Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ναι βρε ΦΑΜούλα εννοείται ότι τα πλένω,της την έβαλα λίγο να δω πώς φαίνεται,πώς είναι πάνω της!!

Παρεπιπτόντως,το τούλι πώς πλένεται?Φαντάζομαι στο χέρι με νερό και λίγο υγρό σαπούνι???

ΑΜΑΝ ΑΜΑΝ τωρα το καταλαβα γιατι ρωτας,τα εβαζε στο στομα της...................

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παει το μωρακι μου και επειδη μεινανε καποια υπολειματα την παρασκευη παω για αποξεση..

:(

Ax vre annia mou..Den xerw ti na sou pw. Kouragio koritsaki mou, exeis duo mwrakia pou xreiazontai thn manoula tous gerh kai dunath. Polles aggalies kai ola ginontai gia kapoio logo..

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Καλησπερα κοριτσακια μου...

ο μπουνιτσας εριξε εναν ωραιο μεσημεριανο υπνο 2.30 ωρων...αυτα ειναι ρεκορ για το παιδι μου...δοξα στο Θεο γενικα κοιμαται καλυτερα,οσο παει καλυτερευει και σε διαθεση (ειχε πολλη ανησυχια λογω της αλλεργιας τους πρωτους 3,5 μηνες) και εξω που τον παω καθεται πολυ ανετα πλεον,και το κυριοτερο τρωω πολλα φαγητα πια και δεν μπορω να πω οτι μου λειπουν καποια αλλα που αποφευγω ακομη και αυτος δεν δειχνει να ταλαιπωρειται...

Σημερα θα παω και στη μαμα μου να τη δω λιγακι να δει κ τον μικρο να χαρει...θελω και να τη βοηθησω λιγο με τις δουλειες του σπιτιου και να βαλουμε μια ταξη στις φωτο που τραβαγε ο μπαμπας μου(μιλαμε για κουτες)να δουμε λιγακι και τις δικες του.θελω να αγορασω πολλα φωτο αλμπουμ να τις τακτοποιησω ξερετε εαν εχει στο τζαμπο τετοια αλμπουμ να παρω καμια 30αρια για αρχη??:tongue:να μην πληρωσω και μια περιουσια!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΠΗΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΝΙΕΜΕ ΛΙΓΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ..ΕΥΤΥΧΩς Ο ΑΝΤΡΑς ΜΟΥ ΕΚΑΤΣΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ..ΧΑΛΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..

βρε κοριτσακι μου, να μπαινεις να μας μιλας να ξεχνιεσαι λιγακι... θα ερθει κ η μανουλα σου κ θα εισαι καλυτερα... πιστευω οτι για ολα υπαρχει λογος κ ισως να ειναι καλυτερα ετσι...

σιγα μη δεν παιζανε!πες μου μονο ποτε καθεται ο νικος την αλλη εβδομαδα......

ελα ντε! αφου μολις του το ειπα μου λεει "σπιτι τους ή σπιτι μας???" το εξω δεν το ειχε βαλει καθολου στο νου του:tongue:

δεν ξερω ομως απο τωρα να σου πω μερα...

Σοφία ΤΕΛΕΙΕΣ οι τιμές!!! Μπορείς σε παρακαλώ να μου στείλεις στοιχεία μπομπονιερών-προσκλητηρίων-μεζεδοπωλείου και φωτογράφου?!?!?!

θα βαλω φωτο απο την μπομπο για τους μεγαλους... 1, 60 η χρεωση κ 2,20 οι παιδικες οι οποιες ειναι το κλασσικο το στρογγυλο το πολυχρωμο γλιφυτζουρι αλλα σε μεγαλο μεγεθος. το προσκλητηριο ειναι ο σωληνας διακοσμημενο με κορδελακια κ λουλουδακια κ μεσα ενα που μοιαζει με χαντρουλες το ξεχασα πως λεγεται.... αυτο 1,50ε... τα υπολοιπα ειναι ο στολισμος... τις μπομπο θα τις εχουμε σε δεντρακι κ θα μου δωσει κ ρανερ κ θα μου φτιαξει κ τα κορδελακια για τα γλυκα με τα ονοματα... αυτα!

το μεζεδοπωλειο ηταν ακριβοτερο αλλα επειδη την κανουμε κυριακη απογευμα ειναι αλλη η τιμη.. περιοχη πετρουπολη κ τα δυο...

baJfp2.png

Διαφημίσεις

χαρουμενα μηνογενεθλια μαλιβ κ ινακι:P:p:pκ ο μπουνιτσας φυσικα...:tongue:

εβαλα και αλλες φωτο του χοντρου...:tongue::tongue:

Αννια μου κοριτσακι μου κουραγιο δεν ειναι ευκολο...μονο ο χρονος θα σε γιατρεψει...να μας λες οτι θες οποτε θες...

το αλλο σαββατο ειναι το μνημοσυνο του μπαμπα μου...ποτε περασε ο καιρος..

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

doraki χαιρομαι που σου αρεσουν!

μολις ειδα κ τις φωτο με την tutu της μπουμπους! φανταστικη!!!!!

ελινα μου περναει ο καιρος, δεν λες τιποτα! ποτε γινονται ολα κ δεν το καταλαβαινουμε... εχεις δουλεια με τις φωτο, αλλα αξιζει ο κοπος!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

καλέ κι εγώ ξέχασα το μικρό μας νικόλα!!

Μαράκι να τον χαίρεσαι!!

αχ πότε θα φτάσει ο Δεκέμβρης,τότε θα κλείσουν χρόνο τα μωράκια μας!!

μωρε θα ερθει κ δεν θα το παρουμε ειδηση!!!! εγω προς το παρον θελω να ερθει το κατακαλοκαιρο να παμε διακοπες!!!!!!!!!!!!!!!!!

baJfp2.png

σε ευχαριστουμε Ελινα, και σε σας!!!!

τελικα μας φανηκε καπως το 4χιλιαρο και λεμε να κανουμε ακομα πιο κλειστου τυπου τραπεζι... :-D οτι να ναι ειμαστε...αχχχ

παω να δω την τουτουυ και μπομπο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...