Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα μανουλιτσες....

Ευτυχως που δεν μπορουσα να ερθω στην συναντηση στην θεσσαλονικη γιατι θα ημουν η πιο χοντρη απο ολες σας.... ζηλεψα πολυ ομως και ελπιζω την επομενη φορα να το κανονισουμε νωριτερα για να μπορεσω να ερθω...

Φωτογραφιες που βαλατε κυριες μου και δεν τις βρισκω?

Εγω οταν ηθελα φορεμα καλο και μαλιστα πριν που ημουνα σχετικα αδυνατη εριχνα μια ματια στα μαγαζια και αν δεν εβρισκα κατι πηγαινα σε μια μοδιστρα στην θεσσαλονικη και εραβα οτι ηθελα και σε σχετικα καλες τιμες... εξαρταται το υφασμα που θα βαλεις για το ποσο α ξεφυγει η τιμη του... και οταν λεω μοδιστρα μην σας ερθει στο νου καμμια 50άρα αλλα νεοτατο κοριτσι και πολυ μοντερνο με σουπερ ιδεες.. ολα τα κομματια που μου εχει κανει ειναι απαιχτα... αφου σε γαμους με ρωτανε απο που τα πηρα... και εισαι και σιγουρη πως δεν υπαρχει περιπτωση να εχει καμια άλλη το ιδιο φορεμα με εσενα.. γιατι παραδειγμα με τα raxevsky εχει γινει πολυ χαμος...

για την βαπτιση τωρα... προσκλητηρια θα διαλεξω σημερα σε εναν φιλο διαφημιστη και η ανωτερη τιμη ειναι το 1 ευρω... και πολυ καλα σχεδια...

Για μπομπονιερες σκεφτομαι να κανω μονη μου αλλα θα δουμε...

Αννια κουραγιο κοπελα μου για σημερα... θα περασει και αυτη η μερα και θα χαλαρωσεις..

Και τελευταιο ο μικρος απο την κρεμα εκανε λιγο δυσκοιλια... συμβαινει σε μεγαλο ποσοστο παιδιων μου ειπε η γιατρος και μολις μπουν τα φρουτα θα ηρεμησει.. αλλα εγω νομιζω πως οτι ειναι προιον της Nestle του φερνει δυσκοιλια οποτε σημερα θα του δωσω νουνου κρεμα ρυζαλευρο... εχει δωσει καμια σας νουνου βανιλια ριζαλευρο?

a84026bdda.png

doraki για ποιο λόγο βγάζεις το γάλα σου και το δίνεις στο μωρό? Εγώ το έκανα αυτό μέχρι σχεδόν τον 2ο μήνα για να μπορώ να κοιμάμαι λίγο περισσότερο, για να αυξήσω το γάλα μου και για να βλέπω πόσο πίνει. Μετά συνηδειτοποίησα πως χάνω πρώτα απ'όλα την επαφή με τον μικρούλη μου και έτσι άρχισα να τον θηλάζω αποκλειστικά. Αυτό που κάνω εδώ και 3 μήνες είναι να βγάζω το γάλα μου το βράδυ που αργεί να ξυπνήσει και να το αποθηκεύω στην κατάψυξη (έχω γεμίσει ένα συρτάρι) για όταν σταματήσει.

Όσο για φόρεμα, στο BCBG έχει τρομερά ρούχα, αλλά πολύ ακριβά! Δείτε αυτό:

http://www.bcbg.com/product/index.jsp?productId=4061118&cp=2769162.2768981&page=1&pageBucket=0&parentPage=family

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Όποια μας δίνεις!!!!!Έχω εδώ στο προφίλ μου περισσότερες.Στείλε request

Σου έστειλα!

Θα κάνομε το κονέ και ας αποφασίσουν τα παιδιά μόνα τους. Ελπίζω μόνο να μην μαλλιοτραβηχτουν!:tongue:

lucy ο αντρας μου ειναι απο την Παναγια στη δημητσανα κοντα... πηγαινετε εσεις καθολου στο χωριο?

Και εμείς είμαστε 9 χλμ από Δημητσάνα. Ναι πηγαίνουμε συχνά στο χωριό .

ουφ επιτελους κοιμηθηκε ο αντρακλας μου !! τον εχει πιασει η ζεστη και γκρινιαζει και δεν ξερει τι θελει το καλο μου :(

ποιες βαφτίζετε σεπτεμβριο? εχετε κανει τιποτα? εγω ολο λεω αλλα τελικα δεν εχω κλεισει τιποτα ακομη ... να αγχωθώ????

Εμένα ξύπνησε τελικά και μου κλωτσάει το πληκτρολόγιο...

Εμείς λέμε να κάνουμε τη βάπτιση Οκτώβριο, αλλά δεν έχουμε κάνει απολύτως τίποτα...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

doraki για ποιο λόγο βγάζεις το γάλα σου και το δίνεις στο μωρό? Εγώ το έκανα αυτό μέχρι σχεδόν τον 2ο μήνα για να μπορώ να κοιμάμαι λίγο περισσότερο, για να αυξήσω το γάλα μου και για να βλέπω πόσο πίνει. Μετά συνηδειτοποίησα πως χάνω πρώτα απ'όλα την επαφή με τον μικρούλη μου και έτσι άρχισα να τον θηλάζω αποκλειστικά. Αυτό που κάνω εδώ και 3 μήνες είναι να βγάζω το γάλα μου το βράδυ που αργεί να ξυπνήσει και να το αποθηκεύω στην κατάψυξη (έχω γεμίσει ένα συρτάρι) για όταν σταματήσει.

Ελενάκι μου δυστυχώς η μικρή έχει τρομερή αλλεργία στα γαλακτοκομικά,στα σιτηρά και σε κάτι ακόμα που δεν μπορούμε να εντοπίσουμε.Μόλις της σταματήσω το atarax αμέσως γεμίζει εξανθήματα...

Αυτό που προσπαθώ είναι να της μάθω το μπιμπερό για να πίνει το ξένο υποαλλεργικό γάλα και να μην έχει πρόβλημα με το δικό μου.

Αλλά αυτή τη στιγμή δε θέλω να πάρω φάρμακα για να κόψω το γάλα μου κι έτσι το βγάζω για να μην πάθω μαστίτιδα ή ό,τι άλλο μπορεί να πάθω αν το στήθος μου πετρώσει.

Δε με νοιάζει τόσο το πόσο πίνει,έτυχε χτες πρώτη μέρα με μπιμπερό και το μέτρησα αλλά το τι θα πίνει...

oCxsp2.png

Εσένα σου ταίριαζαν τα χρώματα της μπλούζας Μελινάκι.Εγώ τη διάλεξα για τα χρώματα και μόλις την έβαλα είδα οτι είμαι χάλια:(

και γιατι δεν την επεστρεψες???? εγω τους τα γυρναω όσα δε με βολευουν!

Μαχη μου οι φωτο ειναι στο προφιλ μου. σιγα καλέ που θα ησουν η πιο χοντρη! εγώ ημουν η χοντρη της παρεας! 78 κιλά με 1.65 λεμε! ΝΟΥΝΟΥ του εδωσα εγω αλλά δεν ενθουσιαστηκε και θα δοκιμασω της νουτριτσια. παντως, καθε παιδακι εχει τα γουστα του!!! σου στειλα friend request!

15y6xxxv0qx3picm.png

Ελενάκι μου δυστυχώς η μικρή έχει τρομερή αλλεργία στα γαλακτοκομικά,στα σιτηρά και σε κάτι ακόμα που δεν μπορούμε να εντοπίσουμε.Μόλις της σταματήσω το atarax αμέσως γεμίζει εξανθήματα...

Αυτό που προσπαθώ είναι να της μάθω το μπιμπερό για να πίνει το ξένο υποαλλεργικό γάλα και να μην έχει πρόβλημα με το δικό μου.

Αλλά αυτή τη στιγμή δε θέλω να πάρω φάρμακα για να κόψω το γάλα μου κι έτσι το βγάζω για να μην πάθω μαστίτιδα ή ό,τι άλλο μπορεί να πάθω αν το στήθος μου πετρώσει.

Δε με νοιάζει τόσο το πόσο πίνει,έτυχε χτες πρώτη μέρα με μπιμπερό και το μέτρησα αλλά το τι θα πίνει...

ρε ντορα συγνωμη αλλα τωρα νευριασα.....θα κοψεις το θηλασμο για να πας να της δωσεις υποαλλεργικο γαλα|????πατε καλα???συγνωμη αλλα τα υποαλλεργικα το γνωριζεις οτι εχουν μεσα; εστω και υδρολυμενη τη πρωτεινη γαλακτος???δηλ που πονας γιαννη να σαλειψω λαδι...εδω οι αλλεργιολογοι στο παιδων (γιατι για θεματα αλλεργιας οι ειδικοι εινια οι αλλεργιολογοι και οχι οι παιδιατροι) λενε θηλασμος με αποχη και οχι τα ειδικα γαλατα και εσυ πας να κανεις το ιδιο λαθος που εκανα και εγω γιατι ακουσα βλακα καθηγητη παιδιατρο???μπες στο παρεντς καλη μου στο αλλεργια σε μωρα που θηλαζουν να δεις τι γινεται....και σου εχω ξαναπει...για να καθαρισει ο οργανισμος σου απο τη πρωτεινη γαλακτος της αγελαδος θελει δυο βδομαδες και αλλες δυο στο μωρο συνολο μινιμουμ 4....λογικο εινια ακομη το μωρο να βγαζει σπυρακια....θα πρεπει να κανεις ειδικη διατροφη .....και οταν μαλιστα εχει αλλεργια ενα παιδι σε κατι αργουμε με τις στερεες και βαζουμε ενα ενα και με πολυ υπομονη....κατι λαθος σου εχουνε πει....θα τη πατησεις και θα τρεχεις....ακου με ειμαι καμενη με τη μεγαλη.....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

morninggggggggggggggggg

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=GMdcWrcf7pA&hl=el_GR&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=GMdcWrcf7pA&hl=el_GR&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

λατρεμενο:tongue:

αντε μας ανέβασες πάλι!

καλημερες απο τα μητσινακια!

καλημέραααααα

Κοριτσακια καλημέρα φεύγω για τον γιατρό.θα σας πω τα νέα μου το μεσημέρι...

όλα να πάνε καλά!

τσα :)

καλημερααααααα :) τι κανουν τα κοριτσακια μου ??

μου λειψατε πολυυυυ .....

και εμάαααας! που χαθηκες?

εγω στα ραξεφσκι...οτι δοκιμασα δεν με ενθουσιασαν για τα λεφτα που ειχαν..

καλέ για τα 360 που είπες δε νομίζω να αξίζουν!

καλα ψωνια!!!

εγω σκεφτομαι κατα τον ιουνιο να ξεκινησω.... raxevsky που ειχα παει δεν τρελαθηκα... απο τον καταλογο φαινονται πιο ωραια...

ναι αλλά ειναι τόσο διαφημισμενα οντως θα εχει πολλές πιθανότητες να φαραει καμια καλεσμένη το ίδιο

Κορίτσια καλημέρα, Ψάχνετε για φορέματα από τι βλέπω,και τα cinema είναι πολύ ωραία αλλά ακριβά και αυτό έχει πολύ όμορφα http://www.charly.gr/profile.php?lang=1 .

συμπεθέρα οντως πολύ ωραια τα σίνεμα αλλά οταν δοκίμασα περυσι ενα για τον γαμο του αδερφού μου ειχε 800 Ε :confused: απλα ήταν μαυρο με κοκκινη κορδελα κατω από το στηθος... εκανε ενα μπουστο όμως!!! τελειο φυσικά δεν το πήρα, οχι για τα λεφτα..... επειδη ηταν μαυρο καλέεε :tongue::D

INAKIδες το βάρος της

31/12 ---2630

19/01-----3629

26/2-------5100

1/4--------5800

4/5-------6450

καλέ καθε μηνα παιρνει600 κ 700 γρ. το ίδιο κ ο δικός μου που ειναι κ αγορακι

ρε πανε καλααααααααααα???360 για ενα φορεμα???εγω τοσα παιρνω επιδομα οαεδ....δεν ειμαστε καλα......ρε κοριτσια δε μπορει να μην εχει πουθενα αλλου πιο φθηνα και ωραια....ζντουπ...(λιποθυμησα)

όπως ειπε κ το ινακι εγω ειδα κ στα ιζατις ωραια κ φθηνα, από εκει πήρα για τηνν ορκομωσια ενα στραπλεσ 65 Ε κ εχει κ μακρυα φορεματα

Κοριτσάκια μου καλημέρα!!! Ευτυχώς κοιμήθηκε ο αγκαλίτσας μου και μπορώ να καθίσω να σας γραψω λίγο!!!:D:D:D:tongue:

Λοιπόν, έχω να δηλώσω ότι στην επόμενη συνάντηση κερνάω!!!! Μην παραγγείλετε αστακό, μόνο, γιατί οι εποχές είναι δύσκολες!!! Καλέ όλες αδυνατη με είδατε? :D:D:D τη μπλουζα την εβαλα (πρώτη φορά τη φόρεσα Δημητρα) για να μη φανει η κοιλίτσα... που κι αυτη όσο πάει μαζεύει!!! μακάρι να μαζέψει τελείως (αν και δεν το βλέπω) να ησυχάσω!

χθες ξεκίνησα από το σπίτι 15' καθυστερημένη γιατί ο μπέμπης κοιμήθηκε και δεν ηθελα να τον ξυπνησω αμέσως. πάλι τον ξυπνησα, βεβαια, αλλά ένα μισάωρο το κοιμήθηκε! πώς γίνεται αυτό το παιδί να κοιμάται μόνο όταν έχουμε κάτι να κάνουμε:confused:!!! κατέβηκα με το λεωφορείο γιατί τα ταξί εδώ πάνω είναι σπάνια και γιατί το παίρνω σχεδόν από την αφετηρία οπότε είναι αδειο!ευτυχως βρεθηκε και μια καλή κυρια (φρεσκογιαγια) που με βοηθησε να το στηριξω και πιασαμε κουβέντα. χτυπάει το τηλ! μια γλυκια φωνουλα! στο δρομο ειμαι, λέω, "οκ, θα πάω να δω αν ειναι και η Μαρία εκεί" λέει! το Κατερινάκι, αν και εκτός Θεσσαλονίκης, έφτασε πρώτη!!!

όταν κατέβηκα από το λεωφορείο (ευτυχως ένας καλός κύριος κατέβασε το καροτσάκι) είδα το κινητό μου! ήταν το Μαρακι που έλεγε οτι εχει πολλή κίνηση και θα αργήσει 10 λεπτά! όταν το είδα το μην, εγω ήμουν ηδη 15' αργοπορημένη! :D

πήγα και τις βρήκα στο starbuck's. το Κατερινάκι με το καροτσάκι και το Μαράκι με την Αγγλίδα! χαιρετηθηκαμε και όταν σηκωθηκε η Μαρία τρόμαξα!!!:shock: όντως όρθιο χιλιομετρο!

Το Κατερινάκι πολύ γλυκό με υπέροχα μάτια και χαμόγελο και ο Georgio μια φάτσα τρελή με κάτι χειλάρες άλλο πράγμα!!! από τη μαμά τις πήρε!

Η Μαρία μας επίσης πολύ γλυκιά και χαμογελαστή, αλλά από τόσο χαμηλά που την έβλεπα, δεν είχα προσέξει την γλυκύτητα στα ματια της! όταν κάθισε, την είδα...:) και σε λίγο έκανε εμφάνιση η Georgia με το θείο της. τι μουτράκι, τι φατσούλα γλυκειά και ναζιάρα! μια κούκλα!!! που κυνηγούσε σαλιγκάρια και ήθελε να τους ρίξει νερό, αλλά τελικά το έκανε ένα με τον πάτο του παπουτσιού της!:D:D:D

μετά σηκωθήκαμε για βόλτα στην πλατεία για να κυνηγήσει και η Georgia τα περιστέρια, σαν την "ΛΑΜΨΗ" του Φωσκολου, όπως είπε και το Κατερινάκι :lol: ο Γιωργάκης έφαγε το γαλατάκι του (φαίνεται η βόλτα του άνοιξε την όρεξη και πείνασε νωρίτερα!) η Γεωργία κυνηγούσε τα περιστέρια και ο Jordan κοιτούσε τη Γεωργία που κυνηγούσε τα περιστέρια και μιλούσε! ενώ μέχρι εκείνη την ώρα ήταν μούγγα! νύσταζε το μικρό μου... περιττό να πω ότι οι "αντρες" της παρέας δεν αντάλλαξαν ούτε μια ματιά! ε, με τέτοια κοπελάρα στη παρέα, νομίζω ότι ήταν φυσικό!

Μετά ηρθε ο Χρηστος της Κατερίνας και μας την πήρε! και τον μπεμπούλη μαζί! Το Μαράκι με τη Γεωργίτσα πήγαν για φορεμα και εγώ πήρα τον αγκαλίτσα μου καροτσάτο και κινήσαμε για τη στάση! μέχρι να φτάσουμε είχε κοιμηθεί. τον κράτησα αγκαλιά, ανέβασα το καρότσι (κανένας δε βοήθησε) και ξεκινήσαμε. ξύπνησε κεφάτος λίγο πριν φτάσουμε σπίτι μας. και ναι, αυτό το παιδί πάντα με διαψεύδει! ήταν υπερβολικά ησυχος για τα δεδομένα του! και η γκρίνια ήταν γιατί νύσταζε... κορίτσια, στο σπίτι δεν είναι έτσι!!! είναι γκρινιάρης, σαν το λέω!!! απλά, μάλλον είναι σαλαχανάς!!! (την ξέρετε τη λέξη?:lol:) θελει συνεχεια βόλτες!

και ηρθε και ενα παιχνιδάκι μας και θα παμε να το παρουμε σημερα από το ταχυδρομείο. κι άλλη βολτούλα! γιεεεεεεεεεεε!

αυτά τα σχόλιά μου, και όπως ξαναείπα, πιστεύω ότι ο χρόνος που περάσαμε με τα κορίτσια ήταν πάααααρα πολύ λίγος... Άτιμε Χρήστο!!! :lol: άτιμες business!!!

εσυ μας ξεπέρασες ολες στην περιγραφή!!!

όπως είπες ατιμε Χρηστο θέλω να ξανα ερθω για καφέ!

Σου έστειλα!

Θα κάνομε το κονέ και ας αποφασίσουν τα παιδιά μόνα τους. Ελπίζω μόνο να μην μαλλιοτραβηχτουν!:tongue:

Και εμείς είμαστε 9 χλμ από Δημητσάνα. Ναι πηγαίνουμε συχνά στο χωριό .

Εμένα ξύπνησε τελικά και μου κλωτσάει το πληκτρολόγιο...

Εμείς λέμε να κάνουμε τη βάπτιση Οκτώβριο, αλλά δεν έχουμε κάνει απολύτως τίποτα...

δεν σας είπα εμεις τελικά δεν βρισκουμε εκκλησία για τις 27 κ επειδη δεν εκανα ΤΙΠΟΤΑ κ βαριεμαι λέω να την κάνω τελη Αυγούστου για να εχω χρονο

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=40412

και

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=21508

το πρωτο ειναι γενικες οδηγιες για μωρα θηλαζοντα με αλλεργια

και το δευτερο ειναι μανουλες (μεσα και εγω ) που εχουν/ειχαν αυτο το προβλημα...κανε ενα κοπο να τα δεις σε παρακαλω

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

Θέλετε να πείτε ότι είμαι βλάκας????:evil::evil::evil::evil: Ήξερα ότι δεν είναι αλήθεια... Απλώς το έκανα για επιβεβαίωση...!:rolleyes:

Ναι καλά!!! Όλες για ...επιβεβαίωση το κάναμε!!! Χαχαχαχα!!!!

ποιες βαφτίζετε σεπτεμβριο? εχετε κανει τιποτα? εγω ολο λεω αλλα τελικα δεν εχω κλεισει τιποτα ακομη ... να αγχωθώ????

Εμείς 26/9! Έχουμε κλήσει εκκλησία μόνο...

Καλημέρα κορίτσια μου τι κάνετε???

Εμείς έτσι κι έτσι...Η μικρή μες στη γκρίνια,δε θέλει να πιει το γάλα της,δεν ξέρω και τι θέλει όμως να τη βοηθήσω...Τόσο γάλα έβγαλα και θα πάει χαμένο....

Χτες ήπιε 1000 ml γάλα,από τα οποία τα 790 δικά μου!!

Γιατί δεν το φυλάς κατάψυξη???? Και βάζε μικρή ποσότητα στο ψυγείο, ώστε αν δεν το πιεί να μην πετάς πολύ...

λοιπον διαβασε προσεχτικα να κουφαθεις!!! γεννηθηκε στην 10η καμπυλη,τον πρωτο μηνα ηταν μεταξυ 10 και 25ης, τον δευτερο ανεβηκε μεταξυ 50-75ης,τον τριτο μηνα στην 75η και τον τεταρτο στην 90η!!!

δηλαδη οταν γεννηθηκε τα 10 παιδακια στα 100 στην ηλικια της ηταν πιο αδυνατα και τωρα ειναι τα 90 στα 100. :lol::lol::lol:

Αμε σε συνοδευω οπου θες! εγω βρηκα!!!!

στο yzatis τελικα 110 ευρω , μια χαρα!!

Διάβασε Αρινάκι να πάρεις τα πάνω σου!!! Μα να σε στενοχωρεί χωρίς λόγο ο γιατρός?!?!?!?!?!

Ινάκι με γεια!!! Πάμε σήμερα απόγευμα Χαλάνδρι???

Όσο για φόρεμα, στο BCBG έχει τρομερά ρούχα, αλλά πολύ ακριβά! Δείτε αυτό:

http://www.bcbg.com/product/index.jsp?productId=4061118&cp=2769162.2768981&page=1&pageBucket=0&parentPage=family

ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!

δεν σας είπα και για την Μαχη που μιλήσαμε στο τήλ., οι Βορειες ξερουν τους είπα! εγώ μέχρι προχθες ντρεπόμουν να την πάρω τηλ. κ ετσι εστελνα μηνυματα κάποια στιγμη βλέπω τηλ από την Μαχη το οποίο δεν πρόλαβα, παιρνω λοιπόν μια ανάσα κ παιρνω τηλ. το σηκώνει κ ηταν τόσο γλυκιά κ μιλούσαμε ΄λες κ γνωριζομαστε χροοοοοοονια, (το ίδιο ενιωσα κ με την Μαρία κ την Μελίνα)

Μαχη σιγουρα θα περασουμε ωραια οταν ερθω Καστοριά!

Τι να κάνω ρε κορίτσια με την μαλ@κο που έχω μπλέξει.Σκέφτομαι να πάρω και 2 γνώμη αν και έιναι πολύ καλή από τι μας είπε μια φίλη μας ιατρός, και το άλλο θετικό κλείνουμε ραντεβού και είμαστε μόνο εμείς δεν έχει και άλλα παιδάκια να περιμένουν και να κολλήσει το ένα το άλλο.

Συμπεθέρα ναι τα τσούζει λίγο ο Ζηνας,και αυτοί δεν έχουν και εκπτώσεις ρε γμτ.

Η Αννια τι να έκανε;;;;;;;;;

Παω στη μαμά μου σήμερα αν πάτε γλυφάδα για καφέ πείτε μου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...