Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

kala κ το ειπαμε κ οι δυο με τοσο εθουσιασμοοο

χαχα, ναι! λεγαμε μπας κ κοιμηθηκε... οντως τα εχετε παει κ καλυτερα...

εμενα χθες το βραδυ ειχαν μια γκρινια αλλο πραγμα! τελικα κοιμηθηκαν μονο οταν τις εγδυσα τελειως:?

ολο το βραδυ σκεφτομουν μη μου κρυωσουν...

baJfp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Άννια μου ,κοριτσάκι μου μικρό, εύχομαι να τελειώσεις σήμερα μ'αυτή την ταλαιπωρία όσο πιο γρήγορα και ανώδυνα γίνεται......

Περιμένουμε τα νέα σου μόλις μπορέσεις.

Με τη σκέψη και την ψυχή μου είμαι δίπλα σου μικρούλα μου....

Διαφημίσεις

καλημερες...εφαγα το τοστακι μου ορφανο (ανευ βουτυρου και μιαγιονεζας κλα0ψ...παω να κανω δουλειες να μη σκεφτομαι οτι πειναωωωωωωωωωωω...αληθεια το πρωι μπορω να πινω και κανα καφε για οχι???

ινακι η κρεμα που πηρα ειναι tis HUMANA HA γευση μηλο....αλλα χτες που ξενυχτησα στο παρεντς να διαβασω περι στερεων.περι διαιατας κλπ πηρα αποφαση οτι θα της τη δινω μονο μεχρι να μαθει τη φρουτοκρεμα και μετα τελος...θα την αφησω σημερα αυριο να ηρεμησει απο το χτεσινο εμετο με το αχλαδι και βλεπουμε....ε...να αποφασισω να παω να δω τι παιζει και στα βιολογικαδικα....(αν και δε τα εμπιστευομαι τοσο).....οσο για θυροειδη οχι δεν εκανα ακομη....γιοκ λεφτα ειναι πανακριβες και ο γιατρος του ικα ο οικογενειακος δε τις γραφει πρεπει να παω ενδοκρινολογο ικα και εκει εχουν ραντεβου σε εναμιση μηνα το νωριτερα...βαλε και ενα μηνα να βγουν οι εξετασεις...ε...εχασα το καλοκαιρι....

βρε αλεκα...ειχα να μπω τοσες μερες και φαντγασου ποσο αισθητη εγινε η απουσια σου που μεχρι και εγω το σχολιασα....ποιος σε κουραζει τοσι να τον μαλωσω????:mrgreen:

σοφακι εμενα η μεγαλη ολο το χειμωνα ειναι ξεσκεπαστη και η αληθεια ειναι οτι δεν εχει κρυωσει ποτε για αυτο τολογο...το μικρο ακομη δε κλωτσαει κουβερτα...αλλα σημερα θα τους αλλαξω σκεπασματα...πιο ελαφρα πια....(οχι σαν και εμενα που το παπλωμα το κραταω μεχχρι τον ιουνιο)....μην ανησυχεις ξερουν αυταααααααα:-D

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...