Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λόγω της ημέρας !!!!!!!!!!!!!!!!!

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=Ssj4aHRe2Bs&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=Ssj4aHRe2Bs&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

εδω και 2 μερες η κορη προσπαθουσε να γυρισει απο ανασκελα μπρουμητα ανεπιτυχως.ε σημερα τα καταφερε!παιζαμε στο κρεβατι και την αφησα για λιγο για να πιω νερο και οταν γυρισα την βρηκα μπρουμητα μες την τρελη χαρα:D:D!

και η δικιά μου κατάφερε πριν 2 μέρες να γυρίσει από εντελώς ανάσκελα σε εμτελώς μπρούμυτα και τώρα το κάνει συνέχεια!!!:D

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου καλημέρα!!!

Πώς είστε???

Οι βόρειες καλά να περάσετε και περιμένουμε φωτογραφίες σας!!

Άννια μου μικρό μου πώς είσαι?Ήρθε η μαμά σου?

sofou μου εδώ ήλιο έχει και λίγη δροσιά,με έπιασε και ο λαιμός μου...

Νικόλας και Μητσάκι τέλεια!!!

Θέλω να σας πω πόσο χαρούμενη και ικανοποιημένη είμαι,η Εσθήρ επιτέλους έπιασε μπιμπερό χτες το βράδυ!!!Ήπιε 130 μλ και κοιμήθηκε 21:30-3:45,άλλα 130 μλ,ύπνος μέχρι τις 8,στις 9 της έδωσα 140 μλ δικό μου που έβγαλα με το θήλαστρο χτες το βράδυ,και μετά ήθελε κι άλλο και της έδωσα άλλα 65 μλ ξένο...και τώρα κοιμάται...

Όσο για το γάλα μου...Χτες στις 22:00 έβγαλα σε 5' 140 μλ,στις 4:00 120 μλ και τώρα το πρωί στις 8:30 άλλα 180 μλ...Και της το δίνω έτσι,ώστε να χορταίνει και να μη θέλει κάθε μια ώρανα βυζαίνει.

Είναι τρομερή ικανοποίηση να βλέπεις το γάλα σου να τρέχει έτσι!!Ειδικά όταν μυρμηγκιάζουν οι θηλές,εκεί να δείτε πώς πετάγεται!!!

Αχ είμαι μες στην τρελή χαρά!!

Πάω να σιδερώσω!!!

oCxsp2.png

Σας ρώτησα χθες για φόρεμα βάφτισης και ... δεν μου απάντησε καμιά σας :(...

Δεν μου δίνεται καμία σημασία πια :(...

Συγγνώμη...:( Επειδή δεν βρίσκω τι ρώτησες, μπορείς να ξαναρωτήσεις???:mrgreen: Εγώ προσπερνάω λίγο το θέμα "βάπτιση" γιατί με αγχώνει...:?

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Καλημέρες και απο μας!!!

Καλα να περασετε εσεις οι βορειες στην συναντηση σας, θελουμε φωτογραφιες!!!

Μαγειρευω φακες και θα βγω για ψωνια με τον μικρο, θελω να κοιταξω κανενα φορεμα και γω...

Μπράβο Ντορακι, με την επιμονή τα καταφερες!!!

Εμενα ο θηλασμος αποτελει παρελθον, χθες πηρα τα χάπια γιατι δεν πηγαινε αλλο, περισσοτερο κουραζοταν ο μικρος απο την προσπαθεια παρα επινε...Και τον εβλεπα το βραδυ που θηλαζε για τελευταια φορα και με πηραν τα κλαματα...Να δουμε πως θα παει απο δω και περα, το καλο ειναι πως μεχρι στιγμης ειναι καλοβολος στο φαγητο και δεν εχει προβλημα με το μπιμπερο.

Καλο ειναι παντως οσες θηλαζετε να δινετε που και που μπιμπερο στα μωρα για να συνηθίζουν, εαν παρατηρησετε οσες ειχαν προβλημα με το μπιμπερο ήταν αυτες που τα μωρα τους θηλαζαν αποκλειστικα.

Διαφημίσεις

Εγώ επειδή δε θέλω να πάρω χάπια και να πάει χαμένο το γάλα που υπάρχει,πήρα το θήλαστρο,βγάζω ό,τι υπάρχει στο στήθος και σιγά σιγά θα κοπεί μόνο του,μπορεί να πάρει μήνες αλλά οκ,δεν πειράζει!!

oCxsp2.png

Καλημερα κοριτσακια...

λιγα διαβασα αλλα μου εμεινε το τραγουδι που διαλεξατε Αρινα...πολυ ωραιο!Λοιπον μου θυμισατε πολλα.επειδη εχουμε περασει παρα πολλα κι εμεις οι δυο με τον αντρα μου κα η σχεση μας δοκιμαστηκε πααααρα πολυ,καποια στιγμη που ημασταν αρραβωνιασμενοι,χωρισαμε εφυγα απο το σπιτι νοικιασα δικο μου και μειναμε χωρια 6 μηνες.επειδη η επανασυνδεση και ολα τα γεγονοτα ηταν πολυ κινηματογραφικα δεν θα τα γραψω θελουν πολυ χρονο...θα σας βαλω ομως ενα κομματι που οταν χωρισαμε το εγραψε(μουσικη αυτος στιχους ο καλος του φιλος)και ηταν για μενα. (το οποιο το κυκλοφορησε πολυ μετα την επανασυνδεση)

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Καλημέρες και απο μας!!!

Καλα να περασετε εσεις οι βορειες στην συναντηση σας, θελουμε φωτογραφιες!!!

Μαγειρευω φακες και θα βγω για ψωνια με τον μικρο, θελω να κοιταξω κανενα φορεμα και γω...

Μπράβο Ντορακι, με την επιμονή τα καταφερες!!!

Εμενα ο θηλασμος αποτελει παρελθον, χθες πηρα τα χάπια γιατι δεν πηγαινε αλλο, περισσοτερο κουραζοταν ο μικρος απο την προσπαθεια παρα επινε...Και τον εβλεπα το βραδυ που θηλαζε για τελευταια φορα και με πηραν τα κλαματα...Να δουμε πως θα παει απο δω και περα, το καλο ειναι πως μεχρι στιγμης ειναι καλοβολος στο φαγητο και δεν εχει προβλημα με το μπιμπερο.

Καλο ειναι παντως οσες θηλαζετε να δινετε που και που μπιμπερο στα μωρα για να συνηθίζουν, εαν παρατηρησετε οσες ειχαν προβλημα με το μπιμπερο ήταν αυτες που τα μωρα τους θηλαζαν αποκλειστικα.

εμενα δεν παιρνει μπιμπερο ουτε πιπιλα...θηλαζει αποκλειστικα οποτε σε επιβεβαιωνω συνηθως αυτα που θηλαζουν δεν μαθαινουν ευκολα...Αλλα σκοπευω να τον θηλασω (εαν τα καταφερω)εως οτου μαθει να χρησιμοποιει το πρωτο ποτηρακι:tongue:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

καλημερα τσουπρες..χτες το απογευμα ηρθε η μαμα μου και μπορω να πω πως εχει ανεβει καπως η ψυχολογια νου..με ξεκουραζει κι ολας γιατι κανει αυτη τις δουλειες και μαγειρεμα και εχω ψιλοηρεμησει καπως..αυριο σκεφτομαι που θα ξαναπαω στον γιατρο...ευελπιστω να εχω καθαρισει απο μονη μου και να μην κανω αποξεση..

:-D

καλημερα τσουπρες..χτες το απογευμα ηρθε η μαμα μου και μπορω να πω πως εχει ανεβει καπως η ψυχολογια νου..με ξεκουραζει κι ολας γιατι κανει αυτη τις δουλειες και μαγειρεμα και εχω ψιλοηρεμησει καπως..αυριο σκεφτομαι που θα ξαναπαω στον γιατρο...ευελπιστω να εχω καθαρισει απο μονη μου και να μην κανω αποξεση..

μπραβο Αννια μου αντε να παιρνεις σιγα σιγα τα πανω σου,εχεις και τα παιδακια σου τα γλυκα και σιγουρα αυτο θα σε βοηθησει ακομη περισοοτερο...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...