Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για μια μαμά που αγαπά κι αγάπη πίσω δε ζητάει…

Για μια μαμά που από μωρό πάντα το χέρι σου κρατάει…

Που σʼ έχει φέρει στη ζωή και από τότε ζει για σένα…

Για μια μητέρα όλα αυτά είνʼ από μένανε γραμμένα!

Για μια μαμά που ίσως κι αυτή καμιά φορά σε νευριάζει…

Για μια μαμά που σε τσιγκλά και που συνέχεια σε πειράζει…

Που αν μια μέρα τσακωθείς αύριο δε θα το θυμάται…

Για μια μητέρα στο μυαλό που σʼ έχει ακόμα όταν κοιμάται…

Για μια μαμά που όταν πονάς…αυτή τη λιώνει η στεναχώρια…

Για μια μαμά που δε μπορείς να περιγράψεις με τα λόγια…

Που πάντα δίνει συμβουλές με την καρδιά και την ψυχή της…

Για μια μητέρα που ποτέ μην της πειράξεις το παιδί της...

Για μια μαμά που συγχωρεί και εξηγήσεις δε γυρεύει…

Για μια μαμά που μια ζωή για κάποιον άλλο θα παλεύει

που ξέρει πώς να σου φερθεί στις δύσκολες τις καταστάσεις…

Για μια μητέρα που γελά μόλις σε βλέπει να γελάσεις…

Για μια μαμά που δυνατή στέκει σε ότι βρει μπροστά της…

Για μια μαμά που αν χαθείς αμέσως χάνει τα φτερά της…

Που να το ξέρεις μόνο αυτή για σένα γίνεται θυσιά

Για μια μητέρα που ζητά για σένα μόνο ευτυχία…

Για μια μαμά που ανησυχεί και που διαβάζει την καρδιά σου…

Για μια μαμά που αληθινά θέλει να βγουν τα όνειρα σου…

Που καμαρώνει στη στιγμή και λέει «μπράβο το παιδί μου!»

Για τη μητέρα που χρωστώ κάθε στιγμή απʼ τη ζωή μου…

Γαλανάκη Ζωή

10/05/2009

oCxsp2.png

επειδη ειχα κι αλλα γραμμενα στη συνταγη την κρατησε η φαρμακοποιός γιατι περιμεναμε μηπως και μπορεσω να παρω το prevenar 13δυναμο. περιμεναμε να ερθει στις φαρμακαποθηκες (κι αυτοι το περιμεναν) και ακομα δεν ηρθε. μεχρι τεταρτη δεν ειχε ερθει και ειπαμε αν δευτερα δεν ερχοταν θα επαιρνα το απλο. οπότε χωρις συνταγη δε μπορω να παρω τιποτα!!! αλλα ευτυχως λύθηκε! εχει ο γιατρος ενα εμβολιο (οχι το 13) θα παμε να το κανουμε κανονικα και μολις ανοιξει το φαρμακειο θα το παρω και θα το παω στο γιατρο! μια χαρα! ολα καλα, ολα ανθηρα!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

Α σορυ νομιζα ειπες ειναι 8 κιλο.....και 6 400 καλα ακουγεται!

Καλέ μια χαρά είναι το παιδί μου αστη να λέει...αλλά επειδή μου ζήτησε να τη ζυγίζω για να δούμε τι τρώει και αυτό κάνω όσο μπορώ γιατί δεν είναι και εύκολο.

Arina μου γλυκιά δεν μπορώ να σε φανταστώ να πλένεις χαλιά,ειδικά με εκείνη τη σκούπα-βούρτσα να τα τρίβεις με δύναμη,αφού είσαι τόοοοσο αδυνατούλα!!!

Κορίτσια χτες η μικρή κοιμήθηκε 11:30-4:30,της έδωσα και λίγο στήθος και ξένο (ήπιε 50ml σε ένα λεπτό),5:00-8:00,ξανά στήθος και κοιμάται ακόμα!!!!Δεν θα έχει ξαναξυπνήσει ποτέ τόσο αργά...

Χτες είδαμε μια ταινία "Μαμά σε κρίση" και με έπιασε πανικός και τα νεύρα μου,είναι από αυτές τις ταινίες που σε μια μέρα όλα πάνε στραβά,πρέπει να γίνουν πολλά πράγματα,τρέχεις και δε φτάνεις,αγχώθηκα όσο δε φαντάζεστε και στο τέλος την πλήρωσε φυσικά ο Γιώργος....

Το κάνω και γρήγορα μάλιστα, ξέρεις τι δύναμη έχω εγώ στα χέρια δεν φαντάζεσαι.Τώρα που με πονάει η πλάτη μου δεν μπορώ και πάρα πολλά αλλά θα περάσει.

Μπράβο στην Εσθηρ.

Καλέ τι τις θέλεις αυτές τις ταινίες εσυ;;;;;;;;Μη μου πεις ότι στην έφερε ο Γιωργος ;Του τα θέλει ο κ@λος του:tongue::tongue::tongue:

καλημερα!!!!!!

μαρια εγραψες με το πλυντηριο!!!:D:D:D

αρινα το παιδι ειναι μια χαρα!τουλαχιστον απο μαγουλακι και η δικη σου και η δικη μου τα εχουν ζο9υμερα και κατακοκκινα.και πινει 800-900 ml γαλα την ημερα.

Εμένα πείνει 500-600 μλ την ημέρα,δεν είναι και πολλά, λίγα είναι.Αλλά και τι να κάνω δεν θέλει άλλο και συμπλήρωμα που της δίνω το φτύνει::confused::confused:

Διαφημίσεις

Ινάκι πολύ καλό το καινούριο άβαταρ !!!

thanxxxx

Για μια μαμά που αγαπά κι αγάπη πίσω δε ζητάει…

Για μια μαμά που από μωρό πάντα το χέρι σου κρατάει…

Που σʼ έχει φέρει στη ζωή και από τότε ζει για σένα…

Για μια μητέρα όλα αυτά είνʼ από μένανε γραμμένα!

Για μια μαμά που ίσως κι αυτή καμιά φορά σε νευριάζει…

Για μια μαμά που σε τσιγκλά και που συνέχεια σε πειράζει…

Που αν μια μέρα τσακωθείς αύριο δε θα το θυμάται…

Για μια μητέρα στο μυαλό που σʼ έχει ακόμα όταν κοιμάται…

Για μια μαμά που όταν πονάς…αυτή τη λιώνει η στεναχώρια…

Για μια μαμά που δε μπορείς να περιγράψεις με τα λόγια…

Που πάντα δίνει συμβουλές με την καρδιά και την ψυχή της…

Για μια μητέρα που ποτέ μην της πειράξεις το παιδί της...

Για μια μαμά που συγχωρεί και εξηγήσεις δε γυρεύει…

Για μια μαμά που μια ζωή για κάποιον άλλο θα παλεύει

που ξέρει πώς να σου φερθεί στις δύσκολες τις καταστάσεις…

Για μια μητέρα που γελά μόλις σε βλέπει να γελάσεις…

Για μια μαμά που δυνατή στέκει σε ότι βρει μπροστά της…

Για μια μαμά που αν χαθείς αμέσως χάνει τα φτερά της…

Που να το ξέρεις μόνο αυτή για σένα γίνεται θυσιά

Για μια μητέρα που ζητά για σένα μόνο ευτυχία…

Για μια μαμά που ανησυχεί και που διαβάζει την καρδιά σου…

Για μια μαμά που αληθινά θέλει να βγουν τα όνειρα σου…

Που καμαρώνει στη στιγμή και λέει «μπράβο το παιδί μου!»

Για τη μητέρα που χρωστώ κάθε στιγμή απʼ τη ζωή μου…

Γαλανάκη Ζωή

10/05/2009

πολυ ομορφο!!

Αχ το ποίημα τέλειο, μου αρέσει πολύ μπράβο στη κοπέλα που το έγραψε.

Να σας πω κάτι που είχε γράψει η μπέμπα ( ο άντρας μου) στο τέλος της κάρτας :

Ευχαριστώ πολύ μανούλα που μου έδωσες ζωή ......Σαγαπώ

το μωρακι που ειδα χθες πινει γαλα μονο πρωι βραδυ...πολυ γρηγορα δεν τα καταργησε τα αλλα γευματα; (μητρικο πινει και ειναι 7 μηνων)

εμεις παμε αυριο παιδιατρο...δεν νομιζω οτι θα υπαρξει αλλαγη στο ποτε ξεκιναει στερεες αλλα ποτε δεν ξερεις!! ο μονος λογος που θα ηθελα να ξεκινησει ειναι για να μπορει να την ταιζει και κανενας αλλος!!!

ΑΑΑ, πηγα σε κατι δουλειες τωρα το πρωι και ειδα 3 φαρμακεια ανοικτα.... για ψαξτο λιγο Μελινακι, εχεις κανενα κοντα σου;

ιΝακι 7 μηνων τα μωρακια πινουν γαλα πρωι...μετα φρουτοκρεμα..μετα φαγακι...μετα κρεμα και παλι γαλα το βραδι....οποτε σωστα σου ειπε οτι πινει 2 φορες τη μερα γαλα!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Arina μου,την έφερε ο καημένος,νόμιζε ότι θα είναι καμιά ελαφριά κομεντί αλλά τζίφος...Όχι ότι ήταν κακή σαν ταινία,αλλά όχι αυτό που περιμέναμε...

Βρε κορίτσια,πόσες μέρες έκαναν τα βλαστάρια σας να μάθουν να καταπίνουν την κρέμα???

Έχουμε λερώσει τα πάντα,όλες τις πετσέτες της κουζίνας,το πάτωμα,τα φρύδια,τα μαλλιά,τα γυαλιά μου...

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

και τωρα που το ειδα καταλαβα οτι 8κιλο ειναι το πλυντηριο σου!!!!!!!!!!!!!

ΠΟΤΙΣΕ Η ΒΑΦΗ ΛΕΜΕ!!!

:tongue::P:p:p:p

εμενα εχει 2 μερες που τρωμε κρεμα και πινει γυρω στο λιτρο

και εμενα

Οχι η μπέμπα μου είναι 6.400 και τους τελευταίους 2 μήνες δεν έχει πάρει το απαιτούμενο βάρος(σύμφωνα με τη παιδίατρο 25 γρ/ημέρα).

Κορίτσια ( με τα μωρά μου δεν έχουν ξεκινήσει κρέμες ακόμα) πόσα μλ πίνουν τα παιδάκια σας την ημέρα;

πριν επινε περιπου 1100 μλ

http://www.facebook.com/home.php#!/notes.php?id=712795232

Κορίτσια δείτε αυτό,το έχει γράψει μια συμμαθήτριά μου...

!!!!

Καλημερα καλες μου....εγω τον εγδυσα το μικρο μου..τον εχω αφησει ξωμπουτο και ξωμπρατσο:tongue::tongue:

τι ωραια ...καλοκαιρακι....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

κι εμείς μπουτάκια-μπρατσάκια έξω!!!

αχ πείτε μου λίγο πότε έμαθαν τα μωρά σας να καταπίνουν την κρέμα,μετά από πόσο καιρό προσπάθειας???

Στις 2 μέρες το κατάφερε.Ακόμα όμως και τώρα αν δεν θέλει να φάει γίνεται χάλια!!!

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...