Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ηρθα...

ινακι που θα πας για φορεμα?

αννια μου, ευχομαι να μην χρειαστει να κανεις τιποτα....

γιασεμι κ εμενα δεν ετρωγαν τα φρουτα (μηλο κ αχλαδι) χθες που προσθεσα κ μπανανα την τσακισανε!!!!! καλυτερα ξεκινα με σκετα φρουτα κ οσο φαει... καποια στιγμη θα μαθει! μην βαζεις φρουτοκρεμα ετοιμη...

οσο για τα σκεπασματα εμενα ειναι μονιμως ξεσκεπαστες... κ χθες ηταν μονο με την πανα κ ενα σεντονακι

baJfp2.png

na mai ki egv.... εριξα εναν μινι υπνο κ ηρθα!!! κ γω πηγα για φορεμα χτες αλλα τζιφος...αυριο παλι θα κοιταξω

εγω χτες τον ειχα με κοντο μανικι κοντο παντελονακι αλλα το παραθυρο της μπαλκονοπορτας το ειχα ανοιχτο

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

yasemi εγω σκεφτομουν να παρω κεχρι απο τα βιολογικα...δεν θα τις δινω καθε μερα, απλα να συνηθισει το κουταλι και ουτε μεγαλη ποσοτητα..τα φρουτα ελεγα οταν κλεισει τον 6ο..ποια ειναι η γνωμη σου;

θελω μερες για να σας διαβασω ....

ο μικρουλης καλα ειναι , λιγο τον εχει πιασει ι ζεστη κ δεν πολυτρωεικ με αγχωνει ...

εσεις? θα οργανωθω σιγασιγα να σας διαβσω οσο μπορω ...

εγω στα ραξεφσκι...οτι δοκιμασα δεν με ενθουσιασαν για τα λεφτα που ειχαν..

στην φετινη κολεξιον μαρεσει μονο αυτο που θες κι εσυ και δεν το βρισκεις :lol::lol::lol: βεβαια δεν εχω δοκιμασει ποτε μακρυ φορεμα και δεν ξερω αν θα φαινεται ωραιο με το υψος μου

στην φετινη κολεξιον μαρεσει μονο αυτο που θες κι εσυ και δεν το βρισκεις :lol::lol::lol: βεβαια δεν εχω δοκιμασει ποτε μακρυ φορεμα και δεν ξερω αν θα φαινεται ωραιο με το υψος μου

συμφωνω και 360 που εχει κι αυτο πολλα μου φαινονται

καλα ψωνια!!!

εγω σκεφτομαι κατα τον ιουνιο να ξεκινησω.... raxevsky που ειχα παει δεν τρελαθηκα... απο τον καταλογο φαινονται πιο ωραια...

ω ναι!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα, Ψάχνετε για φορέματα από τι βλέπω,και τα cinema είναι πολύ ωραία αλλά ακριβά και αυτό έχει πολύ όμορφα http://www.charly.gr/profile.php?lang=1 .

ωραια αρινα.....μα καλα κι αυτοι εχουν μαγαζι κομοτηνη κ καβαλα κ βεροια κ δεν εχουν Θεσσαλονικη?????????????:eek::eek::roll::roll:

ηρθα...

ινακι που θα πας για φορεμα?

αννια μου, ευχομαι να μην χρειαστει να κανεις τιποτα....

γιασεμι κ εμενα δεν ετρωγαν τα φρουτα (μηλο κ αχλαδι) χθες που προσθεσα κ μπανανα την τσακισανε!!!!! καλυτερα ξεκινα με σκετα φρουτα κ οσο φαει... καποια στιγμη θα μαθει! μην βαζεις φρουτοκρεμα ετοιμη...

οσο για τα σκεπασματα εμενα ειναι μονιμως ξεσκεπαστες... κ χθες ηταν μονο με την πανα κ ενα σεντονακι

maresi pou afto pou mou les to elega prin kapio kero ego se kapia....xaxaxaxa..pos kolai merikew fores to mialo ...exis dikio...tha tis dino katefthian frouto kai vlepoume....den moy arese o emetos sto axladi ma katholou omos....

inaki δε ξερω για το κεχρι γιατι απλα απο τη στιγμη που εγω δε το τρωω ή γενικα στην οικογενεια μου πως να κατσω να το δωσω στο παιδι...(παραλογο σκεφτικο το ξερω)...οσο απο το χτεσινο μου μαραθωνιο διαβασματος κατεληξα οτικαλο εινια λεει απο τους 6 μηνες και μετα οτι δωσεις ειδικα στα θηλαζοντα και καλο ειναι να ξεκινας με φρουτα παρα με ετοιμες κρεμες....αλλα ο ΠΟΥ (νομιζω ) ή η παιδιατρικη αμερικανικη (δε θυμαμαι πια) σου λεω απο 4-6 η εισαγωγη αναλογα με το εαν σου δειχνει το παιδι σημαδια...εμενα τα εδειξε (δυστυχως για μενα ) νωρις...οποτε φρουτακια....μη βιαστεις μονο....αϊ παω να μαγειρεψω λαχανορυζο υστερα απο απαιτηση της κορης μου!!!

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

συμφωνω και 360 που εχει κι αυτο πολλα μου φαινονται

ω ναι!!

ρε πανε καλααααααααααα???360 για ενα φορεμα???εγω τοσα παιρνω επιδομα οαεδ....δεν ειμαστε καλα......ρε κοριτσια δε μπορει να μην εχει πουθενα αλλου πιο φθηνα και ωραια....ζντουπ...(λιποθυμησα)

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...