Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ax mwre, einai alh8eia auto me th koilia!Ki emena 8a mou leipsei polu polu..Ase pou twra xerw oti einai kala kai prostateumeno to plasmataki mou. Me to pou 8a er8ei me to kalo bainoume se auth th fash pou prospa8oume na katalavoume ti 8eloun kai ti xreiazodai, pragma pou den einai panta kai toso eukolo :)

Eimai kai ligo egwistria mana padws.Skeftomai olh th mourlia pou 8a pa8oun goneis kai pe8erika kai den anupomonw ka8olou..

sofaki θα κοιταξω να το κανονισω!!! σημερα παω στο ιατρειο κ την αλλη εβδομαδα 3/12 στο μητερα, εκει μου ειπε οτι θα κανονισουμε για ημερομηνια! ε, θελω να πιστευω οτι θα παμε μετα τις 10!!!

θα δεις κ εσυ την μπουμπου σου σημερα δηλ??? ωραια!!!!

αυτο ελεγα στην εβιτα... δεν ξερω πως θα ειμαι μετα χωρις την κοιλια να χοροπηδαει!!!!

για το εμβολιο...σιγουρα ειναι θεμα μιζας!!! δεν θυμοσαστε πριν απο 1-2 εβδομαδες που βγηκε στην τηλεοραση ο διευθυντης λοιμοξιολογικης κλινικης στην Θεσ/κη κ παραιτηθηκε γιατι δεν εκανε το εμβολιο????? εκει τα πηρε κ ελεγε για τις μιζες!!!

Επεξεργάστηκαν by EvitaT

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα σημερα πηγα στο φαρμακειο και ρωωτησα για το εμβολιο μου ειπε λοιπον ο φαρμακοποιος οτι και να το κανω ειναι δωρον αδωρον γιατι χρειαζεται περιπου 15-20 μερες για να αποκτησεις αντισωματα οποτε το μωρο δεν θα ωφεκηθει γιατι θα εχω γεννησει.Αλλα ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ αυστηρη καραντινα και απαγορευση σε ολους να ερχονται στο σπιτι και στις μαμαδες και οποια παρεξηγηθει τα κρητικα προιοντα εχουν καλο ξυδι.

Εγω κοριτσια μπορει να μην ειναι σωστο αυτο που θα πω αλλα δεν παω ουτε να κοινωνισω οπως ειχα παει πριν την πρωτη γεννα φοβαμαι θα παει καμια?

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγω παντως δεν θα παω.δεν το διακινδυνευω πιστευω οτι απο την κοινωνια δεν κολλας αλλα απο τοσο κοσμο που θα εχει η εκκλησια ολο και καποιος θα ειναι κρυωμενος..

:-D

Αντικρουόμενα συναισθήματα!!!!!! Χαρά, αγωνία, ανυπομονησία, ανησυχία, όνειρα...

Κορίτσια από τη μία ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΩΡΑ να δω τον μπεμπούλη και να τον κρατήσω αγκαλίτσα.....από την άλλη σκέφτομαι ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΕΙ Η ΚΟΙΛΑΡΑ ΜΟΥ!!!!

Εβιτούλα ούτε εγώ ξέρω να σου πω πως νιώθω!!!!!!! Πάντως η απόφασή σου περί εμβολίου δεν είναι εύκολη...προτείνω να ρωτήσεις όσους πιο πολλούς γιατρούς μπορείς...

Sofia_m φαντάζεσαι μετά από τόσα πλάνα και διεκδικήσεις να μας τη φέρουν και η μία σου τσούπρα να "τα βρει" με τον γιόκα μου??? Ότι και να σχεδιάζουμε εμείς, αυτά ό,τι θέλουν θα κάνουν!!! Γερά κι ευτυχισμένα να είναι!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα σημερα πηγα στο φαρμακειο και ρωωτησα για το εμβολιο μου ειπε λοιπον ο φαρμακοποιος οτι και να το κανω ειναι δωρον αδωρον γιατι χρειαζεται περιπου 15-20 μερες για να αποκτησεις αντισωματα οποτε το μωρο δεν θα ωφεκηθει γιατι θα εχω γεννησει.Αλλα ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ αυστηρη καραντινα και απαγορευση σε ολους να ερχονται στο σπιτι και στις μαμαδες και οποια παρεξηγηθει τα κρητικα προιοντα εχουν καλο ξυδι.

Εγω κοριτσια μπορει να μην ειναι σωστο αυτο που θα πω αλλα δεν παω ουτε να κοινωνισω οπως ειχα παει πριν την πρωτη γεννα φοβαμαι θα παει καμια?

Μαρίνα μου μπορεί να είναι αμαρτία αλλά πάντα σιχαινόμουν λίγο την κοινωνία και το φίλημα των εικόνων με όλους αυτούς τους υπερήλικες... Εννοείται ότι από την ημέρα που έμεινα έγκυος, ούτε εικόνα φίλησα, ούτε κοινώνησα.

Επίσης δεν μπαίνω σε χώρους με πολυκοσμία κι έχω κόψει και τα φιλιά...μέχρι και υποχόνδρια με είπαν, αλλά σκασίλα μου...αυτό που έχει σημασία είναι να προστατεύσω το νινάκι που γεννιέτσαι το πολύ σε 1 εβδομάδα!!! Και στην τελική καλύτερα να είμαι υπερβολική και να είναι αυτό καλά, παρά να είμαι χαλαρή και να μου πάθει το παραμικρό!!!!

Αντικρουόμενα συναισθήματα!!!!!! Χαρά, αγωνία, ανυπομονησία, ανησυχία, όνειρα...

Κορίτσια από τη μία ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΩΡΑ να δω τον μπεμπούλη και να τον κρατήσω αγκαλίτσα.....από την άλλη σκέφτομαι ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΕΙ Η ΚΟΙΛΑΡΑ ΜΟΥ!!!!

Εβιτούλα ούτε εγώ ξέρω να σου πω πως νιώθω!!!!!!! Πάντως η απόφασή σου περί εμβολίου δεν είναι εύκολη...προτείνω να ρωτήσεις όσους πιο πολλούς γιατρούς μπορείς...

Sofia_m φαντάζεσαι μετά από τόσα πλάνα και διεκδικήσεις να μας τη φέρουν και η μία σου τσούπρα να "τα βρει" με τον γιόκα μου??? Ότι και να σχεδιάζουμε εμείς, αυτά ό,τι θέλουν θα κάνουν!!! Γερά κι ευτυχισμένα να είναι!!!

Ετσι νομιζα και εγω στον Δημητρη οτι θα μου λειψει η κοιλια μου και οι κλωτσιες του αλλα πιστεψε με θα εισαι τοσο γεματη και ευτυχισμένη που δεν νομίζω να σε νοιαζει και ιδαιτερα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ax Famoula mou! Pou na ton krathseis sthn aggalia sou! Ekei na deis sunais8hmata..aperigrapta! Molis anoixei ta matakia tou kai se koitaxei 8a allaxei olh sou h zwh! Me to kalo kai grhgora na perasoun oi meres..

Peri emvoliou koritsia..exw mia tash na to afhsw gia meta th genna. An einai na pa8ei kapoios kati as eimai egw alla oxi o mikroulis mou..

ZWBep1.pngxvMep1.pngJBlWp1.png

Φαμ αν σου πω οτιόταν παντρυτηκα αυτο που με ενοιαζε και οσοι με ηξεραν μου εκαναν πλακα γιατι σκεφτομουν τα φιλια?Οχι τσο θεμα σιχαμαρας δεν μου αρεσει με τον καθε ενα ματσα μουτσα τωρα εννοειτε ουτε στα 5 μετρα.Πριν μια εβδομαδα μου φιλησε μια ΑΓΝΩΣΤΗ το παιδι στην λαικη δεν θες να σου πω τι εγινε

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επισκέψεις και πολυκοσμία δεν θέλω και εγώ. Όσο για τους πολύ στενούς συγγενείς (μαμάδες, αδέρφια), μπορούν να έρχονται εφόσον είναι καλά στην υγεία τους. (Μην περάσουμε και στο άλλο άκρο... ) Αλλά αν δεν είναι φαντάζομαι δεν θα έρθουν από μόνοι τους.

Φυσικά και να μην πας στην εκκλησία. Με τόση πολυκοσμία είναι πολλές οι πιθανότητες να κολλήσεις κάτι και βέβαια μπορείς να κολλήσεις και απευθείας από την κοινωνία. Δεν θέλω να θεωρηθεί ασέβεια αυτό που λέω, αλλά ό,τι κολλάει με σταγονίδια σάλιου, κολλάει και με το κουτάλι της θείας κοινωνίας.

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

Μαρίνα μου μπορεί να είναι αμαρτία αλλά πάντα σιχαινόμουν λίγο την κοινωνία και το φίλημα των εικόνων με όλους αυτούς τους υπερήλικες... Εννοείται ότι από την ημέρα που έμεινα έγκυος, ούτε εικόνα φίλησα, ούτε κοινώνησα.Επίσης δεν μπαίνω σε χώρους με πολυκοσμία κι έχω κόψει και τα φιλιά...μέχρι και υποχόνδρια με είπαν, αλλά σκασίλα μου...αυτό που έχει σημασία είναι να προστατεύσω το νινάκι που γεννιέτσαι το πολύ σε 1 εβδομάδα!!! Και στην τελική καλύτερα να είμαι υπερβολική και να είναι αυτό καλά, παρά να είμαι χαλαρή και να μου πάθει το παραμικρό!!!!
Επισκέψεις και πολυκοσμία δεν θέλω και εγώ. Όσο για τους πολύ στενούς συγγενείς (μαμάδες, αδέρφια), μπορούν να έρχονται εφόσον είναι καλά στην υγεία τους. (Μην περάσουμε και στο άλλο άκρο... ) Αλλά αν δεν είναι φαντάζομαι δεν θα έρθουν από μόνοι τους.

Φυσικά και να μην πας στην εκκλησία. Με τόση πολυκοσμία είναι πολλές οι πιθανότητες να κολλήσεις κάτι και βέβαια μπορείς να κολλήσεις και απευθείας από την κοινωνία. Δεν θέλω να θεωρηθεί ασέβεια αυτό που λέω, αλλά ό,τι κολλάει με σταγονίδια σάλιου, κολλάει και με το κουτάλι της θείας κοινωνίας.

και εγώ το ίδιο κορίτσια

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Εγώ, πάντως, εδώ και καμιά εβδομάδα που άρχισε να ζορίζεται και ζορίζει τη μανούλα παραπάνω, λέω άντε να βγει (με μισή καρδιά, αλλά τι να κάνεις? γίνεται αλλιώς?) να ησυχάσω! Ρε κορίτσια, με πονάει! Κάθομαι και στα καλά καθούμενα πετάγομαι και φωνάζω και ο άντρας μου τινάζεται κι αυτός! Τι έγινε? Τι να'γινε? Ο γιος σου κάνει γυμναστική!!! Και όταν επιτέλους ηρεμεί, με πιάνει φαγούρα στην κοιλιά, βάζω bepanthol και τον ξυπνάω με το μασάζ! Τοσο ανώμαλο παιδί έχω? Αντί να χαλαρώνει με το μασάζ, ενεργοποιείται??? Τι να πω...

15y6xxxv0qx3picm.png

Εγώ, πάντως, εδώ και καμιά εβδομάδα που άρχισε να ζορίζεται και ζορίζει τη μανούλα παραπάνω, λέω άντε να βγει (με μισή καρδιά, αλλά τι να κάνεις? γίνεται αλλιώς?) να ησυχάσω! Ρε κορίτσια, με πονάει! Κάθομαι και στα καλά καθούμενα πετάγομαι και φωνάζω και ο άντρας μου τινάζεται κι αυτός! Τι έγινε? Τι να'γινε? Ο γιος σου κάνει γυμναστική!!! Και όταν επιτέλους ηρεμεί, με πιάνει φαγούρα στην κοιλιά, βάζω bepanthol και τον ξυπνάω με το μασάζ! Τοσο ανώμαλο παιδί έχω? Αντί να χαλαρώνει με το μασάζ, ενεργοποιείται??? Τι να πω...

Μήπως το αντιλαμβάνεται ως χαδάκι και επικοινωνεί???

Εμένα βρε παιδιά αν σας πω ότι άμα στενοχωρηθώ-τρομάξω-συγχυστώ, λουφάζει, θα με πιστέψετε??? Το έχω διαπιστώσει όλες σχεδόν τις φορές που μου έχευ τύχει κάτι...Σαν να κουλουριάζεται και να μένει ακίνητος μέχρι να περάει η "μπόρα"!!!!

Ξεκινάνε και οι πολλές γιορτές από δω και πέρα! Σήμερα γιορτάζει η κουμπάρα μου και αναρωτιόμουν αν θα πάω αλλά το ξανασκέφτηκα μετά απ'όσα είπατε! Ας στραβώσει! Αν στραβώσει!

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Φαμ αν σου πω οτιόταν παντρυτηκα αυτο που με ενοιαζε και οσοι με ηξεραν μου εκαναν πλακα γιατι σκεφτομουν τα φιλια?Οχι τσο θεμα σιχαμαρας δεν μου αρεσει με τον καθε ενα ματσα μουτσα τωρα εννοειτε ουτε στα 5 μετρα.Πριν μια εβδομαδα μου φιλησε μια ΑΓΝΩΣΤΗ το παιδι στην λαικη δεν θες να σου πω τι εγινε

Καλά βρε Μαρίνα τί άτομα κυκλοφορούν?? Για πες τί της είπες να γελάσουμε και λίγο, γιατί θα τρελαθούμε αλλιώς!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...