Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , *Vasoula είπε:

Δε χρειάζεται καν να πας κορίτσι μου...και εγώ που είμαι ιδιωτική υπάλληλος μου γράφει ο γιατρός τις αναρρωτικες και τις καταθέτω ηλεκτρονικά!!! 😉

Τέλεια! Ευχαριστώ Βασούλα μου! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπράβο κοριτσάκι!

Θα την κρατήσω να το φτιάξω κι εγώ!

Κατερινάκι ναι,Χίο ήμουν,δυστυχώς δε θα προλάβω,θα πάμε τη μια μέρα βράδυ,δίνω το πρωί μέχρι μεσημέρι και βράδυ επιστρέφουμε,το πρώτο ταξίδι της μπέμπας με αεροπλάνο!!

oCxsp2.png

Μπράβο κοριτσάκι!

Θα την κρατήσω να το φτιάξω κι εγώ!

Κατερινάκι ναι,Χίο ήμουν,δυστυχώς δε θα προλάβω,θα πάμε τη μια μέρα βράδυ,δίνω το πρωί μέχρι μεσημέρι και βράδυ επιστρέφουμε,το πρώτο ταξίδι της μπέμπας με αεροπλάνο!!

ναι όντως, δεν πειραζει μωρε θα τα κάνετε αλλού τα μπανάκια, ποσα μαθηματα σου εμειναν? αυτα τα 2?

δημητρα τον πηρα τον φακελο σημερα σε ευχαριστω πολυ..

Να σαι καλά βρε Annia μου.Σιγά τι έκανα και ευχαριστείς!!!!:P

εχω σουπερ νεααααα!!!

στις 11 ιουνιου ορκιζομαιιιιιιιι!!!!

αντε επιτελους και νομιζα οτι θα αρκιστούμε οταν θα εχω εγγονια!!!

Συγχαρητήρια Κατερινάκι!!!!!!!!!greenstars.gif

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Να σαι καλά βρε Annia μου.Σιγά τι έκανα και ευχαριστείς!!!!:P

Συγχαρητήρια Κατερινάκι!!!!!!!!!greenstars.gif

s11943.gif

αχ δεν σας είπα χθες ήπια το πρώτο μου καλοκαιρινό ποτό

μετά την παιδιατρο ειπαμε να βγουμε μια βολτα πριν παμε στο σπίτι, τι καλά που ήταν! ειχε και ωραια βραδια ο μικρός ήταν κυριος με τα όλα του ωραια ήταν αλλά μια στο τόσο δεν ειναι αρκετη!

Ε μην παραπονιέσαι κοπελιά,τώρα άνοιξε ο καιρός,θα βγαίνετε πιο συχνά!!

μακάρι αλλά δεν το βλεπω! αν ξεκινησει μια δουλεια που σχεδιαζει θα τον φανε οι δρομοι κ εμας το σπίτι, τελος πάντων ας μην γκρινιαζω κ το γρουσουζεψω :D

Να'μαι κι εγώ !!!

και τωρα που το ειδα καταλαβα οτι 8κιλο ειναι το πλυντηριο σου!!!!!!!!!!!!!

ΠΟΤΙΣΕ Η ΒΑΦΗ ΛΕΜΕ!!!

:P:p:p Άργησες να μπεις αλλά έκανες θεαματική είσοδο !!!!

Δείτε και αυτό:

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1135245&lngDtrID=244

Δεν αναφέρει όμως τι γίνεται με αυτούς που τα έχουν πληρώσει... Και εγώ τα δώρισα στη δημόσια τράπεζα, αλλά πλήρωσα και 350 ευρώ νομίζω στο μαιευτήριο...

Επειδή το περίμενα ότι θα γίνει κάτι τέτοιο, είχα αρνηθεί να πληρώσω τα 350 Ευρώ που χρέωσε το Ιασώ....

Κατερινάκι με το καλό η ορκομωσία σου !

Άννια μου τι προκομένο κοριτσάκι είσαι εσύ !!! δε σου φτάνει τόοοσο τρέξιμο όλη μέρα, θες και υπερωρίες στην κουζίνα...χαρά στο κουράγιο σου !!!!

Μελινάκι καλή αρχή με τις κρεμούλες !!!

Διαφημίσεις

Επειδή το περίμενα ότι θα γίνει κάτι τέτοιο, είχα αρνηθεί να πληρώσω τα 350 Ευρώ που χρέωσε το Ιασώ....

Εγώ δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς, γιατί αν δεν τα πλήρωνα δεν θα μου έδιναν εξοφλητική απόδειξη, οπότε δεν μπορούσανα πάρω τα λεφτά από το ταμείο μου. Δηλαδή δεν θα έδινα τα 350 αλλά θα έχανα 1000 ευρώ... Εσένα σου έδωσαν εξοφλητική απόδειξη ή φαινόταν ότι υπάρχει χρέος?

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Εγώ δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς, γιατί αν δεν τα πλήρωνα δεν θα μου έδιναν εξοφλητική απόδειξη, οπότε δεν μπορούσανα πάρω τα λεφτά από το ταμείο μου. Δηλαδή δεν θα έδινα τα 350 αλλά θα έχανα 1000 ευρώ... Εσένα σου έδωσαν εξοφλητική απόδειξη ή φαινόταν ότι υπάρχει χρέος?

Η απόδειξη πληρωμής δεν γράφει κάποια αιτιολογία (δηλ. έναντι ή εξόφληση λογαριασμού).

Φαίνεται όμως ότι υπάρχει υπόλοιπο εάν κάνεις την αντιστοιχία με το τιμολόγιο.

Η απόδειξη πληρωμής δεν γράφει κάποια αιτιολογία (δηλ. έναντι ή εξόφληση λογαριασμού).

Φαίνεται όμως ότι υπάρχει υπόλοιπο εάν κάνεις την αντιστοιχία με το τιμολόγιο.

Ακριβώς! Οπότε αφού στο ταμείο μου έπρεπε να προσκομίσω και τιμολόγιο και απόδειξη, θα φαινόταν η αναντιστοιχία και δεν θα έπαιρνα φράγκο... Δεν πάει αναλογικά... Κατάλαβες???:mad:

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Ακριβώς! Οπότε αφού στο ταμείο μου έπρεπε να προσκομίσω και τιμολόγιο και απόδειξη, θα φαινόταν η αναντιστοιχία και δεν θα έπαιρνα φράγκο... Δεν πάει αναλογικά... Κατάλαβες???:mad:

Εγώ δεν έχω καταθέσει ακόμη τα χαρτιά στο ταμείο μου επειδή περίμενα αυτή την απόφαση.

Υπάρχει περιθώριο 5 ετών για την υποβολή των δικαιολογητικών.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...