Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια γυρισα...ολα καλα κατα 90%δεν θα θα χρειατω αποξεση,αλλα τωρα τα κομματια που βγαζω(συγνωμη κι ολας)ειναι ο σακος...μου ειπε μεχρι την δευτερα να ειμαστε σε εποικοινωνια και δευτερα απογευμα να ξαναπαω να με δει..

Μακάρι να μην χρειαστεί!

μακαρι ντορακι να μην χρειαστει να κανω για να το περασω οσο πιο ανωδυνα γινετε...λουσι εχζω και εγω φεις στειλε μου αιτημα...ιωαννα χουτζιουμη-μπουρλη

Σου έστειλα!

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!!Αν δεν ξαναμπώ καλό Σαβ/κο να έχετε και να ξεκουραστείτε όσο μπορείτε:D:DΑnnia μου μακάρι να πάνε όλα καλά....

Καλό Σ/Κ! Καλά να περάσετε!

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Τι να κάνω ρε κορίτσια με την μαλ@κο που έχω μπλέξει.Σκέφτομαι να πάρω και 2 γνώμη αν και έιναι πολύ καλή από τι μας είπε μια φίλη μας ιατρός, και το άλλο θετικό κλείνουμε ραντεβού και είμαστε μόνο εμείς δεν έχει και άλλα παιδάκια να περιμένουν και να κολλήσει το ένα το άλλο.

Arinaki αυτό με τα άλλα άρρωστα παιδιά είναι ένα θέμα που πρέπει ο γιατρός να το φροντίζει από μόνος του...βλέπε γιατρό Αλέκας που έχει ξεχωριστά δωμάτια, ή η δικιά μας που κανονίζει τα μωρά να είναι τα πρώτα ραντεβού και μακρυά από άλλα ραντεβού...

... το φορεματακι το ομορφο, αποχαιρετηστε το.

Κρίμα...ήταν πολύ ωραίο...

Τι αντηλιακή βάζετε στα μπεμπέ σας και τι; 60αρι;

Φρέζυντερμ θα πάρω, αλλά δείκτη δεν ξέρω...το έχω αμελήσει..έπρεπε να είχα πάρει ήδη...

...παντως 11-5 δε βγαινουμε εξω...το καλυτερο αντηλιακο...:cool:

Συμφωνώ!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ κοριτσακια μου δεν μπορω να σας διαβασω κατι επαθε το εργαλειο και κανει 7-8 ωριτσες να μου βγαλει σελιδα.Ετοιμαζομαστε για να φυγουμε αυριο στο εξοχικο α ρε τι θα γινει θα σκισω τους ωκεανους με τους γιους μου

Κι εμένα σέεεεεερνεταιιιιιι... Καλά να περάσετε!!!!

απο κρεμαε εμεις τρωμε την βανιλια γιωτης κ την εξαφανιζουμε!!!

τελικα τι λετε για καφεδακι αυριο παραλια???

Κι εμείς τα ίδια με κρέμα, με ρυζάλευρο όμως!!

Αν είναι απόγευμα εμείς μάλλον μπορούμε!!!

κοριτσια γυρισα...ολα καλα κατα 90%δεν θα θα χρειατω αποξεση,αλλα τωρα τα κομματια που βγαζω(συγνωμη κι ολας)ειναι ο σακος...μου ειπε μεχρι την δευτερα να ειμαστε σε εποικοινωνια και δευτερα απογευμα να ξαναπαω να με δει..
΄

Κοριτσάκι μου να περάσεις ένα όσο γίνεται ήρεμο Σαββατοκύριακο κι από Δευτέρα έχει ο Θεός...

Η μανούλα σου μπορεί να κάτσει μερικές μερούλες????

Κι εγώ κάπου το είχα ακούσει ότι μπορεί η γυναίκα να μείνει έγκυος και να αποβάλει πριν το μάθει καν και απλά να φανεί σαν να είχε πολύ δύσκολη περίοδο,με πολύ αίμα κλπ...

Το ξέρω κι εγώ και είμαι σχεδόν σίγουρη ότι το έπαθα μερικούς μήνες πριν μείνω έγκυος στον χοντρό!

Καλέ πόσα γράψατε !!!!!! πάω να σας διαβάσω και να κάνω κι εγώ τα κουότε μου ;)

Γεια σου συμπεθερούλα Κουοτιάρα!!!!!

Βαζω φωτο απο το φορεμα, θελω να αγνοησετε το οτι δεν ειμαι βαμμενη κ οτι φοραω σαγιοναρα :lol::lol::lol: Στην αρχη εψαχνα ακομα πιο παλ χρωματα αλλα με κερδισε η λεπτομερια στο μπουστο

Είναι υπέροχο!!! Με γειαααααααααααααααά!

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!!Αν δεν ξαναμπώ καλό Σαβ/κο να έχετε και να ξεκουραστείτε όσο μπορείτε:D:DΑnnia μου μακάρι να πάνε όλα καλά....

Καλό ταξίδι και καλά να περάσετε!!!

Διαφημίσεις

Τι αντηλιακή βάζετε στα μπεμπέ σας και τι; 60αρι;

ήθελα την φρεζυντερμ αλλά όλο δεν ειχε του πήρα την φισαν με δεικτη 50

ΚΑΛΗΜΕΡΑ κοριτσακια μου δεν μπορω να σας διαβασω κατι επαθε το εργαλειο και κανει 7-8 ωριτσες να μου βγαλει σελιδα.Ετοιμαζομαστε για να φυγουμε αυριο στο εξοχικο α ρε τι θα γινει θα σκισω τους ωκεανους με τους γιους μου

χαχαχα καλά να περασετεεεεεεεεε

Να'μαι πάλι!!!!Μάζεψα τα πράγματα μας,έβαλα το φαγητό,τάισα και κοίμησα μπέμπη......Πολλά πράγματα πήραμε πάλι:rolleyes:Μια βαλίτσα εγώ&ο μπέμπης,ένα σάκο με γάλατα,κρέμες&μπιμπερό,Μια τσάντα εξόδου με πάνες και τα σχετικά....Μας μένει καρότσι και γυμναστήριο.Ούτε στον πόλεμο να πηγαίναμε:D:D

αυτα να φανταστεις τα παιρνω κ εγω που το χωριο μου ειναι ενα τεταρτο μακρυα!

Έτσι είναι τώρα Δημητρούλα,σαν να πηγαίνουμε κατασκήνωση-στον πόλεμο-μετανάστες!!!

Να δω εγώ τι θα πάρω την άλλη Δευτέρα που πάμε να δώσω μαθήματα...

αντε καλή επιτυχία!

Που πάτε?

Άσε εμείς κάνουμε μετακόμιση οποτε μετακινούμαστε..:rolleyes:

εγω να φανταστεις ημουν κ ατομο που οποτε μου καρφωνε εβγαινα α΄πό το σπίτι κ δεν επαιρνα ουτε κινητο, μονο κλειδια!

αντε βρε καλό μου μακάρι να μην χρειαστεις απόξεση

Έλα,ψώνιζα πιο παλιά από yzatis,κοίτα ωραία πράγματα!!!
πάω να δω το φορεμα τωρα!

γεια σας κοριτσακια...λοιπον απο οσα ειδα λιγοστα,να πω

Ντορακι συμφωνω με γιασεμι κ να σου πω ως παθουσα με τρελα συμπτωματα αλλεργιας του μπουνιτσα,οτι το γεγονος οτι εκνευριζεται στο στηθος εχει και με την αλλεργια να κανει γιατι φερνει εκτος των αλλων ευερεθιστοτητα κ ανησυχια...κι εμενα ετσι εκανε θηλαζε συνεχεια απο λιγο δεν σημαινει οτι δε χορταινει.θα βελτιωθει και εγω μετα απο τοσο κοπο τωρα μπορω να σου πω οτι ο μικρος εχει στρωσει απιστευτα σταματησε γ=η τρελη γκρινια κ η ανησυχια κ κοιμαται καλυτερα και μεσα στην ημερα ενω και εξω ειναι αψογος χωρις να θελει συνεχεια το στηθος.τωρα βλεπω ποσο αξιζε τον κοπο...αυτα σε περιπτωση που θελεισ να συνεχισεις αλλα εαν κουραστηκες αυτο ειναι αλλο θεμα εκει παω πασο,μονο προσεξε με τα γαλατα...

επισης χθες μπουνιτσας αψογος στον παιδιατρο,ειμαστε στους 67 ποντους,στα 8.200 κ η κεφαλα μας στους 44,5 ποντους.

:D

παμε πολυ καλα η αλλεργια σχεδον εφυγε,μου πε να φαω κι αλλα σιγα σιγα αλλα εγω θελω να περιμενω ακομη,επισης λογω της αλλεργιας και εφοσον ειναι χοντρουλης θα ξεκινησουμε τον αλλο μηνα με 1 γευμα (το δεκατιανο)μηλο κ ανα βδομαδα αλλο φρουτο.εαν δω οτι καποιο τον πειραζει το σταματαω.μετα τα φρουτα θα ξεκινησει χορτοσουπα.

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

...χθες μπουνιτσας αψογος στον παιδιατρο,ειμαστε στους 67 ποντους,στα 8.200 κ η κεφαλα μας στους 44,5 ποντους.

:D

παμε πολυ καλα η αλλεργια σχεδον εφυγε,μου πε να φαω κι αλλα σιγα σιγα αλλα εγω θελω να περιμενω ακομη,επισης λογω της αλλεργιας και εφοσον ειναι χοντρουλης θα ξεκινησουμε τον αλλο μηνα με 1 γευμα (το δεκατιανο)μηλο κ ανα βδομαδα αλλο φρουτο.εαν δω οτι καποιο τον πειραζει το σταματαω.μετα τα φρουτα θα ξεκινησει χορτοσουπα.

Μπραααααβοοοοοοοοοοοοοοό και στην μαμά και στον γιο!!!!

Άντρακλας!!!!!!

Κι εσύ σιγά-σιγά θα μπορείς να τρως χωρίς πολλούς περιορισμούς!!!

Έχεις τεράστια υπομονή!!!

γεια σας!

με παιδευει σημερα η κορη.......αντι για 8 ξυπνησε στις 5 και ξανακοιμηθηκε 7.ξυπνησε στις 9 και απο εκεινη την ωρα κοιμηθηκε τωρα:roll::roll::roll:!και ειχα και ραντεβου σημερα με το αλλο φορουμ στο golden hall αλλα δεν το βλεπω,δεν θελω να την ξυπνησω.

αρινα αν δεν θελεις να αλλαξεις παιδιατρο κρατα αυτη που εχεις απλα μην της δινεις σημασια για το βαρος,οσο μπορεις βεβαια.μιας γνωστης μου η κορη ειναι 1 χρονων και ζυγιζει 7 κιλα.απλα ειναι το σκαρι της.δυστηχως δεν μπορουμε να βρισκουμε παιδιατρο να μας καλυπτει σε ολα.

για τον δεικτη προστασιας παραπανω απο 25-30 δεν χρειαζεται αν πηγαινετε στην θαλασσα μετα τις 5 το απογευμα(αυτο ειναι και το σωστο).οσο πιο μεγαλος ο δεικτης τοσο πιο πολλα χημικα εχουν μεσα.(απο παιδιατρο και φαρμακοποιο το ακουσα)

ΦΑΜουλα μην σε ξανακουσω να λες τον κομποστα χοντρο!ακου εκει!ο κουκλος μας χοντρος!:-D

αννια πιστευω οτι δεν θα χρειαστεις αποξεση.ολα θα πανε καλα!!!!

για ρουχαλακια αν ψωνιζετε μεσω ιντερνετ εχει και εδω σε καλες τιμες,εχει ψωνισει μια γνωστη μου.

http://www.wholesale-weddingdress.com/cocktail-dresses-wholesale.htm?zenid=81b073df0fbc226b9248e19cc2eb8efb

Διαφημίσεις

Ελίνα μου τι καλά που πάει ο γαμπρούλης μου!!Μπράβο,πολύ χαίρομαι!!

Σοφάκι μου φαίνεται κάτι θέλει η Εριέττα και δεν της το κάνεις και σε έχει τρελάνει με τον ύπνο της!!Έχασες το ραντεβού με το Μητσάκι,τώρα τη συνάντηση με το άλλο φόρουμ,μάλλον σε θέλει αποκλειστικά!!!

Και φυσικά πάντα ενημερωμένη στις διαδυκτιακές αγορές!!!

Κατερινάκι ευχαριστώ,άντε να τελειώνω...

oCxsp2.png

καλο το bill cost μονο που στη γειτωνια μου ανοιγουν μετα τις 10 :-D και εγω περασα 10 παρα απο εκει και ηταν κλειστα...

και το αλλο σαιτ ωραιο...αλλα εγω δεν θα αγοραζα κατι πριν το δοκιμασω..για τετοια περισταση τουλαχιστον, για καθημερινα αγοραζω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...