Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , *Vasoula είπε:

Δε χρειάζεται καν να πας κορίτσι μου...και εγώ που είμαι ιδιωτική υπάλληλος μου γράφει ο γιατρός τις αναρρωτικες και τις καταθέτω ηλεκτρονικά!!! 😉

Τέλεια! Ευχαριστώ Βασούλα μου! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κατερίνα και Μαρία κι εγώ μπορώ και με βολεύει και η ώρα. θα τον έχω ταϊσμένο. έξω θα καθίσουμε, έτσι? γιατί με το μέσα ο δικός μου βγάζει σκουλήκια στον κώλο! βασικά γενικότερα έχει σκουλήκια στον κώλο και θα με δείτε που σε κάποια φάση θα αρχίσω να κόβω βόλτες για να ηρεμήσει το σκουλήκι!!!

Κατερινάκι μπράβο και για την ορκομωσία! παλι καλά που σε προλαβαν πριν βγεις στην συνταξη!!! :)

Και ακόμα ένα μπράβο στην Αννια για το μαμ!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μόλις τηλεφώνησα στο Ιασώ για να ρωτήσω πως θα γίνει εξόφληση του υπολοίπου μου, αλλά το λογιστήριο είναι 9.00-15.00, θα ξαναπάρω το πρωί.

Δεν το αφήνω...

Δεν νομίζω ότι είναι τόσο εύκολα τα πράγματα. Πιθανόν να χρειαστεί να κινηθούμε νομικά (τουλάχιστον εγώ που τα πλήρωσα κιόλας), αλλά ποιος τρέχει.... Όπως και να΄χει ενημέρωσέ με για το τι θα σου πουν Please.

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

να σας πω προσοχη στα starbucks στη Αριστοτελους οχι στον λευκο πυργο...κατερινακι για σενα το λεω η Μελινα θα ξερει....κ Μελινακι εννοειται με τετοιες μερες θα κατσουμε εξω....εγω θα εχω κ τη μεγαλη μαζι να κυνηγαει τα περιστερια!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

φαμυολα τι τελειο το τεστακι εριξα πολυ γελιο

Το Φαμυόλα πολύ πετυχημένο!!!!!

εχω σουπερ νεααααα!!!

στις 11 ιουνιου ορκιζομαιιιιιιιι!!!!

αντε επιτελους και νομιζα οτι θα αρκιστούμε οταν θα εχω εγγονια!!!

Μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Άσχετο.

Είδε καμία σας τη διαφήμιση της fisher price στην τηλεόραση ?

Το μωράκι στο γυμναστήριο δεν μοιάζει πολύ με το μητσάκι μας ????

Ινάκι τί λες ?????

Δεν την είδα!!! Ξεκίνησε η καριέρα του μοντέλου??????

για να ζηλεψουν οι νοτιες...λοιπον

ΠΕΜΠΤΗ 13/05 12:00 στα starbucks (αριστοτελους)

mamageor

ca_te_ri_naki

melsas

αυτα!

μπουχαχαχχαχαχ

χαχαχα!!! καλό! Να περάστετε τέλεια!!!

Καλησπέρα και απο μενα!

Δεν νομίζω ότι είναι τόσο εύκολα τα πράγματα. Πιθανόν να χρειαστεί να κινηθούμε νομικά (τουλάχιστον εγώ που τα πλήρωσα κιόλας), αλλά ποιος τρέχει.... Όπως και να΄χει ενημέρωσέ με για το τι θα σου πουν Please.

Και γω ετσι την πατησα στο Λητω, πληρωσα 230 ευρώ στον βροντο γιατι αυτοι εκαναν το εξης, μου ειπαν ή πληρωνετε ολο το τιμολογιο ή τιποτα και εμεις παμε δικαστικως, οποτε δεν μου αφησαν περιθωρια! Θα το ψαξω και γω, οχι για τα χρήματα αλλα για το γαμωτο!

Πηρα τηλεφωνο την κοπελα απο το tourtes.com για τα γλυκακια βαφτισης που εχει στο site με την πιπιλα...για μαντεψτε τιμη...7 ευρω το ενα:shock::shock::shock:

Καλησπέρα και απο μενα!

Και γω ετσι την πατησα στο Λητω, πληρωσα 230 ευρώ στον βροντο γιατι αυτοι εκαναν το εξης, μου ειπαν ή πληρωνετε ολο το τιμολογιο ή τιποτα και εμεις παμε δικαστικως, οποτε δεν μου αφησαν περιθωρια! Θα το ψαξω και γω, οχι για τα χρήματα αλλα για το γαμωτο!

Πηρα τηλεφωνο την κοπελα απο το tourtes.com για τα γλυκακια βαφτισης που εχει στο site με την πιπιλα...για μαντεψτε τιμη...7 ευρω το ενα:shock::shock::shock:

:D:Dτης ειπες οτι ειναι πολυ φθηνα και οτι μπορει να ανεβασει κι αλλο την τιμη??????????ΕΛΕΟΣ!

ΦΑΜουλα σου εχω μια φωτο στο φεις της κορης ειδικα για εσενα!

Διαφημίσεις

:shock::shock::shock::shock::shock::shock:μολις διαβασα στο parents οτι μια μαμα ακομα κανει αποστειρωση...........σε μωρο 1 ετους!!!!!!!!!!!!!!!!

Υπαρχουν ΚΑΙ τετοιοι παιδιατροι..στην αθηνα εναι η μαμα η σε κανα χωριο που το νερο δεν ειναι καλο??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ναι μωρε..ειναι αναλογα το γιατρο.....το εχω ξανακουσει...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

γεια σας, χαθηκα λιγο...εχω μπλεξει με τα της βαπτισης..πολλα εξοδα και δεν ξερω τι να κοψω ...

Άσχετο.

Είδε καμία σας τη διαφήμιση της fisher price στην τηλεόραση ?

Το μωράκι στο γυμναστήριο δεν μοιάζει πολύ με το μητσάκι μας ????

Ινάκι τί λες ?????

χαχα, δεν το ειδα..θα το ψαξω!!!

για να ζηλεψουν οι νοτιες...λοιπον

ΠΕΜΠΤΗ 13/05 12:00 στα starbucks (αριστοτελους)

mamageor

ca_te_ri_naki

melsas

αυτα!

μπουχαχαχχαχαχ

καλα ειστε...αντε καλα να περασετε!!!!

Δεν την είδα!!! Ξεκίνησε η καριέρα του μοντέλου??????

χαχα, λες ;;;;

Καλησπέρα και απο μενα!

εμεις δεν πληρωσαμε τιποτα αλλα δεν πηραμε γενικα βλαστοκυτταρα

:shock::shock::shock::shock::shock::shock:μολις διαβασα στο parents οτι μια μαμα ακομα κανει αποστειρωση...........σε μωρο 1 ετους!!!!!!!!!!!!!!!!

:confused::confused::confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...