Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ πείτε μου λίγο πότε έμαθαν τα μωρά σας να καταπίνουν την κρέμα,μετά από πόσο καιρό προσπάθειας???

την δευτερη μερα εφαγε....αλλα χαλια γινομαστε....

Στις 2 μέρες το κατάφερε.Ακόμα όμως και τώρα αν δεν θέλει να φάει γίνεται χάλια!!!

αυτο ακριβως.....Αν θυμαμαι καλα, στον αγγελο με πηρε κανα διμηνο για να μαην τα κανουμε όλα χαλια...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

(αν και κοντεύει να μεσημεριάσει πάλι...)

Η μικρή μου κοιμάται, η μεγάλη πήγε σχολείο και εγώ προσπαθώ να κάνω δουλίτσες... Αλλά πως περνάει έτσι γρήγορα η ώρα???

Αμάν πια! Ένα συνεχές τρέξιμο... :-(

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Καλά,το δικό μου χαζό είναι και δεν του κόβει ότι την κρέμα την καταπίνουμε???

Της βάζω το κουταλάκι και αρχίζει να το πιπιλάει και έτσι μετά από 5-6 φορές που της μαζεύω την κρέμα από παντού,τελειώνει το κάθε κουταλάκι...

Τι ταλαιπωρία κι αυτή..

oCxsp2.png

χαιρετω!τι κανετε ολα καλα?

εγω εδω εκτος απο τα δικα μου μαγειρεματα εχω και φτιαχνω ρυζι για τον ενα σκυλο μου που τον πειραξε κατι και κανει ολο τσιρλιο...ελεος...:confused:

ο μικρος ολα καλα τον ξεκατινιαζω στις εξοδους τωρα και δοξα το Θεο καθεται και του αρεσει εξω πολυ.εχθες μου κοιμηθηκε και πολυ καλυτερα,παρολο που για πρωτη φορα δεν μου εκανε κακα του για μια ολοκληρη μερα...ηταν ιδιαιτερα ευδιαθετος ολο γελαγε το χοντρουλακι μου.σημερα μας τα κανε ομως τα κακακια του...:tongue:

απο δουλειες οπως παντα τρεχω...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Ελίνα μου πραγματικά έλεος με το σκύλο...Έχεις το μωρό,το σπίτι,όλα τα υπόλοιπα και ένα σκύλο με διάρροια!!!!!

αστα κανει εμετο κ διαρροια κ εχει καταλερωσει ολο το μερος που κοιμαται κ ολο το παρκινγ...φυσικα θα βαλει λαστιχο ο αντρας μου εγω δεν τον πλησιαζω τωρα με τιποτα...:confused:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

γυρισαμε! τελικά τα φαρμακεία ήταν ανοχτά σημερα. ρίξαμε ένα κλάμα άλλο πραγμα. πριν την ενεση έκλαιγε. πηγε να τον σηκωσει ο γιατρός και αρχισε και σταματημο δεν ειχε! βάλαμε 550 γρ (γιναμε 7750) αλλά από υψος ειμαστε μονο 64,5εκ. :( μπορεί να αναπτυχθει μετα πιο γρηγορα ο στούμπος μου! μας ειπε ο γιατρός οτι ειμαστε πολύ ανεπτυγμένοι νοητικα και από τη συμεπριφορα και τις κινησεις του τον κοβει να περπαταει κατα τον 9ο μηνα!!! σαν τη μανούλα του το αγόρι μου!!! :) επίσης από τον 9ο μηνα εγώ έλεγα "κακα" και με πηγαινε η μαμα μου τουαλέτα και τα εκανα εκει! χιχι!

και από σημερα το απογευμα ξεκιναμε κρεμουλα. αρχιζουμε με ριζαλευρο-βανιλια. μου εδωσε ενα χαρτι με οδηγιες. πολύ ωραια τα γραφει ο ατιμος!!! άντε να δουμε τι θα δούμε!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

αχ βρε ελινακι μου... περαστικά σας... κριμα το καημένο το σκυλάκι, αλλά περισσότερο κριμα εισαι εσυ που σου ηρθαν όλα μαζεμενα... σου ευχομαι το 2ο παιδακι να ειναι αγγελουδι-ήσυχο, να το αφηνεις και να καθεται και πάνω απ' όλα υγιες και χωρίς αλλεργίες! :)

α! εμείς βγάλαμε και εκζεμα! του εδειξα του γιατρού καποια σημεια στο σωμα του που ειναι ξερα (χερακια, ποδαρακια, μεσούλα). μου ειπε οτι δε θελει πολύ νερο, μου εδωσε ενυδατικό αφρόλουτρο και ενυδατικη κρεμα για μετα. είχε καμία παρόμοια εμπειρία? το εκζεμα δεν ειναι το ιδιο με την ατοπικη δερματίτιδα, ετσι?

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

κοριτσιακια καλησπερα,εγω μαγειρευω μπελαλιδικο φαγητο αημερα http://www.sintagespareas.gr/sintages/o-mousakas-tis-tempelas.html...και ναι ειμαι παλι αυπνη ο μπεμπης παλι ανησυχος τι να κανω δεν ξερω..εσεις τι κανετε κοριτσαρες μου??

:-D

Μελίνα μου χωρίς να είμαι σίγουρη,νομίζω ότι έκζεμα και ατοπική δερματίτιδα όλο και κάποια σχέση έχουν...

Βρε σεις,πού είστε όλες???Μα τι ξεραίλα είναι αυτή??

Ψήνω κοτόπουλο με πατάτες,θα φάμε και σαλάτα και αυτό ήταν το φαί μας για σήμερα!!!

oCxsp2.png

Μελίνα μου χωρίς να είμαι σίγουρη,νομίζω ότι έκζεμα και ατοπική δερματίτιδα όλο και κάποια σχέση έχουν...

Βρε σεις,πού είστε όλες???Μα τι ξεραίλα είναι αυτή??

Ψήνω κοτόπουλο με πατάτες,θα φάμε και σαλάτα και αυτό ήταν το φαί μας για σήμερα!!!

Και εγώ κοτόπουλο με πατάτες θα φτιάξω αργότερα για αύριο όμως... Πάω να φάω τα ρεβύθια μου τώρα...:)

Σε λίγο θα παραλάβω και τη μεγάλη από το σχολείο και δεν έχω κάνει ούτε τα μισά από ό,τι ήθελα να κάνω... Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό κάθε φορά...:confused:

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...