Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να'μαι πάλι!!!!Μάζεψα τα πράγματα μας,έβαλα το φαγητό,τάισα και κοίμησα μπέμπη......Πολλά πράγματα πήραμε πάλι:rolleyes:Μια βαλίτσα εγώ&ο μπέμπης,ένα σάκο με γάλατα,κρέμες&μπιμπερό,Μια τσάντα εξόδου με πάνες και τα σχετικά....Μας μένει καρότσι και γυμναστήριο.Ούτε στον πόλεμο να πηγαίναμε:D:D

Που πάτε?

Άσε εμείς κάνουμε μετακόμιση οποτε μετακινούμαστε..:rolleyes:

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έτσι είναι τώρα Δημητρούλα,σαν να πηγαίνουμε κατασκήνωση-στον πόλεμο-μετανάστες!!!

Να δω εγώ τι θα πάρω την άλλη Δευτέρα που πάμε να δώσω μαθήματα...

Το πιο βασικό!!!!Την υπομονή σου!!!!:D

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

Που πάτε?

Άσε εμείς κάνουμε μετακόμιση οποτε μετακινούμαστε..:rolleyes:

Στο χωριό του άντρα μου.Να δουν οι παπούδες τον μικρό.Εχουμε να πάμε απο το Πάσχα:oops:Δύσκολο πράγμα οι μετακομίσεις.Πάλι καλά που δεν βγήκε μετάθεση φέτος...

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

να συμπληρωσω επίσης οτι η Georgia είναι καρμπόν η μαμά της όπως κ ο Jordan νομίζω οτι μοιαζει στην μανούλα, αν κ το λεω με επιφυλλαξη γιατι δεν εχω δει συζυγους!

κοριτσια ο μικρός εβγαλε μια ελίτσα στο χερι!

τι να κάνω του βαζω αντιηλιακή αλλά μάλλον δεν φτανει!

ελιτσα ή αιμαγγειωμα? κατι σαν ελια αλλα κοκκινο... εμενα εχουν οι μικρες κ μου ειπε η παιδιατρος οτι το πιο πιθανο να φυγουν απο μονα τους...

Τι αντηλιακή βάζετε στα μπεμπέ σας και τι; 60αρι;

της freezyderm πηρα, δεν ξερω τι δεικτη εχει...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ κοριτσακια μου δεν μπορω να σας διαβασω κατι επαθε το εργαλειο και κανει 7-8 ωριτσες να μου βγαλει σελιδα.Ετοιμαζομαστε για να φυγουμε αυριο στο εξοχικο α ρε τι θα γινει θα σκισω τους ωκεανους με τους γιους μου

αχ, καλα να περασετε!!!

απο κρεμαε εμεις τρωμε την βανιλια γιωτης κ την εξαφανιζουμε!!!

τα φρουτα μας εφεραν κ μια δυσκοιλιοτα... αλλα πιστευω ειναι προσωρινο μεχρι να μπει κ το πορτοκαλι....

τελικα τι λετε για καφεδακι αυριο παραλια???

baJfp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια γυρισα...ολα καλα κατα 90%δεν θα θα χρειατω αποξεση,αλλα τωρα τα κομματια που βγαζω(συγνωμη κι ολας)ειναι ο σακος...μου ειπε μεχρι την δευτερα να ειμαστε σε εποικοινωνια και δευτερα απογευμα να ξαναπαω να με δει..

:-D

κοριτσια γυρισα...ολα καλα κατα 90%δεν θα θα χρειατω αποξεση,αλλα τωρα τα κομματια που βγαζω(συγνωμη κι ολας)ειναι ο σακος...μου ειπε μεχρι την δευτερα να ειμαστε σε εποικοινωνια και δευτερα απογευμα να ξαναπαω να με δει..

παλι καλα βρε κοριτσακι μου... κ εγω ειχα αυτοματη αποβολη πριν μεινω εγκυος.. ετσι ειναι.. για καποιες μερες θα βγαζεις κομματια κ μετα θα ειναι σαν περιοδος... στην ουσια αν δεν ειχες παει νωρις στον γιατρο σου, θα το εβλεπες σαν βαρια περιοδο...

baJfp2.png

Διαφημίσεις

annia μου ευτυχώς κοριτσάκι μου,μακάρι όλα να πάνε όπως είπε ο γιατρός για να μην κάνεις τίποτα τελικά!

Κι εγώ κάπου το είχα ακούσει ότι μπορεί η γυναίκα να μείνει έγκυος και να αποβάλει πριν το μάθει καν και απλά να φανεί σαν να είχε πολύ δύσκολη περίοδο,με πολύ αίμα κλπ...

oCxsp2.png

μπραβο κοριτσακι μου!!!!! εχει κανει η αδερφη μου αποξεση...δεν ειναι τιποτα σαν επεμβαση αλλα καλυτερα να την αποφυγεις γιατι μετα εχει περιορισμους...

Δημητρα καλο σας ταξιδι!

Βαζω φωτο απο το φορεμα, θελω να αγνοησετε το οτι δεν ειμαι βαμμενη κ οτι φοραω σαγιοναρα :lol::lol::lol: Στην αρχη εψαχνα ακομα πιο παλ χρωματα αλλα με κερδισε η λεπτομερια στο μπουστο

Βρε ινακι πολύ καλό το φόρεμα,από πού το πήρες είπαμε και πόσο???

Α επίσης άβαφτη και με τη σαγιονάρα,πάλι κουκλίτσα είσαι!

(πωωωω πολύ κομπλιμέντο σήμερα!!!!)

Η μικρή κοιμάται,εγώ κάνω δουλειές αλλά ρίχνω και τις ματιές μου εδώ!!

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...