Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

το καταλληλο φορεμα ειναι αυτο που σε κανει να αισθανεσαι ομορφα!!!!

επειδη εισαι και 2 μετρα μου φαινεται σουπερ!!!

Σοφου μην ζηλευεις!!!!!! θα ερθουμε και εκει για τσαρκες!! (οχι σημερα, αλλη μερα :-P)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

nai μωρε πολυ μου αρεσε...οταν το ειδα κρεμαστρα δε μ αρεσε αλλα οταν το βαλα ηταν πολυ καλο!!!! εξ αλλου δεν ειναι μαυρο...θατο παρω τελος...θα βαλω κι εγω φωτο με σαγιοναρα!!!!

ινακι πολυ μ αρεσε κ το δικο σου! καλοφορετο

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

μαρακι παρα πολυ ωραιο το φορεμα κ θα σου πηγαινει!!!!

φαμουλα κατα 95% οκ για απογευμα γυρω στις 6.... μαζευτητεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!

αυτο με τον θηλασμο μου φαινεται υπερβολικο... οπως κ η σταση του αντρα της....

παω να δω το φορεμα , ινακι!!!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

για θυμισε μου...τερμα συγγρου πας προς γλυφαδα και ειναι λιγο μετα; η βλακεια ειπα

καλα τα λες! τερμα συγγρου πας προς γλυφαδα κ μολις βγεις παραλιακη το πρωτο φαναρι δεξια κ μπαινεις μεσα στο παρκο

baJfp2.png

Βρε κορίτσια γιατί τόση επιμονή με το θηλασμό και πως χορταίνουν 2 παιδιά;;;;

Δεν ξέρω τι να πω και δεν μου φαίνονται όλα τόσο πιστευτά.:confused::confused::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

arina μου 2 παιδιά μπορούν να χορτάσουν,το θέμα είναι ότι η γυναίκα τα θέλει και τα τραβάει όλα αυτά...οργασμό κατά το θηλασμό,τάση φυγής και δε θυμάμαι και τι άλλο...

Και εμένα μου φαίνονται υπερβολικά όλα αυτά... :rolleyes:

Σχετικά με το αντηλιακό η παιδιατρος μας είχε πει να πάρουμε ένα που δεν θυμάμαι πως λέγεται...:rolleyes: Κανένα από αυτά που είπατε πάντως... Νομίζω λέγεται La roche posay αλλά πρέπει να ξαναρωτήσω. Πάντως μας είχε πει ότι έχει δει πολύ σοβαρές αλλεργίες από αντηλιακά σε παιδάκια, γι'αυτό μην αγοράσετε πριν συμβουλευτείτε και εσείς τους γιατρούς σας... Φέτος άργησα πολύ να πάρω... Έπρεπε να είχα πάρει ήδη, τουλάχιστον για τη μεγάλη. Το μικρό το προφυλάσσω από τον ήλιο.

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

επ πού θα μαζευτείτε γύρω στις 6?πότε?και ποιες????και δεν λέτε τίποτα???ή δεν το πήρα εγώ χαμπάρι???

πάω να κάνω κι εγώ το ντουζάκι μου,μην έρθει ο σύζυγος και είμαι σαν την κατσιβέλα!!

φιλάκια!!!

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...