Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δείτε και αυτό:

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1135245&lngDtrID=244

Δεν αναφέρει όμως τι γίνεται με αυτούς που τα έχουν πληρώσει... Και εγώ τα δώρισα στη δημόσια τράπεζα, αλλά πλήρωσα και 350 ευρώ νομίζω στο μαιευτήριο...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• 5 πατάτες
  • 4 μελιτζάνες
  • Μισό κιλό κιμά μοσχαρίσιο
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 ποτηράκι κρασί άσπρο
  • 1 κονσέρβα ντοματάκι ψιλοκομμένο
  • 300 γρ. τυρί φέτα
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ελαιόλαδο

Για τη μπεσαμέλ:

• 3 κ.σ. μπαμπάτσικες βούτυρο ή μαργαρίνη
  • 8 κ.σ. αλεύρι
  • 4 φλ. + 2 κ.σ. γάλα
  • 2 αυγά (μόνο τον κρόκο)
  • Αλάτι, πιπέρι, μοσχοκάρυδο

1. Σε μια μέτρια κατσαρόλα σωτάρουμε τον κιμά και το ψιλοκομμένο κρεμμύδι με λίγο νερό, σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε 3 κ.σ. λάδι, τη ντομάτα, αλάτι και πιπέρι και βράζουμε για περίπου μισή ώρα σε χαμηλή φωτιά. Όταν είναι έτοιμος, τρίβουμε μέσα τη φέτα.
  2. Αλείφουμε με λίγο λάδι ένα μέτριο βαθύ ταψί. Στρώνουμε μέσα τις πατάτες κομμένες σε ροδέλες (περ. 1 εκατοστό πάχος).
  3. Πλένουμε τις μελιτζάνες, τις αλατίζουμε, τις κόβουμε σε λωρίδες και τις στρώνουμε στο ταψί πάνω από τις πατάτες.
  4. Σκεπάζουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο και το βάζουμε σε δυνατό φούρνο για περίπου μισή ώρα (ή μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες).
  5. Βγάζουμε το ταψί από το φούρνο και απλώνουμε πάνω το μίγμα του κιμά.
  6. Στην ίδια κατσαρόλα (αφού την ξεπλύνουμε λίγο βέβαια) ετοιμάζουμε τη μπεσαμέλ. Σε χαμηλή φωτιά λιώνουμε το βούτυρο (προσοχή μην κάψει!!!) και προσθέτουμε το αλεύρι ανακατεύοντας συνεχώς με σύρμα.
  7. Μόλις τα υλικά ενσωματωθούν προσθέτουμε το γάλα κρύο, δυναμώνουμε τη φωτιά και ανακατεύουμε με το σύρμα μέχρι να πήξει.
  8. Αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε τα καρυκεύματα και τους κρόκους δυαλυμένους σε 2 κ.σ. γάλα και την απλώνουμε στο ταψί πάνω από τα υπόλοιπα υλικά.
  9. Ψήνουμε το μουσακά μέχρι να ροδοκοκκινήσει η μπεσαμέλ.

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν η μπεσαμέλ φαίνεται ότι σβολιάζει μόλις ρίξετε το γάλα μην τρομάξετε! Ανακατέψτε δυνατά με το σύρμα και θα στρώσει. Αν θέλετε να πετύχετε την τέλεια κρούστα στη μπεσαμέλ καλύψτε όλη της την επιφάνεια με κασέρι σε φέτες. Επίσης, πριν το κόψετε, βγάλτε το από το φούρνο για περίπου μισή ώρα για να "σφίξει", αλλιώς διαλύεται εύκολα.

:-D

Γεια σας τσούπρες!!!!

Όλα καλά εδώ στο κομποστοχωριό!

δε σας είπα τι έπαθα... χθες το πρωι ειχα κατι πολύ λιγα καφετια και εβαλα σερβιετακι προληπτικα (ουτε πονους εχω ουτε τιποτα). σε καποια φαση που πηγα τουαλετα ειδα στο σερβιετακι ενα κοκκινο κομματακι 5-6χιλιοστα μηκος, σαν ίνα.

Βρε Μελινάκι δεν παίρνεις ένα τηλεφωνάκι τον γυναικολόγο να τον ρωτήσεις?!?!?!?!?!?!!

φαγανε στις 6 παρα 10- 6 κρεμα γυρω στα 250:shock: μλ... κ στις 8 γκρινιαζανε ,οποτε ξεκινησαμε μπανιο κ 8.30 τρωγανε... μα ειναι δυνατον ουτε 3ωρο να μην τις κραταει???????

Έχουν κι ένα "Α" μάγουλο να διατηρήσουν!!!!

..οποτε φετος του ανεθεσα να παει να τα πλυνει κατω στην μανα του..

Έεεεεεετσι!!!!

Ενας ιερέας μου λέει σήμερα: την έχετε βρει μου λέει θέλετε να κάνετε γάμο και βάφτιση μαζί....τα έχετε ισοπεδωση όλα......

Σαν δεν ντρέπονται λέω εγώ!!!! Μην πω τίποτα άλλο.....

...και σου λέει αν ήταν μονο γάμος μεσα σε μια ωρα θα σε ξεπέταγε ενώ τωρα του έμεινε κενή η ωρα...

Χαχαχα..νομίζεις.... σε συγκεκριμένη εκκλησία έχω πάει σε 3 γάμους διάρκειας 18 λεπτά έκαστος!!! Είπες κάτι?!??:?:?:?!?!?!?!?!?

και ξερεις τι κανω ε?μουλιαζω απο το πρωι το επομενο πρωι τα παταω περα δωθε τα αφηνω να στραγγιξουν το βραδυ τα πλωνω και τα αφηνω μετα να στεγνωσουν και να στραγγιζουν για μερες στο κεφαλι του απο κατω.καλο?

Δεν φτάνει που τον δροσίζεις, μιλάει κιόλας!!!!

να κανω μια ερωτηση??στον 6μηνα τι γαλα θα δωσετε θα συνεχισετε σκονη η θα δωσετε νουλακ και τετοια?

Φρέσκο μετά τον χρόνο. Δίνω S26 GOLD το 1 και στους 6 μήνες θα δώσω το 2.

''Ότι του φανεί του λωλοστεφανή'' !!!!!!

.....και για όσους δεν κατάλαβαν.....ξυπνήσαμε για την ''σφηνο-τζούρα'' ! :tongue:

Γεια σου Κλαράκι μου με τα σφηνάκια σου!!!!

ΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

ΣΑΚΗΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!!!!!

Οχι η μπέμπα μου είναι 6.400 και τους τελευταίους 2 μήνες δεν έχει πάρει το απαιτούμενο βάρος(σύμφωνα με τη παιδίατρο 25 γρ/ημέρα).

Κορίτσια ( με τα μωρά μου δεν έχουν ξεκινήσει κρέμες ακόμα) πόσα μλ πίνουν τα παιδάκια σας την ημέρα;

Τα 25μλ ισχυουν για τα νεογέννητα!!!!!!!! ΕΛΕΟΣ!!!! Άντε μέχρι το 3μηνο...

Πριν την κρέμα εμε΄ςι γύρω στα 900μλ την ημέρα πίναμε!

και τωρα που το ειδα καταλαβα οτι 8κιλο ειναι το πλυντηριο σου!!!!!!!!!!!!!

ΠΟΤΙΣΕ Η ΒΑΦΗ ΛΕΜΕ!!!

ΖΩΓΡΑΦΙΣΕΣ!!!!!

Κορίτσια δείτε αυτό,το έχει γράψει μια συμμαθήτριά μου...

Υπέροχο...πραγματικά υπέροχο...

Να σας πω κάτι που είχε γράψει η μπέμπα ( ο άντρας μου) στο τέλος της κάρτας :

Ευχαριστώ πολύ μανούλα που μου έδωσες ζωή ......Σαγαπώ

Αχ αχ αχ αχ, αντρούλη Αρίνας είσαι υπέροχος!!!

Βρε κορίτσια,πόσες μέρες έκαναν τα βλαστάρια σας να μάθουν να καταπίνουν την κρέμα???

Στην 4η κουταλιά ο χοντρός κατάπιε!!!! Αλλά είναι εξαίρεση...Μπορείνα πάρει και 10 ημέρες μου είχε πει η παιδίατρος...

και από σημερα το απογευμα ξεκιναμε κρεμουλα. αρχιζουμε με ριζαλευρο-βανιλια. μου εδωσε ενα χαρτι με οδηγιες. πολύ ωραια τα γραφει ο ατιμος!!! άντε να δουμε τι θα δούμε!!!

Καλή επιτυχία!!! Γράψε μας πως πήγε!!!

Μια χαρά ο γαμπρούλης μου.:tongue::tongue::tongue:

Εγινε συμπεθέρα, είναι το πατρικό του άντρα μου εκεί.

Πάρε στην εταιρεία να σου πούνε που θα βρεις.:confused::confused::confused:

από πού, μέσα Λευκάδα? νομίζω κάποια στιγμη ειδα στο φεις σου λευκαδιτικο επίθετο αλλά ντραπηκα να ρωτησω

Οχι η μπέμπα μου είναι 6.400 και τους τελευταίους 2 μήνες δεν έχει πάρει το απαιτούμενο βάρος(σύμφωνα με τη παιδίατρο 25 γρ/ημέρα).

Κορίτσια ( με τα μωρά μου δεν έχουν ξεκινήσει κρέμες ακόμα) πόσα μλ πίνουν τα παιδάκια σας την ημέρα;

από 1000 μεχρι 1200 δεν εχει σταθερό

και τωρα που το ειδα καταλαβα οτι 8κιλο ειναι το πλυντηριο σου!!!!!!!!!!!!!

ΠΟΤΙΣΕ Η ΒΑΦΗ ΛΕΜΕ!!!

:tongue::tongue: χαχαχα καλέεεεε εσυ θα μπορεσεις να βρεθουμε? εχεις κ επισκεψεις!

δημητρα εσυ?

http://www.facebook.com/home.php#!/notes.php?id=712795232

Κορίτσια δείτε αυτό,το έχει γράψει μια συμμαθήτριά μου...

εμένα μου δειχνει αυτο

πως θα καταλάβετε αν ειστε ετοιμοι να γινετε γονεις!

TEΣΤ ΒΡΩΜΙΑΣ:

Αλείψτε τον καναπέ και τις κουρτίνες με μερέντα. Τοποθετήστε ένα σουβλάκι πίσω από τον καναπέ και αφήστε το εκεί όλο το καλοκαίρι.

ΤΕΣΤ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ:

Αγοράστε μία κούτα 150 λίτρων και γεμίστε το με LEGO (εναλλακτικά χρησιμοποιήστε στυλό ή βίδες). Παρακαλέστε ένα φίλο ή φίλη να τα σκορπίσει σε όλο το σπίτι. Κλείστε τώρα τα μάτια και προσπαθήστε να πάς στο μπάνιο ή την κουζίνα χωρίς να βγάλετε άχνα: Στο κάτω-κάτω θα μπορούσατε να ξυπνήσετε το παιδί!

ΤΕΣΤ SUPER MARKET:

Πάρτε ένα ή δύο ζώα (κατά προτίμηση κατσίκες) και πάρτε τις μαζί στην επόμενη επίσκεψη στο Super Market. Προσέχετε τις όλη την ώρα και πληρώστε ότι φάνε ή καταστρέψουνε.

ΤΕΣΤ ΝΤΥΣΙΜΑΤΟΣ:

Προμηθευτείτε ένα μεγάλο ζωντανό χταπόδι και προσπαθήστε να βάλετε το σε ένα δίχτυ από πατάτες. Σιγουρευτείτε ότι έχετε βάλει όλα τα πλοκάμια μέσα στο δίχτυ.

ΤΕΣΤ ΦΑΓΗΤΟΥ:

Προμηθευτείτε ένα μεγάλο πλαστικό φλιτζάνι και γεμίστε το μέχρι την μέση με νερό. Στηρίξτε το φλιτζάνι σε μία κούνια, κρεμάστε την κούνια από το ταβάνι και σπρώξτε την. Προσπαθήστε τώρα να γεμίσετε με ένα κουτάλι το φλιτζάνι με μουλιασμένα Corn Flakes παριστάνοντας παράλληλα το αεροπλάνο. Μετά χύστε το περιεχόμενο του φλιτζανιού στο πάτωμα και μείνετε ήρεμοι.

ΤΕΣΤ ΝΥΧΤΑΣ:

1. Προετοιμαστείτε ως εξής: Γεμίστε μια μαξιλαροθήκη με 3-4 κιλά υγρής άμμου.

2. Ξεκινήστε στις 6 μ.μ. να περπατάτε με την μαξιλαροθήκη στην αγκαλιά, κάνοντας παράλληλα την κίνηση του νανουρίσματος.

3. Κάντε το παραπάνω μέχρι τις 9 μ.μ. Τοποθετείστε την μαξιλαροθήκη τώρα στο κρεβάτι και βάλτε ξυπνητήρι στις 2 π.μ.

4. Σηκωθείτε στις 2 και ξαναμεταφέρετε την μαξιλαροθήκη για μία ώρα μέσα στο σπίτι και αυτήν τη φορά τραγουδήστε όμως και τραγούδια νανουρίσματος.

5. Βάλτε ξυπνητήρι στις 5 και επαναλάβετε το σημείο 4. και προσπαθήστε αυτήν την φορά να θυμηθείτε και άλλα τραγούδια νανουρίσματος.

6. Βάλτε ξυπνητήρι στις 7 και ετοιμάστε πρωινό.

7. Επαναλάβετε τα παραπάνω κάθε νύχτα για τουλάχιστον 3 χρόνια.

8. Έχετε υπομονή!!

ΤΕΣΤ ΕΠΙΔΕΞΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ:

Πάρτε ένα κουτί αυγών και προσπαθήστε να το μετατρέψετε με ένα ψαλίδι και νερομπογιές σε κροκόδειλο. Τώρα μετατρέψτε ένα χαρτόνι από χαρτί τουαλέτας σε ένα ελκυστικό κηροπήγιο. Μετά κατασκευάστε με σελοτέιπ και αλουμινόχαρτο ένα ακριβές αντίγραφο του πύργου του Αιφελ.

ΤΕΣΤ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ:

Πουλήστε το διθέσιο κάμπριο σας και αγοράστε ένα Renault Scenic. Τώρα πάρτε ένα παγωτό ξυλάκι σοκολάτα και τοποθετήστε το στο ντουλαπάκι. Αφήστε το εκεί για τουλάχιστον 24 ώρες. Πάρτε ένα κέρμα των 100 δραχμών και βάλτε το στο κασετόφωνο. Λιώστε μια σακούλα με μπισκότα βουτύρου και σκορπίστε το στο πίσω κάθισμα. Χαράξτε τις πόρτες του αυτοκινήτου με μία τσουγκράνα.

ΤΕΣΤ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ (για γυναίκες):

Πάρτε ένα σακί με φασόλια και δέστε το γύρω από την μέση σας για 9 μήνες. Μετά αδειάστε το σακί, αλλά αφήστε το στη θέση του.

ΤΕΣΤ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ (για άντρες):

Πηγαίνετε στην τράπεζα και αναθέστε πάγια εντολή με τα λεφτά του μισθού σας σε ίσα μέρη σε μαγαζιά παιχνιδιών, Σούπερ Μάρκετ και εκπαιδευτικά ιδρύματα.

ΤΕΛΙΚΟ ΤΕΣΤ:

Βρέστε ένα φιλικό ζευγάρι που έχει ήδη ένα παιδί. Δώστε τους συμβουλές για θέματα όπως: πειθαρχία, υπομονή, ανεκτικότητα κλπ. Κάντε όσο μπορείτε εξυπνότερες προτάσεις βελτίωσης συμπεριφοράς. Τονίστε πόσο σημαντική είναι η συνεπής διαπαιδαγώγηση. Απολαύστε το πείραμα, γιατί είναι η τελευταία φορά που θα γνωρίζεις αυτές όλες τις συμβουλές. Πιθανόν να είναι και η τελευταία φορά που θα δείτε αυτό το ζευγάρι, αλλά μην πτοείστε!

Αυτό ήταν το τέλος του τεστ. Αν καταφέρατε και περάσατε όλες τις δοκιμές με επιτυχία:

Καλή διασκέδαση στην τεκνοποίηση!!!!!

Αχ το ποίημα τέλειο, μου αρέσει πολύ μπράβο στη κοπέλα που το έγραψε.

Να σας πω κάτι που είχε γράψει η μπέμπα ( ο άντρας μου) στο τέλος της κάρτας :

Ευχαριστώ πολύ μανούλα που μου έδωσες ζωή ......Σαγαπώ

τι γλυκόοοοο ρομαντικός ο συμπεθερος!

Και εγώ της τα έχω βγάλει έξω τα μπουτάκια και τα μπρατσάκια.

και εμεις!!! οι πατσαδες μας εξωωωωωωωω

κοριτσιακια καλησπερα,εγω μαγειρευω μπελαλιδικο φαγητο αημερα http://www.sintagespareas.gr/sintages/o-mousakas-tis-tempelas.html...και ναι ειμαι παλι αυπνη ο μπεμπης παλι ανησυχος τι να κανω δεν ξερω..εσεις τι κανετε κοριτσαρες μου??

εγω λαχανοριζο με κιμά από την Μπαρμπαριγου

Διαφημίσεις

μου'χει βγαλει την πιστη η κορη μου......δεν το παιρνει το μπιμπερο με τιποτα,η μονη της προσπαθεια ειναι πως θα βγαλει την πιπιλα απο το στομα της.στο μεταξυ μολις σταματησαμε το αταραξ,αμεσως γεμισε,παρολο που τρωω πια ελαχιστα πραγματα...

γιατι να εχω τοσο κακοφαγο παιδι?αν μου το ελεγαν πριν γεννησω οτι το δικο μου παιδι θα ειναι ετσι,δε θα το πιστευα...

θα την αφησω να πεινασει παρα πολυ και θα ξαναπροσπαθησω,δε γινεται να μην πιει καθολου...

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

!

TEΣΤ ΒΡΩΜΙΑΣ:

Αλείψτε τον καναπέ και τις κουρτίνες με μερέντα. Τοποθετήστε ένα σουβλάκι πίσω από τον καναπέ και αφήστε το εκεί όλο το καλοκαίρι.και πουρακια πτημενα στα πλακακια και οταν μαθαινει να κοβει τις πανες κακακια στη μπουχαρα

ΤΕΣΤ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ:

Αγοράστε μία κούτα 150 λίτρων και γεμίστε το με LEGO (εναλλακτικά χρησιμοποιήστε στυλό ή βίδες). Παρακαλέστε ένα φίλο ή φίλη να τα σκορπίσει σε όλο το σπίτι. Κλείστε τώρα τα μάτια και προσπαθήστε να πάς στο μπάνιο ή την κουζίνα χωρίς να βγάλετε άχνα: Στο κάτω-κάτω θα μπορούσατε να ξυπνήσετε το παιδί! και αυτοκινητακια χωρις ροδες καλο ειναι

ΤΕΣΤ SUPER MARKET:

Πάρτε ένα ή δύο ζώα (κατά προτίμηση κατσίκες) και πάρτε τις μαζί στην επόμενη επίσκεψη στο Super Market. Προσέχετε τις όλη την ώρα και πληρώστε ότι φάνε ή καταστρέψουνε.αυτα για ενα παιδι οταν εχεις 2 πολλαπλασιαζεις τις κατσικες

ΤΕΣΤ ΝΤΥΣΙΜΑΤΟΣ:

Προμηθευτείτε ένα μεγάλο ζωντανό χταπόδι και προσπαθήστε να βάλετε το σε ένα δίχτυ από πατάτες. Σιγουρευτείτε ότι έχετε βάλει όλα τα πλοκάμια μέσα στο δίχτυ. ποσες φορες του Δημητρη του εχω βαλει και τα 2 ποδια στο ενα μπατζακι της φορμας να ξερατε

ΤΕΣΤ ΦΑΓΗΤΟΥ:

Προμηθευτείτε ένα μεγάλο πλαστικό φλιτζάνι και γεμίστε το μέχρι την μέση με νερό. Στηρίξτε το φλιτζάνι σε μία κούνια, κρεμάστε την κούνια από το ταβάνι και σπρώξτε την. Προσπαθήστε τώρα να γεμίσετε με ένα κουτάλι το φλιτζάνι με μουλιασμένα Corn Flakes παριστάνοντας παράλληλα το αεροπλάνο. Μετά χύστε το περιεχόμενο του φλιτζανιού στο πάτωμα και μείνετε ήρεμοι. ή τα μακαρονια σε φλοκοτο χαλι και αν βρειτε ποτε τα μακαρονια να με χ@@ετε

ΤΕΣΤ ΝΥΧΤΑΣ:

1. Προετοιμαστείτε ως εξής: Γεμίστε μια μαξιλαροθήκη με 3-4 κιλά υγρής άμμου.

2. Ξεκινήστε στις 6 μ.μ. να περπατάτε με την μαξιλαροθήκη στην αγκαλιά, κάνοντας παράλληλα την κίνηση του νανουρίσματος.

3. Κάντε το παραπάνω μέχρι τις 9 μ.μ. Τοποθετείστε την μαξιλαροθήκη τώρα στο κρεβάτι και βάλτε ξυπνητήρι στις 2 π.μ.

4. Σηκωθείτε στις 2 και ξαναμεταφέρετε την μαξιλαροθήκη για μία ώρα μέσα στο σπίτι και αυτήν τη φορά τραγουδήστε όμως και τραγούδια νανουρίσματος.

5. Βάλτε ξυπνητήρι στις 5 και επαναλάβετε το σημείο 4. και προσπαθήστε αυτήν την φορά να θυμηθείτε και άλλα τραγούδια νανουρίσματος.

6. Βάλτε ξυπνητήρι στις 7 και ετοιμάστε πρωινό.

7. Επαναλάβετε τα παραπάνω κάθε νύχτα για τουλάχιστον 3 χρόνια.

8. Έχετε υπομονή!!οταν δεν εχουμε αλλα νανουρισματα τραγουδαμε και γονιδη και τερζη σε λιγο ποιο απαλους σκοπους με μια μικρη διασκευη δηλαδη

ΤΕΣΤ ΕΠΙΔΕΞΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ:

Πάρτε ένα κουτί αυγών και προσπαθήστε να το μετατρέψετε με ένα ψαλίδι και νερομπογιές σε κροκόδειλο. Τώρα μετατρέψτε ένα χαρτόνι από χαρτί τουαλέτας σε ένα ελκυστικό κηροπήγιο. Μετά κατασκευάστε με σελοτέιπ και αλουμινόχαρτο ένα ακριβές αντίγραφο του πύργου του Αιφελ. η να φυτεψετε και φακες στο κεσεδακι του γιαουρτιου και να πηγαινει να τρωει τις φακες

ΤΕΣΤ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ:

Πουλήστε το διθέσιο κάμπριο σας και αγοράστε ένα Renault Scenic. Τώρα πάρτε ένα παγωτό ξυλάκι σοκολάτα και τοποθετήστε το στο ντουλαπάκι. Αφήστε το εκεί για τουλάχιστον 24 ώρες. Πάρτε ένα κέρμα των 100 δραχμών και βάλτε το στο κασετόφωνο. Λιώστε μια σακούλα με μπισκότα βουτύρου και σκορπίστε το στο πίσω κάθισμα. Χαράξτε τις πόρτες του αυτοκινήτου με μία τσουγκράνα.πατημασιες στη πλατη του συνοδηγου και οτν οδηγας στην Αττικη μαμα θελω τσισα μου φευγουν.

ΤΕΣΤ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ (για γυναίκες):

Πάρτε ένα σακί με φασόλια και δέστε το γύρω από την μέση σας για 9 μήνες. Μετά αδειάστε το σακί, αλλά αφήστε το στη θέση του.αυτο με καλυπτει

ΤΕΣΤ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ (για άντρες):

Πηγαίνετε στην τράπεζα και αναθέστε πάγια εντολή με τα λεφτά του μισθού σας σε ίσα μέρη σε μαγαζιά παιχνιδιών, Σούπερ Μάρκετ και εκπαιδευτικά ιδρύματα.

ΤΕΛΙΚΟ ΤΕΣΤ:

Βρέστε ένα φιλικό ζευγάρι που έχει ήδη ένα παιδί. Δώστε τους συμβουλές για θέματα όπως: πειθαρχία, υπομονή, ανεκτικότητα κλπ. Κάντε όσο μπορείτε εξυπνότερες προτάσεις βελτίωσης συμπεριφοράς. Τονίστε πόσο σημαντική είναι η συνεπής διαπαιδαγώγηση. Απολαύστε το πείραμα, γιατί είναι η τελευταία φορά που θα γνωρίζεις αυτές όλες τις συμβουλές. Πιθανόν να είναι και η τελευταία φορά που θα δείτε αυτό το ζευγάρι, αλλά μην πτοείστε!τα καταφερατε ειστε γονεις

Αυτό ήταν το τέλος του τεστ. Αν καταφέρατε και περάσατε όλες τις δοκιμές με επιτυχία:

Καλή διασκέδαση στην τεκνοποίηση!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

α ρε μαρινα,πλακα εχεις,τοσο αληθινα αυτα που γραφεις...

αννια μου αυτο ειναι το ρισκο και το σπαστικο με τις καινουριες συνταγες,κανεις 300 ωρες και δεν ξερεις αν θα σου πετυχουν,αλλα τουλαχιστον προσπαθησες!!!

εμεις φαγαμε,οι πατατες εγιναν λουκουμι,πρωτη φορα τις πετυχα τοσο,η μικρη ομως μου σπαει τα νευρα,θα την κοπανησω καμια ωρα....

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...