Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Την Τρίτη επανέλαβα την χοριακη μου και από 551 είχε πάει 1781 μου  την Δευτέρα να επαναλάβω ! Την περασμένη Κυριακή ήταν η 12 ημέρα !

ποτε πιστεύετε θα μου κάνει υπέρηχο;

Ε στο τέλος της  εβδομάδα γενικά μπορείς να κάνεις υπέρηχο για να δεις σάκο θα φαίνετε. 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

φαμουλα δεν τα εξηγησα καλα...

190 μπομπο (170 για μεγαλους κ 20 παιδικες) 70 προσκλητηρια κ στολισμο εκκλησιας( διαδρομος απο μπαλονια σε σχεδιο λουλουδι) ολα αυτα 550ε...

ξεχασα βεβαια στα 4000 να προσθεσω +800 τον φωτογραφο..

baJfp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα.Τώρα τελείωσα απο τις δουλειές!!Ο μικρός έφγε όλη του τη φρουτόκρεμα με μεγάλη χαρά!!!!Ο λόγος?Πήραμε δοκιμαστικά(για τα ταξίδια) κάτι έτοιμες της Nutricia(frutapura) χωρίς ζάχαρη και συντηρητικά(λέει) και ξετρελάθηκε!!!!Πρώτη φορά έφαγε χωρίς να κάνω τον καραγκιόζη:P

Εμείς λέγαμε για γαμοβάφτιση όπως ξέρετε.Το κέντρο μετά την εκκλησία έχει ψιλοκαλή τιμή.12E το άτομο.Απλά το θέμα είναι οτι έχουμε πολλά άτομα.Δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνουμε.Μπομπονιέρες& προσκλητήρια δεν κοίταξα ακόμη μέχρι να βγάλουμε απόφαση:-(

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

πολυ καλες τιμες, μην το συζητατε!!! εδω πριν 2 χρονια ειχα δωσει 30ε το ατομο σε αιθουσα με σερβιριστο μενου κ ηταν απο τα πιο φθηνα που βρηκα! τωρα ημουν ετοιμη να κλεισω ενα μεζεδοπωλειο με 23ε αλλα πηγα σε ενα αλλο κ μου εδωσαν σουπερ τιμη... 17ε:shock: με ολα μεσα... κ ειναι πανω σε πλακωστρωτο με παρκο απεναντι κ παιδικη χαρα...

baJfp2.png

γεια σας!!!!!!

ωραιο θεμα!βαφτιση!τιποτα δεν εχω κανει!μονο εκκλησια!το σιγουρο ειναι οτι για μπομπο+προσκλητηριο δεν θα δωσω πανω απο ευρω για κανενα.οι κρεμαστρες-γοργονες με ενα ευρω ειναι μια χαρα!μαλλον απο ναρλη θα τα κλεισω και τα 2.αλλα πρεπει να βρω δικαιολογια για την γειτονισσα που εχει καταστημα με τετοια και περιμενει να παμε απο εκει.........

μαρινα καταλαβα καλα?θα βγαλεις 4 προσκλητηρια?αν τα εκτυπωσεις μονη σου οκ αλλα αν πας σε καταστημα θα σου βγει ενα 50αρι μονο η εκτυπωση.

σοφια οι τιμες που βρηκες ειναι πολυ καλες για ολα.και στειλε και το τηλ του φωτογραφου,τωρα που βγαινει σε αδεια ο παναγιωτης να κανουμε καμια δουλεια....

Διαφημίσεις

Μόλις γύρισα από ταχυδρομείο,πήρα την tutu που μου έφτιαξε η Ιωάννα,είναι τέλεια,την φόρεσα στη μικρή και της άρεσαν πολύ τα "πλοκάμια" από τούλι,τα έβαζε συνέχεια στο στόμα.Φυσικά δεν κατάφερα μια φωτο της προκοπής,όταν έρθει ο Γιώργος βλέπουμε!!

Πέρασα και έκλεισα 2 κυπαρρισάκια και 2 ελίτσες για τη βεράντα,τώρα που θα βάλουμε και τέντες θα είναι χάρμα,να έρθετε όποτε θέλετε,θα βάλουμε και μια μικρή πισινούλα.

oCxsp2.png

doraki προσεχε τι λες κ σου μαζευτουμε ολες εκει περα!!!!

γεια σας!!!!!!

ωραιο θεμα!βαφτιση!τιποτα δεν εχω κανει!μονο εκκλησια!το σιγουρο ειναι οτι για μπομπο+προσκλητηριο δεν θα δωσω πανω απο ευρω για κανενα.οι κρεμαστρες-γοργονες με ενα ευρω ειναι μια χαρα!μαλλον απο ναρλη θα τα κλεισω και τα 2.αλλα πρεπει να βρω δικαιολογια για την γειτονισσα που εχει καταστημα με τετοια και περιμενει να παμε απο εκει.........

μαρινα καταλαβα καλα?θα βγαλεις 4 προσκλητηρια?αν τα εκτυπωσεις μονη σου οκ αλλα αν πας σε καταστημα θα σου βγει ενα 50αρι μονο η εκτυπωση.

σοφια οι τιμες που βρηκες ειναι πολυ καλες για ολα.και στειλε και το τηλ του φωτογραφου,τωρα που βγαινει σε αδεια ο παναγιωτης να κανουμε καμια δουλεια....

πες της οτι θα σου τα κανει δωρο ο κουμπαρος οποτε δεν μπορεις να του πεις κατι...

θα σου στειλω το τηλ με μηνυμα...

σκεφτητε κ πως σας βολευει για την αλλη εβδομαδα... ο νικος ειπε μηπως παιζανε κιολας...

baJfp2.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΠΗΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΝΙΕΜΕ ΛΙΓΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ..ΕΥΤΥΧΩς Ο ΑΝΤΡΑς ΜΟΥ ΕΚΑΤΣΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ..ΧΑΛΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..

:-D

Σοφία μου εγώ το έχω ξαναπεί,όποια θέλει μου λέει και έρχεται!!

Ειδικά τώρα το καλοκαίρι με καρπουζάκι έξω,απλά δεν υπάρχει...

Κοριτσάκι μου αν δεν τα λες σε μας να ξεσκάσεις σε ποιον θα τα πεις????

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

doraki προσεχε τι λες κ σου μαζευτουμε ολες εκει περα!!!!

πες της οτι θα σου τα κανει δωρο ο κουμπαρος οποτε δεν μπορεις να του πεις κατι...

θα σου στειλω το τηλ με μηνυμα...

σκεφτητε κ πως σας βολευει για την αλλη εβδομαδα... ο νικος ειπε μηπως παιζανε κιολας...

σιγα μη δεν παιζανε!πες μου μονο ποτε καθεται ο νικος την αλλη εβδομαδα......

Υπομονή Άννια μου... βέβαια, ξέρω ότι δε χωράνε λόγια σε τέτοιες περιπτώσεις, αλλά ξερεις ότι ειμαστε διπλα σου. ίσως η μητρα σε τετοιες κοντινες εγκυμοσυνες δεν ειναι ετοιμη να θρεψει ενα νεο μωρακι. ίσως ηταν καλυτερα για το μωρακι σου... να φανείς δυνατη γιατί τα μωράκια σου θελουν τη μανουλα τους δυνατη και χαρουμενη.

15y6xxxv0qx3picm.png

αχ ΦΑΜ και για την δικη μου πολλα ειναι...για το τραπεζι υπολογισα το πολυ 24 ευρω το ατομο, σε δικο μας χωρο, στολισμο θα κανω μονο στο τραπεζι μονη μου, μπομπονιερες θα τις φτιαξω μονη μου και υπολογιζω περιπου 2 με 2,5 ευρω, προσκλησεις θα τυπωσουμε μονο 10 οι υπολοιποι θα τις λαβουν με email!! γλυκα στην εκκλησια δεν δινω αφου θα ερθουν ολοι στο τραπεζι...οτι μπορουσα εκοψα δηλαδη και παλι ελπιζω να μην ξεπερασουμε τα 4.000 !!!

Ινάκι μου catering 24? to άτομο??? Τί θα σερβίρεις? Σωλομό και γαρίδες??? Και οι μπομπονιέρες ακριβές και ο κόπος να τις φτιάξεις μόνη...βράστα...

Στην βιοτεχνία που σου είπα στο Χαλάνδρι βρίσκεις με ?1,50 ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ μπομπονίερες ΕΤΟΙΜΕΣ!!!!!

φαμουλα δεν τα εξηγησα καλα...

190 μπομπο (170 για μεγαλους κ 20 παιδικες) 70 προσκλητηρια κ στολισμο εκκλησιας( διαδρομος απο μπαλονια σε σχεδιο λουλουδι) ολα αυτα 550ε...

ξεχασα βεβαια στα 4000 να προσθεσω +800 τον φωτογραφο..

πολυ καλες τιμες, μην το συζητατε!!! εδω πριν 2 χρονια ειχα δωσει 30ε το ατομο σε αιθουσα με σερβιριστο μενου κ ηταν απο τα πιο φθηνα που βρηκα! τωρα ημουν ετοιμη να κλεισω ενα μεζεδοπωλειο με 23ε αλλα πηγα σε ενα αλλο κ μου εδωσαν σουπερ τιμη... 17ε:shock: με ολα μεσα... κ ειναι πανω σε πλακωστρωτο με παρκο απεναντι κ παιδικη χαρα...

Σοφία ΤΕΛΕΙΕΣ οι τιμές!!! Μπορείς σε παρακαλώ να μου στείλεις στοιχεία μπομπονιερών-προσκλητηρίων-μεζεδοπωλείου και φωτογράφου?!?!?!

Μόλις γύρισα από ταχυδρομείο,πήρα την tutu που μου έφτιαξε η Ιωάννα,είναι τέλεια,την φόρεσα στη μικρή και της άρεσαν πολύ τα "πλοκάμια" από τούλι,τα έβαζε συνέχεια στο στόμα.Φυσικά δεν κατάφερα μια φωτο της προκοπής,όταν έρθει ο Γιώργος βλέπουμε!!

Πέρασα και έκλεισα 2 κυπαρρισάκια και 2 ελίτσες για τη βεράντα,τώρα που θα βάλουμε και τέντες θα είναι χάρμα,να έρθετε όποτε θέλετε,θα βάλουμε και μια μικρή πισινούλα.

Θα το κανονίσουμε μια μέρα!! Θα είναι πολύ ωραία!!

Αδιάκριτη ερώτηση: φοράς στην μικρή ρούχα πριν τα πλύνεις??? Κατάλαβα κάτι λάθος???

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΠΗΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΝΙΕΜΕ ΛΙΓΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ..ΕΥΤΥΧΩς Ο ΑΝΤΡΑς ΜΟΥ ΕΚΑΤΣΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ..ΧΑΛΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..

Καλή δύναμη κοριτσάκι μου...ελπίζω να σε ξαλαφρώσει λίγο η μανούλα σου και στην ψυχούλα και στις δουλείτσες... Η Μαρία κατάλαβε τίποτα?????

εχω φαει κολλημα με τα γλαστρακια για μπομπονιερα...

για το catering ο εξοπλισμος μας βγαινει 7 ευρω το ατομο και περιμενω τωρα προσφορα για το φαγητο..μακαρι να βγει κατω απο 17 ευρω, θα δουμε!

αχ Αννια μου κουραγιο κοριτσακι μου, ειναι πολυ ασχημη εμπειρια αυτη...με το καλο να υποδεχθεις την μανουλα σου σημερα

+++

Να προσθεσω οτι στην περιοχη που ρωτησαμε επειδη θα γινει σαββατο απογευμα μας λενε σε απλη ταβερνα 23 ευρω!!! ε προτιμω να το κανω στους γονεις μου αν ειναι αφου εχουμε γκαζον!

Geia sas koritsia!

Pws eisaste? Den prolavainw na sas diavasw an kai 8a kanw mia prospa8eia mpas kai kalupsw tis teleutaies 2-3 selides.

Arxizw douleia th Deutera kai mou exei vgei o patos stis proetoimasies..Phga kai ton Orfea 2 prwina ston paidiko sta8mo gia na tous gnwrisei kai na ton gnwrisoun kai eutuxws ola phgan mia xaroula. Olo xamogela kai xares htan o atimos. Den ekleise mati fusika alla elpizw siga siga na xalarwsei kai na vrei ton ru8mo tou..Oso gia mena, erixa trello klama otan ton afhsa re koritsia. San prwtomanoula ena pragma. Eniw8a toso adeia kai gumnh xwris to mwroulaki mou. :( Ante na me dw th Deutera twra..

Loipon trexw na sas diavasw twra pou einai kai oi 2 hremoi!

makiaaaaaaaaa

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...