Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

και αμα το βρεις Κατερινάκι πες το και σε μενα γιατί μου εσπασε τα νευρα! κάνω ό,τι είπε η Μαρία αλλά τίποτα!!! νομίζω το inaki είχε βάλει ένα θέμα στο parents για το πως προσθέτεις βίντεο, αλλά δε μπορώ να το βρω...

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="

name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Διαφημίσεις

Είχα κάνει τόσα πολλά quote αλλά δεν ξέρω τι έγινε και τώρα βαριέμαι να τα ξαναγράψω.

Χρονιά πολλά στα μωράκια που έχουν μηνογεν.

Σοφάκιμου αρέσει πολύ η πεταλουδίτσα σας και η τιμή ακόμα πιο πολύ. εγώ βρήκα κάτι παρόμοιο 3,20 ? μα μη τρελαθώ.

xaxa με κολλησατε

λαθος λινκ!!!

http://www.parentscafe.gr/showpost.php?p=178880&postcount=12

εγω τις τα εγραψα λιγο διαφορετικα της κατερινας(οπως μου ειχε πει η μαρια)αλλα καταφερνω και το βαζω.κατερινακι δοκιμασε και ετσι οπως λεει το λινκ.

εμεις τωρα γυρισαμε, ολα καλα! πηγε 5595 (+480γρ) και 64 υψος , καναμε εμβολιακια κλαψαμε λιγακι..για στερεες προτινει αφου δεν εχει θεμα βαρους να μπει τον επομενο μηνα...τωρα αμα βιαζομαι μπορω να ξεκινησω βανιλια, η παιδιατρικη ακαδημια λεει θεωρει ατι ειναι ασφαλες απο τον 4ο μηνα και μετα.

Μπράβο στο Μητσάκι!!! Τι θα κανεις, θα αρχίσεις βανιλια;

χα χα βρε συμπεθέρα.....

χαχαχα συμπεθερα εσυ το καταφερνεις?

εγω τις τα εγραψα λιγο διαφορετικα της κατερινας(οπως μου ειχε πει η μαρια)αλλα καταφερνω και το βαζω.κατερινακι δοκιμασε και ετσι οπως λεει το λινκ.

το κάνω κ ετσι παιδια τζιφος

Διαφημίσεις

Απλως εδω υπαρχουν επιλογες απο 12 ευρω το ατομο σε ταβερνα με τα ποτα μαζι.. αλλο περιβαλλον θα μου πειτε ναι το δεχομαι.. αλλα δωσαε τοσα πολλα λεφτα για τον γαμο .. μετα λεω πως μια φορα θα βαπτιστει ο πριγκπας μου και αξιζει... η διαφορα νομιζω επαρχια με Αθηνα ειναι πως εδω εχουμε πολλους καλεσμενους...

αχ και εγω ετσι την πατησα στον πρωτο...και εκανα πολλα...αλλα όπως βλεπεις και ο δευτερος πριγηπας μου βγηκε:tongue:...οποτε φαλιρισα....

καλημερα κοριτσακια μου βλεπω μιλατε για την βαφτιση για το τραπεζι δεν ξερω αλλα αυτο που αποφασισα ειναι το εξης δεν θα μοιρασω κλυκα τα κουφετα ειναι για αυτο τον λογο δεν θα μοιρασω προσκλητηρια θα βγαλω μονο 4 για εμας και οχι φωτο και βιντεο ο κουνιαδος μου εχει ωραιοτατη μηχανη να τραβηξει καμια 20αρια και τελος γιατι μονο να παω τους φωτογραφους Τηνο θελω ενα χιλιαρικο δεν θα παραλειψω

Ποτε για Τηνο???

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΠΗΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΝΙΕΜΕ ΛΙΓΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ..ΕΥΤΥΧΩς Ο ΑΝΤΡΑς ΜΟΥ ΕΚΑΤΣΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ..ΧΑΛΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..

Αννια λογικο ειναι......take your time.....

αυτη ειναι, μονο που αντι για πορτοκαλι θα ειναι λαχανι φουξια...

MP1125.gif

με το καλο

ευχαριστουμε ναι δεν ξερω γιατι το γραφει ετσι το τικερακι...

κοριτσια παντως τον εχω δει τον μπαμπα μου δυο φορες στον υπνο μου πολυ πιο νεο και ομορφο,γαληνιο και μου γελαγε και μου ειπε "ειμαι πολυ καλα τωρα τελειωσε,ηταν η καταλληλοτερη στιγμη για μενα να φυγω τωρα.ειμαι καλα!" τον επιανα και του λεγα μπαμπα μου εισαι καλα και μου απαντουσε ολο χαρα και μετα εφυγε σαν λευκη οπτασια.τον ειδε και ο αδερφος μου ετσι οπως τον ειδα εγω πιο νεο και ομορφο και του ειπε τα ιδια...

....αχ.....να εισαστε καλα εσεις να χαρισετε στα παιδια σας την ευτυχια που σας χαρισε εκεινος

εδω και 2 μερες η κορη προσπαθουσε να γυρισει απο ανασκελα μπρουμητα ανεπιτυχως.ε σημερα τα καταφερε!παιζαμε στο κρεβατι και την αφησα για λιγο για να πιω νερο και οταν γυρισα την βρηκα μπρουμητα μες την τρελη χαρα:D:D!

ζζζζηηηηηητωωωωωω...αντε μαρη και στους ολυμπιακους:P

εμεις τωρα γυρισαμε, ολα καλα! πηγε 5595 (+480γρ) και 64 υψος , καναμε εμβολιακια κλαψαμε λιγακι..για στερεες προτινει αφου δεν εχει θεμα βαρους να μπει τον επομενο μηνα...τωρα αμα βιαζομαι μπορω να ξεκινησω βανιλια, η παιδιατρικη ακαδημια λεει θεωρει ατι ειναι ασφαλες απο τον 4ο μηνα και μετα.

μπραβο Ινακι....σε παιδεψε αλλα σε αποζημιωνει..φτου φτου

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...