Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ξέχασα να σχολιάσω περιγραφή Μελινακίου::: ΑΞΙΑ!!! ΑΞΙΑ!!! Είσαι το Ντοράκι των περιγραφών για την Β. Ελλάδα!! ΤΕΛΛΛΛΛΛΟΣ!!!!

:D:D:D:D:D Τρελλλλλλάρα!!!!! :lol::lol::lol:

Νομίζεις;)80κιλά και 1,65!!!!Νουνού τουέδωσα και εγώ.Στην αρχή δεν του άρεσε.Τώρω τρελένεται.Τη νουτρίτσια την κάνει εμετό:(

σιγά καλέ τα 2 κιλά διαφορά!!! λες να μου κάνει κι εμένα καμιά ιστορία με τη νουτρίτσια??? οϊμέ!!! Καλά να περάσετε και καλό ταξίδι και εις το επαναδιαβάζειν!!! χιχι (ό,τι να'ναι γραφω...)

Άννια μου μπράβο, μακάρι να μη χρειαστεί! όλα καλά θα πάνε!

μπέμπης κοιμήθηκε κι εγώ πάω να σιδερώσω και να σκάσω από τη ζέστη!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

inaki το φορεμα είναι τελειο, μου αρεσε υπρβολικά κ η λεπτομερεια στο στηθος κάνει τη διαφορά! μπραβο κουκλα!

Bρε Κατερίνα έχω μια απορία ο άντρας σου καπνίζει πολύ η έτυχε σε κάποιες από τις φώτο που έχει στο φ.μπ.;;;;;;;;;

Το πόσο βαριέμαι σήμερα δεν λέγετε δεν έχω κάνει τίποτα δεν έχω μαγειρέψει τίποτα....

Βαρρρρρρρρρρρρριιιιιιιιιεεεεεεεμμμμμμμμμααααααααααααιιιιιιιιι.....

inaki το φορεμα είναι τελειο, μου αρεσε υπρβολικά κ η λεπτομερεια στο στηθος κάνει τη διαφορά! μπραβο κουκλα!

http://www.charly.gr/details2.php?lang=1&wh=16&the1id=&the2id=&the3id=&theid=&open1=&open2=&open3=&thepid=48&theq=

κορίτσια μου αρεσε αυτο αλλά μηπως είναι πολύ μπρμπιστικο το χρωμα? και μηπως είναι too much για βαφτιση?

http://www.charly.gr/details2.php?lang=1&wh=16&the1id=&the2id=&the3id=&theid=&open1=&open2=&open3=&thepid=48&theq=

κορίτσια μου αρεσε αυτο αλλά μηπως είναι πολύ μπρμπιστικο το χρωμα? και μηπως είναι too much για βαφτιση?

:shock: τωρα ειδα τηνν τιμή!

Bρε Κατερίνα έχω μια απορία ο άντρας σου καπνίζει πολύ η έτυχε σε κάποιες από τις φώτο που έχει στο φ.μπ.;;;;;;;;;

Το πόσο βαριέμαι σήμερα δεν λέγετε δεν έχω κάνει τίποτα δεν έχω μαγειρέψει τίποτα....

Βαρρρρρρρρρρρρριιιιιιιιιεεεεεεεμμμμμμμμμααααααααααααιιιιιιιιι.....

καπνιζει ναι, καμια 25 ρια την μερα λέει αλλά δεν νομίζω μαλλον ψεματα λεει! ασε ασε εγω λέω δεν μπορει το ρημαδι να παει 10-20 Ε το πακετο μπας κ το κοψει!

Διαφημίσεις

ca_te_rinaki εμένα το φόρεμα μου αρέσει μέχρι εκεί που αρχίζει και ανοίγει...καλά,και η τιμή...τιμή δεν έχει!!!

inaki κι εγώ το διάβασα και κάπως μου ήρθε,πολύ υπερβολικό,δεν ξέρω...κάπως...

την άλλη βδομάδα θα βάλουμε τέντες!!!!σας προσκαλώ επίσημα για βεραντάδα!

evita μου θα δώσω 3 μαθήματα για να τελειώνω με τη σχολή,στατιστική β,διεθνή οικονομική και κοστολόγηση β.αχ ευχηθείτε να πάω καλά γιατί δεν αντέχω άλλο..

oCxsp2.png

χεχε, μαρεσει πολυ κατερινακι.. αλλα η τιμη δεν μαρεσει καθολου!!

διαβασα αυτο http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=61024 και εχω σοκαριστει λιγο...

Βρε κορίτσια γιατί τόση επιμονή με το θηλασμό και πως χορταίνουν 2 παιδιά;;;;

Δεν ξέρω τι να πω και δεν μου φαίνονται όλα τόσο πιστευτά.:confused::confused::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

http://www.skai.gr/news/greece/article/143407/ekrixisuglonisetonkorudallo

Την ακούσαμε χτες,μόλις είχαμε γυρίσει σπίτι και τα'δαμε όλα!!!!

arina μου 2 παιδιά μπορούν να χορτάσουν,το θέμα είναι ότι η γυναίκα τα θέλει και τα τραβάει όλα αυτά...οργασμό κατά το θηλασμό,τάση φυγής και δε θυμάμαι και τι άλλο...

oCxsp2.png

επειδη διαβασα μεχρι την 2η σελιδα νομιζω οτι αληθεια λεει η μαμα και ο αντρας της..η αγλαια μαλιστα τους βρηκε και λυση που λειτουργησε...εγω παντως δεν θα μπορουσα να θηλασω τοσο καιρο..η αδερφη μου θηλασε μεχρι 2 χρονων τον μικρο της δεν ειναι οτι το θεωρω υπερβολη..απλα εγω δεν θα το αντεχα, φοβαμαι οτι θα εκανε κακο στην ψυχολογια και των 2....σκεφτομουν γυρω στο χρονο να αποθηλασω ...

Διαφημίσεις

χεχε, μαρεσει πολυ κατερινακι.. αλλα η τιμη δεν μαρεσει καθολου!!

διαβασα αυτο http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=61024 και εχω σοκαριστει λιγο...

μετά την τιμή μου φάνηκε άθλιο τελικά :tongue:

δεν είναι μεγάλο το παιδί 2 χρονων να θηλάζει? δεν ξέρω μου φαίνεται παράξενο από τη στιγμή που στον χρονο πάνω το μωρό τρωει κανονικό φαγητό? αμα λέει κιολας η αλλη κοπέλα οτι θα συνεχίσει και τον θηλασμό μεχρι ποια ηλικία θα φτασει? :confused:

εσεις μεχρι πότε θα θηλάζετε?

Pwpw, edupwsiakh istoria! Ola einai 8ema epiloghs, ti na pw. Eutuxws pou vrhke kapoia lush h kopela, na'nai kala h Aglaia.

O Oresths apo8hlase monos tou stous 15-16 mhnes. Eixa stamathsei na antlw gala panw ston xrono kai apo ekei kai pera etrwge sterea otan eleipa kai 8hlaze otan hmastan mazi.

Tha dw pws 8a paei me ton Orfea padws. Gia mena prepei kai h mama kai to paidi na 8eloun to idio pragma..Tote ola ginontai..

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Τώρα ξεμπέρδεψα !

Άννια μου μακάρι να πάνε όλα όπως πρέπει και να μη χρειαστείς τίποτα.

Ότι και να γίνει όμως να μη στενοχωριέσαι κοριτσάκι μου.

Γεια σου Εβιτάκι μας ! Εσείς εκεί έχετε χειμώνα κι εδώ σαν να παραήρθαν νωρίς οι ζέστες !

Καλό κουράγιο για την επιλογή του φορέματος.....

Εσύ Δημητρούλα ποιά είσαι στο fb ?

Α! και καλό σας ταξίδι !!!!

Μελινάκι συγχαρητήρια για την περιγραφή !!! ένιωσα σαν να ήμασταν κι εμείς εκεί....

Αλλά βρε κορίτσια καμμία να μη σχολιάσει τον κούκλο αδερφό της Μαρίας μας ???????

Ινάκι πολύ καλό και το φόρεμα αλλά και η τιμή !!!

Μια χαρά σου'κατσε φιλενάδα ;)

Ελίνα θηριάκι ο μπουνίτσας φτου φτου !!!

Εννοείται ότι κάνω πλάκα,πότε θα με μάθετε επιτέλους!?!?!?!?!?!?

Άντε βρε Ντοράκι μου !!!!!!! κι είχα σκάσει...όλο το βράδυ το σκεφτόμουν...

Άλλη φορά βάζε και καμιά φατσούλα με χαμογελάκι ε ????;)

Όχι τίποτε άλλο ...πάει στράφι και η στενοχώρια !!!:P

Ξέχασα να σχολιάσω περιγραφή Μελινακίου::: ΑΞΙΑ!!! ΑΞΙΑ!!! Είσαι το Ντοράκι των περιγραφών για την Β. Ελλάδα!! ΤΕΛΛΛΛΛΛΟΣ!!!!

:P:p:p Έγραψες συμπεθέρα !!!!!!

κοριτσια ο μικρός εβγαλε μια ελίτσα στο χερι!

τι να κάνω του βαζω αντιηλιακή αλλά μάλλον δεν φτανει!

Εγώ για σιγουριά θα ρωτούσα την παιδίατρο.

Το ωραιο το πρασινακι, αουτ οφ στοκ λεει...αστε τα...πολυ στεναχωρηθηκα γιατι μου αρεσε...

Έλα ρε Αλεκάκι...κρίμα η χαρά που έκανες....

Τι αντηλιακή βάζετε στα μπεμπέ σας και τι; 60αρι;

Μέχρι 30 πρέπει, διότι αυτά με τον μεγαλύτερο δείκτη είναι γεμάτα χημικά.

Ετοιμαζομαστε για να φυγουμε αυριο στο εξοχικο α ρε τι θα γινει θα σκισω τους ωκεανους με τους γιους μου

Χαχαχα το ''Hi Speed Μαρίνα'' !!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Kαλά να περάσετε !!!!!!!

γεια σας!

για τον δεικτη προστασιας παραπανω απο 25-30 δεν χρειαζεται αν πηγαινετε στην θαλασσα μετα τις 5 το απογευμα(αυτο ειναι και το σωστο).οσο πιο μεγαλος ο δεικτης τοσο πιο πολλα χημικα εχουν μεσα.(απο παιδιατρο και φαρμακοποιο το ακουσα)

Αυτό ακριβώς !

θα παω toi & moi, στο billy sabbado που προτινε η Μελινα και σε κατι αλλα που εχει εκει διπλα...ελεγα να παω και στο στοκ της raxevsky αλλα χρειαζεται αμαξι και ψυλοβαριεμαι

Πάμε μαζί?

Αμε σε συνοδευω οπου θες!
Ινάκι με γεια!!! Πάμε σήμερα απόγευμα Χαλάνδρι???

Εσείς οι δύο βαλθήκατε να με ξεκάνετε !!!!!!!!!!!!!!!

Ζηλεύω λέμεεεεεεεεεεεεεεεε !

Korριτσια ξεποδαριαστηκα αλλα νομιζω βρηκα κι εγω φορεμα..πως ηταν το αλλο που σας εδειξα...ε...καμμια σχεση δεν το πηρα ακομη γιατι εχω τις επιφυλαξεις μου..για πειτε κι εσεις...ειναι καπως ετσι http://i171.photobucket.com/albums/u284/Fashion_Critic_/2009/March%202009/vbonvb.jpg αλλα σε χρωμα σαμπανιζε και μου πηγαινε παααααρρρρααα πολυ...ειναι καλο για βαφτιση ή οχι?

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Αχ βρε sofou έχω δείξει ποτέ ότι παρεξηγήθηκα???Μην τρελαθούμε!!! :) και μια φατσούλα για σένα!!!

mamageor δεν ξέρω αν το φόρεμα κάνει για βάφτιση αλλά είναι θεϊκό!!!

Πάω να κάνω την μπουμπού ένα μπανάκι να δροσιστεί και μετά θα κάνω κι εγώ!

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...