Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερααααα

Αννια μου να εισαι δυνατη.... λυπαμαι πολυ...

Κανονιζεται συναντηση? δεν εμαθα κατι... Κατεινακι θα πας?

Οι υπολοιπες μανουλες καλα?

Εμεις τρωμε κρεμουλα με πολυ ορεξη και σε λίγο θα βαλουμε και φρουτα. Αλλα το βραδυ ξυπναμε για παιχνιδια...

Ετοιμαζομαστε για τα βαπτισια και πηρα ενα φορεμα τελειοοοοοοοοο

ξεκινήσατε και εσεις με κρεμουλες ε?

πότε εχετε την βαπτιση? εγω ακόμα τιποτα δεν κανόνησα, ουτε καν πήγα να δω για φόρεμα

Φαμουλα ακομη τον υπολογιστη δεν τον φερανε και μπαινω απο το λαπ τοπ... αλλα τρεχω με την βαπτιση.... Το φορεμα ειναι σε στιλ αρχαιοελληνικο ασπρο και κοβει πολυ στην κοιλιτσα μου... εχω κανονισει τα παντα εκτος απο προσκλητηρια και μπομπονιερες και αυτα τα αφησα γιατι τα προσκλητηρια που μου αρεσαν κανουν 3.5 ευρω το ενα και εγω εχω 300!!! και για 500 μπομπονιερες επι 7 ευρω η μια... και δεν θελω να δωσω τοσα λεφτα σε πραγματα που θα πεταξουν... εχετε καμια ιδεα ποιο οικονοικη?
μωρέ πολλά δεν ειναι? για κάτι που θα πετάξουν?
στις 12. 2,5 ωρες δεν ειναι καστορια-θεσ/νικη? είναι όντως αρκετες... δε μπορεις να παρεις μαζι σου αδερφη-φιλη για να ειναι διπλα του? εμεις όταν πηγαμε τρικαλα κοιμοταν σ' ολο το δρομο και δε μας δημιουργησε προβλημα

οχι καλέ δε νομίζω γύρω στη 1.5 ωρα να είναι και ο δικός μου στο αμαξι κοιμάται συνέχεια

Αννια μου στεναχωρήθηκα παρα πολυ κουκλιτσα μου...Κριμα...

Εχεις τα δυο μωρακια σου ομως να σου δινουν πολλα πολλα χαμογελα και ζεστασια!

Καλημερα και απο μενα, χαρουμενα μηνογεννεθλια Μητσάκι και Μπουνίτσα!

χαρούμενα μηνογενεθλια στα μωράκια μας που γιορτάζουν!!

αχ ΦΑΜ και για την δικη μου πολλα ειναι...για το τραπεζι υπολογισα το πολυ 24 ευρω το ατομο, σε δικο μας χωρο, στολισμο θα κανω μονο στο τραπεζι μονη μου, μπομπονιερες θα τις φτιαξω μονη μου και υπολογιζω περιπου 2 με 2,5 ευρω, προσκλησεις θα τυπωσουμε μονο 10 οι υπολοιποι θα τις λαβουν με email!! γλυκα στην εκκλησια δεν δινω αφου θα ερθουν ολοι στο τραπεζι...οτι μπορουσα εκοψα δηλαδη και παλι ελπιζω να μην ξεπερασουμε τα 4.000 !!!

σκεφτηκες να πάς στα τζαμπο? εχει πολύ ωραια γλαστρακια που θες και εχει και κουτακια και τουλι και κορδέλες ολα αυτα πολύ οικονομικά αν θελεις να τα φτιάξεις μόνη σου! τις μπομπο δεν τις πληρώνει ο κουμπάρος?

Εμεις να φανταστεις κλεισαμε "φιλικη" τιμη 27 ευρω το ατομο στο τραπεζι.... γιατι ειναι η θεια του αντρα μου και το ξενοδοχιο ειναι 5 αστερων... αστα να πανε.. καλυτερα με ξενους τελικα..

Μελσακι σε επιασα... αφου πας Βεροια θα ερθεις και στην βαπτιση μας.. 45' δρομος ειναι και μαλιστα εγνατια...:D

:shock: 27? που στο λιμναιον? αμα ειναι εκει πάσο!

Πίστεψέ με είναι φιλικότατη η τιμή!!!! Σε πεντάστερο οι τιμές ξεκινούν από 45 με 50 ευρώ το πιο φτωχό μενού...

Εγώ είχα δώσει 36 ευρώ σε 4 αστέρων για Κυριακή μεσημέρι που οι τιμές είναι χαμηλότερες πριν 2 χρόνια).

ναι αλλά για επαρχια μου φαίνονται παααααρα πολλά

ασε εγω σκεφτομαι και το άλλο οσα λεφτα και να δωσω για τα βαφτισια του θα το εκτιμήσει? οτι γίνεται παλι γινεται για τους συγγενεις και για να τους τραπεζώσεις!

Απλως εδω υπαρχουν επιλογες απο 12 ευρω το ατομο σε ταβερνα με τα ποτα μαζι.. αλλο περιβαλλον θα μου πειτε ναι το δεχομαι.. αλλα δωσαε τοσα πολλα λεφτα για τον γαμο .. μετα λεω πως μια φορα θα βαπτιστει ο πριγκπας μου και αξιζει... η διαφορα νομιζω επαρχια με Αθηνα ειναι πως εδω εχουμε πολλους καλεσμενους...

άμα λες για 300 προσκλητηρια είναι πάρα μα πάρα πολλά τα άτομα για βαφτισια

φαμουλα δεν τα εξηγησα καλα...

190 μπομπο (170 για μεγαλους κ 20 παιδικες) 70 προσκλητηρια κ στολισμο εκκλησιας( διαδρομος απο μπαλονια σε σχεδιο λουλουδι) ολα αυτα 550ε...

ξεχασα βεβαια στα 4000 να προσθεσω +800 τον φωτογραφο..

γιατι 800 ο φωτογράφος? τι πακετο σου εδωσε? εμένα μου είπε 450 αλλά δεν ξέρω τι θα βγαλει δεν συνενοηθήκαμε γενικά όμως είναι πολύ φθηνός αυτος

Καλησπερα κοριτσακια μου...

ο μπουνιτσας εριξε εναν ωραιο μεσημεριανο υπνο 2.30 ωρων...αυτα ειναι ρεκορ για το παιδι μου...δοξα στο Θεο γενικα κοιμαται καλυτερα,οσο παει καλυτερευει και σε διαθεση (ειχε πολλη ανησυχια λογω της αλλεργιας τους πρωτους 3,5 μηνες) και εξω που τον παω καθεται πολυ ανετα πλεον,και το κυριοτερο τρωω πολλα φαγητα πια και δεν μπορω να πω οτι μου λειπουν καποια αλλα που αποφευγω ακομη και αυτος δεν δειχνει να ταλαιπωρειται...

Σημερα θα παω και στη μαμα μου να τη δω λιγακι να δει κ τον μικρο να χαρει...θελω και να τη βοηθησω λιγο με τις δουλειες του σπιτιου και να βαλουμε μια ταξη στις φωτο που τραβαγε ο μπαμπας μου(μιλαμε για κουτες)να δουμε λιγακι και τις δικες του.θελω να αγορασω πολλα φωτο αλμπουμ να τις τακτοποιησω ξερετε εαν εχει στο τζαμπο τετοια αλμπουμ να παρω καμια 30αρια για αρχη??:tongue:να μην πληρωσω και μια περιουσια!

εχει στα τζαμπο και σε πολύ καλες τιμές

κοριτσια τελικά οκ για αυριο θα ερθουμε de facto μαράκι εχω τον αριθμό σου για να σε πάρω! Μελίνα εσεις αλλάξατε τηλέφωνα?

ας μπω να αλλαξω λιγο διαθεση...λοιπον εμεις για την βαφτισητελικα θα την κανουμε τελος οκτωβριου γιατι το συζητησαμε με την κουμπαρο κουνιαδα μου και επειδη εχουν ενα δικαστηριο τωρα σε αυτη την βδομαδα και βαφτιζουν τελη μαιου μου ειπε αν γινετε να περιμενουμε λιγο να μαζεψει καποια λεφτα οποτε τελη οκτωβρη..εχω καιρο ακομα να ψαχτω..ρε κοριτσια εμας αυτη η φωτογραφος που ειχαμε στην μαρια μας πηρε 950Ε

:-D

Διαφημίσεις

ευχαριστουμε ναι δεν ξερω γιατι το γραφει ετσι το τικερακι...

κοριτσια παντως τον εχω δει τον μπαμπα μου δυο φορες στον υπνο μου πολυ πιο νεο και ομορφο,γαληνιο και μου γελαγε και μου ειπε "ειμαι πολυ καλα τωρα τελειωσε,ηταν η καταλληλοτερη στιγμη για μενα να φυγω τωρα.ειμαι καλα!" τον επιανα και του λεγα μπαμπα μου εισαι καλα και μου απαντουσε ολο χαρα και μετα εφυγε σαν λευκη οπτασια.τον ειδε και ο αδερφος μου ετσι οπως τον ειδα εγω πιο νεο και ομορφο και του ειπε τα ιδια...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

πιο πανω σε αυτην τη σελιδα καλε!!!

κατερινακι ο φωτογραφος παει τοσο με ψηφιακο αλμπουμ κ βιντεο

άμα είναι με ψηφιακό ειναι πολύ φθηνός
ευχαριστουμε ναι δεν ξερω γιατι το γραφει ετσι το τικερακι...

κοριτσια παντως τον εχω δει τον μπαμπα μου δυο φορες στον υπνο μου πολυ πιο νεο και ομορφο,γαληνιο και μου γελαγε και μου ειπε "ειμαι πολυ καλα τωρα τελειωσε,ηταν η καταλληλοτερη στιγμη για μενα να φυγω τωρα.ειμαι καλα!" τον επιανα και του λεγα μπαμπα μου εισαι καλα και μου απαντουσε ολο χαρα και μετα εφυγε σαν λευκη οπτασια.τον ειδε και ο αδερφος μου ετσι οπως τον ειδα εγω πιο νεο και ομορφο και του ειπε τα ιδια...

και εγώ βλέπω την γιαγιά μου που πέθανε μια βδομάδα αφού γεννησα, όπως λες πιο νέα όλο γελαστη και πάντα με ένα κινητο στο χέρι :shock: δεν ξερω γιατι! λες να προσπαθει να μου στειλει κάποιο μηνυμα ή να επικοινωνήσει? πιστευω σε αυτά, αλήθεια!

λενε οτι αν δεις καποιο αγαπημενο σου προσωπο που εχει πεθανει, οτι σε προστατευει...

και εγώ το πιστευω!

κορίτσια πήγα σήμερα σε ένα μαγαζί με παιδικά να πάω κανένα ρουχαλάκι για τον μικρό, βλεπω ενα πουκαμισάκι πολύ όμορφο αλλά οχι κάτι ιδιαιτερο και τι τιμή μου είπε? 75 Ε :shock:

μετά βλέπω ενα ομορφο ριγέ πουλοβεράκι 78 Ε:shock:

και της λέω κάτι πιο οικονομικό δεν υπάρχει και μου δείχνει ένα λινό άσπρο παντελονάκι με ένα όμορφο πουκαμισάκι τρελα! 65 Ε και τα δ΄ύο, ήθελα πολύ να του πάρω λινό πανταλόνι το σκεφτομουν πολύ καιρό τωρα αλλά όχι και 70 Ε ρε κορίτσια και να το βάλει 2 μηνες μόνο, πήρα τα ματια μου που λένε και εφυγα, μετά πήγα σε ένα μαγαζί με παπουτσια παιδικά και ρβτησα αν εχει σταράκια κοκκινα, για κοριτσάκι μου λεει? οχι για αγοράκι της λέω τελος πάντων δεν είχε, μόλις βγαίνω από το μαγαζί την ακούω που γελούσε μου την έδωσε στα νευρα! ειναι παράλογο αγοράκι να φοράει κοκκινα σταράκια? επειδή ειναι αγορι πρεπει να φοράει μονο μπλέ και πράσινα? τα βαρέθηκα αυτα τα χρώματα! και δεν εφτανε αυτο μόλις φυγαμε για να γυρίσουμε σπίτι μας χτυπησε και μια κοπελα το αμάξι ευτυχως ήταν πολύ καλή η κοπέλα και συνενοησιμη!

καλέ μόνη μου είμαι? helloooooooooooooooo

ααααα doraki πήρα το νεο βιβλιο της Μπαρμπαρίγου, εχει κατι συνταγες!!!!

τουρτες, γλυκά λικερ, παγωτα, ψητα, θαλασσινα, καλοκαιρινα χριστουγεννιατικα, απ'ολα!

καλέ μόνη μου είμαι? helloooooooooooooooo

ααααα doraki πήρα το νεο βιβλιο της Μπαρμπαρίγου, εχει κατι συνταγες!!!!

τουρτες, γλυκά λικερ, παγωτα, ψητα, θαλασσινα, καλοκαιρινα χριστουγεννιατικα, απ'ολα!

εγω ειμαι εδω για λιγο...ποιο νεο βιβλιο?πως λεγεται?πηρα κι εγω προσφατα ενα αλλα δεν ξερω εαν βγηκε κ αλλο!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Εμεις εχουμε αρχισει να μοιραζουμε προσκλησεις για τη βαφτιση, νομιζω πως βαφτίζω πρωτη απο ολες (13/6); Απομενει να κλεισουμε τον στολισμο και να αποφασισουμε που θα παμε να φαμε μετα (καμια 25αρια ατομα).

Χρειάζεται ψαξιμο για ολα, οσο ψαχνεις βρισκεις και το φθηνότερο.

Το βραδυ εχουμε εμβολια, θα κανουμε και τις επισημες μετρησεις και θα μπω να σας πω τα νεα μας! Ευχαριστώ ολες για τις ευχες σας!!! Και μενα μου φαινεται πως περασε γρηγορα ο καιρος, τον βλεπω που εχει γινει ασηκωτος και δεν μπορω να πιστεψω πως λιγους μηνες πριν ηταν μια σταλια πλασματακι...

Το βιβλιο της Μπαρμπαριγου το πηρα και γω, 'Καθε μερα ελληνικα' λεγεται και οντως εχει πολυ ωραιες συνταγες. Την Παρασκευη που εχει γενεθλια ο Κωστας και θα κανουμε τραπεζι, θα δοκιμασω καναδυο να δω τι παιζει!

Γεια σας προκομένες μου!!!

Εβιτούλα καλή αρχή από Δευτέρα!!! Μας έλειψες!!! Θα περιμένουμε νέα σου και για τη δουλειά αλλά και για τον μικρό από τον σταθμό!

Σοφία ευχαριστώ για τα στοιχεία!! Η μπομπονιέρα ΥΠΕΡΟΧΟΤΑΤΗ!!!!!!!

Ελινάκι ο γιος σου είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ!!!!! Τον δαγκώνεις, τον ζουλάς, πες πες...Κανένα ζυμωματάκι πότε πότε???? Αχ τον λαχτάρησα!!! Πάω να μαλιακατσάσω τον δικό μου τον χοντρό!!!!

Το όνειρό σου ...η απόλυτη ηρεμία και αγάπη...

Κατερινάκι σε γλωσσόφαγε η ηλίθια που γελούσε??? Φτου φτου φτου!!!

εγω ειμαι εδω για λιγο...ποιο νεο βιβλιο?πως λεγεται?πηρα κι εγω προσφατα ενα αλλα δεν ξερω εαν βγηκε κ αλλο!

151 συνταγες καθε μέρα ελληνικά, εγω ειχα κ το προηγούμενο που λέγεται στην κουζίνα με την Αργυρω κ εχουμε ευχαριστηθει φαγητά!

Εμεις εχουμε αρχισει να μοιραζουμε προσκλησεις για τη βαφτιση, νομιζω πως βαφτίζω πρωτη απο ολες (13/6); Απομενει να κλεισουμε τον στολισμο και να αποφασισουμε που θα παμε να φαμε μετα (καμια 25αρια ατομα).

Χρειάζεται ψαξιμο για ολα, οσο ψαχνεις βρισκεις και το φθηνότερο.

Το βραδυ εχουμε εμβολια, θα κανουμε και τις επισημες μετρησεις και θα μπω να σας πω τα νεα μας! Ευχαριστώ ολες για τις ευχες σας!!! Και μενα μου φαινεται πως περασε γρηγορα ο καιρος, τον βλεπω που εχει γινει ασηκωτος και δεν μπορω να πιστεψω πως λιγους μηνες πριν ηταν μια σταλια πλασματακι...

Το βιβλιο της Μπαρμπαριγου το πηρα και γω, 'Καθε μερα ελληνικα' λεγεται και οντως εχει πολυ ωραιες συνταγες. Την Παρασκευη που εχει γενεθλια ο Κωστας και θα κανουμε τραπεζι, θα δοκιμασω καναδυο να δω τι παιζει!

μωρε ειδικά για τραπέζι εχει κάτι κεφτεδακια μπακαλιάρου μουρλια, γενικά ειναι ωραιο εγω εβαλα σημαδι στα γλυκά! εχουμε να φαμε παγωτα σουπερ φετος!

Γεια σας προκομένες μου!!!

Εβιτούλα καλή αρχή από Δευτέρα!!! Μας έλειψες!!! Θα περιμένουμε νέα σου και για τη δουλειά αλλά και για τον μικρό από τον σταθμό!

Σοφία ευχαριστώ για τα στοιχεία!! Η μπομπονιέρα ΥΠΕΡΟΧΟΤΑΤΗ!!!!!!!

Ελινάκι ο γιος σου είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ!!!!! Τον δαγκώνεις, τον ζουλάς, πες πες...Κανένα ζυμωματάκι πότε πότε???? Αχ τον λαχτάρησα!!! Πάω να μαλιακατσάσω τον δικό μου τον χοντρό!!!!

Το όνειρό σου ...η απόλυτη ηρεμία και αγάπη...

Κατερινάκι σε γλωσσόφαγε η ηλίθια που γελούσε??? Φτου φτου φτου!!!

ελα ντε την γκαντεμω! :tongue:

εδω και 2 μερες η κορη προσπαθουσε να γυρισει απο ανασκελα μπρουμητα ανεπιτυχως.ε σημερα τα καταφερε!παιζαμε στο κρεβατι και την αφησα για λιγο για να πιω νερο και οταν γυρισα την βρηκα μπρουμητα μες την τρελη χαρα:D:D!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...