Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , *Vasoula είπε:

Δε χρειάζεται καν να πας κορίτσι μου...και εγώ που είμαι ιδιωτική υπάλληλος μου γράφει ο γιατρός τις αναρρωτικες και τις καταθέτω ηλεκτρονικά!!! 😉

Τέλεια! Ευχαριστώ Βασούλα μου! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ax emena ta pe8erika exoun hdh kanei to emvolio opote den glutwnw. Alla eutuxws oloi oi filoi exoun paidakia kai einai euais8htopoihmenoi opote den anhsuxw idiaitera..

Sto 8ema me ta papoutsia twra, eimaste se spiti opote mono katw ta epitrepw. Otan bousoulouse o Oresths omws ta eixa kopsei edelws kai eixa parei extra padoflitses gia tous episkeptes. Ama to zhtas eugenika den prokeitai na se parexhghsei kaneis padws!

O antras mou 8a paei na kanei avrio to emvolio telika..Egw akoma eimai 50-50 den xerw..Tha parw th giatro mou allh mia na thn prhxw..

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω κοριτσια δεν θελω κανεναν μακρινο συγγενη στο μαιευτηριο και για εναν παραπανω λογο ...θα εχω το μωρο μαζι μου 24 ωρες το 24ωρο οποτε δεν το ρισκαρω με τιποτα...

και εγω ηθελα να το εχω μαζι μου γιατι ειναι πολυ ωραιο αλλα το ξανα σκεφτηκα και θα σου ελεγα να κανεις και εσυ το ιδιο το μωρο θα ειναι εκτεθειμενο και στους επισκεπτες απο τις αλλες μανουλες και δεν μπορεις να το απαγορεψεις εκτος αν εισαι σε μονοκλινο που εκει θα πρεπει να απαγορεψεις δικες σου επισκεψεις γιατι οπως και να το κανεις δεν ξερεις τι μεταφερει ο καθενας

[sIGPIC][/sIGPIC]

και εγω ηθελα να το εχω μαζι μου γιατι ειναι πολυ ωραιο αλλα το ξανα σκεφτηκα και θα σου ελεγα να κανεις και εσυ το ιδιο το μωρο θα ειναι εκτεθειμενο και στους επισκεπτες απο τις αλλες μανουλες και δεν μπορεις να το απαγορεψεις εκτος αν εισαι σε μονοκλινο που εκει θα πρεπει να απαγορεψεις δικες σου επισκεψεις γιατι οπως και να το κανεις δεν ξερεις τι μεταφερει ο καθενας

Μαρινακι θα τα σκασω για μονοκλινο ακριβως γιατι δεν θελω να χω προβλημα με τις αλλες μανες που μπορει να θελουν επισκεψεις.Και γιαυτο και δεν θα χω επισκεψεις παρα μονο ελαχιστους κι αυτους για λιγο μετα θα αναλαμβανει ο αντρας μου να τους παιρνει βολτουλα σε κανα κυλικειο;)

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Μαρινακι θα τα σκασω για μονοκλινο ακριβως γιατι δεν θελω να χω προβλημα με τις αλλες μανες που μπορει να θελουν επισκεψεις.Και γιαυτο και δεν θα χω επισκεψεις παρα μονο ελαχιστους κι αυτους για λιγο μετα θα αναλαμβανει ο αντρας μου να τους παιρνει βολτουλα σε κανα κυλικειο;)

Αν μπορεις ειναι η καλυτερη επιλογη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Το θέμα με τα παπούτσια το θεωρώ υπερβολή. Μπορείτε απλώς να προστατεύετε το δωμάτιο του μωρού(να μην μπαίνει κανένας), αλλά δεν μπορείς να υποχρεώσεις τον άλλον να μπει στο σαλόνι με παντόφλες...Άλλωστε μέχρι πότε θα παίρνεις αυτό το μέτρο;

Επίσης να ξέρετε ότι το εμβόλιο προστατεύει (θεωρητικά)το άτομο που το κάνει, αν κολλήσει τη γρίππη να μην την περάσει με βαριά συμπτώματα. Δεν ομίζω ότι προστατεύει από τη μετάδοση του ιου. Δεν σημαίνει δηλαδή ότι αν κάνεις το εμβόλιο ότι δεν θα νοσήσεις καθόλου. Θα νοσήσεις πολύ πιο ελαφριά. Δεν θα έχεις απαραίτητα ανοσία...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Έχεις δίκιο σε αυτό. Οπότε και υγιείς να είναι, πάλι τα μέτρα πορφύλαξης θα είναι αυστηρά. Πλύσιμο χεριών, όχι πολύ κοντά στο πρόσωπο του μωρού, όχι ασπασμοί κτλ, αερισμός του χώρου κτλ κτλ... Δεν μπορώ να απαγορεύσω και τελείως την προσέλευση της μαμάς μου για παράδειγμα. Νομίζω ότι είναι υπερβολή. Με την ίδια λογική δεν θα μπορούσε να βλέπει το μωρό ούτε ο άντρας μου, που θα πηγαίνει στη δουλειά του, οότε θεωρητικά μπορεί να φέρει κάτι. Απλώς πολλή προσοχή και τήρηση των κανόνων υγιεινής και βέβαια οι πιο μακρινοί (συγγενείς, φίλοι) θα αργήσουν να δουν το μωρό.
ακριβώς αυτό κάνω εγώ τώρα... και ο Θεος βοηθός!!!!!
και κατι αλλο αυτες οι κοτες που θα προσεχουν τα μωρα στους θαλαμους ειναι εμβολιασμενες ή θα τις εμβολιασω εγω μια μια?

θεωρητικά έχουν εμβολιαστεί

Επίσης να ξέρετε ότι το εμβόλιο προστατεύει (θεωρητικά)το άτομο που το κάνει, αν κολλήσει τη γρίππη να μην την περάσει με βαριά συμπτώματα. Δεν ομίζω ότι προστατεύει από τη μετάδοση του ιου. Δεν σημαίνει δηλαδή ότι αν κάνεις το εμβόλιο ότι δεν θα νοσήσεις καθόλου. Θα νοσήσεις πολύ πιο ελαφριά. Δεν θα έχεις απαραίτητα ανοσία...

και προφανώς το κολάς και στο μωρό.. αυτά σκεφτομαι και εγώ λούσυ μου και τρελαινομαι.

Στο νοσοκομείο ήμουν σε 4κλινο. Την τελευταία μερα έρχεται μια οικογένεια που φερνοντας το μωράκι τους βγάζουν όλοι μάσκα και βάζουν στα προσωπά τους. μιλάμε από τη λεχωνα μέχρι τη συμπεθέρα. Ξέρετε τι έπαθα έτσι???? Στελνω τον άντρα μου στη μαια να έρθει να ρωτήσει γιατί. Φοβόμουν μήπως ήταν άρρωστοι. τελικά είπαν ότι τη βάζουν προληπτικά. Πάντως παιδια στο ΙΑΣΩ τηρούνταν οι κανονες αυστηρα. Γα να ωγάλουν τα μωρά έδιωχναν τον κόσμο, αέριζαν τους χωρους πολύ συχνά και κάθε πρωί έκαναν απολύμανση στον θάλαμο νεογνών οπότε μας άφηναν τα μωρά για κανα διώρο μέχρι να καθαρίσουν

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Το θέμα με τα παπούτσια το θεωρώ υπερβολή. Μπορείτε απλώς να προστατεύετε το δωμάτιο του μωρού(να μην μπαίνει κανένας), αλλά δεν μπορείς να υποχρεώσεις τον άλλον να μπει στο σαλόνι με παντόφλες...Άλλωστε μέχρι πότε θα παίρνεις αυτό το μέτρο;

Einai 8ema koultouras isws. Edw einai polu sunh8ismeno se spiti me paidakia na afhneis ta papoutsia sou sto diadromo. Akoma kai twra, pou den throume to metro, einai polloi oi goneis pou me to pou 8a boun sto spiti 8a vgaloun ta papoutsia tous apo sunh8eia kai mono. Alloi pou mas xeroun ligotero, me to pou vlepoun th gwnia me ta paixnidia amesws rwtane an 8eloume na vgaloun ta papoutsia tous kai na ta afhsoun exw. Den to 8ewrw paralogo padws..Ama skefteis ti kouvalane ta papoutsia mas..einai oti xeirotero..

εννοειται εβιτάκι... μακαρι να το καναμε όλοι!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Εγω δεν το θεωρω υπερβολη το βγαλσιμο των παπουτσιων ιδιαιτερως οταν εχω μωρο που μπουσουλαει και κολαει τη μουριτσα του στο πατωμα Οταν ο Δημητρης ηταν μικρος ειχα φαει το πατωμα για αυτο το λογο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Nα΄μαι κι εγώ. Σώα,αβλαβής και χωρίς καμία παρενέργεια μέχρι στιγμής από το εμβόλιο.Αν δείτε ότι εξαφανίζομαι τότε κορίτσια ..........ανησυχίστε!!!!:P:p

Τώρα όσον αφορά τα αντισώματα λοιμωξιολόγος,γυναικολόγος καθώς και η γιατρός στο Ιασώ που με εμβολίασε μου είπαν ακριβώς τα ίδια:

Αντισώματα κατά του υιού αποκτάμε περίπου σε 15 μέρες μετά τον εμβολιασμό και μπορεί να περάσουν και πολύ λίγα στο μωρό από τον πλακούντα. Εγώ βέβαια (πρώτα ο Θεός) θα έχω γεννήσει μέχρι τότε αλλά έχοντας πλέον αντισώματα θα είμαι ''προστατευμένη'' από τη γρίπη και κατά συνέπεια θα προστατεύω και το μωράκι. Για τον ίδιο λόγο θα το κάνει και ο Γιώργος.

Επίσης μου είπαν ότι πρέπει εμβολιαστούν και όλοι όσοι θα έχουν να κάνουν με τη φροντίδα του βρέφους ( νταντά,παπούδες,γιαγιάδες). Στην περίπτωσή μας τη φροντίδα του μωρού θα την αναλλάβουμε οι δυό μας.

Οσο για τις επισκέψεις πάντα για λίγη ώρα χωρίς πολλά πολλά.

Ολα αυτά για το πρώτο 6μηνο που το μωράκι τα μόνα αντισώματα που παίρνει είναι μέσο του θηλασμού. (γι'αυτό και ο λόγος της αποστείρωσης)

Αυτά κατάλαβα, γιατρός δεν είμαι και πόσο μάλλον λοιμωξιολόγος οπότε θεωρώ λάθος το να έχω άποψη σε κάτι που δεν κατέχω μόνο και μόνο από όλα όσα ακούγονται και γράφονται από το πρωί μέχρι το βράδυ σε ειδήσεις και internet.

Μέχρι και mail έλαβα που μιλάει για σενάρια εξόντωσης του αθρώπινου είδους !!!!!!!!!

Επεξεργάστηκαν by sofou

έχει καμια το τηλ της ντόρας?

221882cb0gkyh7q4.gif

Sofou mou ki emena ta idia mou eipan kai h gunaikologos kai o oikogeneiakos mas giatros. Omologw pws psaxnontas monh mou edw ki ekei exw fovh8ei alla opws leei kai o antroulis mou kai oi duo giatroi den me exoun apogohteusei tosa xronia opote logika .. prepei na tous ebisteutw.

Oloi to kalutero 8eloume na kanoume..alla na pou merikes fores berdeuetai to pragma!

Ante koritsia, gia parte th dora mas kana thlefwnaki!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...