Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Caterinaki και εσύ είσαι κούκλα! Δεν έχεις βάλει το μωράκι σου? (το βλέπω εδώ βέβαια... :-) ) Το 1986 είσαι βρε γεννημένη???:rolleyes:
ευχαριστώ!!

το είχα βάλει αλλά μετά από καιρό το μετάνιωσα και τις βγάλαμε από κοινού με τον συζηγο! εχω πολλές φωτό στο προφίλ μου εδω! ναι το 86 εσυ? δεν είδα!

φτου σας ...δε ντρεπεστε....καμια δε με αναζητησε.. δε ντρεπεστε λιγο...πιασατε τη παρλα περι βαφτισεων κρεμων κλπ κλπκλπ και ξεχασατε το λουλουδακι της παρεας...και εγω δε σας ξαναμιλω..μουτρωσα...τελος...:twisted::twisted::twisted:

......(περασαν 5 δευτερολεπτα)...

καλησπερααααααααααααααααααααααααααααα.....τι καμνετε??ολα καλα???ναι τα ειδα τα κοσμοϊστορικα γεγονοτα τας...η ντορα καταφερε τα περι θηλασμου,η μαλιβ το εκοψε,,,οι κρεμες δινουν και παιρνουν...η ελινα ειναι ερωτευμενακι τρελο και κανει αφιερωσεις ....η αλεκα που ειναι σημερα αληθεια???η μαρινα στη κοσμαρααααααααα της κανει γενικες...η λουσι ξεπαΤΩνεται και αυτη στο σπιτι...οι βορειες κανουν συναντηση....η σοφου ελαβε δωρο νεο σετ φαγητου για το κλαρακι...το σοφακι καλα κρατει με τη διαιτα...ωραια....

δυστυχως η αννια μας εστειλε ασχημα νεα....δεν εχω λογια αλλα οπως ειπε και καποια (δε θυμαμαι γερασα ) ολα γινονται για καποιο λογο.....να εκμεταλλευτεις οσο μπορεις το οτι ειναι η μανα σου εδω....και κανε κανα τρισαγιο στη γκαντεμω πεθερα....

εμεις...η μεγαλη συνηλθε απο τη δευτερα με πυρετο τρελο καποιο παιδακι απο το παρτυ τη κολλησε..δηλ ενα μωρακι 9 μηνων που φυγανε νωριτερα γιατι ειχε γκρινια και τελικα (μενουν απο κατω μας) ειχε πυρετο....ε...δε πειραζει...ευτυχως ουτε βηχα,ουτε συναχι....μονο πυρετο....αυτη ειχει 39,2 και τραγουδαγε....μονο πανω απο 39 της εδινα ντεπον κατα τα αλλα το προσπαθησα ανευ αντιπυρετικων οποτε συνηλθαμε γρηγορα....

το παρτυ ειχε επιτυχια εαν εξαιρεσουμε οτι τα πηρα αγρια με τη ξαδελφη του αντρα μου γιατι για αλλη μια φορα δεν εφερε τη κορη της στο παρτυ και ειναι η μοναδικη ξαδερφουλα της μικρης...και με ρωταγε η μικρη που ειναι η ???και τι να της πω ψεμματα οτι ειναι αρρωστη αφου θα τη δει σε λιγες μερες και θα παει να της πει στανταρακι εγινες καλα ?(τοχει κανει)...τεσπα δεν ξαναασχολουμε με την κυρια γιατι εχει κανει πολλα...εγω παντως σε παρτυ της ανιψιας μου δε ξαναπαω ....τελλος...

η μικρη....την κρεμα βανιλια-ρυζαλευρο δε τη θελει...εννοω τη ττρωει αλλα της πεφτει βαρια και βγαζει και μετα απο ωρες γουλιες πηχτες οποτε την εκοψα τη προσπαθεια και ησυχασα....βρηκα μια χωρις γαλα στο φαρμακειο για παιδια και καλα με αλλεργια με γευση μηλο της τη πηρα γιατι απο το δειγμα αυτη τη δεχοτανε καλα μεχρι να αρχισει να τρωει καλα τη φρουτοκρεμα για να τη κοψω και αυτη...οσο για φρουτοκρεμα χαλια...της εδωσα σημερα λιγο αχλαδι....ε...το εκανε εμετο μεσα σε δυο λεπτα...το ξεχναμε....αυριο μηλο....μπας και το δεχτει καλυτερα....βεβαια τη θηλαζω κανονικοτατα αλλα βλεπω οτι με τι λιγη κρεμα στρωνει καλυτερα το ωραριο της...δηλ τη θηλαζω πχ 9 το πρωι κατα τις εντεκα το πολυ που της δινω κρεμα/φρουτοκρεμα πριν πεινασει μια χαρα το τρωει και παιζει δεν ειναι νευρικη...εχουν δικιο στο παρεντς τελικα....αντε να μαθει τα φρουτα να κοψουμε της κολοετοιμες κρεμες να τελειωνω....

οσο κατι λεγατε για μπιμπερο και θηλαζοντα μωρα....ερωτηση απορια...γιατι ντε και καλα να μαθουν στο μπιμπερο καλε τα παιδια...????απο τωρα το νερακι βαλτε στο ποτηρακι θα μαθουν το ποτηρακι και μετα απο εκει σιγα σιγα οταν αποφασισει η καθεμια να αποθηλασει το γαλα....λογικο δεν ειναι να το μη το θελουν οταν αντι να βυζαινουν το στηθος βυζαινουν το καουτσουκ???εσενα μαλιβ στο εμαθε γιατι απλα εδινες και τσαγακι απο οτι θυμαμαι/χαμομηλι κατι τετοιο....για αυτο στο δεχετε μια χαρα το μπιμπερο....επειδη βλεπω οτι αγχωνεστε για πιπιλες και μπιμπερο...ΞΕΡΕΤΕ τα παιδια μεγαλωνουν και χωρις αυτα χελλοουυυυυυυυ...δεν ειναι αναγκη ντε και καλα να το μαθετε σε κατι που δε θελει.....

λουσι δε θυμαμαι εχουμε γινει φιλες στο φβ???

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Lucy μου ειστε πολύ όμορφη οικογένεια, τα μωράκια σου κουκλιά φτου σας φτου σας!

Ευχαριστώ πολύ!!!:D

ευχαριστώ!!

το είχα βάλει αλλά μετά από καιρό το μετάνιωσα και τις βγάλαμε από κοινού με τον συζηγο! εχω πολλές φωτό στο προφίλ μου εδω! ναι το 86 εσυ? δεν είδα!

χμμμ.... 9 χρόνια νωρίτερα...:rolleyes:

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

γεια σας!!!!!

lucy ουτε εγω σε ξερω.... κανε μου request...sofia magafa

Θέλω να σας πω πόσο χαρούμενη και ικανοποιημένη είμαι,η Εσθήρ επιτέλους έπιασε μπιμπερό χτες το βράδυ!!!Ήπιε 130 μλ και κοιμήθηκε 21:30-3:45,άλλα 130 μλ,ύπνος μέχρι τις 8,στις 9 της έδωσα 140 μλ δικό μου που έβγαλα με το θήλαστρο χτες το βράδυ,και μετά ήθελε κι άλλο και της έδωσα άλλα 65 μλ ξένο...και τώρα κοιμάται...

Όσο για το γάλα μου...Χτες στις 22:00 έβγαλα σε 5' 140 μλ,στις 4:00 120 μλ και τώρα το πρωί στις 8:30 άλλα 180 μλ...Και της το δίνω έτσι,ώστε να χορταίνει και να μη θέλει κάθε μια ώρανα βυζαίνει.

Είναι τρομερή ικανοποίηση να βλέπεις το γάλα σου να τρέχει έτσι!!Ειδικά όταν μυρμηγκιάζουν οι θηλές,εκεί να δείτε πώς πετάγεται!!!

Αχ είμαι μες στην τρελή χαρά!!

Πάω να σιδερώσω!!!

μπραβο βρε doraki!!!!!

καλημερα τσουπρες..χτες το απογευμα ηρθε η μαμα μου και μπορω να πω πως εχει ανεβει καπως η ψυχολογια νου..με ξεκουραζει κι ολας γιατι κανει αυτη τις δουλειες και μαγειρεμα και εχω ψιλοηρεμησει καπως..αυριο σκεφτομαι που θα ξαναπαω στον γιατρο...ευελπιστω να εχω καθαρισει απο μονη μου και να μην κανω αποξεση..

πολυ χαιρομαι που εισαι καλυτερα! μακαρι να μην χρειαστει κ αποξεση...

Εκτός από raxevsky και Anna Riska που αλλού να κοιτάξω? Βρήκα ένα πανέμορφο στο raxevsky αλλά έχει εξαντληθεί ρε γαμ.... :evil::(!

charlie αν θελεις κατι σε τουαλετε ή στο boom στην γλυφαδα που εχει πολλες εταιρειες μεσα..

και εγω εδω!

σημερα ειχαμε ραντεβου με μητσακι αλλα δεν βρεθηκαμε:(:(!η κορη μου συνηθως ξυπναει στις 8 και ξανακοιμαται στις 10 για περιπου 45 λεπτα.ε σημερα ξυπνησε(ξυπνησαμε,και εγω κοιμομουν:D) στη μια παρα δεκα!!!!και δεν ειχα μαγειρεψει φυσικα,ο συζηγος σχολουσε μια το μεσημερι οποτε παει ο καφες:?!πολυ στενοχωρηθηκα!!!!!! !

φτου σας, φτου σας!!!!!

εβαλα τις λιγοστες φωτο που τραβηξαμε! θα σχολιασω μόλις με αφησει ο Τζορνταν! γενικα εχω να πω οτι ηταν πααααααααααρα πολύ λίγο... ηθελα ενα 2ωρο ακομα χαλαρα!!!

κουκλες κ εσεις κ τα μπεμπακια!!!!

ερωτηση... ρε μαρια απο που θες να χασεις κιλα??????????

Ντοράκι, έχει καμιά σχέση ο άντρας σου με Αρκαδία? Είστε και εσείς πολύ ωραία οικογένεια!!!

εμενα εχει... κ εσενα??????

εμεις πηγαμε σημερα για τα βαφτιστικα... τα ειχε δει η κουμπαρα κ ηθελε να τα δω κ εγω... το αστειο ειναι οτι το ματι μας επεφτε ακριβως στα ιδια πραγματα:lol: βεβαια αλλο στυλ ειχα στο νου κ αλλο πηραμε:mrgreen:

μετα πηγαμε για καφε οι δυο μας κ πολυ το ευχαριστηθηκα:P

baJfp2.png

αααααααα ξεχασα...το πηρα αποφαση...ωρα για διαιτα...αλλα λεφτα για διαιτολογο γιοκ....καμια συμβουλη πως να το ρυθμισω το θεματακι??σκεφτομουνα κατι τετοιο....

πρωι

τοστ γαλοπουλα τυρι η γαλα κορνφλεϊκς

δεκτατιανο

μηλο

μεσημερι

φαγητο οτι εχω αλλα στο ενα τριτο της μεριδας που τρωω δηλ μισο απο το στηθος κοτοπουλο πχ με μια κουπα ρυζι (κουπα =φλυτζανι τσαγιου?) και σαλατα με τα κλασικα (λιγο λαδι) /ή αναλογα τι φτιαχνω...ψωμια δε συνηθιζω να τρωω γενικα το μεσημερι.φετα λιγο κανει???ειναι το μονο τυρι που μπορω να τρωω

απογευμα

μηλο ή μπανανα ή κερασι γενικα φρουτο

βραδυ

γιαουρτι ή γαλα με κορνφλεϊκς

και σε τρελη πεινα μεχρι να ερθει ο οργανισμος να ισιωσει καμια φρυγανια με λιγο τυρακι ή κανα κρακερακι...

και βεβαια πολυυυυυυυ νερο (που τωρα δε πίνω σχεδον καθολου)

τι λετε?για πειτε εσεις που κατι παραπανω σκαμπαζετε απο δαυτα....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

γεια σας!!!!!

lucy ουτε εγω σε ξερω.... κανε μου request...sofia magafa

εμενα εχει... κ εσενα??????

Έσετειλα request.:D

Όχι ο άντρας μου. Εγώ έχω σχέση με Αρκαδία και το επώνυμο του άντρα της Ντόρας ανήκει στη στενή οικογένεια...

αααααααα ξεχασα...το πηρα αποφαση...ωρα για διαιτα...αλλα λεφτα για διαιτολογο γιοκ....καμια συμβουλη πως να το ρυθμισω το θεματακι??σκεφτομουνα κατι τετοιο....

πρωι

δεκτατιανο

μηλο

μεσημερι

φαγητο οτι εχω αλλα στο ενα τριτο της μεριδας που τρωω δηλ μισο απο το στηθος κοτοπουλο πχ με μια κουπα ρυζι (κουπα =φλυτζανι τσαγιου?) και σαλατα με τα κλασικα (λιγο λαδι) /ή αναλογα τι φτιαχνω...ψωμια δε συνηθιζω να τρωω γενικα το μεσημερι.φετα λιγο κανει???ειναι το μονο τυρι που μπορω να τρωω

απογευμα

βραδυ

και σε τρελη πεινα μεχρι να ερθει ο οργανισμος να ισιωσει καμια φρυγανια με λιγο τυρακι ή κανα κρακερακι...

Συμφωνώ με όλα αυτά!:) Απλώς πρόσεξε και το είδος του μεσημεριανού καθώς και τον τρόπο μαγειρέματος. Κόψε (εάν τρως) τα πολλά τηγανητά, σάλτσες και junk food. Επίσης πρόσεχε τα γλυκά και τη ζάχαρη γενικώς. Είχα μια φίλη που έλεγε ότι κάνει δίαιτα αλλά πάνω στην κουβέντα αποκαλύφθηκε ότι για σνακ στη δουλειά έπαιρνε κάθε μέρα σοκολάτες, γκοφρέτες κτλ... :D:D:D Αλλά αν τη ρωτούσες σου έλεγε ότι δεν τρώει γλυκά...

Η φέτα έχει θερμίδες, αλλά αν φας λίγη πιστεύω δεν πειράζει. Πέρα από τη δίαιτα, πρέπει να βρεις μια φόρμουλα- συνήθειες που να μπορείς να διατηρήσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αλλιώς δεν έχει νόημα το να κάνεις δίαιτα για 1 μήνα και μετά να γυρίσεις στις παλιές "κακές" (λέμε τώρα...) συνήθειες.

Προσωπικά πιστεύω ότι το βράδυ πέρα από αυτά που είπες μπορείς να τρως και κάτι διαφορετικό. πχ μια σαλάτα με τόνο, ένα τοστάκι κτλ Δεν μπορείς να τρως για βραδυνό μόνο γιαούρτι ή γάλα συνέχεια...

Επίσης να προτιμάς ψωμί και ζυμαρικά ολικής αλέσεως. Είναι πιο νόστιμα, χορταίνεις περισσότερο και είναι υγιεινά.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

και η δικιά μου κατάφερε πριν 2 μέρες να γυρίσει από εντελώς ανάσκελα σε εμτελώς μπρούμυτα και τώρα το κάνει συνέχεια!!!:D

μπραβο και σε σας!!! βρε κοριτσια εμενα το εκανε πριν 2 βδομαδες για 3-4 μερες συνεχομενα και μετα το σταματησε...βαρεθηκε;;;;;:-D:lol:

Σας ρώτησα χθες για φόρεμα βάφτισης και ... δεν μου απάντησε καμιά σας :(...

Δεν μου δίνεται καμία σημασία πια :(...

εγω πηγα στο φακτορι σημερα μηπως βρω κατι οικονομικο αλλα τζιφος

Καλο ειναι παντως οσες θηλαζετε να δινετε που και που μπιμπερο στα μωρα για να συνηθίζουν, εαν παρατηρησετε οσες ειχαν προβλημα με το μπιμπερο ήταν αυτες που τα μωρα τους θηλαζαν αποκλειστικα.

εμενα δεν παιρνει μπιμπερο ουτε πιπιλα...θηλαζει αποκλειστικα οποτε σε επιβεβαιωνω συνηθως αυτα που θηλαζουν δεν μαθαινουν ευκολα...Αλλα σκοπευω να τον θηλασω (εαν τα καταφερω)εως οτου μαθει να χρησιμοποιει το πρωτο ποτηρακι:tongue:
Ελενακι οι κρεμουλες απο οσα διαβαζω και γενικοτερα οι στερεες τροφες ειναι εως τον πρωτο χρονο συμπληρωματικη τροφη και οχι κυρια πραγμα που σημαινει οτι η πρωταρχικη του τροφη ειναι το γαλατακι.

Εγω ας πουμε οταν τον ξεκινησω θα του προσφερω κανονικα και το γαλα μου συνεχεια οπως δηλ.τρωει και τωρα,δεν προκειται να κοπει.απλα μεσα στην ημερα θα υπαρχει και η στερεα τροφη.μην ανυσηχεις θα υπαρχει γαλα για οσο το χει αναγκη το μωρο.

Μπράβο κοριτσάκι μου πολύ χαίρομαι.Εγώ μίλησα με την παιδίατρο και μου είπε οτι τρώει λίγο και τέτοιες μαλ....., και αν δεν φάει 800-900 γρ την ημέρα θα εχουμε πρόβλημα γιατί όταν το μωρό δεν τρέφεται σωστά μπορεί να πάθει και υπογλυκαιμία....δεν παίρνει τα υγρά που πρέπει ο οργανισμός και κάτι τέτοια......και τώρα τη ξυπνάω 7 η ώρα και της έχω προσθέσει άλλο ένα γεύμα .και ξανάαααααααααααααααα ζύγισμα και αυτή την εβδομάδα....

οσο κατι λεγατε για μπιμπερο και θηλαζοντα μωρα....ερωτηση απορια...γιατι ντε και καλα να μαθουν στο μπιμπερο καλε τα παιδια...????απο τωρα το νερακι βαλτε στο ποτηρακι θα μαθουν το ποτηρακι και μετα απο εκει σιγα σιγα οταν αποφασισει η καθεμια να αποθηλασει το γαλα....λογικο δεν ειναι να το μη το θελουν οταν αντι να βυζαινουν το στηθος βυζαινουν το καουτσουκ???εσενα μαλιβ στο εμαθε γιατι απλα εδινες και τσαγακι απο οτι θυμαμαι/χαμομηλι κατι τετοιο....για αυτο στο δεχετε μια χαρα το μπιμπερο....επειδη βλεπω οτι αγχωνεστε για πιπιλες και μπιμπερο...ΞΕΡΕΤΕ τα παιδια μεγαλωνουν και χωρις αυτα χελλοουυυυυυυυ...δεν ειναι αναγκη ντε και καλα να το μαθετε σε κατι που δε θελει.....

λουσι δε θυμαμαι εχουμε γινει φιλες στο φβ???

και εγω νομιζω οτι το μπιμπερο δεν υπαρχει λογος να το αρχισω...ηδη της εχω δοκιμασει ποτηρακι με σχετικη επιτυχια...

παντως επειδη βλεπω οτι βελτιωνεται ο υπνος σε ολες σας λεω να κανω μια δοκιμη για ριζαλευρο αυριο και εγω...για πες γιασεμι για την βιολογικη κρεμα που πηρες απο το φαρμακειο...πως λεγεται;;;

Αρινα μου γραψε μου λιγο ποσο βαρος εχει παρει καθε μηνα η μικρη σου να κανω την καμπυλη της...θελω να δω ποσο υπερβολικος ειναι ο γιατρος σου!

για φορεματα http://www.billysabbado.gr/ss2010/CampainSlideshow/collection.php

εγώ πάντα βολευομαι!!!

θα το μελετησουμε!!

λοιπόν όλο το βραδι δεν μπορεσα να κοιμηθω ξυπνάω καποια στιγμη στις 4, αντε λέω νωρις σηκωθηκα, ξυ΄πναω στις 6 ωωωωω ρε λέω αλλες φορες περναει γρηγορα το βραδι είχα μεγάλη ανυπομονησία!

ξεκινάμε κατα τις 9 και στις 10 κοβαμε βόλτες στα μαγαζιά, ευτυχως περασε γρηγορα η ωρα και εγώ πήρα το δρομο για Αριστοτέλους, περνω σβάρνα τις καφετέριες μπροστα στα μάτια μου τα σταρμπακς και εγω δεν τα εβλεπα, τελος πάντων πάω κάθομαι περίμενα οτι αφου η Μαρία θα ερχόταν με την Αγγλίδα θα ήταν Αγγλιδα στο ραντεβού, τζιφος τελικά,πιο σίγουρο είναι οτι θα κάνει την Αγγλίδα να καθυστερει! :tongue::tongue:

κάθομαι σε ένα τραπεζακι κ ΄βλέπω κάποια στιγμή ενα όρθιο χιλιομετρο, ήμουν σιγουρη ότι ήταν η Μαρία, πολύ γλυκια μανούλα, τσαχπίνα επίσης αδύνατη, μ'αρεσει που εκανε κ διαιτα κ νεα, καλέ τι μικρουλα ποσα χρονια εχουμε διαφορα 3-4?? η μικρούλα της μια σκερτσοζα μια γλύκα να της ρουφήξεις τα μαγουλάκια!

η Μελίνα ήρθε λίγο αργότερα και πραγματικά και εγω οταν μας είπε οτι ήρθε με το λεωφ. σκέφτηκα, μπράβο κουράγιο επίσης όμορφη και η Μελίνα αλλά...στα δικά μου μέτρα!!! και εχω κυριες μου να δηλώσω οτι η Μελίνα μας δουλεύει ο Τζορνταν ήταν αρνάκι στεκόταν σαν κύριος στο καροτσάκι και οντως είναι έτοιμος να περπετησει επισης πολύ όμορφο μωράκι! βεβαια είχε ενα ψαρωτικό βλέμμα στην αρχή για να μην πάρουμε πολύ φόρα μάλλον αλλά μετά μας καταδέχτηκε!

αχ ωραια ηταν βρε κορίτσια δεν προλάβαμε να φύγουμε και λέω στον Χρηστο... πότε θα ξαναερθουμε??? :tongue:

και μια ακόμα λεπτομέρεια καποια στιγμή στεκόταν η Μαρία δίπλα στον Χρηστο κααι του'ριχνε ενα κεφάλι χωρις υπερβολή!!! :tongue:

η περιγραφή σου ειναι επιπεδου Ντορακι!!! περασατε πολυ καλα νομιζω!!! σας χαρηκαμε και εμεις μεσα απο τις φωτο

πρωι

δεκτατιανο

μηλο

μεσημερι

απογευμα

βραδυ

καταρχας εξετασεις για θυρεοειδη εκανες;;;

καλημερα τσουπρες..χτες το απογευμα ηρθε η μαμα μου και μπορω να πω πως εχει ανεβει καπως η ψυχολογια νου..με ξεκουραζει κι ολας γιατι κανει αυτη τις δουλειες και μαγειρεμα και εχω ψιλοηρεμησει καπως..αυριο σκεφτομαι που θα ξαναπαω στον γιατρο...ευελπιστω να εχω καθαρισει απο μονη μου και να μην κανω αποξεση..

Συμπεθερουλα μου ελπιζω να μην χρειαστει να κανετε τιποτα αυριο, η σκεψη μας μαζι σου

Διαφημίσεις

<object width="445" height="364"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=C7fv1nBXEkA&hl=el_GR&fs=1&color1=0x234900&color2=0x4e9e00&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=C7fv1nBXEkA&hl=el_GR&fs=1&color1=0x234900&color2=0x4e9e00&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="445" height="364"></embed></object>

<object width="445" height="364"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=C7fv1nBXEkA&hl=el_GR&fs=1&color1=0x234900&color2=0x4e9e00&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=C7fv1nBXEkA&hl=el_GR&fs=1&color1=0x234900&color2=0x4e9e00&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="445" height="364"></embed></object>

eureka.gif b87638.jpg

σε ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωω!:P

τι ευχαριστεις καλε anytime που λενε κ στο χωριο σου τη ΝΥ μπουχαχαχ

ευτυχως μαράκι πήρες την φωτογραφική!

ε δεν ξερεις πρεπει να γινει πρωτα αστακός και μετά να γυρισει πίσω.... πλάκα πλάκα ελεγξε λίγο τα Αγγλικά της μήπως τα ξεχασε με την συζητηση μας :tongue:!

τωρα που το λες σαν να κεκεδιζει λιγο μου φαινεται:tongue::tongue:

λοιπόν όλο το βραδι δεν μπορεσα να κοιμηθω ξυπνάω καποια στιγμη στις 4, αντε λέω νωρις σηκωθηκα, ξυ΄πναω στις 6 ωωωωω ρε λέω αλλες φορες περναει γρηγορα το βραδι είχα μεγάλη ανυπομονησία!

ξεκινάμε κατα τις 9 και στις 10 κοβαμε βόλτες στα μαγαζιά, ευτυχως περασε γρηγορα η ωρα και εγώ πήρα το δρομο για Αριστοτέλους, περνω σβάρνα τις καφετέριες μπροστα στα μάτια μου τα σταρμπακς και εγω δεν τα εβλεπα, τελος πάντων πάω κάθομαι περίμενα οτι αφου η Μαρία θα ερχόταν με την Αγγλίδα θα ήταν Αγγλιδα στο ραντεβού, τζιφος τελικά,πιο σίγουρο είναι οτι θα κάνει την Αγγλίδα να καθυστερει! :tongue::tongue:

κάθομαι σε ένα τραπεζακι κ ΄βλέπω κάποια στιγμή ενα όρθιο χιλιομετρο, ήμουν σιγουρη ότι ήταν η Μαρία, πολύ γλυκια μανούλα, τσαχπίνα επίσης αδύνατη, μ'αρεσει που εκανε κ διαιτα κ νεα, καλέ τι μικρουλα ποσα χρονια εχουμε διαφορα 3-4?? η μικρούλα της μια σκερτσοζα μια γλύκα να της ρουφήξεις τα μαγουλάκια!

η Μελίνα ήρθε λίγο αργότερα και πραγματικά και εγω οταν μας είπε οτι ήρθε με το λεωφ. σκέφτηκα, μπράβο κουράγιο επίσης όμορφη και η Μελίνα αλλά...στα δικά μου μέτρα!!! και εχω κυριες μου να δηλώσω οτι η Μελίνα μας δουλεύει ο Τζορνταν ήταν αρνάκι στεκόταν σαν κύριος στο καροτσάκι και οντως είναι έτοιμος να περπετησει επισης πολύ όμορφο μωράκι! βεβαια είχε ενα ψαρωτικό βλέμμα στην αρχή για να μην πάρουμε πολύ φόρα μάλλον αλλά μετά μας καταδέχτηκε!

αχ ωραια ηταν βρε κορίτσια δεν προλάβαμε να φύγουμε και λέω στον Χρηστο... πότε θα ξαναερθουμε??? :tongue:

και μια ακόμα λεπτομέρεια καποια στιγμή στεκόταν η Μαρία δίπλα στον Χρηστο κααι του'ριχνε ενα κεφάλι χωρις υπερβολή!!! :tongue:

αη μαρη σε λεω ειχε πολυ κινηση...η Τσιμισκη ηταν φουλ!!

καλε κι εγω νιατο τρελλο ειμαι σε λεω το 83!

εγω ψηλη????:roll::roll: υπερβαλεις!!!!

κουκλες κ εσεις κ τα μπεμπακια!!!!

ερωτηση... ρε μαρια απο που θες να χασεις κιλα??????????

πισω απο τα αυτια μου μειναν κανα 2...:tongue::tongue: οχι ενταξει τη σταματησα τη διαιτα...θελω λιγο μαζεμα ακομα αλλα το παω χαλαρα τωρα

πρωι

δεκτατιανο

μηλο

μεσημερι

απογευμα

βραδυ

καλα ειναι τα δημητριακα αστα για βραδι...και καντα καλυτερα κανα τονο σε νερο κανα αυγο βραστο κατι τετοιο..το γιαουρτι καλο ειναι

οπως ειπα κ πριν προσοχη στο ελαιολαδο!!!!!!

ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

πως τα καταφερες τελικα???? αχ ειδες για να με ακους???

και τελος εχω να δηλωσω οτι ο αντρας της Κατερινας μας εχει στην μπουκα γιατι εχουμε παρει το μυαλο της γυναικας του:tongue::tongue::tongue::D (πλακα κανω)

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

<object width="580" height="360"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=ATGF1wGq0-0&hl=el_GR&fs=1&color1=0x234900&color2=0x4e9e00&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=ATGF1wGq0-0&hl=el_GR&fs=1&color1=0x234900&color2=0x4e9e00&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="580" height="360"></embed></object>

τι ευχαριστεις καλε anytime που λενε κ στο χωριο σου τη ΝΥ μπουχαχαχ

τωρα που το λες σαν να κεκεδιζει λιγο μου φαινεται:tongue::tongue:

αη μαρη σε λεω ειχε πολυ κινηση...η Τσιμισκη ηταν φουλ!!

καλε κι εγω νιατο τρελλο ειμαι σε λεω το 83!

εγω ψηλη????:roll::roll: υπερβαλεις!!!!

πισω απο τα αυτια μου μειναν κανα 2...:tongue::tongue: οχι ενταξει τη σταματησα τη διαιτα...θελω λιγο μαζεμα ακομα αλλα το παω χαλαρα τωρα

καλα ειναι τα δημητριακα αστα για βραδι...και καντα καλυτερα κανα τονο σε νερο κανα αυγο βραστο κατι τετοιο..το γιαουρτι καλο ειναι

οπως ειπα κ πριν προσοχη στο ελαιολαδο!!!!!!

ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

πως τα καταφερες τελικα???? αχ ειδες για να με ακους???

και τελος εχω να δηλωσω οτι ο αντρας της Κατερινας μας εχει στην μπουκα γιατι εχουμε παρει το μυαλο της γυναικας του:tongue::tongue::tongue::D (πλακα κανω)

xaxaxa :tongue:

αντε μαρη αμα περίμενα από αυτα που ειπες εσυ ακόμα θα ψαχνομουν! :tongue:

λοιπόν τελικά είμαι αστερι της πληρ/κης εκανα αυτα που είπες αλλά επειδή μου εβγαζε κάτι συνδεσμους πήρα κ συγκρινα τον δικό μου κωδικα με ένα τραγουδι που δημοσιευσατε κ ειδα οτι η μόνη διαφορα ειναι στους συνδεσμους που ειναι γαλάζιοι! πάτησα το κουμπί που λέει αφαιρεση λινκ κ ταντααααααααα!

χαχαχα μόνο στη μπουκα? εγω θα δημ/σω το γκρουπ "χωρισμενες μανούλες Δεκεμβριου 2009" :tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...