Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

<object width="445" height="364"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=C7fv1nBXEkA&hl=el_GR&fs=1&color1=0x234900&color2=0x4e9e00&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=C7fv1nBXEkA&hl=el_GR&fs=1&color1=0x234900&color2=0x4e9e00&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="445" height="364"></embed></object>

Η κόρη μου σε ευχαριστεί πολύ για το τραγουδάκι!!! Το ακούμε συνέχεια και χορεύουμε!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έγραφα, έγραφα και τα έχασα επειδή ξέχασα να κάνω copy!!!!! Γκρρρρρ!!!!! Πάμε πάλι!!!

Λοιπόν βορειοκόριτσα περάσατε καλά από ότι φαίνεται!!! Τέλειες οι φωτογραφίες!!! Έχω μια ένστασις: Λέμε όλες πόσο αδύνατες είναι η Κατερίνα και η Μαρία (όχι ότι δεν είναι), αλλά και η Μελίνα βρε κορίτσια έχει χάσει ΤΡΕΛΛΛΛΛΑ κιλά!!! Θυμάστε φωτογραφίες εγκυμοσύνης??? Μπράβο Μελινάκι!!!!!!!!!!!!

:roll:η Αγγλιδα του αδερφου μου ειναι ολο το μεσημερι στη ταρατσα και κανει ηλιοθεραπεια....:roll::roll::mrgreen::mrgreen::cool::cool::o:o

Και αύριο θα ζητάει ασπιρίνες για τον πονοκέφαλο και θα την πασαλείβετε γιαούρτι που θα έχει καεί!!!!

Πες μου ότι δε μιλάς σοβαρά και ότι κάνεις πλάκα.....

Προφανώς!!! ΕΕΕΕεεεε? Δωράκιιιιιιι?????

και σκέφτηκα και κάτι άλλο....μόνο αγοράκια έχει η Βορεια μερια του γκρούπ? ναι ε? πω πω από καφε την επόμενη συνάντηση να την κάνουμε σε καφενειο!:tongue:

Χαχαχα! Καλό!!!

Oι έξι αλήθειες της ζωής: 1. Δεν μπορείς να αγγίξεις

όλα τα δόντια σου με τη γλώσσα.2. Όλοι οι βλάκες, μόλις διαβάσουν

την πρώτη αλήθεια, θα το δοκιμάσουν.3. Και θ ανακαλύψουν ότι είναι

ψέμα.4. Και τώρα χαμογελάς γιατί είσαι και συ βλάκας. 5. Σίγουρα θες

να το ποσταρεις και εσυ καπου..6. Kαι εξακολουθεί να...... υπάρχει ...αυτό

το ηλίθιο χαμόγελο στο πρόσωπο σοu....:tongue::tongue:

xaxaa πολυ μ αρεσε!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

κοριτσια εγω εδω ειαι..εβαλα την μαμα μου να μου φτιαξει κολοκυθακια με κουρκουτι εγλυψα και το τηγανι...εχω αγχος αυριο..στις 8πρεπει να φυγω απο το σπιτι...μακαρι να εχω καθαρισει και να μην θελω αποξεση..βρε κοριτσια συγνωμη που ρωταω αλλα τι ακριβως ειναι η αποξεση??πανω στην αναμπουμπουλα και στην στεναχωρια δεν ρωτησα καθολου τον γιατρο..

:-D

ουφ κοιμησα...εριξα κι ενα ψιλοματς με Στεφανο κ ηρθα!!

ΦΑΜ μου εχεις δικιο..η Μελινα οντως δεν εχει καμμια σχεση με τις φωτο της εγκυμοσυνης!!

Κατερινακι ακομα μεσα εισαι???

ω ναι χαζευω στο γιουτουμπ!

η Μελίνα γενικά δεν εχει σχεση με τις φωτό νομίζω η μπλουζίτσα την αδικεί αλλά αμα δειτε στις φωτο τα πόδια της ποσο αδυνατα θα καταλάβετε οτι είναι δεν εχει πολλά κιλά!

κοριτσια εγω εδω ειαι..εβαλα την μαμα μου να μου φτιαξει κολοκυθακια με κουρκουτι εγλυψα και το τηγανι...εχω αγχος αυριο..στις 8πρεπει να φυγω απο το σπιτι...μακαρι να εχω καθαρισει και να μην θελω αποξεση..βρε κοριτσια συγνωμη που ρωταω αλλα τι ακριβως ειναι η αποξεση??πανω στην αναμπουμπουλα και στην στεναχωρια δεν ρωτησα καθολου τον γιατρο..

annia μου εγω δεν ξερω κουκλα μου...μακαρι να μη χρειαστεις!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Έσετειλα request.:D

Όχι ο άντρας μου. Εγώ έχω σχέση με Αρκαδία και το επώνυμο του άντρα της Ντόρας ανήκει στη στενή οικογένεια...

ελα καλε , απο που???????

xaxaa πολυ μ αρεσε!!

καλοοοοοο!!!!

αννια μου ουτε εγω ξερω... απο φιλη που εκανε περισυ μου ειπε οτι σε ναρκωνουν παντως κ δεν καταλαβαινεις τιποτα....

baJfp2.png

Διαφημίσεις

xaxaa πολυ μ αρεσε!!

να υποθέσω οτι το έκανες και εσυ???:tongue:

εγω πάντως ναι

να υποθέσω οτι το έκανες και εσυ???:tongue:

εγω πάντως ναι

καλέεεεεε γιατί τόση ξεραηλα σημερα? αλέκαααααααααα μαριναααααααα σοφακιιιιιιιιιιι που ειστε καλέεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?

σοφακι το πήρα το πακέτο ευχαριστωωωωωωω! αυριο σου στελνω κ εγω! μυρίζει το ίδιο αλλά μου φαινεται πιο αναζωογονητική η μυρωδια του σαμπουαν, αυριο θα του το τεσταρω!!! :)

xaxaa πολυ μ αρεσε!!

Είμαι μεγάλος βλάκας!!!!!:tongue::tongue::tongue::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

παρουσαααααααααααααααααααααααααα!

α το πηρες κατερινακι ???ωραια,δοκιμασε το και αν δεν του κανει καμια αλλεργια,που δεν το νομιζω,παραγγελνεις ποσοτητα!

επιτελους ο παναγιωτης βγαινει σε αδεια!να ξεκουραστω και εγω λιγο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...