Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ντορακι μου εκτος απο λαικες μελωδιεσ γραφει και ωραιες μοντερνες ακομη κ ξενα σαν chill out...

α ακου ενα που το χε κανει ρεμιχ με μια ξενη τραγουδιστρια η ενορχηστρωση ειναι δικη του...πολυ χαλαρωτικο...

http://www.youtube.com/watch?v=MTH-NbDbujQ

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

εμενα δεν παιρνει μπιμπερο ουτε πιπιλα...θηλαζει αποκλειστικα οποτε σε επιβεβαιωνω συνηθως αυτα που θηλαζουν δεν μαθαινουν ευκολα...Αλλα σκοπευω να τον θηλασω (εαν τα καταφερω)εως οτου μαθει να χρησιμοποιει το πρωτο ποτηρακι:tongue:

Στο ευχομαι! Και μενα την πιπίλα δεν τη θελει, πρεπει να του την κραταω για να μεινει στο στομα του.

καλημερα τσουπρες..χτες το απογευμα ηρθε η μαμα μου και μπορω να πω πως εχει ανεβει καπως η ψυχολογια νου..με ξεκουραζει κι ολας γιατι κανει αυτη τις δουλειες και μαγειρεμα και εχω ψιλοηρεμησει καπως..αυριο σκεφτομαι που θα ξαναπαω στον γιατρο...ευελπιστω να εχω καθαρισει απο μονη μου και να μην κανω αποξεση..

Ολα θα πανε καλα κοριτσακι, να μην εχεις αγχος, καθε μερα θα ειναι και καλυτερα!

Μια χαρούλα θα τα πάει ο Νικόλας σου Μαράκι. Μην ανησυχείς! Όσο για το μπιμπερό, μάλλον έχεις δίκιο. Θα πρέπει να αρχίσω να του δίνω λιγάκι, γιατί θα έχουμε πρόβλημα! Και φυσικά πιπίλα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! Πολλές φορές για να ηρεμίσει, τον θηλάζω (!). Κυρίως το βράδυ δεν κοιμάται αν δεν τον θηλάσω.

Αλλά ποια ώρα της ημέρας να του δίνω με το μπιμπερό?

?

Σε καποια φαση που θα ειναι ηρεμος φανταζομαι θα ειναι καλυτερα.

Βρε κορίτσια... Είναι κάνα δεκαήμερο που με έχου πρήξει στα τηλέφωνα (σχεδόν κάθε μέρα σε διάφορες ώρες) από στατιστικές εταιρείες για έρευνα σε σχέση με παιδικά και βρεφικά προϊόντα... Μου έχουν σπάσει τα νεύρα... Στην αρχή τους απωθούσα ευγενικά, αλλά πλέον δεν αντέχω άλλο. Με παίρνουν συνέχεια. Θα τους πάρει και θα τους σηκώσει!!!!!!! (μόλις με πήραν όπως καταλάβατε...)

Και μενα το ιδιο βρε Lucy, καθε φορα βρισκω δικαιολογιες, πλεον οταν δω οτι το νουμερο ειναι απορρητο, απλα δεν το σηκωνω!

Θέλω να σας πω πόσο χαρούμενη και ικανοποιημένη είμαι,η Εσθήρ επιτέλους έπιασε μπιμπερό χτες το βράδυ!!!Ήπιε 130 μλ και κοιμήθηκε 21:30-3:45,άλλα 130 μλ,ύπνος μέχρι τις 8,στις 9 της έδωσα 140 μλ δικό μου που έβγαλα με το θήλαστρο χτες το βράδυ,και μετά ήθελε κι άλλο και της έδωσα άλλα 65 μλ ξένο...και τώρα κοιμάται...

Όσο για το γάλα μου...Χτες στις 22:00 έβγαλα σε 5' 140 μλ,στις 4:00 120 μλ και τώρα το πρωί στις 8:30 άλλα 180 μλ...Και της το δίνω έτσι,ώστε να χορταίνει και να μη θέλει κάθε μια ώρανα βυζαίνει.

Είναι τρομερή ικανοποίηση να βλέπεις το γάλα σου να τρέχει έτσι!!Ειδικά όταν μυρμηγκιάζουν οι θηλές,εκεί να δείτε πώς πετάγεται!!!

Αχ είμαι μες στην τρελή χαρά!!

Πάω να σιδερώσω!!!

Μπράβο Δώρα μου που τα κατάφερες τελικά μετά από τόσο κόπο και τόση επιμονή και υπομονή !!!!

*** Απορία: από τη χαρά σου σιδερώνεις ??? :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Και τον εβλεπα το βραδυ που θηλαζε για τελευταια φορα και με πηραν τα κλαματα...

Αχ Μαράκι αυτό σκέφτομαι κι εγώ....όταν θα έρθει εκείνη η ώρα που θα σταματήσω τον θηλασμό....δεν θέλω να έρθει....θέλω το κλαράκι μου στην αγκαλιά μου να το θηλάζω, να με κοιτάει μες τα μάτια και να με χαϊδεύει αναστενάζοντας κι εγώ να λιώνω......

εμενα δεν παιρνει μπιμπερο ουτε πιπιλα...θηλαζει αποκλειστικα οποτε σε επιβεβαιωνω συνηθως αυτα που θηλαζουν δεν μαθαινουν ευκολα...Αλλα σκοπευω να τον θηλασω (εαν τα καταφερω)εως οτου μαθει να χρησιμοποιει το πρωτο ποτηρακι:tongue:

Κι εγώ αυτό θέλω...από το βυζί στο ποτηράκι....για να δούμε....

καλημερα τσουπρες..χτες το απογευμα ηρθε η μαμα μου και μπορω να πω πως εχει ανεβει καπως η ψυχολογια νου..με ξεκουραζει κι ολας γιατι κανει αυτη τις δουλειες και μαγειρεμα και εχω ψιλοηρεμησει καπως..αυριο σκεφτομαι που θα ξαναπαω στον γιατρο...ευελπιστω να εχω καθαρισει απο μονη μου και να μην κανω αποξεση..

Έτσι μπράβο μικρούλα μου, κάθε μέρα θα είσαι και πιο καλά ....

Στο ευχομαι! Και μενα την πιπίλα δεν τη θελει, πρεπει να του την κραταω για να μεινει στο στομα του.

Εδώ κάνουμε την ανατροπή !!! την πιπίλα η δικιά μου την έχει μάθει ποοοολυ καλά !!!!

Την έχουμε μόνιμα σαν κολιέ κρεμασμένη στο λαιμό !!!! ;)

Διαφημίσεις

Εδώ είμαι εγώ!!

Καλέ είχα πολύ σιδέρωμα και όντως από τη χαρά μου το έκανα και δεν πήρα χαμπάρι!!!

Δε θέλω να μειώσω τις αντλήσεις,βγάζω κάθε 3 ώρες,όπως υποτίθεται ότι θα έπινε και η μικρή.

Αχ βρε Ελενάκι άτυχο κι εσύ...Εκτός από αγορά Κορυδαλλού,δεν μπορώ να σε κατατοπίσω αλλού...

Ελίνα πολύυυυυ καλό!!!

oCxsp2.png

Να μαι κι εγώωωωωω!!!!

Το πρωί είχα πάει εφορία για μια δουλειά και κράτησε η μαμά μου τον μπέμπαρο και μου έλειψεεεεε!!!!

Γράψτε ζουμερά νέα από την συνάντηση βόρειες κοπελίτσες!!!

ριχνω ενα καθαρισμα γιατι ο βαγγελης το εκανε τεκε εδω μεσα...

Βρε τον Βαγγέλα!!!

Άννια μου κάθε μέρα και καλύτερα εύχομαι!!! Μακάρι να μην χρειαστεί αύριο η απόξεση!!!!

Σοφού και Μαμαgeor τί όμορφα κομμάτια για πρωί ειδικά...Ευχαριστούμε που μας ανεβάζετε!!!!

Επίσης συμπεθερούλα, με γεια το σερβίτσιο!!!

Κι εδώ σήμερα πολλή σκόνη...μουντάδα και ήλιος μαζί!!!

Σας ρώτησα χθες για φόρεμα βάφτισης και ... δεν μου απάντησε καμιά σας :(...

Δεν μου δίνεται καμία σημασία πια :(...

Νάτο το παραπονιάρικο!!! Να σου πω εγώ raxevsky θα σου πρότεινα, αλλά πιο μετά γράφεις ότι τα είδες... Γιατί δεν κάνεις μια έρευνα για μαγαζιά στην γειτονιά σου στο γκούγκλε?

Θέλω να σας πω πόσο χαρούμενη και ικανοποιημένη είμαι,η Εσθήρ επιτέλους έπιασε μπιμπερό χτες το βράδυ!!!...

Είναι τρομερή ικανοποίηση να βλέπεις το γάλα σου να τρέχει έτσι!!Ειδικά όταν μυρμηγκιάζουν οι θηλές,εκεί να δείτε πώς πετάγεται!!!

Αχ είμαι μες στην τρελή χαρά!!

Πάω να σιδερώσω!!!

Πώπω θα το γλεντήσεις, όχι αστεία!!! Χαχαχα!!! Μπράβο στο Εσθηράκι και στη μαμά Δώρα!!!! Μπράβοοοοοο!!!!!!

Ελίνα πολύ ώραία κομμάτια...ειδικά αυτό που αφιερώνεις στον μπαμπάκα σου... Με συγκίνησες ατιμούτσικο!!! (Συγκινούμαι και δύσκολα...)

Μπράβο κοριτσάκι μου πολύ χαίρομαι.Εγώ μίλησα με την παιδίατρο και μου είπε οτι τρώει λίγο και τέτοιες μαλ....., και αν δεν φάει 800-900 γρ την ημέρα θα εχουμε πρόβλημα γιατί όταν το μωρό δεν τρέφεται σωστά μπορεί να πάθει και υπογλυκαιμία....δεν παίρνει τα υγρά που πρέπει ο οργανισμός και κάτι τέτοια......και τώρα τη ξυπνάω 7 η ώρα και της έχω προσθέσει άλλο ένα γεύμα .και ξανάαααααααααααααααα ζύγισμα και αυτή την εβδομάδα....

Βρε κοπέλα μου πολύ τραγικά στα λέει...αν όντως φοβόταν για κάτι τόσο σοβαρό δεν θα ζητούσε να κάνεις εξετάσεις στην μπουμπού??? Προτείνω να πάρεις και δεύτερη γνώμη ΑΜΕΣΑ!!!!!!!

Η δεύτερη στροφή από αυτό είναι εντελώς αφιερωμένη στην κόρη μου!!!

Μπουχουχούυυυυυ!!!!! (ευτυχώς φοράω φακούς!)

και εγω εδω!

σημερα ειχαμε ραντεβου με μητσακι αλλα δεν βρεθηκαμε:(:(!η κορη μου συνηθως ξυπναει στις 8 και ξανακοιμαται στις 10 για περιπου 45 λεπτα.ε σημερα ξυπνησε(ξυπνησαμε,και εγω κοιμομουν:D) στη μια παρα δεκα!!!!και δεν ειχα μαγειρεψει φυσικα,ο συζηγος σχολουσε μια το μεσημερι οποτε παει ο καφες:?!πολυ στενοχωρηθηκα!!!!!!

αρινα συγνωμη κιολας αλλα ο παιδιατρος σου λεει βλακειες.χτες μετρησα ποσο γαλα πινει η κορη μου και πινει 720 ml την ημερα.ε μα σε βαζει καθε τρεις και λιγο να την ζυγιζεις.........ελεος!τι να πει και το μητσακι που ζυγιζει 5,600?????εσενα σε ειδε που εισαι μινιον 47 κιλα?:roll::roll::roll:

ελινα πολυ ωραια τραγουδια γραφει ο αντρας σου!

Διαφημίσεις

Άσε ΦΑΜούλα,μάλλον θα πρέπει κι εγώ να αρχίσω να ξαναφοράω φακούς γιατί τέτοια πιτσίλα στο γυαλί,έλεος δηλαδή!!Αλλά μου τα λερώνει και με την κρέμα,όταν κάνει το στόμα-Βεζούβιο...

Α ρε Σοφάκι,τι περίμενες,από την Εριέττα να σε ξυπνήσει?????Βάλε καλή μου το ξυπνητήρι σου που μου ήθελες και ύπνο μέχρι το μεσημέρι!!!

oCxsp2.png

ηρθες μαρακι!!!!!και σε ηθελα!λοιπον νιωθω αδυναμιες τωρα με την διαιτα και πολυ κουρασμενη,σερνομαι.παρολο που τρωω υγιεινα.μπορω να παρω πολυβιταμινες?θα βοηθησουν?και αν ναι ποιες?γιατι καποτε που ειχα παρει μου ειχαν ανοιξει την ορεξη αλλα δεν θυμαμαι ποιες ειχα παρει.

Άσε ΦΑΜούλα,μάλλον θα πρέπει κι εγώ να αρχίσω να ξαναφοράω φακούς γιατί τέτοια πιτσίλα στο γυαλί,έλεος δηλαδή!!Αλλά μου τα λερώνει και με την κρέμα,όταν κάνει το στόμα-Βεζούβιο...

Α ρε Σοφάκι,τι περίμενες,από την Εριέττα να σε ξυπνήσει?????Βάλε καλή μου το ξυπνητήρι σου που μου ήθελες και ύπνο μέχρι το μεσημέρι!!!

βρε συ καθε μερα στις 10 κοιμαται σκαρτη μια ωρα!!!!!που να φανταστω οτι σημερα θα κανει την ανατροπη???????:roll::roll::roll:

λοιπον εχω να πω...

κατερινακι...κουκλα γαλαζοπρασσινοματα πολυ μικρουλα..πολυ αδυνατουλα...κουκλιτσα σκετη....ο γκογκος της ...χαμογελαστο αντρακι που στο τελος ελιωσε στο κλαμα επειδη...πεινουσε κι εμεις δεν το πηραμε χαμπαρι που περασε η ωρα!

Μελσας γλυκητατη μανουλα που εγω προσωπικα θαυμαζω γιατι κατεβηκε στην αριστοτελους με λεωφορειο και καροτσια-μαρσιπους για να νας συναντηση!!! Ο Jordan πολυ μουρη καθεται κανονικοτατα και κοντευει να περπατησει!!!!!

φωτογραφιες...εγω ξεχασα την φωτογραφικη...αλλα εβγαλε η μελινα!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...