Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , *Vasoula είπε:

Δε χρειάζεται καν να πας κορίτσι μου...και εγώ που είμαι ιδιωτική υπάλληλος μου γράφει ο γιατρός τις αναρρωτικες και τις καταθέτω ηλεκτρονικά!!! 😉

Τέλεια! Ευχαριστώ Βασούλα μου! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ax Famoula mou! Pou na ton krathseis sthn aggalia sou! Ekei na deis sunais8hmata..aperigrapta! Molis anoixei ta matakia tou kai se koitaxei 8a allaxei olh sou h zwh! Me to kalo kai grhgora na perasoun oi meres..

Peri emvoliou koritsia..exw mia tash na to afhsw gia meta th genna. An einai na pa8ei kapoios kati as eimai egw alla oxi o mikroulis mou..

Εβιτούλα με τα γλυκά σου τα λογάκια, λένε ότι έτσι κι αλλιώς θέλει 2 με 3 εβδομάδες το εμβόλιο μέχρι να αρχίσει να παράγει αντισώματα, οπότε εδώ πυ είμαστε δεν ξέρω αν έχεινόημα να το ρισκάρουμε...

ΥΓ Έλενά μου αν είναι να πας με άγχος και να σε πιάνουν και να σε φιλάνε και ή να το δέχεσαι με μισή καρδιά, ή να κάνεις την κακιά με όλους, ίσως είναι καλύτερα να το αποφύγεις. Δυστυχώς ο κόσμος δεν έχει ευαισθητοποιηθεί...κι εμείς αν δεν είχαμε παιδάκια (εντός ή/και εκτός κοιλιάς) μπορεί να ημαστε πιο χαλαρές...

Επεξεργάστηκαν by nnm005

Κοριτσακια εγω εχω πει στο μαιευτηριο θα ναι μετρημενοι αυτοι που θα ερθουν και επισης κανεις απο μακρινους συγγενεις τυπου θειους θειες κτλ..Δεν προκειται να μαθει κανεις ποτε πηγα ειναι ξεκαθαρισμενο.Θα ειναι οι γονεις μου τα αδερφια μου και καποιοι πολυ φιλοι οι οποιοι ειναι και φοβερα διακριτικοι και ξερω πως δε θα χω κανενα προβλημα.(Τα πεθερικα θα ερθουν πρωτοχρονια,δεν μενουν Αθηνα και ειπαμε να μαστε χαλαροι γιατι θα πρεπε ναφιλοξενηθουν στο σπιτι με μενα λεχωνα πρωτες μερες και δε λεει.)

Δεν θελω επισκεψεις και μου φαινεται φοβερα κουλο να ερχονται να με δουν ανθρωποι που εχω να τους δω χρονια,δηλαδη τους επιασε ο πονος να δουν τι κανω?Αυτα ειναι και λιγο κουτσομπολικου περιεχομενου να το πω...Σαν τους γαμους που πρεπει να καλεσεις τον ταδε που δεν τον εχεις δει ποτε κτλ...Κι αυτος ερχεται για να σχολιασει το νυφικο σου,τη δεξιωση...Γιαυτο και στο γαμο μου οσο και να στραβωσαν οι γονεις μας εμεις καλεσαμε ελαχιστους κοντινους και απο κει και περα ολοι φιλοι αλλα φιλοι με ολη τη σημασια...

Δεν ξερω εγω εχω τρομερο κολλημα στο εξης.Θελω σε καθε σημαντικη στιγμη της ζωης μου να ειναι διπλα μου μονο οσοι ξερω οτι με αγαπουν πραγματικα και ερχονται για μενα γιατι με νοιαζονται...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Επισκέψεις και πολυκοσμία δεν θέλω και εγώ. Όσο για τους πολύ στενούς συγγενείς (μαμάδες, αδέρφια), μπορούν να έρχονται εφόσον είναι καλά στην υγεία τους. (Μην περάσουμε και στο άλλο άκρο... ) Αλλά αν δεν είναι φαντάζομαι δεν θα έρθουν από μόνοι τους.

Φυσικά και να μην πας στην εκκλησία. Με τόση πολυκοσμία είναι πολλές οι πιθανότητες να κολλήσεις κάτι και βέβαια μπορείς να κολλήσεις και απευθείας από την κοινωνία. Δεν θέλω να θεωρηθεί ασέβεια αυτό που λέω, αλλά ό,τι κολλάει με σταγονίδια σάλιου, κολλάει και με το κουτάλι της θείας κοινωνίας.

εχεις δικιο οσο αφορα τους στενους συγγενεις αλλα τα συμπτωματα δεν εμφανιζονται τα ιδιο λεπτο μπορει να το κολησει μες το λεωφορειο και να εμφανισει συμπτωματα μετα απο 2 μερες ως τοτε ποιος μου λεει οτι δεν θα κολησει το μικρο?Ημουν παντα πολυ χαλαρη αλλα τωρα εχω αρχισει και γινομαι σχιζοφρενης με το θεμα μου ερχεται να τον βαλω σε γιαλα

[sIGPIC][/sIGPIC]

και εγω αυτο λεω οτι θα μπω σε καραντινα(ευκαιρια να γλυτωσω κ την πεθερα μου)..εννοειτε πως δεν θα παιρνει καθολου την μικρη..και αμα δεν θελει να ακουσει πολυ ευχαριστως να μην την ξαναδω καθολου..το απογευμα θα παω να δω το μπεμπονι μου..ποσο λετε να εφτασε?την προηγουμενη φορα ηταν 1400γρμ..πριν 3βδομαδες δηλαδη..

:-D

Διαφημίσεις

Ελινα μου εμενα ολες οι θειες μου μενουν στην ιδια πολυκατοικια και ανοχι στην ιδια γειτονια που σημαινει οτι οι σχεσεις ειναι πολυ καλες προτιμω να ερθουν στο μαιετηριο παρα στο σπιτι που θα κατσουν πανω απο το κεφαλι μας και ειναι πολυ δυσκολο στην πραξη στα λογια ενταξει αλλα πως να πεις σε ανθρωπους μεγαλης ηλικιας που παρεξηγουνται οτι δεν θες κανεναν?Βλεπω να μουτρωνουν αλλα το μωρο εχει την πρωτια

[sIGPIC][/sIGPIC]

...το απογευμα θα παω να δω το μπεμπονι μου..ποσο λετε να εφτασε?την προηγουμενη φορα ηταν 1400γρμ..πριν 3βδομαδες δηλαδη..

Να δεις που θα είναι γύρω στα 2100 g! Με το καλό να το δεις το μικράκι σου! :P

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Πάνω από όλα και από όλους τα μωράκια μας! Και αν παρεξηγηθούν..... ξύδι!!!!!!!!!!!

Πάω για ύπνο, αφού έφαγα 2 πιάτα μακαρονάδα!!! :tongue:

καλο υπνο..και εσυ μακαρονας ε??και εγω μακαρονια εχω για σημερα με κρεμα γαλακτος..εγω δεν θα προλαβω να κοιμηθω σημερα οποτε μια κ καλη το βραδυ..κοιμησου και για μενα καμια ωριτσα...;);)

:-D

καλο υπνο..και εσυ μακαρονας ε??και εγω μακαρονια εχω για σημερα με κρεμα γαλακτος..εγω δεν θα προλαβω να κοιμηθω σημερα οποτε μια κ καλη το βραδυ..κοιμησου και για μενα καμια ωριτσα...;);)

Ευχαρίστως Annia μου! Η μία από τις 3 που θα κοιμηθώ ;) είναι δική σου!

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Διαφημίσεις

εχεις δικιο οσο αφορα τους στενους συγγενεις αλλα τα συμπτωματα δεν εμφανιζονται τα ιδιο λεπτο μπορει να το κολησει μες το λεωφορειο και να εμφανισει συμπτωματα μετα απο 2 μερες ως τοτε ποιος μου λεει οτι δεν θα κολησει το μικρο?Ημουν παντα πολυ χαλαρη αλλα τωρα εχω αρχισει και γινομαι σχιζοφρενης με το θεμα μου ερχεται να τον βαλω σε γιαλα

Έχεις δίκιο σε αυτό. Οπότε και υγιείς να είναι, πάλι τα μέτρα πορφύλαξης θα είναι αυστηρά. Πλύσιμο χεριών, όχι πολύ κοντά στο πρόσωπο του μωρού, όχι ασπασμοί κτλ, αερισμός του χώρου κτλ κτλ... Δεν μπορώ να απαγορεύσω και τελείως την προσέλευση της μαμάς μου για παράδειγμα. Νομίζω ότι είναι υπερβολή. Με την ίδια λογική δεν θα μπορούσε να βλέπει το μωρό ούτε ο άντρας μου, που θα πηγαίνει στη δουλειά του, οότε θεωρητικά μπορεί να φέρει κάτι. Απλώς πολλή προσοχή και τήρηση των κανόνων υγιεινής και βέβαια οι πιο μακρινοί (συγγενείς, φίλοι) θα αργήσουν να δουν το μωρό.

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Ελινα μου εμενα ολες οι θειες μου μενουν στην ιδια πολυκατοικια και ανοχι στην ιδια γειτονια που σημαινει οτι οι σχεσεις ειναι πολυ καλες προτιμω να ερθουν στο μαιετηριο παρα στο σπιτι που θα κατσουν πανω απο το κεφαλι μας και ειναι πολυ δυσκολο στην πραξη στα λογια ενταξει αλλα πως να πεις σε ανθρωπους μεγαλης ηλικιας που παρεξηγουνται οτι δεν θες κανεναν?Βλεπω να μουτρωνουν αλλα το μωρο εχει την πρωτια

Εμενα δεν μενει κανεις κοντα εκτος απο μια θεια μου η οποια ομως δεν εχει θεμα θα το δει οταν πρεπει!Ετυχως!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Κι εγώ συμφωνώ με τη Μαρίνα! Προτιμώ όποιος είναι να'ρθει, να έρθει στο μαιευτήριο που και το ωράριο είναι πιο περιορισμένο, παρά στο σπίτι που μπορεί να μην έχουν και ξεκουνημό!!! Και αυτό με την εκδήλωση αρρώστιας κάποιες 2-3 μέρες μετά μ' έχει προβληματίσει. Δηλ. μπορεί να έρθει κάποιος που έχει κολλήσει, αλλά δεν έχει ακόμα εμφανίσει συμπτώματα. Τι κάνουμε?

Ευτυχώς και ο σύζυγος περνάει τώρα φάση μπουκώματος, βήχα κλπ (μάλλον τον κόλλησα εγώ) οπότε εμείς τουλάχιστον θα είμαστε ΟΚ.

Με το θέμα των παπουτσιών στο σπίτι τι έχετε σκοπό να κάνετε? Μέχρι τώρα δεν είχα πρόβλημα, αλλά σκέφτομαι ότι σε 1-2 μήνες θα βάζω την παιχνιδο-κουβερτούλα του πάνω στο χαλί και θα τον έχω εκεί να παίζει. Δε θέλω όποιος μπαίνει να πατάει με τα παπούτσια πάνω στο χαλί. Τι θα κάνω? Βιολογικό καθαρισμό χαλιού στη μέση της σεζόν? Κάποιες φίλες μου που ήρθαν, πάντως, τις είπα συγγνώμη κορίτσια, αλλά... το και το! Και ευτυχώς, επειδή είναι φίλες, δεν είχα κανένα πρόβλημα. Στους άλλους??? Μου είπε μια φίλη μου να βάλω στην εξώπορτα ενα χιουμοριστικό χαρτάκι για τα παπούτσια. Λέτε?

15y6xxxv0qx3picm.png

Εγω κοριτσια δεν θελω κανεναν μακρινο συγγενη στο μαιευτηριο και για εναν παραπανω λογο ...θα εχω το μωρο μαζι μου 24 ωρες το 24ωρο οποτε δεν το ρισκαρω με τιποτα...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...