Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έτσι το κάνω για το youtube την τρέλα μου μέσα!!! τι στο καλό γίνεται??? άντε μην τα παρω και τα σπάσω όλα!!! :) έκανα μπανάκι και φρεσκαρίστηκα! ααααααααααααχχχχχχχ!

καλέ ναι! να χαιρεστε τα μηνογενεθλιάτικα!!!

μελινακι απο που ξερεις την σοφια την σκοπα??????

να μαι και εγωσαν τα φαντασματα διαβασα λιγο και εχω νευριασει με τα ποσα των βαφτισεων ελεος δηλαδη πολλα τα λεφτα ρε παιδια αλλα και εμενα η βαφτιση του Μιμακου μονο 3000 τοτε μου ειχε στοιχισει μονο το τραπεζι σε αυτον θα γινουν τρελες περικοπες γιατι το θεωρω κοροιδια

Σοφακι σουπερ η πεταλουδα και μου αρεσε το τραγουδι μπαμπα κορη της Αρινα για πλουταρχο δεν ειμαι και τρελη φαν με τον κλαψο..νι πιαΕλινακι ηρθε σημερα ο αντρας σου απο το μαγαζι καλε αυτοι γμωριζονται καλα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λοιπον, καναμε τα εμβολιακια μας, δεν κλαψαμε πολυ και ειμαστε 7600 (+800), 69 εκ και 42,5 η κεφαλα μας!!! Θηριακι ο Νικόλας!!!:-P:razz::-P

Σουπερ ο Νικολακος εμεις ημασταν ποιο αδυνατοι την προηγουμενη φορα 62 εκατοστα αλλα κεφαλα.....πολυ κεφαλα 45

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

ελα ρε παιδια τωρα μπορω μπειτε μεσα βαριεμαι σας λεω πρεπει να περιμενω λιγο για την αντιβιωση του μικρουλη μου ελατε να με κανετε παρεα

¨Ελα εδω είμαι , τι κάνει το παιδί πως είναι τώρα;

Ρε συ Μαρίνα πες μου κανένα από τα καλά που λες,π.χ με το άρωμα του αυτοκινήτου.

μετακομιση εστεφθει με επιτυχια:P!!!!

εμεις τωρα γυρισαμε, ολα καλα! πηγε 5595 (+480γρ) και 64 υψος , καναμε εμβολιακια κλαψαμε λιγακι..για στερεες προτινει αφου δεν εχει θεμα βαρους να μπει τον επομενο μηνα...τωρα αμα βιαζομαι μπορω να ξεκινησω βανιλια, η παιδιατρικη ακαδημια λεει θεωρει ατι ειναι ασφαλες απο τον 4ο μηνα και μετα.

αψογο το μητσακι!!!!

Είχα κάνει τόσα πολλά quote αλλά δεν ξέρω τι έγινε και τώρα βαριέμαι να τα ξαναγράψω.

Χρονιά πολλά στα μωράκια που έχουν μηνογεν.

Σοφάκιμου αρέσει πολύ η πεταλουδίτσα σας και η τιμή ακόμα πιο πολύ. εγώ βρήκα κάτι παρόμοιο 3,20 ? μα μη τρελαθώ.

το ξερω... τετοιες τιμες παιζουν σε κρεμμαστες ... απο 2,50 κ πανω. απλα απο εκει που τις εκλεισα ειναι τιμες εργαστηριου.

τελικά θα βάλουμε αυτό το τραγούδι γιατί τα λόγια του τραγουδιού μας λένε πολλά. Κάπως έτσι είναι η ιστορία μας....

Εγώ θα τους καμαρώνω ή θα χορέψω με το μπαμπά μου.

τελειο!!!!!!!! παντα μου αρεσε ο ροκκος...

Λοιπον, καναμε τα εμβολιακια μας, δεν κλαψαμε πολυ και ειμαστε 7600 (+800), 69 εκ και 42,5 η κεφαλα μας!!! Θηριακι ο Νικόλας!!!:-P:razz::-P

ψηλος ο νικολας!!!!! αχ εχει κ ωραιο ονομα.....

μελινακι απο που ξερεις την σοφια την σκοπα??????

εσυ την γκεσταπο κανεις στο φουμπου:tongue:???????

Ρε συ Μαρίνα πες μου κανένα από τα καλά που λες,π.χ με το άρωμα του αυτοκινήτου.

δεν το λεει γιατι ξερει οτι θα κανεις 2 μερες να συνελθεις απο τα γελια:tongue::tongue:

λοιπον θα παμε για καφε παραλιακα??????????

baJfp2.png

Διαφημίσεις

μαρη που ειναι η πεταλουδα????????

πρεπει να κάνεις εγγραφή πας στο λινκ που εβαλα και μετά μόλις βάλεις τον κωδικό σου ξεκινάει το παιχνιδι και σου εξηγεί, εχει 5 παρτερια πατας σε αυτο που νομίζεις οτι ειναι η πεταλούδα αν δεν το βρεις μπορεις να βάλεις το μειλ από καποιον φιλο σου και εχεις αλλη μια προσπαθεια τρεχα γυρευε δηλαδη το τζοκερ ποιο ευκολα το βρισκεις

εεεεε μα αν δεν ταιριαζαμε δεν θα συμπεθεριαζαμε!!!

πες και εσυ μπας και φιλοτιμηθει! τι εκανες μαρη με το αρωμα το εφαγες?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...