Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Poσο το μαλλι ινακι? εγω ειδα 80 προσκλητηρια...180Ε περιπου και 200 μπομπονιερες 400 Ε .....τραπεζι δεν κανω.....θα παμε να φαμε μονο οι γονεις και κουμπαροι...βαρεθηκα να τραπεζωνω και δεν εχω και λεφτα πλεον!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να ΄μαι!!!!

εμεις κλασικα καροτσαδα το απογευμα για να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο κ την ηρεμια μας;)!

lucy κ εγω στο μητερα γεννησα , καναμε συλλογη βλαστοκυτταρων αλλα αρνηθηκα να πληρωσω την χρεωση κ μετα μου εδωσαν διορθωμενη αποδειξη...

doraki εμενα απο την 2η κουταλια... αφου μετα δεν θελανε να πιουν γαλα... με το φρουτο εχουμε ενα θεματακι αλλα που θα παει....

καποια ρωτησε για γαλα ... ποσο πινουν. εμενα επιναν γυρω στα 1000+ τωρα πινουν 840 συν την κρεμα αλλα 200 φευγα οποτε παλι στα ιδια ειναι.

οσο για το noulac , ρωτησα κ εγω την παιδιατρο μας κ ειπε οτι μεχρι τον χρονο θα πινουν σκονη... ειναι πιο καλο κ πιο εμπλουτισμενο.. κατι τετοιο...

Έχουν κι ένα "Α" μάγουλο να διατηρήσουν!!!

ετσι:tongue:;)!!!!

εχω σουπερ νεααααα!!!

στις 11 ιουνιου ορκιζομαιιιιιιιι!!!!

αντε επιτελους και νομιζα οτι θα αρκιστούμε οταν θα εχω εγγονια!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!

για να ζηλεψουν οι νοτιες...λοιπον

ΠΕΜΠΤΗ 13/05 12:00 στα starbucks (αριστοτελους)

mamageor

ca_te_ri_naki

melsas

αυτα!

μπουχαχαχχαχαχ

Ζηλευουμε, ζηλευουμε!!!!!

νοτιες, τι λετε τελικα για εκεινο το καφεδακι στην παραλια??? παρασκευη ή σαββατο???

:shock::shock::shock::shock::shock::shock:μολις διαβασα στο parents οτι μια μαμα ακομα κανει αποστειρωση...........σε μωρο 1 ετους!!!!!!!!!!!!!!!!

καπου το ειχε παρει το ματι μου... νομιζω ελεγε οτι δεν ειχε ρωτησει τον παιδιατρο κ απλα την συνεχισε...

baJfp2.png

μολισ γυρισα απο τον γυναικολογοασχημα νεα

:-(:sad::-(:sad:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

παει το μωρακι μου και επειδη μεινανε καποια υπολειματα την παρασκευη παω για αποξεση..

:shock::?:cry::cry:....γιατι????? Λυπαμαι.....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

λοιπόν, η επιχείρηση κρέμα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία!!! έφαγε σχεδόν 40μλ (ο γιατρός μας είπε 3-4 κουταλιές για αρχή). όταν απομάκρυνα λίγο το μπωλάκι άρχιζε τη γκρίνια!!! και ορμούσε στο κουτάλι σαν λυσσασμένο, το σκ@το!!! βάλαμε την καμερα να γραφει αλλά δεν είχε τίποτα εξτριμ εκτός από ένα φαφούτικο χαμόγελο γεματο κρεμούλα!!! μακαρι να συνεχίσουμε έτσι! :)

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

δεν ξερω κοιμηθηκα λιγο το μεσημερι γιατι απο χτες ειχα πολυ πονο στην μεση και οταν ξυπνησα ενιωσα μουσκεμα πολυ και πηγα στο μπανιο και ειδα αιμα κομματια μαζι με εντονο πονο στη κοιλια πηρα τον αντρα μου και πηγαμε κατευθειαν στον γιατρο..

:-D

δεν ξερω κοιμηθηκα λιγο το μεσημερι γιατι απο χτες ειχα πολυ πονο στην μεση και οταν ξυπνησα ενιωσα μουσκεμα πολυ και πηγα στο μπανιο και ειδα αιμα κομματια μαζι με εντονο πονο στη κοιλια πηρα τον αντρα μου και πηγαμε κατευθειαν στον γιατρο..

αχ αννια μου λυπαμαι κουκλιτσα μου

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

σκεψου τα 2 μωρακια σου τωρα κ μην στεναχωριεσαι... ξερω ειναι δυσκολο αλλα εχεις 2 κουκλακια να κοιταξεις...

baJfp2.png

αννια....ξερω ότι δεν εισαι καλα...παρε το χρονο σου και ανασκουμπωσου...εχεις αλλα δυο μωρακια που σε περιμενουν....ετσι ηθελε ο Θεος....

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...