Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:-(:sad::-( κριμα...

αλλά είμαι της λογικής ότι ό,τι γίνεται γίνεται για καποιο λόγο. ίσως να ηταν καλύτερα έτσι για το μωρακι.

μην πτοείσαι άννια μας! είσαι πολύ μικρή ακόμα! και εχεις μπροστα σου πολλά πολλά χρόνια!

15y6xxxv0qx3picm.png

Άσχετο αλλά 11/7 έχω βάφτιση στην Κοζάνη.Αν δεν είμαστε διακοπές(χλωμό:() και δεν λείπεις και εσύ θα κανονίσουμε να βγούμε και εκεί καμιά βόλτα!!
θα χαρω πολύ να βρεθουμε!
Κατερίνα και Μαρία κι εγώ μπορώ και με βολεύει και η ώρα. θα τον έχω ταϊσμένο. έξω θα καθίσουμε, έτσι? γιατί με το μέσα ο δικός μου βγάζει σκουλήκια στον κώλο! βασικά γενικότερα έχει σκουλήκια στον κώλο και θα με δείτε που σε κάποια φάση θα αρχίσω να κόβω βόλτες για να ηρεμήσει το σκουλήκι!!!

Κατερινάκι μπράβο και για την ορκομωσία! παλι καλά που σε προλαβαν πριν βγεις στην συνταξη!!! :)

Και ακόμα ένα μπράβο στην Αννια για το μαμ!!!

:tongue::tongue:

ναι εξω να κατσουμε

για να ζηλεψουν οι νοτιες...λοιπον

ΠΕΜΠΤΗ 13/05 12:00 στα starbucks (αριστοτελους)

mamageor

ca_te_ri_naki

melsas

αυτα!

μπουχαχαχχαχαχ

πολύ μου αρεσει που θα βρεθουμε!!!

να κάνω μια διευκρινηση σε ποια σταρμπακς στο εμπορικό city εκει που εχει τα κοστουμια καρουζος?

παει το μωρακι μου και επειδη μεινανε καποια υπολειματα την παρασκευη παω για αποξεση..
κριμα κουκλιτσα μου πολύ στεναχωρεθηκα! λυπάμαι πολύ!:-(

Διαφημίσεις

Αννια μου τωρα το διαβασα φοβομουν για σενα πολυ δεν θα σου πω τιποτα γιατι ξερω πως ειναι αλλα τι ηθελες και το ειπες στην παλιογκαντεμω μεσα την επομενη φορα σαν εμενα 7 μηνων να εισαι.και τωρα Αννια..............συνεχιζουμε, ναι μωρο μου

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας κοριτσάκια μου.

Άννια πολύ στενοχωρήθηκα με τα νέα σου... είσαι δυνατή και θα το ξεπεράσεις κοριτσάκι μου...εδώ είμαστε εμείς να τα λες...σου στέλνω μια μεγάααααααααααλη αγκαλίτσα!!!

Σοφάκι επειδή ήμουν σεμνή την προηγούμενη φορά, μη νομίζεις ότι θα είμαι και την επόμενη!!! Και όλο το σόι σου να κουβαλήσεις εγώ θα την δαγκώσω την Εριέτα με τα μπουτάκια τα όμορφα!!!!

Μελινάκι μπράβο στον κατεργαράκο σου με την πρώτη του κρεμούλα!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...