Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

!

TEΣΤ ΒΡΩΜΙΑΣ:

Αλείψτε τον καναπέ και τις κουρτίνες με μερέντα. Τοποθετήστε ένα σουβλάκι πίσω από τον καναπέ και αφήστε το εκεί όλο το καλοκαίρι.και πουρακια πτημενα στα πλακακια και οταν μαθαινει να κοβει τις πανες κακακια στη μπουχαρα

ΤΕΣΤ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ:

Αγοράστε μία κούτα 150 λίτρων και γεμίστε το με LEGO (εναλλακτικά χρησιμοποιήστε στυλό ή βίδες). Παρακαλέστε ένα φίλο ή φίλη να τα σκορπίσει σε όλο το σπίτι. Κλείστε τώρα τα μάτια και προσπαθήστε να πάς στο μπάνιο ή την κουζίνα χωρίς να βγάλετε άχνα: Στο κάτω-κάτω θα μπορούσατε να ξυπνήσετε το παιδί! και αυτοκινητακια χωρις ροδες καλο ειναι

ΤΕΣΤ SUPER MARKET:

Πάρτε ένα ή δύο ζώα (κατά προτίμηση κατσίκες) και πάρτε τις μαζί στην επόμενη επίσκεψη στο Super Market. Προσέχετε τις όλη την ώρα και πληρώστε ότι φάνε ή καταστρέψουνε.αυτα για ενα παιδι οταν εχεις 2 πολλαπλασιαζεις τις κατσικες

ΤΕΣΤ ΝΤΥΣΙΜΑΤΟΣ:

Προμηθευτείτε ένα μεγάλο ζωντανό χταπόδι και προσπαθήστε να βάλετε το σε ένα δίχτυ από πατάτες. Σιγουρευτείτε ότι έχετε βάλει όλα τα πλοκάμια μέσα στο δίχτυ. ποσες φορες του Δημητρη του εχω βαλει και τα 2 ποδια στο ενα μπατζακι της φορμας να ξερατε

ΤΕΣΤ ΦΑΓΗΤΟΥ:

Προμηθευτείτε ένα μεγάλο πλαστικό φλιτζάνι και γεμίστε το μέχρι την μέση με νερό. Στηρίξτε το φλιτζάνι σε μία κούνια, κρεμάστε την κούνια από το ταβάνι και σπρώξτε την. Προσπαθήστε τώρα να γεμίσετε με ένα κουτάλι το φλιτζάνι με μουλιασμένα Corn Flakes παριστάνοντας παράλληλα το αεροπλάνο. Μετά χύστε το περιεχόμενο του φλιτζανιού στο πάτωμα και μείνετε ήρεμοι. ή τα μακαρονια σε φλοκοτο χαλι και αν βρειτε ποτε τα μακαρονια να με χ@@ετε

ΤΕΣΤ ΝΥΧΤΑΣ:

1. Προετοιμαστείτε ως εξής: Γεμίστε μια μαξιλαροθήκη με 3-4 κιλά υγρής άμμου.

2. Ξεκινήστε στις 6 μ.μ. να περπατάτε με την μαξιλαροθήκη στην αγκαλιά, κάνοντας παράλληλα την κίνηση του νανουρίσματος.

3. Κάντε το παραπάνω μέχρι τις 9 μ.μ. Τοποθετείστε την μαξιλαροθήκη τώρα στο κρεβάτι και βάλτε ξυπνητήρι στις 2 π.μ.

4. Σηκωθείτε στις 2 και ξαναμεταφέρετε την μαξιλαροθήκη για μία ώρα μέσα στο σπίτι και αυτήν τη φορά τραγουδήστε όμως και τραγούδια νανουρίσματος.

5. Βάλτε ξυπνητήρι στις 5 και επαναλάβετε το σημείο 4. και προσπαθήστε αυτήν την φορά να θυμηθείτε και άλλα τραγούδια νανουρίσματος.

6. Βάλτε ξυπνητήρι στις 7 και ετοιμάστε πρωινό.

7. Επαναλάβετε τα παραπάνω κάθε νύχτα για τουλάχιστον 3 χρόνια.

8. Έχετε υπομονή!!οταν δεν εχουμε αλλα νανουρισματα τραγουδαμε και γονιδη και τερζη σε λιγο ποιο απαλους σκοπους με μια μικρη διασκευη δηλαδη

ΤΕΣΤ ΕΠΙΔΕΞΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ:

Πάρτε ένα κουτί αυγών και προσπαθήστε να το μετατρέψετε με ένα ψαλίδι και νερομπογιές σε κροκόδειλο. Τώρα μετατρέψτε ένα χαρτόνι από χαρτί τουαλέτας σε ένα ελκυστικό κηροπήγιο. Μετά κατασκευάστε με σελοτέιπ και αλουμινόχαρτο ένα ακριβές αντίγραφο του πύργου του Αιφελ. η να φυτεψετε και φακες στο κεσεδακι του γιαουρτιου και να πηγαινει να τρωει τις φακες

ΤΕΣΤ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ:

Πουλήστε το διθέσιο κάμπριο σας και αγοράστε ένα Renault Scenic. Τώρα πάρτε ένα παγωτό ξυλάκι σοκολάτα και τοποθετήστε το στο ντουλαπάκι. Αφήστε το εκεί για τουλάχιστον 24 ώρες. Πάρτε ένα κέρμα των 100 δραχμών και βάλτε το στο κασετόφωνο. Λιώστε μια σακούλα με μπισκότα βουτύρου και σκορπίστε το στο πίσω κάθισμα. Χαράξτε τις πόρτες του αυτοκινήτου με μία τσουγκράνα.πατημασιες στη πλατη του συνοδηγου και οτν οδηγας στην Αττικη μαμα θελω τσισα μου φευγουν.

ΤΕΣΤ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ (για γυναίκες):

Πάρτε ένα σακί με φασόλια και δέστε το γύρω από την μέση σας για 9 μήνες. Μετά αδειάστε το σακί, αλλά αφήστε το στη θέση του.αυτο με καλυπτει

ΤΕΣΤ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ (για άντρες):

Πηγαίνετε στην τράπεζα και αναθέστε πάγια εντολή με τα λεφτά του μισθού σας σε ίσα μέρη σε μαγαζιά παιχνιδιών, Σούπερ Μάρκετ και εκπαιδευτικά ιδρύματα.

ΤΕΛΙΚΟ ΤΕΣΤ:

Βρέστε ένα φιλικό ζευγάρι που έχει ήδη ένα παιδί. Δώστε τους συμβουλές για θέματα όπως: πειθαρχία, υπομονή, ανεκτικότητα κλπ. Κάντε όσο μπορείτε εξυπνότερες προτάσεις βελτίωσης συμπεριφοράς. Τονίστε πόσο σημαντική είναι η συνεπής διαπαιδαγώγηση. Απολαύστε το πείραμα, γιατί είναι η τελευταία φορά που θα γνωρίζεις αυτές όλες τις συμβουλές. Πιθανόν να είναι και η τελευταία φορά που θα δείτε αυτό το ζευγάρι, αλλά μην πτοείστε!τα καταφερατε ειστε γονεις

Αυτό ήταν το τέλος του τεστ. Αν καταφέρατε και περάσατε όλες τις δοκιμές με επιτυχία:

Καλή διασκέδαση στην τεκνοποίηση!!!!!

χαχαχα ωωωω ρε μανα μου τι μας περιμέεεεεενειιιιιι!!!

τερατακια ειναι τα μικρα...κι εγω μετα το μπανιο την εβαλα 2' στην κουνια για να μαζεψω την μπανιερα της και τη βρηκα με το ενα ποδι εξω απο το καγκελο,αν ειχα αργησει μηπως το ειχε σπασει???πρεπει να παρω παντα και για την κατω μερια του κρεβατιου της.σαν κατσικι αγριο κανει

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

εγω μπορω συνεχεια κατερινακι..για ποτε λες?

μάλλον θα ερθουμε την Πεμπτη μεθαυριο δηλαδη

ο Χρηστος είπε να κατεβούμε το πρωι 8-9 μεχρι το μεσημερακι θα κατσουμε γιατι το απογευμα πρεπει να ανοιξει το μαγαζι

οτι ωρα σας βολευει εσας αλλά ειπα για παραλία, Αριστοτελους σε βολευει?

δεν ξερω καλά την Θεσ/κη και θα μεινω εκει που θα με αφήσει!

χαχα μπραβο βρε...εγω δεν εχω προβλημα μπορω κ Πεμπτη πρωι..η Αριστοτελους μου πεφτει κομματακι μακρυα αλλα δεν πειραζει το πολυ πολυ να ρθουμε με τον αδερφο μου κ την κοπελα του...η Μελινα μπορει?

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

Μπράβο βρε Κατερινάκι,συγχαρητήρια!!

Να δω κι εγώ πότε θα πάρω το πτυχίο-μάλλον όταν θα έχω εγγόνια!

Σε 2 βδομάδες πάω να δώσω 2 μαθήματα,άντε να δούμε τι θα γίνει και μ'αυτά...

αντε βρε ολα καλα θα πάνε και μ'εσενα θα τα περασεις τα μαθηματα! εδω εγω παρουσιασα εργασια μια βδομαδα πριν γεννησω!

θα κανεις και τα μπανακια σου, στη Χιο δε σπουδαζες?

χαχα μπραβο βρε...εγω δεν εχω προβλημα μπορω κ Πεμπτη πρωι..η Αριστοτελους μου πεφτει κομματακι μακρυα αλλα δεν πειραζει το πολυ πολυ να ρθουμε με τον αδερφο μου κ την κοπελα του...η Μελινα μπορει?

ενταξει εσενα θα σε καταλάβουμε πρωτον από το υψος και 2ον από την Αγγλίδα (κάνουν μπαμ από μακρυα!) ναι απ'οτι ειπε θα μπορεσει, οπότε κανονίστε για ωρα θα σας επιβεβαιωσω κ εγω αυριο, το τηλ σου το εχω οποτε οκ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...