Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

να συμπληρωσω επίσης οτι η Georgia είναι καρμπόν η μαμά της όπως κ ο Jordan νομίζω οτι μοιαζει στην μανούλα, αν κ το λεω με επιφυλλαξη γιατι δεν εχω δει συζυγους!

κοριτσια ο μικρός εβγαλε μια ελίτσα στο χερι!

τι να κάνω του βαζω αντιηλιακή αλλά μάλλον δεν φτανει!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ποιες βαφτίζετε σεπτεμβριο? εχετε κανει τιποτα? εγω ολο λεω αλλα τελικα δεν εχω κλεισει τιποτα ακομη ... να αγχωθώ????

εγω βαφτιζω 12 σεπτεμβρη....εχω κλεισει μερος, μπο μπο και προσκλητηρια.....

Εγω οταν ηθελα φορεμα καλο και μαλιστα πριν που ημουνα σχετικα αδυνατη εριχνα μια ματια στα μαγαζια και αν δεν εβρισκα κατι πηγαινα σε μια μοδιστρα στην θεσσαλονικη και εραβα οτι ηθελα και σε σχετικα καλες τιμες... εξαρταται το υφασμα που θα βαλεις για το ποσο α ξεφυγει η τιμη του... και οταν λεω μοδιστρα μην σας ερθει στο νου καμμια 50άρα αλλα νεοτατο κοριτσι και πολυ μοντερνο με σουπερ ιδεες.. ολα τα κομματια που μου εχει κανει ειναι απαιχτα... αφου σε γαμους με ρωτανε απο που τα πηρα... και εισαι και σιγουρη πως δεν υπαρχει περιπτωση να εχει καμια άλλη το ιδιο φορεμα με εσενα.. γιατι παραδειγμα με τα raxevsky εχει γινει πολυ χαμος...

αλλα εγω νομιζω πως οτι ειναι προιον της Nestle του φερνει δυσκοιλια οποτε σημερα θα του δωσω νουνου κρεμα ρυζαλευρο... εχει δωσει καμια σας νουνου βανιλια ριζαλευρο?

ωραια ιδεα για τη μοδιστρα...και εγω εχω ραψει αρκετα.

Βανιλια νουνου του δινω, μια χαρα την τρωει...και νερεγειται δυο φορες τη μερα.

καλα κοριτσια το charly εχει τελεια φορεματα... ομως ειναι ακριβουτσικα τα ατιμα...

Αλεκα το φορεμα το δικο σου ηρθε;

Σττον αγγελο ειχα παρει απο τσαρλυ και μαλλον για εκει με βλεπω παλι....γιατι το φορεματακι το ομορφο, αποχαιρετηστε το. Στην αρχη μου ειπαν ότι ηταν αρκετα λευτα η παραγγελια (ειχα παρει δυο) και δεν μου την εστελναν. Μετα επειδη τους εξηγησα νομικα ότι μπορω να τα παραγγειλω και τα δυο, μου ειπαν ΟΚ...τα περιμενα, ηρθε το δεμα μονο με το ενα μεσα...κλαψ...Το ωραιο το πρασινακι, αουτ οφ στοκ λεει...αστε τα...πολυ στεναχωρηθηκα γιατι μου αρεσε...τεσπα..Θα παρω απο το τσαρλυ. Το αλλο που πηρα ωραιο ηταν παντως...καλη ποιοτητα και εφαρμογη.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

να συμπληρωσω επίσης οτι η Georgia είναι καρμπόν η μαμά της όπως κ ο Jordan νομίζω οτι μοιαζει στην μανούλα, αν κ το λεω με επιφυλλαξη γιατι δεν εχω δει συζυγους!

κοριτσια ο μικρός εβγαλε μια ελίτσα στο χερι!

τι να κάνω του βαζω αντιηλιακή αλλά μάλλον δεν φτανει!

Τι αντηλιακή βάζετε στα μπεμπέ σας και τι; 60αρι;

Doraki σχετικά με αλλεργίες, έχω πλήρη άγνοια αλλά ένα πράγμα ξέρω σίγουρα, πως δεν υπάρχει καλύτερο γάλα από το μητρικό! Αν όμως για κάποιον λόγο δεν πρέπει το μωρό σου να πίνει από το δικό σου, αποθήκευσέ το. Οι αλλεργίες κάποια στιγμή περνάνε και θα μπορείς να του δίνεις το γαλατάκι σου. Ψάξτο όμως όσο μπορείς περισσότερο, γιατί είναι κρίμα να το στερείται το μωράκι σου.

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Μωρέ yasemi μου τα έχω διαβάσει,αλλά να σου πω και τη μαύρη μου αλήθεια,κουράστηκα να τη θηλάζω κάθε μια ώρα για 5' και να μη χορταίνει έτσι.

Και όπου κι αν είμαστε,να τρέχω να βρω μέρος να τη θηλάσω και μετά να μη χορταίνει και πάλι να πρέπει να τη βάλω στο στήθος...

Δεν ξέρω,δεν έχω την ίδια όρεξη όπως είχα πριν...

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

egv ebaza sthn elenh 40ari δετηιμαμε πια θτανε...τωρα παλι 40αρια θα παρω θα δω ποια εχω καιρο ακομη ....παντως 11-5 δε βγαινουμε εξω...το καλυτερο αντηλιακο...:cool:

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Doraki σχετικά με αλλεργίες, έχω πλήρη άγνοια αλλά ένα πράγμα ξέρω σίγουρα, πως δεν υπάρχει καλύτερο γάλα από το μητρικό! Αν όμως για κάποιον λόγο δεν πρέπει το μωρό σου να πίνει από το δικό σου, αποθήκευσέ το. Οι αλλεργίες κάποια στιγμή περνάνε και θα μπορείς να του δίνεις το γαλατάκι σου. Ψάξτο όμως όσο μπορείς περισσότερο, γιατί είναι κρίμα να το στερείται το μωράκι σου.

Ακριβώς έτσι είναι,το μητρικό είναι το καλύτερο γάλα.

Έχω πάρει σακουλάκια αποθήκευσης αλλά ακόμα υπάρχει πολύ γάλα και η μικρή πίνει τα 3/4 των γευμάτων της από δικό μου γάλα αλλά από το μπιμπερό.

oCxsp2.png

Μωρέ yasemi μου τα έχω διαβάσει,αλλά να σου πω και τη μαύρη μου αλήθεια,κουράστηκα να τη θηλάζω κάθε μια ώρα για 5' και να μη χορταίνει έτσι.

Και όπου κι αν είμαστε,να τρέχω να βρω μέρος να τη θηλάσω και μετά να μη χορταίνει και πάλι να πρέπει να τη βάλω στο στήθος...

Δεν ξέρω,δεν έχω την ίδια όρεξη όπως είχα πριν...

βρε χαζουλα...το ξενο δε σημαινει οτι θα το χορτασει γιατι παλι ειναι υποαλλεργικο μπλα μπλα πιο ευπεπτο μπλα μπλα....η ελενη με το τελειως αντιαλλεργικο που εκανε 50 ευρωπουλα το κουτι παρακαλω το βραδυ ξυπναγε για φαγητο μεχρι 18-19 μηνων....το οτι ειναι ανησυχει ειναι και αλλοι λογοι...εδω και εμενα που δεν εχει η μικρη τιποτα απο οτι φαινεται αυτες τις μερες με χειταραξει...μια ζεστη μια ηλιος μια δοντια μια το ενα μια το αλλο...και πανω απο 5-7 λεπτα δε τρωει....δε ξερω εσυ ξερεις καλυτερα....βρε ππαιδ μου μηπως φταιει ο τροπος που τη θηλαζεις???δηλ για καποιο διαστημα την εβαζα ετρωγε λιγο ...ρευοτανε και μετα δε την ξαναεβαζα με αποτελεσμα να θελει σε λιγο παλι φαγητο...(μετα αοι μιση ωρα ή μια πχ)...ε ειδα και αποειδα...λεω κατι κανω λαθος...μετα το ρεψιμο την ξαναεβαζα...μια δυο τρεις αρχισαμε και τρωγαμε καλυτερα....αφου βαρος σου παιρνει ετσι δεν ειναι?

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ κοριτσακια μου δεν μπορω να σας διαβασω κατι επαθε το εργαλειο και κανει 7-8 ωριτσες να μου βγαλει σελιδα.Ετοιμαζομαστε για να φυγουμε αυριο στο εξοχικο α ρε τι θα γινει θα σκισω τους ωκεανους με τους γιους μου

[sIGPIC][/sIGPIC]

και γιατι δεν την επεστρεψες???? εγω τους τα γυρναω όσα δε με βολευουν!

Θα την επέστρεφα αλλά στην αρχή μου είχαν στείλει μια άσχετη αντί για αυτή και μετά βαριόμουν να ξαναμπώ στην ταλαιπωρία αυτή(τράπεζα,κουριερ)

Μαχη μου οι φωτο ειναι στο προφιλ μου. σιγα καλέ που θα ησουν η πιο χοντρη! εγώ ημουν η χοντρη της παρεας! 78 κιλά με 1.65 λεμε! ΝΟΥΝΟΥ του εδωσα εγω αλλά δεν ενθουσιαστηκε και θα δοκιμασω της νουτριτσια. παντως, καθε παιδακι εχει τα γουστα του!!! σου στειλα friend request!

Νομίζεις;)80κιλά και 1,65!!!!Νουνού τουέδωσα και εγώ.Στην αρχή δεν του άρεσε.Τώρω τρελένεται.Τη νουτρίτσια την κάνει εμετό:(

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

Διαφημίσεις

στον Δημητρη ειχα παρει απο τα βιολογικα μιοα με 70 μετα επερνα απο το φαρμακειο το πιο υψηλο αλλα και στην θαλασσα που πηγαινουμε ξεκιναμε 9 το πολυ μην σου ποω 8.30 και μια το πολυ ειμαι ηδη στο σπιτι ο μικρος μετα τις 12 δν βγαινει και αν βγει με καροτσι απο πανω σεντονακι στην τεντα ως κατω δεν μπαινει παο χαραμαδα τιποτα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μωρέ δε λέω ότι με το ξένο θα χορτάσει καλύτερα αλλά με το μπιμπερό.

Αυτό που λες το δοκίμασα κι εγώ πάρα πολλές φορές και το αποτέλεσμα ήταν πάντα το ίδιο,δεν καθόταν στο στήθος παραπάνω,εκνευριζόταν και έκλαιγε και νευρίαζα κι εγώ.

oCxsp2.png

δεν σας είπα και για την Μαχη που μιλήσαμε στο τήλ., οι Βορειες ξερουν τους είπα! εγώ μέχρι προχθες ντρεπόμουν να την πάρω τηλ. κ ετσι εστελνα μηνυματα κάποια στιγμη βλέπω τηλ από την Μαχη το οποίο δεν πρόλαβα, παιρνω λοιπόν μια ανάσα κ παιρνω τηλ. το σηκώνει κ ηταν τόσο γλυκιά κ μιλούσαμε ΄λες κ γνωριζομαστε χροοοοοοονια, (το ίδιο ενιωσα κ με την Μαρία κ την Μελίνα)

Μαχη σιγουρα θα περασουμε ωραια οταν ερθω Καστοριά!

:cool::P;)

εγω βαφτιζω 12 σεπτεμβρη....εχω κλεισει μερος, μπο μπο και προσκλητηρια.....

ωραια ιδεα για τη μοδιστρα...και εγω εχω ραψει αρκετα.

Βανιλια νουνου του δινω, μια χαρα την τρωει...και νερεγειται δυο φορες τη μερα.

Σττον αγγελο ειχα παρει απο τσαρλυ και μαλλον για εκει με βλεπω παλι....γιατι το φορεματακι το ομορφο, αποχαιρετηστε το. Στην αρχη μου ειπαν ότι ηταν αρκετα λευτα η παραγγελια (ειχα παρει δυο) και δεν μου την εστελναν. Μετα επειδη τους εξηγησα νομικα ότι μπορω να τα παραγγειλω και τα δυο, μου ειπαν ΟΚ...τα περιμενα, ηρθε το δεμα μονο με το ενα μεσα...κλαψ...Το ωραιο το πρασινακι, αουτ οφ στοκ λεει...αστε τα...πολυ στεναχωρηθηκα γιατι μου αρεσε...τεσπα..Θα παρω απο το τσαρλυ. Το αλλο που πηρα ωραιο ηταν παντως...καλη ποιοτητα και εφαρμογη.

δες στο σαιτ..το ενα καλυτερο απο το αλλο ειναι, μιλαμε τα εχω ερωτευτει ολα!!! απλα ηθελα κατι οικονομικο

Να'μαι πάλι!!!!Μάζεψα τα πράγματα μας,έβαλα το φαγητό,τάισα και κοίμησα μπέμπη......Πολλά πράγματα πήραμε πάλι:rolleyes:Μια βαλίτσα εγώ&ο μπέμπης,ένα σάκο με γάλατα,κρέμες&μπιμπερό,Μια τσάντα εξόδου με πάνες και τα σχετικά....Μας μένει καρότσι και γυμναστήριο.Ούτε στον πόλεμο να πηγαίναμε:D:D

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...