Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

το βραδι τι τρως?

συνηθως το ενα τριτο του μεσημεριανου μου.εννοειται μεριδα εστιατοριου.το τρωω γυρω στις 8.ε αν πεινασω το βραδυ(που πειναω)τρωω ακτινιδιο.αλλα αυτο που κανω γενικα ειναι να μετραω θερμιδες και να τρωω οπωςδηποτε καθε 3-4 ωρες ειτε πειναω ειτε οχι.για να γινονται καυσεις.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειπαμε την αλλη φορα να παμε κοσμος γιατι εγω απο καλαμαρια-αριστοτελους εκανα καμμια ωρα κ δεν ειχε κ παρκινγκ

Ναι πιστεύω θα είναι καλύτερα και θα στείλω και τον Χρήστο για καφέ αλλού!!!

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

Γράψτε ζουμερά νέα από την συνάντηση βόρειες κοπελίτσες!!!

Αυτό που λες δε γίνεται....αφού το Doraki δεν ήταν εκεί !!!:tongue::tongue::tongue:

Επίσης συμπεθερούλα, με γεια το σερβίτσιο!!!

Κι εδώ σήμερα πολλή σκόνη...μουντάδα και ήλιος μαζί!!!

Ευχαριστούμε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λοιπον εχω να πω...

κατερινακι...κουκλα γαλαζοπρασσινοματα πολυ μικρουλα..πολυ αδυνατουλα...κουκλιτσα σκετη....ο γκογκος της ...χαμογελαστο αντρακι που στο τελος ελιωσε στο κλαμα επειδη...πεινουσε κι εμεις δεν το πηραμε χαμπαρι που περασε η ωρα!

Μελσας γλυκητατη μανουλα που εγω προσωπικα θαυμαζω γιατι κατεβηκε στην αριστοτελους με λεωφορειο και καροτσια-μαρσιπους για να νας συναντηση!!! Ο Jordan πολυ μουρη καθεται κανονικοτατα και κοντευει να περπατησει!!!!!

φωτογραφιες...εγω ξεχασα την φωτογραφικη...αλλα εβγαλε η μελινα!!

Μπράβο κοριτσάκια μου ! να το κάνετε συχνότερα !!!!

:roll:η Αγγλιδα του αδερφου μου ειναι ολο το μεσημερι στη ταρατσα και κανει ηλιοθεραπεια....:roll::roll::mrgreen::mrgreen::cool::cool::o:o

:P:p:p:p:p:p καπέλο φοράει ή θα την μαζεύετε απ'τα τσιμέντα ????:tongue::tongue::tongue:

εβαλα τις λιγοστες φωτο που τραβηξαμε! θα σχολιασω μόλις με αφησει ο Τζορνταν! γενικα εχω να πω οτι ηταν πααααααααααρα πολύ λίγο... ηθελα ενα 2ωρο ακομα χαλαρα!!!

Καλέ τι κούκλες είστε εσείς?Τα μπεμπόνια άπαιχτα!!!!Μελινάκι την έχω και εγώ αυτή τη μπλούζα!!!!(δεν την φόρεσα ποτέ όμως)

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

Διαφημίσεις

οχι δεν φοραει.....ειναι τρελλες σου λεω...μη δουν ηλιο!!!!

μελινα τελειες οι φωτο!!!! κι εγω ηθελα κι αλλο μωρε....ταλαιπωρηθηκες μετα?

σοφακι καλα κανεις κ τρως καθε 3-4 ωρες..να προσεχεις τα λαδια 1 κ.σουπας= 120 θερμιδες....οι βιταμινες τι εννοεις σ αρεσαν? σε γευση? ή 'σε δυναμωσαν"

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Και μενα το ιδιο βρε Lucy, καθε φορα βρισκω δικαιολογιες, πλεον οταν δω οτι το νουμερο ειναι απορρητο, απλα δεν το σηκωνω!

Και εγώ δεν σηκώνω πολλά απόρρητα, αλλά όπως και να'χει μου διαταράσσουν την ησυχία του σπιτιού τα τηλεφωνήματα...:evil: Τώρα τελευταία δεν ξέρω γιατί την έχω πατήσει τόσες φορές. Δεν ξανασηκώνω κανένα απόρρητο...

Α, τον Μάρτιο-Απρίλιο μας είχαν τρελάνει στα τηλέφωνα για τη συντήρηση των κλιματιστικών. Κλείναμε ραντεβού και την άλλη μέρα ξανάπαιρνε τηλ η ίδια κοπέλα λες και δεν είχαμε μιλήσει ποτέ. Της το λέγαμε, ζήταγε συγγνώμη και ξανάπαιρνε! Τελικά έγινε το ραντεβού και αυτή συνέχισε να παίρνει!!! Στον κόσμο της! Έλεος!!!:confused:

Καλέ πού είσαστε όλες ? κοιμάστε ????

Τί να κοιμάμαι καλέ... Έχω ξεπατωθεί από το πρωί... Φτιάχνω ντουλάπες, μαγειρεύω, καθαρίζω και δεν τελειώνουν ποτέ οι δουλειές...

λοιπον εχω να πω...

κατερινακι...κουκλα γαλαζοπρασσινοματα πολυ μικρουλα..πολυ αδυνατουλα...κουκλιτσα σκετη....ο γκογκος της ...χαμογελαστο αντρακι που στο τελος ελιωσε στο κλαμα επειδη...πεινουσε κι εμεις δεν το πηραμε χαμπαρι που περασε η ωρα!

Μελσας γλυκητατη μανουλα που εγω προσωπικα θαυμαζω γιατι κατεβηκε στην αριστοτελους με λεωφορειο και καροτσια-μαρσιπους για να νας συναντηση!!! Ο Jordan πολυ μουρη καθεται κανονικοτατα και κοντευει να περπατησει!!!!!

φωτογραφιες...εγω ξεχασα την φωτογραφικη...αλλα εβγαλε η μελινα!!

Μπράβο! Πολύ χαίρομαι που βρεθήκατε!!!

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

εβαλα τις λιγοστες φωτο που τραβηξαμε! θα σχολιασω μόλις με αφησει ο Τζορνταν! γενικα εχω να πω οτι ηταν πααααααααααρα πολύ λίγο... ηθελα ενα 2ωρο ακομα χαλαρα!!!

Τις είδα !!!!!!!!!!!

Τι καλές που είστε και οι τρεις....σίγουρα περάσατε πολύυυυυ καλά !!!

οχι δεν φοραει.....ειναι τρελλες σου λεω...μη δουν ηλιο!!!!

μελινα τελειες οι φωτο!!!! κι εγω ηθελα κι αλλο μωρε....ταλαιπωρηθηκες μετα?

σοφακι καλα κανεις κ τρως καθε 3-4 ωρες..να προσεχεις τα λαδια 1 κ.σουπας= 120 θερμιδες....οι βιταμινες τι εννοεις σ αρεσαν? σε γευση? ή 'σε δυναμωσαν"

απλα μου αρεσαν....με 2 που πηρα και αυτες με διαφορα ενα μηνα μεταξυ τους...δεν καταλαβα αν ειναι καλες.!μηπως ειναι καλυτερα πολυβιταμινες αντι μονο για C?πω πω σε ζαλισα σημερα:roll::roll:!

απλα μου αρεσαν....με 2 που πηρα και αυτες με διαφορα ενα μηνα μεταξυ τους...δεν καταλαβα αν ειναι καλες.!μηπως ειναι καλυτερα πολυβιταμινες αντι μονο για C?πω πω σε ζαλισα σημερα:roll::roll:!

ναι καλυτερα πολυβιταμινες και οχι δεν με ζαλισες!!!!:tongue::tongue::tongue:

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...