Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Την Τρίτη επανέλαβα την χοριακη μου και από 551 είχε πάει 1781 μου  την Δευτέρα να επαναλάβω ! Την περασμένη Κυριακή ήταν η 12 ημέρα !

ποτε πιστεύετε θα μου κάνει υπέρηχο;

Ε στο τέλος της  εβδομάδα γενικά μπορείς να κάνεις υπέρηχο για να δεις σάκο θα φαίνετε. 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=bltevp1fCbs&hl=el_GR&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=bltevp1fCbs&hl=el_GR&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!

αννια μου μικρο μου κοριτσακι,ποσο λυπαμαι..... :(

προσπαθησε κουκλιτσα μου να εισαι δυνατη για το μαρακι κ τον αντωνακη κ ο αντρουλης σου κ μεις ειμαστε εδω.για σενα.

κοριτσια,η μικρη σε 2 μερες πηγε 6050 απο το 5900 που ειχε πεσει την περασμενη βδομαδα.τρωει την κρεμα με τρελη χαρα,2 φορες χτες την εφαγε ολη,γυρω στα 100 μλ....αλλα με το μπιμπερο εχει θεμα,ουτε το γαλα μου δεν καταδεχεται να πιει ετσι...

κοιμηθηκε 22:45-6:15 κ μετα σερι μεχρι τις 9!!

oCxsp2.png

κατερινακι μου τα starbucks που λεμε ειναι ακριβως στην πλατεια αριστοτελους απο την παραλια..οχι στο εμπορικο!

ok θα τα βρω!

annia μου όλο το βραδι σε σκεφτομουνα, όπως ειπανε και τα κοριτσια εισαι δυνατη εσυ!

καλημερααααα

Αννια μου να εισαι δυνατη.... λυπαμαι πολυ...

Κανονιζεται συναντηση? δεν εμαθα κατι... Κατεινακι θα πας?

Οι υπολοιπες μανουλες καλα?

Εμεις τρωμε κρεμουλα με πολυ ορεξη και σε λίγο θα βαλουμε και φρουτα. Αλλα το βραδυ ξυπναμε για παιχνιδια...

Ετοιμαζομαστε για τα βαπτισια και πηρα ενα φορεμα τελειοοοοοοοοο

a84026bdda.png

Καλημέρα!!!

Άννια μου γλυκιά πόσο σε σκέφτομαι ...πόσο δυσκολεύτηκα να κοιμηθώ χθες...πόσο θέλω να σε πάρω αγκαλίτσα και να σου πω θα περάσει...

...να φυγει αυτη η παλιοβδομαδα γρηγορα...

Θα είσαι γραφείο, γι΄ αυτό???

κοριτσια,η μικρη σε 2 μερες πηγε 6050 απο το 5900 που ειχε πεσει την περασμενη βδομαδα.τρωει την κρεμα με τρελη χαρα,2 φορες χτες την εφαγε ολη,γυρω στα 100 μλ....αλλα με το μπιμπερο εχει θεμα,ουτε το γαλα μου δεν καταδεχεται να πιει ετσι...

κοιμηθηκε 22:45-6:15 κ μετα σερι μεχρι τις 9!!

Παίρνει τα πάνω της η τρελοκοτσιδού!!!!

Οι υπολοιπες μανουλες καλα?

Εμεις τρωμε κρεμουλα με πολυ ορεξη και σε λίγο θα βαλουμε και φρουτα. Αλλα το βραδυ ξυπναμε για παιχνιδια...

Ετοιμαζομαστε για τα βαπτισια και πηρα ενα φορεμα τελειοοοοοοοοο

Με γεια το φόρεμα!! Για πες περισσότερα για φόρεμα και βάπτιση γενικά...και να μπαίνεις πιο συχνά μωρε να μας λες τα νέα σου!!!

Διαφημίσεις

Φαμουλα ακομη τον υπολογιστη δεν τον φερανε και μπαινω απο το λαπ τοπ... αλλα τρεχω με την βαπτιση.... Το φορεμα ειναι σε στιλ αρχαιοελληνικο ασπρο και κοβει πολυ στην κοιλιτσα μου... εχω κανονισει τα παντα εκτος απο προσκλητηρια και μπομπονιερες και αυτα τα αφησα γιατι τα προσκλητηρια που μου αρεσαν κανουν 3.5 ευρω το ενα και εγω εχω 300!!! και για 500 μπομπονιερες επι 7 ευρω η μια... και δεν θελω να δωσω τοσα λεφτα σε πραγματα που θα πεταξουν... εχετε καμια ιδεα ποιο οικονοικη?

a84026bdda.png

καλημέρα κι από εμάς!!!! ο αγκαλίτσας μου κοιμήθηκε 12-6 και 6:30-9:30! σούπερ! και τωρα ειναι στο κρεβατακι του και χαζευει, αλλά αρχισε τη γκρινια... ε, και μισή ωρα που κάθισε εκεί καλά είναι γι' αυτόν, δεν έχω παράπονο.

Άννια μου, συμφωνώ με το Μαρινάκι. η γρουσουζιά επηρεάζει απίστευτα! τα παιδάκια σου όμως σε χρειάζονται πολύ. ξέρεις ότι όλες μας σε αγκαλιάζουμε και ό,τι χρειαστείς είμαστε εδώ.

Μαχούλα, η Κατερίνα θα έρθει αύριο πρωί. θα μπορέσεις να μας κάνεις την τιμή??? :) θα το ξανακανουμε, βέβαια, αλλά είναι ευκαιρία!

15y6xxxv0qx3picm.png

Αχ ποσο θελω μελσακι μου να ερθω δεν λεγεται... το προβλημα ειναι ο μικρος που δεν εχω να τον αφησω ... και να τον εχω μονη μου στο αμαξι τοσες ωρες δεν λεει... τι ωρα θα βρεθειτε?

a84026bdda.png

Διαφημίσεις

στις 12. 2,5 ωρες δεν ειναι καστορια-θεσ/νικη? είναι όντως αρκετες... δε μπορεις να παρεις μαζι σου αδερφη-φιλη για να ειναι διπλα του? εμεις όταν πηγαμε τρικαλα κοιμοταν σ' ολο το δρομο και δε μας δημιουργησε προβλημα

15y6xxxv0qx3picm.png

Αννια μου στεναχωρήθηκα παρα πολυ κουκλιτσα μου...Κριμα...

Εχεις τα δυο μωρακια σου ομως να σου δινουν πολλα πολλα χαμογελα και ζεστασια!

Καλημερα και απο μενα, χαρουμενα μηνογεννεθλια Μητσάκι και Μπουνίτσα!

Θα είσαι γραφείο, γι΄ αυτό???

απλα σκεφτομουν την επεμβαση που πρεπει να κανει την Παρασκευη η Αννια γιαυτο το ειπα...

γραφειο δεν παω, η πεθερα αρρωστη οποτε δεν θα εχω βοηθεια με την μητση..

μεγεια το φορεμα Μαχη!!

λοιπον εγω υπολογιζω οτι θα ξοδεψουμε γυρω στα 4000 για 80 ατομα, συμπεριλαμβανω τα παντα ομως στο ποσο, ακομα και το δωρο του νονου

Μητσάκι και γαμπρούλη μου χαρούμενα μηνογενέθλια!

Α Μητσάκι να μην κλαις πολύ στο εμβολιάκι...

Ρε κορίτσια,για πείτε καμιά ιδέα,προσπαθώ να της μάθω το μπιμπερό αλλά δεν το πιάνει με τίποτα,πήγα και πήρα θήλαστρο να βγάζω το γάλα μου μπας και πίνει αυτό και μάθει σιγά σιγά αλλά τίποτα....

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...