Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μητσακι κ νικολα χαρουμενα μηνογενεθλια!!!

doraki υπομονη κ επιμονη... που θα παει????????

εγω εκλεισα μπομπο 190, προσκλητηρια 70 ή 75 δεν θυμαμαι... κ στολισμο 550ε... τραπεζι εκλεισα εχθες ... υπολογιζω οτι κ εμεις με τα ρουχα κ δωρο κουμπαρου (του ενος γιατι το αλλο το εχουμε ηδη παρει εδω κ κατι μηνες) θα φτασουμε τα 4...

baJfp2.png

mαρη φαμ ποτε μπαινεις, γραφεις, φευγεις χαμπαρι δε σε παιρνουμε!

Είμαι μουλωχτή!!!!!

Φαμουλα ακομη τον υπολογιστη δεν τον φερανε και μπαινω απο το λαπ τοπ... αλλα τρεχω με την βαπτιση.... Το φορεμα ειναι σε στιλ αρχαιοελληνικο ασπρο και κοβει πολυ στην κοιλιτσα μου... εχω κανονισει τα παντα εκτος απο προσκλητηρια και μπομπονιερες και αυτα τα αφησα γιατι τα προσκλητηρια που μου αρεσαν κανουν 3.5 ευρω το ενα και εγω εχω 300!!! και για 500 μπομπονιερες επι 7 ευρω η μια... και δεν θελω να δωσω τοσα λεφτα σε πραγματα που θα πεταξουν... εχετε καμια ιδεα ποιο οικονοικη?

Μου αρέσει πολύ η περιγραφή του φορέματος!! Και κυρίως ότι κόβει στην κοιλιά...

Όσο για προσκλητήρια και μπομπο σίγουρα υπάρχουν φθηνότερα!!! Για δες λίγο στο ίντερνετ μήπως βρεις στοκ!!!

απλα σκεφτομουν την επεμβαση που πρεπει να κανει την Παρασκευη η Αννια γιαυτο το ειπα...

λοιπον εγω υπολογιζω οτι θα ξοδεψουμε γυρω στα 4000 για 80 ατομα, συμπεριλαμβανω τα παντα ομως στο ποσο, ακομα και το δωρο του νονου

Αααα...

Το ποσό συμπεριλαμβάνει και τραπέζι? Πολλά μου φαίνονται (για την τσέπη μου εννοώ!)

αα ναι ξεχαστηκα!!! χαρουμενα μηνογεννεθλια!!! εμεις θα κανουμε 2 τσιμπι σημερα

Χαρούμενα μηνογενέθλια και σε Μητσάκι και σε Νικόλα και σε Μπουνίτσα!!!

Τσίμπι-τσίμπι το μητσάκι, δακρυάκι να μην στάξει!!!!!

Ρε κορίτσια,για πείτε καμιά ιδέα,προσπαθώ να της μάθω το μπιμπερό αλλά δεν το πιάνει με τίποτα,πήγα και πήρα θήλαστρο να βγάζω το γάλα μου μπας και πίνει αυτό και μάθει σιγά σιγά αλλά τίποτα....

Δοκίμασες διαφορετικές πιπίλες και διαφορετικά υλικά (καουτσούκ/σιλικόνη)???

εγω εκλεισα μπομπο 190, προσκλητηρια 70 ή 75 δεν θυμαμαι... κ στολισμο 550ε... τραπεζι εκλεισα εχθες ... υπολογιζω οτι κ εμεις με τα ρουχα κ δωρο κουμπαρου (του ενος γιατι το αλλο το εχουμε ηδη παρει εδω κ κατι μηνες) θα φτασουμε τα 4...

Πάλι καλά με 2 μπεμπόνια!!! Για πες ποσότητα μπομπο και προσκητήρια να δούμε πόσο μήγε το μαλλλλί!!!!

Διαφημίσεις

αχ ΦΑΜ και για την δικη μου πολλα ειναι...για το τραπεζι υπολογισα το πολυ 24 ευρω το ατομο, σε δικο μας χωρο, στολισμο θα κανω μονο στο τραπεζι μονη μου, μπομπονιερες θα τις φτιαξω μονη μου και υπολογιζω περιπου 2 με 2,5 ευρω, προσκλησεις θα τυπωσουμε μονο 10 οι υπολοιποι θα τις λαβουν με email!! γλυκα στην εκκλησια δεν δινω αφου θα ερθουν ολοι στο τραπεζι...οτι μπορουσα εκοψα δηλαδη και παλι ελπιζω να μην ξεπερασουμε τα 4.000 !!!

καλά, μιλάμε φοβερή η διαφορά σε τιμές αθήνα-επαρχία. για το τραπέζι μιλάω. εμείς κλείσαμε στη βεροια με 14ε το άτομο και έχει φαγητό 6 σαλάτες και κρασί και μπύρα χωρίς όριο. θεσ/νικη απ' ότι ξερω είναι γυρω στα 20.

μπομπο κι εγω μονη μου θα τις φτιαξω και υπολογιζω γυρω στο 1ευρω το κομμάτι. πουγγί, παραμάνα (οχι η απλή) και ένα ασημενιο αγοράκι και 2-3 χάντρες λαχανί-πορτοκαλί να κρέμονται στην παραμανα. είναι για γαμοβάφτιση. αλλά ακόμα δεν κανόνισα τίποτα... για σεπτέμβρη έχω ακόμα χρόνο, ε???

15y6xxxv0qx3picm.png

Εγω κανω το λαθος και παω σε γνωστους για να τους προτιμησω και παντα την παταω.. θα το ψαξω το θεμα καλυτερα και σιγουρα θα βρω κατι φθηνοτερο...

Ινακι σκεφτομαι και εγω να κανω ονη μου τις μπομπονιερες.. αλλα 500 ου φαινονται παρα πολλες και ποιος θα αναλαβει να τις τακτοποιησει στην εκκλησια? εμεις θα εχουμε παλι κεττερινγκ στην εκκλησια για να μειωσουμε τα ατομα στο τραπεζι...

a84026bdda.png

Και εγω σεπτεμβρη μελινα θα το κανω.....ειπα όμως μια που ειναι το τελευταιο παρτακι μας (πριν τους γαμους τους χαχα) να το καψουμε λιγο παραπανω.....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καλά, μιλάμε φοβερή η διαφορά σε τιμές αθήνα-επαρχία. για το τραπέζι μιλάω. εμείς κλείσαμε στη βεροια με 14ε το άτομο και έχει φαγητό 6 σαλάτες και κρασί και μπύρα χωρίς όριο. θεσ/νικη απ' ότι ξερω είναι γυρω στα 20.

μπομπο κι εγω μονη μου θα τις φτιαξω και υπολογιζω γυρω στο 1ευρω το κομμάτι. πουγγί, παραμάνα (οχι η απλή) και ένα ασημενιο αγοράκι και 2-3 χάντρες λαχανί-πορτοκαλί να κρέμονται στην παραμανα. είναι για γαμοβάφτιση. αλλά ακόμα δεν κανόνισα τίποτα... για σεπτέμβρη έχω ακόμα χρόνο, ε???

Εμεις να φανταστεις κλεισαμε "φιλικη" τιμη 27 ευρω το ατομο στο τραπεζι.... γιατι ειναι η θεια του αντρα μου και το ξενοδοχιο ειναι 5 αστερων... αστα να πανε.. καλυτερα με ξενους τελικα..

Μελσακι σε επιασα... αφου πας Βεροια θα ερθεις και στην βαπτιση μας.. 45' δρομος ειναι και μαλιστα εγνατια...:D

a84026bdda.png

Διαφημίσεις

Εμεις να φανταστεις κλεισαμε "φιλικη" τιμη 27 ευρω το ατομο στο τραπεζι.... γιατι ειναι η θεια του αντρα μου και το ξενοδοχιο ειναι 5 αστερων... αστα να πανε.. καλυτερα με ξενους τελικα..

Μελσακι σε επιασα... αφου πας Βεροια θα ερθεις και στην βαπτιση μας.. 45' δρομος ειναι και μαλιστα εγνατια...:D

εγω νομιζω 27 ευρω σε 5 αστερων δεν ειναι κακο...Προφανως σε ξενους θα το κλεινουν κανα τριανταρι..... Στην Αθηνα, κανα 60αρι....5 αστερων ειναι αυτο ;):D

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Πίστεψέ με είναι φιλικότατη η τιμή!!!! Σε πεντάστερο οι τιμές ξεκινούν από 45 με 50 ευρώ το πιο φτωχό μενού...

Εγώ είχα δώσει 36 ευρώ σε 4 αστέρων για Κυριακή μεσημέρι που οι τιμές είναι χαμηλότερες πριν 2 χρόνια).

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Απλως εδω υπαρχουν επιλογες απο 12 ευρω το ατομο σε ταβερνα με τα ποτα μαζι.. αλλο περιβαλλον θα μου πειτε ναι το δεχομαι.. αλλα δωσαε τοσα πολλα λεφτα για τον γαμο .. μετα λεω πως μια φορα θα βαπτιστει ο πριγκπας μου και αξιζει... η διαφορα νομιζω επαρχια με Αθηνα ειναι πως εδω εχουμε πολλους καλεσμενους...

a84026bdda.png

καλημερα κοριτσακια μου βλεπω μιλατε για την βαφτιση για το τραπεζι δεν ξερω αλλα αυτο που αποφασισα ειναι το εξης δεν θα μοιρασω κλυκα τα κουφετα ειναι για αυτο τον λογο δεν θα μοιρασω προσκλητηρια θα βγαλω μονο 4 για εμας και οχι φωτο και βιντεο ο κουνιαδος μου εχει ωραιοτατη μηχανη να τραβηξει καμια 20αρια και τελος γιατι μονο να παω τους φωτογραφους Τηνο θελω ενα χιλιαρικο δεν θα παραλειψω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα :P

Εμάς δεν μας έφτανε η βάφτιση, μετακομίζουμε κιόλας!

Μες το τρέξιμο είμαστε όλη την ημέρα...

Και δεν βρίσκω και κανένα ρούχο της προκοπής :(!!!!

Για πείτε καμιά ιδέα βρε κορίτσια...

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...