ήλιο η από ιδρωτα?

Κοίτα ο δικός μου είναι στα 32 αλλά και πάλι είναι πιπίνι μπροστά σε κάτι φρούτα πρόωρα ωριμασμένα και προς το σάπιο που κυκλοφορούν κ το παίζουν νιάτα....

Άσε μωρέ,κι εμείς έχουμε έναν που περνάει φοιτητές με τη μέθοδο του ανεμιστήρα,δεν μπορεί,θα την ξέρεις,βάζει τα γραπτά επάνω στο γραφείο,βάζει σε λειτουργία τον ανεμιστήρα και όσα πέσουν κάτω,τα κόβει!!!!!

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...