Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα σας!!!

Oι έξι αλήθειες της ζωής: 1. Δεν μπορείς να αγγίξεις

όλα τα δόντια σου με τη γλώσσα.2. Όλοι οι βλάκες, μόλις διαβάσουν

την πρώτη αλήθεια, θα το δοκιμάσουν.3. Και θ ανακαλύψουν ότι είναι

ψέμα.4. Και τώρα χαμογελάς γιατί είσαι και συ βλάκας. 5. Σίγουρα θες

να το ποσταρεις και εσυ καπου..6. Kαι εξακολουθεί να...... υπάρχει ...αυτό

το ηλίθιο χαμόγελο στο πρόσωπο σοu....:tongue::tongue:

xaxaa πολυ μ αρεσε!!

Και κρατάει και πολύ αυτό το ηλίθιο χαμόγελο!!!!!

κοριτσια εγω εδω ειαι..εβαλα την μαμα μου να μου φτιαξει κολοκυθακια με κουρκουτι εγλυψα και το τηγανι...εχω αγχος αυριο..στις 8πρεπει να φυγω απο το σπιτι...μακαρι να εχω καθαρισει και να μην θελω αποξεση..βρε κοριτσια συγνωμη που ρωταω αλλα τι ακριβως ειναι η αποξεση??πανω στην αναμπουμπουλα και στην στεναχωρια δεν ρωτησα καθολου τον γιατρο..

Δυστυχώς ξέρω, αλλά δεν είδα εγκαίρως την ερώτηση...

Να σου πάνε όλα καλά σήμερα Άννια μου...Σε σκέφτομαι συνέχεια...

δεκα και μιση κοιμηθηκε και ξυπνησε 1:30, 3:30,4:30,5:30,7...τα εχουμε παει και καλυτερα :-P

Νύσταξα που το διάβασα!!!

τσα :)

καλημερααααααα :) τι κανουν τα κοριτσακια μου ??

μου λειψατε πολυυυυ .....

Πού χάθηκες εσύ? 'Ολα καλά?? Τί κάνεις ο μπομπιράκος σου???

θα παω toi & moi, στο billy sabbado που προτινε η Μελινα και σε κατι αλλα που εχει εκει διπλα...ελεγα να παω και στο στοκ της raxevsky αλλα χρειαζεται αμαξι και ψυλοβαριεμαι

Πάμε μαζί?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρες!!!!Ξυπνήσαμε απο τις 8 και τώρα ξανακοιμάται.

Ούτε καλνύχτα δεν πρ'ολαβα να πω χθές το βράδυ.Ξύπνησε κλαίγοντας και απαρηγόρητος:(Μόνο εμένε ήθελε.......:confused:

Το μεσημέρι φεύγουμε για Σαβ/κο.Θα σας "ξαναδώ"την Δευτέρα:(

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Γκρινιάζει η μικρή μου... νυστάζει...

ελα καλε , απο που???????

Στεμνίτσα! Ο άντρας σου?

lucy κουκλιτσες οι μικρες σου!!! να ειναι γερες κ να τις χαιρεσαι!!!

Ευχαριστώ πολύ! Να χαίρεσαι και εσύ τις δικές σου!!! Πολύ γλύκες!!! :D

Oι έξι αλήθειες της ζωής: 1. Δεν μπορείς να αγγίξεις

όλα τα δόντια σου με τη γλώσσα.2. Όλοι οι βλάκες, μόλις διαβάσουν

την πρώτη αλήθεια, θα το δοκιμάσουν.3. Και θ ανακαλύψουν ότι είναι

ψέμα.4. Και τώρα χαμογελάς γιατί είσαι και συ βλάκας. 5. Σίγουρα θες

να το ποσταρεις και εσυ καπου..6. Kαι εξακολουθεί να...... υπάρχει ...αυτό

το ηλίθιο χαμόγελο στο πρόσωπο σοu....:tongue::tongue:

xaxaa πολυ μ αρεσε!!

κ εγω το εκανα:mrgreen:... ψεμματα να πω?????

Θέλετε να πείτε ότι είμαι βλάκας????:evil::evil::evil::evil: Ήξερα ότι δεν είναι αλήθεια... Απλώς το έκανα για επιβεβαίωση...!:rolleyes:

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Lucy μου είδα τις φώτος σας.Καλέ τι όμορφοι είστε όλοι σας??!!!!!Βρήκα την νύφη για το γιό μου:P:p:p:p!!!!!!

Ευχαριστώ πολύ! Και εσένα είναι πολύ κουκλάκι και φατσούλα! Βάλε βρε παιδί μου καμία φωτογραφία παραπάνω! :D

Ποια θέλεις για νύφη? Τη μικρή? Αν του αρέσουν οι μεγάλες να συζητήσουμε και για την άλλη μου κόρη!:tongue:

Μολις κοιμήθηκε επιτέλους η μικρή και ροχαλιζει!!! Την βλέπω να ξυπνάει το μεσημέρι!:tongue:

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Kalhmera kores!

Polles aggalies kai 8etikh energeia sthn annia mas..

Kata t'alla..adistrofh metrhsh gia mena :( Antlw gala san palavh kai exw kanei tosh fasina osh den eixa kanei 5 mhnes pou ka8omoun sto spiti. Tra la la :)

Thumaste to forema pou sas edeixna gia to gamo? E den pame kala..Den exw paxunei alla ka8e fora pou to dokimazw mou ka8etai olo kai xeirotera. Fovamai oti 8a mou anatinaxtei an to foresw gia polu wra. Tha paw na vrw kati gia th vaftish kai na to exw kai kavatza giati den me vlepw kala. Sto metaxu edw exoume xeimwna kai den mou kanei kamia dia8esh na dokimazw xwplata kai kalokairina..

Smooots

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Ευχαριστώ πολύ! Και εσένα είναι πολύ κουκλάκι και φατσούλα! Βάλε βρε παιδί μου καμία φωτογραφία παραπάνω! :D

Ποια θέλεις για νύφη? Τη μικρή?

Όποια μας δίνεις!!!!!Έχω εδώ στο προφίλ μου περισσότερες.Στείλε request

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

Διαφημίσεις

arina η παιδιατρος μου ειπε οτι ενα μωρο στους 5 μηνες πρεπει να εχει διπλασιασει το βαρος γεννησης κ απο οσο βλεπω η δικια σου το εχει κανει κ απο νωρις;) μαλλον βλακειες λεει η δικια σου κ σε αγχωνει αδικα... σορυ που το λεω ετσι...

lucy ο αντρας μου ειναι απο την Παναγια στη δημητσανα κοντα... πηγαινετε εσεις καθολου στο χωριο?

yasemi επειδη κ εμενα μου φαινοντα πολλα τοσα λεφτα για ενα φορεμα...σκεφτομαι να παω anna riska. ειχα παρει για το κρεβατι απο εκει με 100ε βολικοτατο κ ωραιοτατο κ το εβαλα κ 3-4 φορες. κανενα μηνα πριν ειχα παρει ενα απο τα Boom στην γλυφαδα 400ε:shock: το οποιο τελικα το μετανοιωσα γιατι οταν πηγα να το παραλαβω ειδα οτι αντι να το κοντινουν λιγο το ειχαν κανει σκετη μπλουζα, εγινε της ποπης μεσα στο μαγαζι κ δεν μου εδειναν τα λεφτα πισω κ τελος απλα μου το αλλαξαν με ενα δερματινο... δεν ξαναδινω τοσα λεφτα για ρουχα με τιποτα!!!!

το charlie εχει πολυ ωραια ρουχα αλλα απο 250 κ πανω...

baJfp2.png

ουφ επιτελους κοιμηθηκε ο αντρακλας μου !! τον εχει πιασει η ζεστη και γκρινιαζει και δεν ξερει τι θελει το καλο μου :(

κοριτσακια, εγω για φορεμα δεν εχω σκεφτει καν γιατι πρεπει να χασω τα κιλα που μου εχουν μπαστακωθει πρωτα και μετα ....

ποιες βαφτίζετε σεπτεμβριο? εχετε κανει τιποτα? εγω ολο λεω αλλα τελικα δεν εχω κλεισει τιποτα ακομη ... να αγχωθώ????

αννια μου , κουκλιτσα μου λυπαμαι για το νεο σου .... οπως ειπαν και τα κορίτσια, παρε μια αγκαλιτσα τα παιδακια σου και συντομα θα εχεις να μας λες παλι τα καλα νεα σου :)

Κοριτσάκια μου καλημέρα!!! Ευτυχώς κοιμήθηκε ο αγκαλίτσας μου και μπορώ να καθίσω να σας γραψω λίγο!!!:D:D:D:tongue:

Λοιπόν, έχω να δηλώσω ότι στην επόμενη συνάντηση κερνάω!!!! Μην παραγγείλετε αστακό, μόνο, γιατί οι εποχές είναι δύσκολες!!! Καλέ όλες αδυνατη με είδατε? :D:D:D τη μπλουζα την εβαλα (πρώτη φορά τη φόρεσα Δημητρα) για να μη φανει η κοιλίτσα... που κι αυτη όσο πάει μαζεύει!!! μακάρι να μαζέψει τελείως (αν και δεν το βλέπω) να ησυχάσω!

χθες ξεκίνησα από το σπίτι 15' καθυστερημένη γιατί ο μπέμπης κοιμήθηκε και δεν ηθελα να τον ξυπνησω αμέσως. πάλι τον ξυπνησα, βεβαια, αλλά ένα μισάωρο το κοιμήθηκε! πώς γίνεται αυτό το παιδί να κοιμάται μόνο όταν έχουμε κάτι να κάνουμε:confused:!!! κατέβηκα με το λεωφορείο γιατί τα ταξί εδώ πάνω είναι σπάνια και γιατί το παίρνω σχεδόν από την αφετηρία οπότε είναι αδειο!ευτυχως βρεθηκε και μια καλή κυρια (φρεσκογιαγια) που με βοηθησε να το στηριξω και πιασαμε κουβέντα. χτυπάει το τηλ! μια γλυκια φωνουλα! στο δρομο ειμαι, λέω, "οκ, θα πάω να δω αν ειναι και η Μαρία εκεί" λέει! το Κατερινάκι, αν και εκτός Θεσσαλονίκης, έφτασε πρώτη!!!

όταν κατέβηκα από το λεωφορείο (ευτυχως ένας καλός κύριος κατέβασε το καροτσάκι) είδα το κινητό μου! ήταν το Μαρακι που έλεγε οτι εχει πολλή κίνηση και θα αργήσει 10 λεπτά! όταν το είδα το μην, εγω ήμουν ηδη 15' αργοπορημένη! :D

πήγα και τις βρήκα στο starbuck's. το Κατερινάκι με το καροτσάκι και το Μαράκι με την Αγγλίδα! χαιρετηθηκαμε και όταν σηκωθηκε η Μαρία τρόμαξα!!!:shock: όντως όρθιο χιλιομετρο!

Το Κατερινάκι πολύ γλυκό με υπέροχα μάτια και χαμόγελο και ο Georgio μια φάτσα τρελή με κάτι χειλάρες άλλο πράγμα!!! από τη μαμά τις πήρε!

Η Μαρία μας επίσης πολύ γλυκιά και χαμογελαστή, αλλά από τόσο χαμηλά που την έβλεπα, δεν είχα προσέξει την γλυκύτητα στα ματια της! όταν κάθισε, την είδα...:) και σε λίγο έκανε εμφάνιση η Georgia με το θείο της. τι μουτράκι, τι φατσούλα γλυκειά και ναζιάρα! μια κούκλα!!! που κυνηγούσε σαλιγκάρια και ήθελε να τους ρίξει νερό, αλλά τελικά το έκανε ένα με τον πάτο του παπουτσιού της!:D:D:D

μετά σηκωθήκαμε για βόλτα στην πλατεία για να κυνηγήσει και η Georgia τα περιστέρια, σαν την "ΛΑΜΨΗ" του Φωσκολου, όπως είπε και το Κατερινάκι :lol: ο Γιωργάκης έφαγε το γαλατάκι του (φαίνεται η βόλτα του άνοιξε την όρεξη και πείνασε νωρίτερα!) η Γεωργία κυνηγούσε τα περιστέρια και ο Jordan κοιτούσε τη Γεωργία που κυνηγούσε τα περιστέρια και μιλούσε! ενώ μέχρι εκείνη την ώρα ήταν μούγγα! νύσταζε το μικρό μου... περιττό να πω ότι οι "αντρες" της παρέας δεν αντάλλαξαν ούτε μια ματιά! ε, με τέτοια κοπελάρα στη παρέα, νομίζω ότι ήταν φυσικό!

Μετά ηρθε ο Χρηστος της Κατερίνας και μας την πήρε! και τον μπεμπούλη μαζί! Το Μαράκι με τη Γεωργίτσα πήγαν για φορεμα και εγώ πήρα τον αγκαλίτσα μου καροτσάτο και κινήσαμε για τη στάση! μέχρι να φτάσουμε είχε κοιμηθεί. τον κράτησα αγκαλιά, ανέβασα το καρότσι (κανένας δε βοήθησε) και ξεκινήσαμε. ξύπνησε κεφάτος λίγο πριν φτάσουμε σπίτι μας. και ναι, αυτό το παιδί πάντα με διαψεύδει! ήταν υπερβολικά ησυχος για τα δεδομένα του! και η γκρίνια ήταν γιατί νύσταζε... κορίτσια, στο σπίτι δεν είναι έτσι!!! είναι γκρινιάρης, σαν το λέω!!! απλά, μάλλον είναι σαλαχανάς!!! (την ξέρετε τη λέξη?:lol:) θελει συνεχεια βόλτες!

και ηρθε και ενα παιχνιδάκι μας και θα παμε να το παρουμε σημερα από το ταχυδρομείο. κι άλλη βολτούλα! γιεεεεεεεεεεε!

αυτά τα σχόλιά μου, και όπως ξαναείπα, πιστεύω ότι ο χρόνος που περάσαμε με τα κορίτσια ήταν πάααααρα πολύ λίγος... Άτιμε Χρήστο!!! :lol: άτιμες business!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

Καλημέρα κορίτσια μου τι κάνετε???

Εμείς έτσι κι έτσι...Η μικρή μες στη γκρίνια,δε θέλει να πιει το γάλα της,δεν ξέρω και τι θέλει όμως να τη βοηθήσω...Τόσο γάλα έβγαλα και θα πάει χαμένο....

Χτες ήπιε 1000 ml γάλα,από τα οποία τα 790 δικά μου!!

Πες μου ότι δε μιλάς σοβαρά και ότι κάνεις πλάκα.....

Εννοείται ότι κάνω πλάκα,πότε θα με μάθετε επιτέλους!?!?!?!?!?!?

Ντοράκι, έχει καμιά σχέση ο άντρας σου με Αρκαδία? Είστε και εσείς πολύ ωραία οικογένεια!!!

Lucy μου όχι,καμία σχέση με Αρκαδία,πεθερός από Εύβοια,πεθερά από Τήνο.

δεκα και μιση κοιμηθηκε και ξυπνησε 1:30, 3:30,4:30,5:30,7...τα εχουμε παει και καλυτερα :-P

Ωχ και μόνο που το άκουσα κουράστηκα βρε ινακι μου...

ουφ επιτελους κοιμηθηκε ο αντρακλας μου !! τον εχει πιασει η ζεστη και γκρινιαζει και δεν ξερει τι θελει το καλο μου :(

κοριτσακια, εγω για φορεμα δεν εχω σκεφτει καν γιατι πρεπει να χασω τα κιλα που μου εχουν μπαστακωθει πρωτα και μετα ....

ποιες βαφτίζετε σεπτεμβριο? εχετε κανει τιποτα? εγω ολο λεω αλλα τελικα δεν εχω κλεισει τιποτα ακομη ... να αγχωθώ????

αννια μου , κουκλιτσα μου λυπαμαι για το νεο σου .... οπως ειπαν και τα κορίτσια, παρε μια αγκαλιτσα τα παιδακια σου και συντομα θα εχεις να μας λες παλι τα καλα νεα σου :)

Angie μας πού ήσουν καλέ τόσες μέρες?Έχασα κάτι??

oCxsp2.png

INAKIδες το βάρος της

31/12 ---2630

19/01-----3629

26/2-------5100

1/4--------5800

4/5-------6450

λοιπον διαβασε προσεχτικα να κουφαθεις!!! γεννηθηκε στην 10η καμπυλη,τον πρωτο μηνα ηταν μεταξυ 10 και 25ης, τον δευτερο ανεβηκε μεταξυ 50-75ης,τον τριτο μηνα στην 75η και τον τεταρτο στην 90η!!!

δηλαδη οταν γεννηθηκε τα 10 παιδακια στα 100 στην ηλικια της ηταν πιο αδυνατα και τωρα ειναι τα 90 στα 100. :lol::lol::lol:

Καλημέρα σας!!!

Και κρατάει και πολύ αυτό το ηλίθιο χαμόγελο!!!!!

Δυστυχώς ξέρω, αλλά δεν είδα εγκαίρως την ερώτηση...

Να σου πάνε όλα καλά σήμερα Άννια μου...Σε σκέφτομαι συνέχεια...

Νύσταξα που το διάβασα!!!

Πού χάθηκες εσύ? 'Ολα καλά?? Τί κάνεις ο μπομπιράκος σου???

Πάμε μαζί?

Αμε σε συνοδευω οπου θες! εγω βρηκα!!!!

στο yzatis τελικα 110 ευρω , μια χαρα!!

η Αννα ρισκα ειχε κατι πανακριβου Σοφια, κοιταζα ενα..450 ευρω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...